Varma laina - Hae lainaa varmasti

Kilpailuta varma laina usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Lainaa varmasti

Kun haluat hakea lainaa varmasti, sinun tarvitsee vain täyttää hakemus netissä. Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Voit hakea lainaa 500-70 000 euroa 1-15 vuoden laina-ajalla.

Hakemuksen täyttäminen

Hakemuksen täyttäminen on ilmaista eikä velvoita tai sido sinua mihinkään. Voit täyttää hakemuksen milloin vain, missä vain. Täytä hakemus huolellisesti ja varmista, että kaikki tiedot ovat oikein.

Hakemuksen täyttämiseen tarvitset seuraavat tiedot:

 • Henkilötunnus
 • Yhteystiedot
 • Tulot ja menot
 • Työsuhteen tiedot
 • Mahdollinen takaus tai vakuus

Hakemuksen lähettäminen

Kun olet täyttänyt hakemuksen, lähetä se meille. Saat lainatarjouksen nopeasti, usein jo muutamassa minuutissa. Näet tarkat kuukausierät sekä lainojen korot ja muut kulut.

Jos olet tyytyväinen tarjoukseen, hyväksy se ja allekirjoita sopimus sähköisesti. Saat rahat tilillesi nopeasti, yleensä jo samana päivänä.

Huomioithan, että Banke ei itse myönnä lainoja, vaan kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Tämä takaa sen, että saat aina parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Jos sinulla on kysyttävää lainan hakemisesta, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme. Olemme aina valmiina auttamaan sinua.

Lainan hyväksyminen

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen Banke-verkkosivustolla, me aloitamme lainan kilpailutusprosessin. Kilpailutusprosessi on nopea ja helppo, ja voit saada lainapäätöksen jo muutamassa minuutissa.

Kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi, tarkistamme hakemuksen tiedot ja luottotietosi. Tämän jälkeen lähetämme sinulle lainatarjouksen, joka sisältää tarkan kuukausierän ja lainan koron. Voit vertailla tarjouksia ja valita sinulle sopivimman lainan.

Kun olet hyväksynyt tarjouksen, allekirjoitat lainasopimuksen sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi. Tämän jälkeen rahat siirretään tilillesi heti, kun olemme vastaanottaneet allekirjoitetun sopimuksen.

Hyväksymisen ehdot

Banke myöntää lainoja ainoastaan henkilöille, jotka täyttävät seuraavat ehdot:

 • Olet vähintään 18-vuotias
 • Sinulla on säännölliset tulot
 • Sinulla on moitteettomat luottotiedot
 • Asut vakituisesti Suomessa
 • Sinulla on suomalainen pankkitili

Huomioithan, että hyväksymme lainahakemuksia ainoastaan arkipäivisin klo 8-18 välisenä aikana. Mikäli lähetät hakemuksen muina aikoina, käsittelemme sen mahdollisimman pian seuraavana arkipäivänä.

Toivomme, että tämä tieto auttaa sinua ymmärtämään Banke-lainojen hyväksymisprosessin ja ehdot. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit ottaa meihin yhteyttä asiakaspalvelumme kautta.

Lainan takaisinmaksu

Kun olet saanut Bankelta lainatarjouksen ja hyväksynyt sen, on aika aloittaa lainan takaisinmaksu. Tässä osiossa käymme läpi takaisinmaksun aikataulun ja ehdot.

Takaisinmaksun aikataulu

Banke tarjoamien lainojen takaisinmaksuaika vaihtelee yhdestä viiteentoista vuoteen. Voit itse valita sinulle sopivan takaisinmaksuajan. Takaisinmaksu alkaa yleensä heti lainan ottamisen jälkeen, mutta joissain tapauksissa vasta sovitun määräajan kuluttua. Tarkat takaisinmaksuehdot löydät lainasopimuksestasi.

Lainan takaisinmaksuaikataulu kannattaa suunnitella huolella. On tärkeää, että pystyt maksamaan kuukausierät sovitun aikataulun mukaisesti. Näin vältyt viivästyskoroilta ja mahdollisilta maksuhäiriömerkinnöiltä.

Takaisinmaksun ehdot

Banke lainojen takaisinmaksuun liittyy joitakin ehtoja. Tärkeimmät ehdot ovat lainan kuukausierän suuruus ja takaisinmaksuaika.

Lainan kuukausierä koostuu lainan pääomasta ja siihen liittyvistä koroista ja kuluista. Kuukausierän suuruus riippuu lainan määrästä, takaisinmaksuajasta ja lainan korosta. Voit vertailla eri lainavaihtoehtoja Banke lainavertailun avulla ja löytää juuri sinulle sopivan lainan.

Takaisinmaksuaika on aika, jonka kuluessa laina on maksettava takaisin. Takaisinmaksuaika vaikuttaa kuukausierän suuruuteen. Mitä pidempi takaisinmaksuaika, sitä pienempi kuukausierä, mutta sitä enemmän korkoja ja kuluja kertyy.

On tärkeää, että ymmärrät lainan takaisinmaksuehdot ja pystyt maksamaan lainan takaisin sovitussa aikataulussa. Näin vältyt ylimääräisiltä kuluilta ja maksuhäiriömerkinnöiltä.

