Kulutusluotto - Kilpailuta Banke.fi:n avulla!

Kulutusluotto kannattaa kilpailuttaa. Yli 70% käyttäjistämme säästää rahaa kilpailutuksen avulla. Säästä jopa tuhansia euroja vuodessa. Lähetä ilmainen hakemus ja kilpailuta kulutusluotto jo tänään.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Toteuta unelmasi kulutusluotolla helposti ja nopeasti

Oletko unelmoinut lomamatkasta, uudesta autosta tai kodin remontista? Älä anna raha-asioihin liittyvien haasteiden estää sinua saavuttamasta tavoitteitasi. Banke.fi tarjoaa sinulle ratkaisun, joka tekee kulutusluoton kilpailuttamisesta helppoa ja vaivatonta.

 • Kilpailuta kulutusluottosi Banke.fi:n avulla ja säästä aikaa ja vaivaa.
 • Saat useita tarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta, jotta voit valita parhaan lainaehtosi.
 • Unohda pitkät pankkijonot ja monimutkaiset hakemusprosessit – me hoidamme kaiken puolestasi.
 • Astu askeleesi kohti unelmiesi toteuttamista ja saa rahoitus tarpeisiisi sopivasti.

Kulutusluoton kilpailutus nopeasti ja helposti

Kulutusluoton kilpailuttaminen voi olla uuvuttavaa ja aikaa vievää. On haastavaa vertailla eri pankkien tarjouksia ja löytää paras mahdollinen lainaehto. Banke.fi tekee tämän prosessin helpoksi ja ratkaisee kipukohdat puolestasi.

 • Säästä aikaa ja energiaa kilpailuttamalla kulutusluottosi yhdessä paikassa – Banke.fi:ssä.
 • Vertaile useita tarjouksia eri luotonantajilta ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto.
 • Ei enää pähkäilyä koron suuruudesta, takaisinmaksuajoista tai lisäkuluista – me huolehdimme siitä puolestasi.
 • Luota asiantuntijoidemme osaamiseen ja löydä parhaat mahdolliset ehdot kulutusluotollesi.

Turvallista ja luotettavaa kulutusluoton kilpailuttamista

Banke.fi tarjoaa sinulle turvallisen ja luotettavan tavan kilpailuttaa kulutusluottosi. Yhteistyömme finanssivalvonnan hyväksymien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa takaa sinulle parhaat mahdolliset tarjoukset.

 • Turvallisuus on meille ensisijainen tavoite – henkilötietosi käsitellään luottamuksellisesti ja ovat suojattuja.
 • Käytössämme on laaja verkosto luotonantajia, joten voit luottaa kilpailukykyisiin tarjouksiin.
 • Asiantunteva asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan ja tukemaan sinua koko prosessin ajan.

Kulutusluoton avulla kohti unelmiesi toteutumista

On aika tehdä unelmistasi totta. Kilpailuta kulutusluottosi Banke.fi:n avulla ja anna meidän auttaa sinua matkalla kohti unelmiesi toteuttamista. Täytä hakemus ja aloita unelmiesi rahoitusprosessi jo tänään!

Kulutusluottoa ilman vakuuksia

Kulutusluotto on laina, joka myönnetään kulutustarpeisiin, kuten kodin remontointiin, auton hankintaan tai lomamatkailuun. Kulutusluotto on yleinen tapa rahoittaa suurempia hankintoja, joita ei pysty kattamaan omasta budjetista. Kulutusluottoa voi hakea joko vakuudellisena tai vakuudettomana riippuen henkilön taloudellisesta tilanteesta ja tarpeista.

Vakuudellisessa kulutusluotossa lainan saaminen edellyttää jonkinlaista vakuutta, kuten omaisuutta tai takaajaa. Vakuudellinen kulutusluotto voi olla edullisempi, sillä se antaa lainanantajalle enemmän turvaa. Vakuudettomassa kulutusluotossa ei ole vakuutta, joten lainanantaja ottaa enemmän riskiä. Vakuudettoman kulutusluoton hakeminen on kuitenkin yleensä helpompaa ja nopeampaa kuin vakuudellisen.

Kulutusluoton hakeminen on helppoa ja nopeaa, ja useimmat pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat kulutusluottoja. Kulutusluotolla on kuitenkin myös haittapuolensa, kuten korkeat korot ja maksut, joten ennen kulutusluoton hakemista kannattaa harkita tarkkaan omia taloudellisia mahdollisuuksia ja tarpeita.

