Lainatarjous - Kilpailuta lainatarjoukset usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken

Pyydä lainatarjous yhdellä hakemuksella. Vertaile pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjoukset ja hyväksy paras tarjous.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Lainatarjous: Mistä löytää parhaat tarjoukset?

Lainatarjous on merkittävä dokumentti, joka annetaan lainanhakijalle ennen varsinaisen lainasopimuksen allekirjoittamista. Lainatarjouksessa esitetään kaikki lainan tiedot, kuten lainan määrä, korko, laina-aika ja muut lainaehdot.

Lainatarjouksen merkitys on suuri, sillä se antaa lainanhakijalle mahdollisuuden vertailla eri lainatarjouksia ja valita itselleen sopivin vaihtoehto. Lainatarjouksia vertaillessa on tärkeää kiinnittää huomiota todelliseen vuosikorkoon, joka sisältää sekä koron että muut lainaan liittyvät kulut.

Lainatarjouksen ehdot

Lainatarjouksessa esitetyt ehdot ovat tärkeitä, sillä ne vaikuttavat lainan kokonaiskustannuksiin ja takaisinmaksuun. Lainatarjouksessa esitetään yleensä seuraavat ehdot:

 • Lainan määrä: Lainatarjouksessa esitetään lainan määrä, jonka pankki tai rahoituslaitos on valmis myöntämään.
 • Korko: Lainatarjouksessa esitetään lainan korko, joka vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin. Korko voi olla kiinteä tai vaihtuva.
 • Laina-aika: Lainatarjouksessa esitetään laina-aika, jonka aikana laina tulee maksaa takaisin.
 • Lainaehdot: Lainatarjouksessa esitetään muut lainaan liittyvät ehdot, kuten mahdolliset lainanhoitokulut ja maksuohjelman joustavuus.

On tärkeää lukea lainatarjous huolellisesti ja varmistaa, että kaikki ehdot ovat selvillä ennen lainan hakemista. Jos jotkin ehdot ovat epäselviä, kannattaa ottaa yhteyttä pankkiin tai rahoituslaitokseen ja pyytää lisätietoja.

Lainatarjouksen ymmärtäminen on tärkeää, sillä se auttaa lainanhakijaa tekemään parempia päätöksiä ja valitsemaan itselleen sopivimman lainan. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten me voimme auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen.

Lainatarjousten vertailu

Lainatarjouksen vertailu on erittäin tärkeää, sillä se auttaa löytämään parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten vertailu on helpompaa kuin koskaan. Vertailun avulla voit löytää lainan, joka sopii sinulle parhaiten ja jonka korot ja kulut ovat kohtuulliset.

Vertailun avulla voit myös löytää lainan, joka on sinulle taloudellisesti järkevä. On tärkeää, että tiedät kuukausierän suuruuden ja lainan kokonaiskustannukset ennen kuin teet päätöksen lainan ottamisesta. Vertailun avulla voit löytää lainan, jonka kuukausierä on sopiva ja jonka kokonaiskustannukset ovat kohtuulliset.

Vertaile lainatarjoukset Banken avulla!

Lainatarjouksen vertailu on helppoa Banke-palvelun avulla. Voit täyttää yhden lainahakemuksen ja saada useita lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Näet tarkat kuukausierät sekä lainojen korot ja muut kulut. Voit vertailla tarjouksia ja valita parhaan lainatarjouksen.

Kun vertailet lainatarjouksia, muista kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

 • Lainan kokonaiskustannukset
 • Kuukausierän suuruus
 • Lainan korko
 • Lainan takaisinmaksuaika

Vertailun avulla voit löytää lainan, joka sopii sinulle parhaiten ja jonka korot ja kulut ovat kohtuulliset. Muista kuitenkin, että lainan ottaminen on aina vastuullinen päätös. Mieti tarkkaan, tarvitsetko lainaa ja kuinka paljon.

Lainatarjouksen kilpailuttaminen

Hakuprosessi

Kun haluat hakea lainatarjousta Bankesta, voit aloittaa hakuprosessin kätevästi netissä. Me kilpailutamme puolestasi useita eri pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotta saat mahdollisimman edullisen lainatarjouksen.

Lainatarjouksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Täytä vain lainahakemus netissä ja lähetä se meille. Saat pian useita eri lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Kun olet valinnut sopivan lainatarjouksen, voit allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi. Tämän jälkeen rahat siirretään tilillesi nopeasti, usein jo samana päivänä.

Tarvittavat dokumentit

Lainatarjouksen hakemiseen tarvitset vain muutaman dokumentin. Tarvitsemme henkilötietosi ja tietoa taloudellisesta tilanteestasi. Lisäksi tarvitsemme seuraavat dokumentit:

 • Palkkatodistus tai eläketodistus
 • Verotuspäätös tai veroilmoitus
 • Tiliote tai muu selvitys säännöllisistä tuloistasi

Jos haet suurempaa lainaa, saatamme tarvita myös lisädokumentteja, kuten todistuksen omaisuudestasi tai vakuutuksen.

Huomioithan, että lainatarjouksen hakeminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Kilpailutamme puolestasi useita eri pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotta voit löytää itsellesi sopivan ja edullisen lainavaihtoehdon.

Lainatarjouksen hyväksyminen

Hyväksymisen vaiheet

Kun olet saanut lainatarjouksen Banke-palvelun kautta, voit halutessasi hyväksyä sen. Hyväksyminen on helppoa ja nopeaa, ja voit tehdä sen suoraan verkossa.

