Tonttilaina - Hae lainaa tontin ostoon

Hae tonttilaina. Kilpailutamme lainaa tontin ostoon usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Tonttilaina

Tonttilaina on laina, jonka avulla voit ostaa tontin rakennusprojektia varten. Tonttilainan avulla voit rahoittaa tontin ostamisen ja aloittaa oman talon rakentamisen. Banke kilpailuttaa tonttilainat puolestasi usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit löytää parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Tonttilainan hakeminen on helppoa Bankeen kautta. Voit täyttää ilmaisen lainahakemuksen verkossa ja kilpailuttaa tonttilainat usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Banke auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen lainatarjouksen, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi.

Tonttilainan suuruus voi vaihdella 500 eurosta aina 70 000 euroon asti. Tonttilaina voidaan myöntää joko vakuudellisena tai vakuudettomana lainana. Vakuudellisessa tonttilainassa tontti toimii lainan vakuutena, kun taas vakuudettomassa tonttilainassa ei tarvita erillistä vakuutta.

Tonttilainan takaisinmaksuaika voi vaihdella muutamasta vuodesta jopa 25 vuoteen asti. Takaisinmaksuaika riippuu lainan suuruudesta ja lainanottajan maksukyvystä. Banke auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan tonttilainan, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi.

Millä lainalla tontti kannattaa ostaa?

Tonttilaina on laina, jonka avulla voit ostaa tontin ja rakentaa sille oman talosi. Banke kilpailuttaa useita erilaisia tonttilainoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin. Tässä osiossa käymme läpi tonttilainojen eri tyypit.

Vakuudellinen tonttilaina

Vakuudellinen tonttilaina on laina, jossa tontti toimii lainan vakuutena. Laina on yleensä edullisempi kuin vakuudeton tonttilaina, sillä pankki saa vakuuden tontista. Vakuudellisen tonttilainan saaminen edellyttää yleensä hyvää taloudellista tilannetta ja säännöllisiä tuloja.

Vakuudeton tonttilaina

Vakuudeton tonttilaina on laina, jossa tontti ei toimi lainan vakuutena. Tämä tarkoittaa, että lainan korko on yleensä korkeampi kuin vakuudellisessa tonttilainassa. Vakuudettoman tonttilainan saaminen edellyttää yleensä hyviä taloudellisia edellytyksiä ja säännöllisiä tuloja.

Kiinteäkorkoinen tonttilaina

Kiinteäkorkoinen tonttilaina on laina, jossa korko pysyy samana koko laina-ajan. Tämä tarkoittaa, että tiedät tarkalleen, kuinka paljon maksat korkoa joka kuukausi. Kiinteäkorkoinen tonttilaina sopii henkilöille, jotka haluavat varmistaa, että heidän lainanhoitokulunsa pysyvät samana koko laina-ajan.

Banke kilpailuttaa kaikki nämä tonttilainat ja paljon muuta. Voit kilpailuttaa tonttilainasi Bankeen kautta ja löytää itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Tonttilainan kilpailutus Banken avulla

Kun olet löytänyt sopivan tontin rakentamista varten, voit hakea tonttilainaa Bankesta. Tonttilaina on erityinen laina, joka on tarkoitettu tontin ostamiseen ja sen kustannuksiin. Tonttilainan hakeminen on helppoa ja nopeaa Bankesta. Tässä osiossa kerromme tarkemmin tonttilainan hakuprosessista ja tarvittavista asiakirjoista.

Hakemusprosessi

Tonttilainan hakeminen Bankesta on helppoa ja vaivatonta. Voit tehdä hakemuksen verkossa milloin tahansa, missä tahansa. Täytä vain helppo lainahakemus, joka löytyy Banke.fi-sivustoltamme. Lainahakemuksen täyttäminen on maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään.

Kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi, kilpailutamme sen usealla eri pankilla ja rahoituslaitoksella. Saat lainatarjoukset nopeasti, usein jo muutamassa minuutissa. Näet tarkat kuukausierät sekä lainojen korot ja muut kulut. Voit vertailla tarjouksia rauhassa ja valita sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Kun olet valinnut sopivan lainan, hyväksyt sen ja allekirjoitat lainasopimuksen verkkopankkitunnuksillasi. Tämän jälkeen rahat siirtyvät tilillesi nopeasti.

