Lainaa pankista - Hae pankista lainaa parhaalla korolla!

Hae lainaa pankista parhaalla korolla. Kilpailuta lainaa pankista usean pankin kesken. Lähetä maksuton hakemus.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Lainaa pankista

Lainan ottaminen pankista voi olla hyödyllistä, kun tarvitset rahaa johonkin isompaan hankintaan tai projektiin. Banke ei myönnä lainoja itse, vaan me kilpailutamme lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Tämä auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen tarpeisiisi.

Lainaa pankista voi olla vakuudellista tai vakuudetonta. Vakuudellinen laina edellyttää jonkinlaista vakuutta, kuten kiinteistöä tai autoa. Vakuudettomassa lainassa ei ole vakuutta, joten se on riskialttiimpi lainanantajalle. Vakuudettomat lainat ovat yleensä pienempiä summia, mutta niiden korot voivat olla korkeammat kuin vakuudellisten lainojen korot.

On tärkeää kilpailuttaa laina ennen päätöksen tekemistä. Kilpailuttamalla voit löytää edullisen lainan, joka sopii sinun tarpeisiisi. Banke tarjoaa lainojen kilpailutuspalvelua, jonka avulla voit vertailla enintään 70 000 euron vakuudettomia lainoja helposti yhdellä hakemuksella. Saat lainatarjoukset nopeasti, usein jo muutamassa minuutissa. Näet tarkat kuukausierät sekä lainojen korot ja muut kulut.

Muista, että lainan ottaminen on aina vastuullinen päätös. Ennen lainan hakemista, varmista että sinulla on riittävästi tuloja maksaa takaisin laina ajallaan. Älä ota lainaa, jota et voi maksaa takaisin, sillä se voi johtaa taloudellisiin ongelmiin.

Lainan hakeminen pankista

Kun tarvitset lainaa, yksi vaihtoehto on hakea sitä pankista. Banke ei myönnä lainoja itse, vaan kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Tämä tarkoittaa, että voit saada useita lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi sopivimman.

Hakemusprosessi

Lainan hakeminen pankista on yleensä melko suoraviivaista. Voit joko käydä pankin konttorissa tai täyttää lainahakemuksen verkossa. Verkossa hakeminen on yleensä nopeampaa ja kätevämpää, sillä voit tehdä sen missä tahansa ja milloin tahansa.

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, pankki arvioi hakemuksesi ja tekee päätöksen lainan myöntämisestä. Tämä prosessi voi kestää muutamasta tunnista muutamaan päivään, riippuen pankista ja lainasummasta.

Tarvittavat dokumentit

Lainan hakemiseen tarvitset yleensä joitakin dokumentteja. Näitä voivat olla esimerkiksi:

  • Palkkatodistus tai muu todiste tuloistasi
  • Verotuspäätös
  • Tiliotteet
  • Mahdolliset muut lainat tai velat

Tarkemmat vaatimukset vaihtelevat pankista riippuen. Voit tarkistaa tarvittavat dokumentit pankin verkkosivuilta tai kysyä niitä suoraan pankin asiakaspalvelusta.

Kun olet toimittanut tarvittavat dokumentit ja pankki on hyväksynyt lainahakemuksesi, voit allekirjoittaa lainasopimuksen ja saada rahat tilillesi. Muista kuitenkin aina vertailla eri lainatarjouksia ja valita itsellesi sopivin vaihtoehto.

Lainan kustannukset

Kun kilpailutat lainaa Bankesta, on tärkeää ymmärtää lainan kustannukset. Lainan kustannuksiin vaikuttavat monet tekijät, kuten korko, maksut ja palkkiot. Tässä osiossa käymme läpi tärkeimmät kustannukset, jotta voit tehdä parempia päätöksiä lainanhakuprosessin aikana.

Korko

Korko on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joka vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin. Banke kilpailuttaa useiden pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjouksia, joten voit valita lainan, jossa on kilpailukykyinen korko. Korko voi olla joko kiinteä tai vaihtuva. Kiinteä korko tarkoittaa, että korko pysyy samana koko laina-ajan, kun taas vaihtuva korko voi muuttua laina-ajan aikana.

Maksut Ja palkkiot

Lainan kustannuksiin kuuluvat myös erilaiset maksut ja palkkiot. Tärkeimmät maksut ovat avausmaksu, tilinhoitomaksu ja mahdolliset nostopalkkiot. Avausmaksu on kertaluontoinen maksu, joka peritään lainan avaamisesta. Tilinhoitomaksu taas on kuukausittainen maksu, joka peritään lainan ylläpidosta. Nostopalkkiot taas ovat maksuja, jotka peritään vain, jos nostat lainasta rahaa.

On tärkeää tarkistaa kaikki lainan kustannukset ennen lainan hyväksymistä. Banke tarjoaa selkeät tiedot kaikista lainan kustannuksista, joten voit tehdä parempia päätöksiä.