Mahdolliset ongelmat

Maksuvaikeudet

Vaikka lainanottajat yleensä suunnittelevat lainan takaisinmaksun huolellisesti, voi elämässä tulla yllättäviä tilanteita, jotka tekevät lainan takaisinmaksusta vaikeaa tai jopa mahdotonta. Jos huomaat, että et pysty maksamaan lainan takaisinmaksueriä ajallaan, on tärkeää ottaa yhteyttä Bankeen mahdollisimman pian. Meidän kanssamme voit keskustella erilaisista vaihtoehdoista, kuten maksusuunnitelmasta, joka auttaa sinua selviytymään maksuista.

Lainan uudelleenjärjestely

Jos olet joutunut tilanteeseen, jossa lainan takaisinmaksusta on tullut liian vaikeaa, Banke voi auttaa sinua uudelleenjärjestämään lainan. Voimme esimerkiksi neuvotella uuden maksusuunnitelman tai jopa uudelleenrahoittaa lainan, jotta maksuerät ovat pienemmät ja helpommin hallittavissa. Uudelleenjärjestely voi auttaa sinua selviytymään taloudellisesta taakasta ja välttämään maksuhäiriömerkinnän.

On tärkeää muistaa, että lainan uudelleenjärjestely ei ole aina paras vaihtoehto, ja se voi johtaa korkeampiin kokonaiskustannuksiin. Siksi on tärkeää keskustella ensin Bankeen kanssa ja arvioida eri vaihtoehtoja huolellisesti ennen päätöksen tekemistä.

Varma laina: Edut ja haitat

Kun etsit sopivaa lainaa, on tärkeää löytää luotettava ja turvallinen lainanantaja. Banke auttaa sinua kilpailuttamaan lainoja useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken, jotta löydät sinulle sopivimman lainan. Tässä osiossa käymme läpi lainaa varmasti -konseptin etuja ja haittoja.

Edut

 • Luotettavuus: Banke kilpailuttaa lainoja vain tunnettujen ja luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten kesken, joten voit olla varma, että saat turvallisen lainan.
 • Helppous: Bankeen hakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa, ja saat lainatarjoukset usein jo muutamassa minuutissa.
 • Kilpailukykyiset korot: Banke kilpailuttaa lainoja useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken, joten voit löytää edullisimman lainan.

Haitat

 • Lainan hakeminen voi vaatia hieman enemmän vaivaa: Vaikka Banke auttaa sinua kilpailuttamaan lainoja, sinun täytyy silti täyttää hakemus ja varmistaa, että kaikki tarvittavat tiedot ovat oikein.
 • Lainan saaminen voi kestää hieman pidempään: Vaikka saatkin lainatarjoukset nopeasti, lainan saaminen voi kestää hieman pidempään kuin esimerkiksi pikalainan kohdalla.

Kaiken kaikkiaan lainaa varmasti -konsepti on erinomainen tapa löytää sopiva ja turvallinen laina. Banke auttaa sinua löytämään edullisimman lainan useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken, joten voit olla varma, että löydät sinulle sopivan vaihtoehdon.

Usein kysytyt kysymykset

Mistä saa lainaa luottotiedottomalle?

Valitettavasti luottotiedottomalle lainan saaminen voi olla hyvin vaikeaa. Useimmat pankit ja rahoituslaitokset edellyttävät, että hakijalla on puhtaat luottotiedot. Joissakin tapauksissa voi kuitenkin olla mahdollista saada lainaa esimerkiksi takaajan avulla.

Mistä löytyy halvin laina ilman vakuuksia?

Halvin laina ilman vakuuksia löytyy vertailemalla eri lainapalveluiden tarjouksia. Kannattaa myös muistaa, että lainan korko voi vaihdella hakijan henkilökohtaisten tietojen ja taloudellisen tilanteen perusteella.

Millä tuloilla voi saada 20000 euron lainan?

20000 euron lainan saaminen edellyttää yleensä säännöllisiä ja riittävän suuria tuloja. Tarkkaa tulorajaa ei kuitenkaan ole olemassa, sillä lainan myöntämiseen vaikuttavat myös hakijan muut taloudelliset tekijät.

Mistä saa lainaa varmasti?

Lainaa ei voi koskaan saada varmasti, sillä lainan myöntäminen edellyttää aina hakijan luottokelpoisuuden arviointia. Parhaat mahdollisuudet lainan saamiseen ovat kuitenkin yleensä silloin, kun hakijalla on hyvät luottotiedot ja riittävät tulot.

Voiko pienituloinen saada lainaa?

Pienituloinen voi saada lainaa, mutta lainan myöntäminen edellyttää yleensä tarkkaa taloudellisen tilanteen arviointia. Pienituloiselle hakijalle voi olla saatavilla esimerkiksi pienempiä lainasummia tai pidempiä maksuaikoja.

Mikä on luotettava lainapalvelu?

Luotettava lainapalvelu on sellainen, joka noudattaa vastuullista luotonantoa ja tarjoaa selkeää ja rehellistä tietoa lainoistaan. Kannattaa vertailla eri lainapalveluiden tarjouksia ja lukea muiden asiakkaiden kokemuksia ennen lainan hakemista.

Muistathan, että Banke ei myönnä lainoja itse, vaan kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.