Kulutusluotto

 • Kulutusluotto on laina, joka myönnetään kulutustarpeisiin.
 • Kulutusluottoa voi hakea joko vakuudellisena tai vakuudettomana riippuen henkilön taloudellisesta tilanteesta ja tarpeista.
 • Kulutusluoton hakeminen on helppoa ja nopeaa, mutta se voi myös olla kallis vaihtoehto, joten ennen lainan hakemista kannattaa harkita tarkkaan omia taloudellisia mahdollisuuksia ja tarpeita.

Kulutusluoton perusteet

Kulutusluoton korko

Kulutusluoton korko on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka vaikuttavat kulutusluoton kokonaiskustannuksiin. Kulutusluottojen korkotaso vaihtelee pankista ja lainan määrästä riippuen. Yleensä vakuudellinen kulutusluotto on edullisempi kuin vakuudeton kulutusluotto, sillä vakuus pienentää pankin riskiä. Korko voi olla kiinteä tai vaihtuva, ja sen suuruus määräytyy usein hakijan taloudellisen tilanteen perusteella.

Kulutusluoton korko ilmoitetaan vuosikorkona, joka sisältää kaikki lainan kustannukset. Vuosikorko on hyvä vertailukohta eri pankkien tarjoamien kulutusluottojen välillä. On kuitenkin tärkeää muistaa, että vuosikorko ei kerro koko totuutta lainan kustannuksista, sillä esimerkiksi tilinhoitomaksut ja muut kulut voivat lisätä lainan kokonaiskustannuksia.

Kulutusluoton hakeminen

Kulutusluoton hakeminen on yleensä helppoa ja nopeaa. Lainaa voi hakea pankin verkkosivuilta tai konttorista. Hakijan tulee täyttää hakemuslomake ja antaa tarvittavat tiedot taloudellisesta tilanteestaan. Pankki arvioi hakijan maksukyvyn ja tekee päätöksen lainan myöntämisestä.

Ennen kulutusluoton hakemista kannattaa vertailla eri pankkien tarjoamia kulutusluottoja ja niiden korkoja. Kulutusluoton hakeminen ei vaadi vakuuksia, mutta hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias ja luottokelpoinen. Pankki voi myös edellyttää hakijalta säännöllisiä tuloja ja vakituista osoitetta Suomessa.

Kulutusluotto on hyvä vaihtoehto silloin, kun tarvitsee rahoitusta esimerkiksi auton ostoon, remonttiin tai kodin sisustamiseen. On kuitenkin tärkeää muistaa, että kulutusluotto on aina lainaa, joka tulee maksaa takaisin sovitussa aikataulussa. Ennen lainan hakemista kannattaa miettiä tarkkaan oma taloudellinen tilanne ja harkita, onko lainan ottaminen todella tarpeellista.

Kulutusluotto ilman vakuuksia

Kulutusluotto ilman vakuuksia on laina, jota voi hakea ilman tarvetta takaajalle tai vakuuksille. Tämä tarkoittaa, että lainan hakija ei joudu sitomaan omaisuuttaan lainan vakuudeksi, ja laina on siksi vakuudeton. Kulutusluotto ilman vakuuksia on yleensä tarkoitettu kulutuskäyttöön, kuten kodin remontointiin tai auton ostoon.

Vakuudettoman kulutusluoton suuruus voi vaihdella 1000 eurosta aina 60 000 euroon asti. Lainan takaisinmaksuaika on yleensä 1-12 vuotta, ja lainan korko määräytyy hakijan luottokelpoisuuden perusteella.

Vakuudettoman kulutusluoton hakeminen

Hakeminen onnistuu yleensä helposti netissä tai pankin konttorissa. Lainaa voi hakea mm. Banke.fi:n avulla. Hakeminen edellyttää yleensä hakijan täysi-ikäisyyttä, säännöllisiä tuloja ja moitteetonta luottotietorekisteriä.

Hakeminen on yleensä helppoa ja nopeaa, ja lainapäätös saadaan yleensä nopeasti. Lainatarjoukset kannattaa vertailla huolellisesti, sillä eri lainantarjoajien korkotasot ja ehdot voivat vaihdella huomattavasti.

Yhteenvetona voidaan todeta, että vakuudeton kulutusluotto on hyvä vaihtoehto silloin, kun tarvitaan rahoitusta kulutuskäyttöön, mutta ei halua sitoa omaisuuttaan lainan vakuudeksi. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, mutta lainatarjoukset kannattaa vertailla huolella ennen päätöksen tekemistä.

Kulutusluoton hyödyt ja haitat

Edullinen kulutusluotto

Kulutusluotto voi olla hyvä vaihtoehto, jos tarvitset nopeasti rahaa suurempaan hankintaan, kuten auton ostoon tai remonttiin. Edullinen kulutusluotto voi myös auttaa sinua rakentamaan taloudellista puskuria tai selviytymään äkillisistä rahoitustarpeista. Kulutusluotto on myös vakuudeton laina, joten sinun ei tarvitse antaa omaisuuttasi pantiksi.