Tonttilainan kustannukset

Kun harkitset tonttilainan ottamista, on tärkeää ottaa huomioon kustannukset. Tonttilainan kustannukset koostuvat koroista ja maksuista, ja ne voivat vaihdella suuresti eri lainanmyöntäjien välillä.

Korko

Tonttilainan korko on yksi suurimmista kustannuksista, joka sinun tulee ottaa huomioon. Korko määräytyy usein lainasumman ja laina-ajan perusteella. Mitä suurempi lainasumma ja pidempi laina-aika, sitä korkeampi korko yleensä on.

Banke kilpailuttaa tonttilainat usean eri pankin ja rahoituslaitoksen välillä, joten voimme tarjota sinulle kilpailukykyisen koron. Kilpailutamme lainat puolestasi usealla eri pankilla ja rahalaitoksella, joten voit helposti löytää edullisen tonttilainan.

Maksut

Tonttilainan kustannuksiin kuuluvat myös erilaiset maksut, kuten avausmaksu, tilinhoitomaksu ja mahdollinen nostopalkkio. Nämä maksut voivat vaihdella suuresti eri lainanmyöntäjien välillä.

Nostopalkkio voi vaihdella riippuen lainanmyöntäjästä. Kilpailutamme kuitenkin lainat puolestasi, joten voimme auttaa sinua löytämään tonttilainan mahdollisimman vähäisillä kustannuksilla.

Yhteenvetona, kun harkitset tonttilainan ottamista, on tärkeää ottaa huomioon sekä korot että maksut. Banke kilpailuttaa tonttilainat usean eri pankin ja rahoituslaitoksen välillä, joten voimme auttaa sinua löytämään edullisen tonttilainan.

Tonttilainan takaisinmaksu

Tonttilaina on erityinen laina, joka on tarkoitettu tontin ostamiseen. Tämä laina on yleensä vakuudeton ja sen takaisinmaksuaika voi vaihdella useista vuosista jopa vuosikymmeniin. Tonttilainan takaisinmaksu on tärkeä asia, joka on otettava huomioon ennen lainan ottamista.

Takaisinmaksuaikataulu

Tonttilainan takaisinmaksuaikataulu riippuu useista tekijöistä, kuten lainan määrästä, korkotasosta, takaisinmaksuajasta ja muista ehdoista. Banke tarjoaa erilaisia takaisinmaksuaikatauluja, jotta voit valita sopivimman vaihtoehdon tarpeisiisi. Voit valita lyhyemmän takaisinmaksuajan, joka tarkoittaa suurempia kuukausieräitä, tai pidemmän takaisinmaksuajan, joka tarkoittaa pienempiä kuukausieräitä.

Banke tarjoaa myös mahdollisuuden valita joustavan takaisinmaksuaikataulun, joka mahdollistaa ylimääräisten maksujen tekemisen ilman lisäkustannuksia. Tämä voi auttaa sinua maksamaan lainan nopeammin ja säästämään korkokuluissa.

Takaisinmaksuehdot

Tonttilainan takaisinmaksuehdot vaihtelevat lainanantajasta riippuen. Yleensä tonttilainan takaisinmaksu tapahtuu tasalyhennyksin, mikä tarkoittaa, että maksat saman suuruisen summan joka kuukausi. Tämä takaa, että laina maksetaan takaisin sovitussa ajassa ja että maksut ovat ennustettavissa.

Lainan takaisinmaksuehdot voivat sisältää myös muita ehtoja, kuten mahdollisuuden maksuvapaisiin kuukausiin tai ylimääräisiin maksuihin ilman lisäkustannuksia. On tärkeää lukea tarkkaan lainan takaisinmaksuehdot ennen kuin allekirjoitat sopimuksen, jotta tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Banke tarjoaa laajan valikoiman tonttilainoja eri takaisinmaksuehdoilla ja takaisinmaksuajoilla. Me autamme sinua löytämään sopivan tonttilainan tarpeisiisi ja autamme sinua koko prosessin ajan.