Ensimmäinen vaihe on tutustua tarkasti saamaasi tarjoukseen. Tarkista huolellisesti lainan ehdot, kuten lainan määrä, korko, takaisinmaksuaika ja mahdolliset muut kulut. Vertaile tarjousta muihin saatavilla oleviin lainoihin ja varmista, että se sopii tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi.

Kun olet tyytyväinen tarjoukseen ja haluat hyväksyä sen, voit tehdä sen suoraan verkossa. Kirjaudu sisään Banke-palveluun ja valitse hyväksyminen. Sinua pyydetään vahvistamaan henkilöllisyytesi ja allekirjoittamaan sopimus sähköisesti.

Hyväksymisen seuraukset

Kun hyväksyt lainatarjouksen, se muuttuu viralliseksi sopimukseksi lainanhakijan ja lainan myöntäjän välillä. Tämä tarkoittaa, että olet sitoutunut maksamaan lainan takaisin sovitun aikataulun mukaisesti.

Lainan myöntäjä siirtää lainan rahat tilillesi yleensä muutaman arkipäivän kuluessa hyväksymisestä. Voit käyttää lainaa haluamallasi tavalla, esimerkiksi kodin remontointiin, auton ostoon tai lomamatkan rahoittamiseen.

On tärkeää muistaa, että lainan takaisinmaksu on oma vastuusi. Varmista, että sinulla on tarvittavat varat maksaa laina takaisin sovitussa aikataulussa. Jos et pysty maksamaan lainaa takaisin ajallaan, se voi johtaa lisäkuluihin ja maksuhäiriömerkintään.

Lainatarjouksen hylkääminen

Hylkäämisen Syyt

Vaikka olemme Banke kautta kilpailuttaneet useita lainatarjouksia, voi joskus olla tarpeellista hylätä tarjous. Tässä joitakin yleisiä syitä, miksi lainanantajat voivat hylätä lainatarjouksen:

 • Liian korkeat kustannukset: Jos lainan kustannukset ovat liian korkeat, emme voi suositella sitä asiakkaalle. Tämä saattaa johtua esimerkiksi liian korkeasta korosta tai muista piilokuluista.
 • Lainan ehdot eivät sovi asiakkaalle: Jos lainan ehdot eivät sovi asiakkaan tarpeisiin tai taloudelliseen tilanteeseen, emme voi suositella sitä.

Lainatarjouksen hylkäämisen seuraukset

Jos lainanantajat päättävät hylätä lainatarjouksen, se ei tarkoita, että asiakkaalla ei ole muita vaihtoehtoja. Banke kilpailuttaa useita lainatarjouksia, joten voimme tarjota asiakkaalle muita vaihtoehtoja, jotka sopivat paremmin heidän tarpeisiinsa.

On tärkeää huomata, että lainatarjouksen hylkääminen ei vaikuta asiakkaan luottotietoihin. Lainatarjouksen hylkääminen ei myöskään vaikuta asiakkaan mahdollisuuteen saada tulevaisuudessa lainaa.

Jos asiakas haluaa hylätä lainatarjouksen, sen voi tehdä ilman seurauksia.

Usein kysytyt kysymykset

Miten hyväksyn lainatarjouksen?

Kun olet vastaanottanut lainatarjouksen, tarkista sen ehdot huolellisesti. Jos olet tyytyväinen tarjoukseen, voit hyväksyä sen joko sähköisesti tai allekirjoittamalla paperisen sopimuksen. Muista, että hyväksymällä lainatarjouksen sitoudut maksamaan takaisin lainan sovitun aikataulun mukaisesti.

Mistä löydän parhaan lainatarjouksen?

Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten saat kattavan valikoiman eri lainatarjouksia. Paras lainatarjous riippuu kuitenkin aina henkilökohtaisesta tilanteestasi ja tarpeistasi. Muista vertailla lainaehtoja huolellisesti ennen päätöksen tekemistä.

Kuinka vertaan lainatarjouksia?

Vertaillessasi lainatarjouksia kiinnitä huomiota lainan korkoon, takaisinmaksuaikaan ja muihin kuluihin, kuten avausmaksuihin ja tilinhoitomaksuihin. Muista myös tarkistaa lainan todellinen vuosikorko, joka sisältää kaikki lainan kustannukset.

Miten asuntolainatarjous eroaa muista lainatarjouksista?

Asuntolainatarjoukset ovat yleensä suurempia kuin muut lainatarjoukset ja niiden takaisinmaksuaika on pidempi. Asuntolainoihin liittyy myös erilaisia ehtoja, kuten esimerkiksi lainan vakuutusvaatimukset ja mahdollinen lyhennysvapaa. Muista tarkistaa kaikki asuntolainan ehdot huolellisesti ennen päätöksen tekemistä.

Mikä on lainatarjouksen ja lainalupauksen ero?

Lainatarjous on pankin antama tarjous lainasta, joka sisältää kaikki lainan tiedot. Lainalupaus puolestaan on enemmän alustava lupaus lainan myöntämisestä, joka perustuu hakijan antamiin tietoihin. Lainalupaus ei ole vielä sitova sopimus, vaan lopullinen lainapäätös tehdään vasta hakijan antamien tietojen ja tarvittavien liitteiden perusteella.

Kuinka paljon voin saada lainaa tuloillani?

Lainan määrä, jonka voit saada riippuu monesta tekijästä, kuten tuloistasi, menojen määrästä ja muista veloista. Banke kilpailuttaa kuitenkin lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit saada useita lainatarjouksia eri lainamäärillä. Muista kuitenkin lainan takaisinmaksukyky tarkasti ennen lainan hakemista.