Kun etsit edullista kulutusluottoa, kannattaa vertailla eri lainantarjoajien korkoja ja muita ehtoja. Halvin kulutusluotto ei välttämättä ole aina paras vaihtoehto, sillä lainan todellinen vuosikorko voi sisältää erilaisia maksuja ja kuluja. On tärkeää tutkia tarkasti kaikki lainan ehdot ennen lainan hakemista.

Kalliin kulutusluoton riskit

Kulutusluotto voi olla houkutteleva vaihtoehto, mutta se voi myös aiheuttaa riskejä. Kalliin kulutusluoton ottaminen voi johtaa velkaantumiseen, joka voi vaikuttaa negatiivisesti taloudelliseen tilanteeseen pitkällä aikavälillä. Lisäksi, jos lainan takaisinmaksu viivästyy, se voi johtaa lisämaksuihin ja korkoihin, jotka kasvattavat lainan kokonaiskustannuksia.

Kun harkitset kulutusluoton ottamista, sinun tulee arvioida tarkasti oma taloudellinen tilanteesi ja harkita, onko lainan ottaminen todella tarpeellista. Jos päätät ottaa lainan, varmista, että pystyt maksamaan sen takaisin sovitussa aikataulussa.

Tämän vuoksi on tärkeää tutkia tarkasti kaikki lainan ehdot ennen lainan hakemista. Lainan todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainan kulut, kuten avausmaksut ja käsittelykulut, joten sen avulla voit vertailla eri lainantarjoajien kustannuksia.

Kulutusluoton käyttömahdollisuudet

Kulutusluotto sopii monenlaisiin tarpeisiin. Tässä osiossa käydään läpi, mihin tarkoituksiin kulutusluottoa voi käyttää ja millaisia etuja se voi tarjota.

Rahoita suuret hankinnat kulutusluotolla

Kulutusluottoa voi käyttää suurempien hankintojen rahoittamiseen, kuten auton tai kodin remontin ostamiseen. Luottoa voi käyttää myös matkustamiseen, harrastuksiin tai muihin arjen tarpeisiin. Kulutusluotto voi olla hyvä vaihtoehto, jos tarvitsee rahoitusta nopeasti tai ei halua käyttää säästöjään.

Kulutusluottoa hakiessa kannattaa ottaa huomioon, että luoton takaisinmaksuun liittyy korkoja ja muita kuluja. Luoton kustannukset kannattaa vertailla eri lainantarjoajien välillä ja valita omaan tilanteeseen sopiva vaihtoehto.

Yhdistä lainat kulutusluotolla

Kulutusluottoa voi käyttää myös lainojen yhdistämiseen. Tällöin useat pienet lainat yhdistetään yhdeksi isommaksi luotoksi, jolloin takaisinmaksu helpottuu ja korkokulut pienenevät. Kulutusluotto voi olla myös hyvä vaihtoehto, jos haluaa maksaa pois korkeakorkoisia velkoja tai luottokorttilaskuja.

Kulutusluoton takaisinmaksu kannattaa suunnitella huolellisesti, jotta se sopii omaan taloustilanteeseen. Luoton takaisinmaksuaikaa voi yleensä joustavasti pidentää tai lyhentää sopimuksen mukaisesti.

Yhteenvetona, kulutusluotto voi tarjota joustavaa rahoitusta monenlaisiin tarpeisiin. Luottoa hakiessa kannattaa kuitenkin olla tarkkana kustannusten suhteen ja valita omaan tilanteeseen sopiva vaihtoehto.

Kulutusluoton takaisinmaksu

Kulutusluoton laina-aika

Kulutusluottojen laina-aika voi vaihdella yhdestä vuodesta jopa 15 vuoteen. Laina-ajan pituus riippuu lainan määrästä ja takaisinmaksukyvystä. On tärkeää valita sopiva laina-aika, jotta takaisinmaksu sujuu suunnitellusti. Liian pitkä laina-aika voi johtaa siihen, että lainan kokonaiskustannukset kasvavat huomattavasti. Toisaalta liian lyhyt laina-aika voi aiheuttaa liian suuret kuukausittaiset maksuerät, jotka voivat olla hankalia selvitettäväksi.