Lainan takaisinmaksu

Kun kilpailutat lainaa Banken avulla, on tärkeää ymmärtää, miten takaisinmaksu tapahtuu ja millaisia vaikeuksia voi kohdata takaisinmaksun aikana.

Takaisinmaksuaikataulu

Lainan takaisinmaksuaikataulu määräytyy lainan suuruuden ja lainaehdoista riippuen. Banke kilpailuttaa lainoja, joiden takaisinmaksuaika vaihtelee yhdestä viiteen vuoteen. Laina-aikataulun suunnittelu on tärkeää, jotta takaisinmaksu sujuu mutkattomasti ja välttyy ylimääräisiltä kuluilta.

Lainanantajat saattavat tarjota myös mahdollisuutta lyhennysvapaaseen kuukauteen, jolloin lainan takaisinmaksun voi keskeyttää määräajaksi. Tämä voi olla hyödyllistä esimerkiksi tilanteessa, jossa taloudellinen tilanne on hetkellisesti tiukka.

Takaisinmaksun vaikeudet

Joskus takaisinmaksu voi tuottaa vaikeuksia, esimerkiksi työttömyyden tai sairauden vuoksi. Tällaisessa tilanteessa on tärkeää olla yhteydessä lainanantajaan mahdollisimman pian ja sopia uudesta takaisinmaksuaikataulusta tai muista ratkaisuista.

Osa lainanantajista tarjoaa myös maksusuojavakuutusta, joka auttaa takaisinmaksun kanssa, jos esimerkiksi työkyvyttömyys, sairaus tai työttömyys aiheuttaa maksuvaikeuksia.

On tärkeää muistaa, että lainan takaisinmaksu on vastuullinen tehtävä ja että lainaa kannattaa ottaa vain, jos on varmuus sen takaisinmaksusta.

Suositut lainat pankista

Kun tarvitset lainaa, pankki voi olla hyvä vaihtoehto. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit löytää edullisen lainan. Tässä osiossa käymme läpi erilaisia lainatyyppejä, joita voit hakea pankista.

Kulutusluotot

Kulutusluotto on yleinen lainamuoto, jota voi hakea pankista. Kulutusluottoa voi käyttää esimerkiksi kodin remontointiin, auton ostoon tai lomamatkan rahoittamiseen. Kulutusluottoa voi hakea usealta eri pankilta, joten kannattaa kilpailuttaa laina ennen päätöksen tekemistä.

Kulutusluottoa haettaessa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoon ja muihin kuluihin. Lainan korko voi vaihdella eri pankkien välillä, joten kannattaa vertailla eri vaihtoehtoja. Lisäksi kannattaa tarkistaa mahdolliset avausmaksut, tilinhoitomaksut ja muut kulut.

Asuntolainat

Asuntolaina on suuri laina, jota haetaan yleensä asunnon ostamiseen tai rakentamiseen. Asuntolainaa haetaan suoraan pankeista, ja lainan vakuutena toimii ostettava asunto. Asuntolainaa voi hakea usealta eri pankilta, joten kannattaa pyytää tarjouksia eri paikoista.

Asuntolainaa haettaessa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoon ja muihin kuluihin. Lainan korko voi vaihdella eri pankkien välillä, joten kannattaa vertailla eri vaihtoehtoja. Lisäksi kannattaa tarkistaa mahdolliset avausmaksut, tilinhoitomaksut ja muut kulut.

Opintolainat

Opintolaina on laina, jota voi hakea opiskelua varten. Opintolainaa voi hakea usealta eri pankilta, ja lainan takaisinmaksu alkaa yleensä vasta opintojen päätyttyä. Opintolainaa voi käyttää esimerkiksi opiskelumateriaalien hankkimiseen tai elinkustannusten kattamiseen.

Opintolainaa haettaessa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoon ja muihin kuluihin. Lainan korko voi vaihdella eri pankkien välillä, joten kannattaa vertailla eri vaihtoehtoja. Lisäksi kannattaa tarkistaa mahdolliset avausmaksut, tilinhoitomaksut ja muut kulut.

Tärkeää on muistaa, että lainaa hakiessa kannattaa aina tarkistaa lainan korko ja muut kulut. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit löytää edullisen lainan.

Pankkilainojen edut ja haitat

Edut

Pankkilainat ovat yksi suosituimmista tavoista rahoittaa suurempia hankintoja, kuten asuntoja, autoja ja muita kalliita hankintoja. Banke kilpailuttaa pankkilainat usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voimme auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen lainan sinun tarpeisiisi.

Pankkilainojen suurin etu on yleensä niiden alhainen korko. Pankit voivat tarjota alhaisempia korkoja, koska ne käyttävät lainan vakuutena yleensä ostettavaa omaisuutta, kuten asuntoa tai autoa. Tämä vähentää lainan riskiä, mikä johtaa alhaisempiin korkoihin.

Lisäksi pankkilainat ovat yleensä saatavilla suurempina summina kuin monet muut lainatyypit. Tämä tarkoittaa, että voit hankkia suuremman omaisuuden tai käyttää rahaa suurempiin hankintoihin.