Tonttilainan riskit ja haasteet

Tonttilainan hakeminen ja sen takaisinmaksu voivat sisältää riskejä ja haasteita. Tässä osiossa käymme läpi tonttilainan yleisimmät riskit ja haasteet.

Korkeat korot

Tonttilainan korot voivat olla korkeammat kuin esimerkiksi asuntolainan korot, sillä tonttilaina on vakuudettomampi laina. Lainan korot voivat myös vaihdella eri pankkien välillä, joten lainojen vertailu kannattaa ehdottomasti ennen lainan hakemista.

Tontin arvon lasku

Tontin arvo voi laskea esimerkiksi silloin, jos sen ympäristö muuttuu tai rakentamismahdollisuudet vähenevät. Tämä voi vaikuttaa myös tonttilainan takaisinmaksuun, sillä lainan vakuus on tontti.

Rakentamiseen liittyvät haasteet

Rakentaminen voi tuoda mukanaan erilaisia haasteita, kuten viivästyksiä ja kustannusten ylityksiä. Tämä voi vaikuttaa myös tonttilainan takaisinmaksuun, sillä lainan takaisinmaksu alkaa yleensä rakentamisvaiheen jälkeen.

Lainan takaisinmaksu

Tonttilainan takaisinmaksu voi olla haastavaa, sillä lainan takaisinmaksu alkaa yleensä vasta rakentamisen jälkeen. Tämä voi tarkoittaa pitkää laina-aikaa ja korkeita kuukausieräitä. Lainan takaisinmaksuun kannattaa siis varautua huolellisesti jo lainaa hakiessa.

Banke kilpailuttaa tonttilainoja usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten me voimme auttaa löytämään sinulle parhaan tonttilainan. Muista kuitenkin aina harkita tonttilainan hakemista huolellisesti ja varautua mahdollisiin riskeihin ja haasteisiin.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voimme saada lainaa tontin ostamiseen?

Banke kilpailuttaa tonttilainoja useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten kesken. Tarkka lainamäärä riippuu useista tekijöistä, kuten tontin arvosta, vakuuksista ja hakijan taloudellisesta tilanteesta. Voimme kuitenkin kilpailuttaa tonttilainaa jopa 70 000 euroon asti ilman vakuuksia tai takaajia.

Miten lasken sopivan lainan määrän tontin ostamiseen?

Sopivan lainamäärän laskeminen riippuu monista tekijöistä, kuten tontin arvosta, hakijan taloudellisesta tilanteesta ja tulevista rakennuskustannuksista. Voimme auttaa sinua arvioimaan sopivan lainamäärän ja kuukausierän. Käytä lainalaskuria arvioidaksesi sopivaa lainamäärää ja kuukausierää.

Miten tontin vakuusarvo määritetään?

Tontin vakuusarvo määritetään yleensä tontin markkina-arvon perusteella. Tontin markkina-arvon määrittämiseen vaikuttavat monet tekijät, kuten sijainti, koko ja maaperä. Voimme auttaa sinua arvioimaan tontin vakuusarvon ja sopivan lainamäärän.

Voinko käyttää tonttia vakuutena lainalle?

Kyllä, voit käyttää tonttia vakuutena lainalle. Tontin vakuusarvo määritetään yleensä tontin markkina-arvon perusteella. Voimme auttaa sinua arvioimaan tontin vakuusarvon ja sopivan lainamäärän.

Miten peruskorjauslaina eroaa tonttilainasta?

Peruskorjauslaina on tarkoitettu olemassa olevan kiinteistön peruskorjaukseen. Tonttilaina sen sijaan on tarkoitettu tontin ostamiseen ja mahdollisesti sen rakentamiseen. Peruskorjauslainan ehdot ja lainamäärä riippuvat kiinteistön arvosta ja peruskorjauksen kustannuksista.

Kuinka paljon voin saada lainaa tontin rakentamiseen omilla säästöilläni?

Lainamäärä tontin rakentamiseen riippuu monista tekijöistä, kuten tontin arvosta, rakennuskustannuksista ja hakijan taloudellisesta tilanteesta. Voimme auttaa sinua arvioimaan sopivan lainamäärän ja kuukausierän. Voit myös käyttää omia säästöjäsi osana tontin rakentamiskustannuksia.