Maksa kulutusluotto takaisin sinulle sopivissa kuukausierissä

Kulutusluotto maksetaan takaisin kuukausierissä, jotka sisältävät lainan koron ja lyhennyksen. Kuukausierän suuruus riippuu lainan määrästä, laina-ajasta ja korosta. On tärkeää muistaa, että kulutusluottoa ei kannata ottaa, jos ei ole varma, että kykenee maksamaan kuukausierät takaisin sovitusti.

Kulutusluottoja voi maksaa takaisin joko kiinteissä tai vaihtuvissa erissä. Kiinteissä erissä kuukausittainen maksuerä on aina sama, kun taas vaihtuvissa erissä maksuerä voi vaihdella esimerkiksi korkotason muutosten mukaan.

On tärkeää huomioida myös mahdolliset lainanhoitokulut, jotka voivat vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin. Lainanhoitokulut voivat sisältää esimerkiksi tilinhoitomaksuja ja nostopalkkioita.

Kulutusluoton takaisinmaksu kannattaa suunnitella huolella ja varmistaa, että oma taloudellinen tilanne kestää lainan kuukausierät. Mikäli takaisinmaksussa tulee ongelmia, kannattaa ottaa yhteyttä lainan tarjoajaan ja sopia uusista maksusuunnitelmista.

Lopuksi

Kulutusluotto on erinomainen vaihtoehto, kun tarvitset nopeasti rahaa arjen tarpeisiin tai yllättäviin menoihin. Kuitenkin, ennen kuin hakee kulutusluottoa, on tärkeää harkita tarkkaan omaa taloudellista tilannetta ja lainan takaisinmaksukykyä.

Kulutusluottojen korot ja kulut voivat vaihdella suuresti eri pankkien välillä, joten kilpailuttaminen on aina suositeltavaa. Kilpailuttaminen voi säästää huomattavasti rahaa pitkällä aikavälillä.

On myös tärkeää muistaa, että kulutusluottoa ei tule käyttää pitkäaikaiseen velanhoitoon tai velkaantumiseen. Kulutusluotto tulee maksaa takaisin sovitussa aikataulussa, jotta välttyy ylimääräisiltä kuluilta ja maksuhäiriömerkinnöiltä.

Lopuksi, kulutusluotto voi olla hyvä vaihtoehto, kun tarvitset nopeasti rahaa, mutta sen käyttöön tulee suhtautua vastuullisesti ja harkiten.

Usein kysytyt kysymykset

Miten voin hakea vakuudetonta kulutusluottoa?

Vakuudettoman kulutusluoton hakeminen on helppoa. Lainaa voi hakea pankin verkkosivuilta tai mobiilisovelluksesta. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, ja luottopäätös annetaan yleensä nopeasti. Hakemuksessa tulee antaa henkilö- ja taloustietoja, kuten tuloja ja menoja.

Kuinka suuri kulutusluotto minulle myönnetään?

Kulutusluoton suuruus riippuu hakijan taloudellisesta tilanteesta ja maksukyvystä. Yleensä vakuudettomia kulutusluottoja myönnetään 2 000 – 70 000 euroa. Pankit arvioivat hakijan maksukyvyn ja asettavat sen perusteella lainalle sopivan luottorajan.

Mitkä ovat kulutusluoton korkokustannukset?

Kulutusluoton korkokustannukset muodostuvat kahdesta osasta: marginaalista ja viitekorosta. Marginaali on pankin voittomarginaali, ja viitekorko on yleensä euribor. Viitekorot voivat muuttua laina-aikana, mutta marginaali pysyy samana. Kulutusluottojen korot vaihtelevat eri pankkien välillä, ja ne voivat olla joko kiinteitä tai vaihtuvia.

Miten kulutusluoton takaisinmaksu tapahtuu?

Kulutusluoton takaisinmaksu tapahtuu yleensä kuukausittain tasaerissä. Laina-aika voi vaihdella muutamasta kuukaudesta useisiin vuosiin. Lainan takaisinmaksuaika ja kuukausierän suuruus vaikuttavat siihen, kuinka suuret kokonaiskustannukset luotosta tulevat olemaan.

Mistä löydän edullisimman kulutusluoton?

Edullisimman kulutusluoton löytäminen vaatii vertailua eri pankkien välillä. Kulutusluottojen koroissa ja kuluissa voi olla suuria eroja eri pankkien välillä. Kannattaa tutkia eri vaihtoehtoja ja kilpailuttaa lainatarjoukset.

Kuinka nopeasti kulutusluotto voidaan saada tilille?

Kulutusluotto voidaan saada tilille yleensä muutamassa pankkipäivässä luottopäätöksen jälkeen. Joissakin tapauksissa rahat voidaan saada tilille jopa samana päivänä. Pankit pyrkivät tarjoamaan asiakkailleen nopeaa ja joustavaa palvelua.