Haitat

Vaikka pankkilainat voivat olla houkuttelevia alhaisen koron ja suuren lainasumman vuoksi, niillä on myös joitain haittoja. Ensinnäkin, jos et pysty maksamaan lainaa takaisin, pankki voi ottaa omaisuutesi, joka toimii lainan vakuutena.

Toiseksi, pankkilainojen hakuprosessi voi olla melko pitkä ja monimutkainen. Sinun on täytettävä useita lomakkeita, toimitettava useita asiakirjoja ja odotettava päätöstä lainan myöntämisestä. Tämä voi viedä paljon aikaa ja vaivaa.

Lisäksi pankkilainat voivat sisältää monia muita kustannuksia, kuten lainanhoitokuluja, avausmaksuja ja muita maksuja. Nämä voivat lisätä lainan kokonaiskustannuksia huomattavasti.

Kaiken kaikkiaan pankkilainat voivat olla hyvä vaihtoehto, jos tarvitset suuremman lainasumman ja voit maksaa sen takaisin ajoissa. Banke voi auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen lainan tarpeisiisi.

Vaihtoehdot pankkilainalle

Kun harkitset pankkilainan ottamista, on tärkeää tietää, että on olemassa erilaisia vaihtoehtoja. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten meillä on laaja valikoima erilaisia lainavaihtoehtoja asiakkaillemme.

Yksi vaihtoehto on vakuudellinen pankkilaina, jossa laina vakuutetaan esimerkiksi asunnon tai muun omaisuuden avulla. Tämä vaihtoehto voi olla edullisempi, sillä vakuus antaa pankille turvaa. Toisaalta, jos et voi tai halua antaa vakuutta, on olemassa myös vakuudeton pankkilaina.

Vakuudettomassa pankkilainassa ei tarvitse antaa vakuutta, mutta lainan korko voi olla hieman korkeampi kuin vakuudellisessa lainassa. Banke kilpailuttaa kuitenkin useita pankkeja ja rahoituslaitoksia, joten voimme auttaa sinua löytämään edullisimman vakuudettoman lainan.

Lisäksi on olemassa erilaisia lainatyyppejä, kuten kulutusluotto ja joustoluotto. Kulutusluotto on kertaluontoinen laina, jossa lainasumma maksetaan kokonaisuudessaan tilillesi. Joustoluotto taas on jatkuva laina, josta voit nostaa rahaa tilillesi tarpeen mukaan. Joustoluotto voi olla hyvä vaihtoehto, jos tarvitset joustavuutta lainan takaisinmaksussa.

Yhteenvetona, pankkilainan ottamisessa on monia vaihtoehtoja, ja Banke voi auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan lainan.

Usein kysytyt kysymykset

Miten hakea lainaa pankista?

Lainan hakeminen pankista on helppoa. Voit aloittaa hakemuksen täyttämisen joko verkossa tai käymällä pankin konttorissa. Täytä hakemus huolellisesti ja liitä tarvittavat liitteet mukaan. Pankki arvioi hakemuksen ja tekee päätöksen lainan myöntämisestä.

Mikä on OP lainan takaajavaatimus?

OP Pankki vaatii yleensä vakuuksia tai takaajia lainan myöntämiseksi. Takaajavaatimus riippuu kuitenkin hakijan tilanteesta ja lainan määrästä. OP Pankki tarjoaa myös vakuudettomia lainoja, mutta niiden korko on yleensä korkeampi.

Millaisia kokemuksia POP Pankin lainoista on?

POP Pankin lainat ovat saaneet hyviä arvioita asiakkailta. Pankki tarjoaa monipuolisia lainavaihtoehtoja ja asiakaspalvelu on saanut kiitosta nopeudestaan ja ystävällisyydestään.

Miten S-Pankin lainalaskuri toimii?

S-Pankin lainalaskuri on helppokäyttöinen työkalu, jolla voit laskea lainan kuukausierän ja kokonaiskustannukset. Syötä lainan määrä, laina-aika ja korko laskuriin ja saat nopeasti arvion lainan kustannuksista.

Mikä on Nordean vakuudellisen lainan korko?

Nordean vakuudellisen lainan korko riippuu hakijan tilanteesta ja lainan määrästä. Korko voi olla esimerkiksi 2-5 % välillä. Nordea tarjoaa myös vakuudettomia lainoja, mutta niiden korko on yleensä korkeampi.

Voiko pankista saada lainaa ilman takaajia?

Kyllä, pankista voi saada lainaa ilman takaajia. Vakuudettomat lainat ovat yleensä pienempiä summia, mutta niiden hakeminen on nopeampaa ja helpompaa kuin vakuudellisten lainojen. Muista kuitenkin, että vakuudettomien lainojen korko voi olla korkeampi.

Tämä oli meidän vastauksemme usein kysyttyihin kysymyksiin lainan hakemisesta ja pankkien lainaehdoista.