Luottotili - Hae luotollinen tili, josta voit nostaa rahaa tarpeen mukaan!

Hae luottotiliä usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lähetä maksuton hakemus.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Luottotili

Luottotili on joustava ja edullinen tapa saada käyttöösi lisää rahaa tarpeen mukaan. Banke auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan luottotilin vertailemalla useaa pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä ilmaisella hakemuksella.

Luottotili toimii eräänlaisena virtuaalisena lompakkona, josta voit tehdä nostoja juuri silloin, kun tarvitset lisää rahaa. Nostot voit tehdä kätevästi netissä tai mobiilisovelluksella, ja rahat siirtyvät tilillesi nopeasti.

Luottotilin korko on yleensä edullisempi kuin pikavippien tai kulutusluottojen korko. Korko lasketaan vain käytetystä luotosta, joten maksat korkoa vain silloin, kun nostat rahaa tililtäsi.

Banke ei myönnä lainoja itse, vaan kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Näin löydämme sinulle aina parhaan mahdollisen tarjouksen. Voit vertailla eri luottotilivaihtoehtoja helposti ja nopeasti, ja valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Luottotilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Täytä vain ilmainen hakemus verkossa, ja saat lainatarjoukset nopeasti. Voit vertailla eri vaihtoehtoja rauhassa ja valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Luottotilin käyttö

Kun olet saanut hyväksytyn luottotilipäätöksen Banken yhteistyökumppanilta, voit aloittaa luottotilin käytön välittömästi. Luottotilin käyttö on helppoa ja joustavaa. Voit nostaa rahaa luottotililtäsi juuri silloin kun tarvitset sitä. Voit myös maksaa nostamasi summan takaisin luottotilille joko kerralla tai erissä.

Luottotilin käyttö onnistuu helposti ja nopeasti omalta käyttötililtäsi. Voit tehdä nostoja suoraan verkkopankista tai mobiilisovelluksesta. Nostojen tekeminen onnistuu milloin tahansa, joten voit nostaa rahaa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Luottotilin käyttö on joustavaa, sillä voit nostaa rahaa juuri sen verran kuin tarvitset. Voit myös maksaa nostamasi summan takaisin luottotilille joko kerralla tai erissä. Luottotilin korko lasketaan vain nostetulta summalta, joten voit säästää koroissa maksamalla nostamasi summan takaisin mahdollisimman nopeasti.

Luottotilin käyttö on siis joustavaa ja helppoa. Voit nostaa rahaa juuri silloin kun tarvitset sitä ja maksaa sen takaisin omassa tahdissasi. Luottotili on hyvä vaihtoehto esimerkiksi yllättävien menojen kattamiseen tai vararahaston pitämiseen.

Luottotilin hyödyt

Luottotili on joustava ratkaisu, joka tarjoaa monia etuja. Banke kilpailuttaa luottotilien tarjoajia, joten löydät varmasti edullisen vaihtoehdon tarpeisiisi.

Joustavuus

Luottotili on joustava rahoitusratkaisu, joka antaa sinulle vapauden nostaa rahaa silloin kun tarvitset sitä. Voit nostaa rahaa luottotililtäsi juuri silloin kun tarvitset sitä, eikä sinun tarvitse hakea uutta lainaa joka kerta. Luottotili on myös joustava takaisinmaksun suhteen, sillä voit maksaa takaisin haluamassasi tahdissa.

Rahoituksen saatavuus

Luottotili tarjoaa nopean ja helpon tavan saada rahoitusta tarpeen mukaan. Kun olet saanut hyväksynnän luottotilillesi, voit nostaa rahaa heti tarpeen tullen. Banke kilpailuttaa luottotilien tarjoajia, joten löydät varmasti edullisen vaihtoehdon tarpeisiisi.

Kätevä takaisinmaksu

Luottotilin takaisinmaksu on helppoa ja kätevää. Voit maksaa takaisin haluamassasi tahdissa, ja maksat korkoa vain siitä summasta, jonka olet nostanut. Luottotili on myös joustava takaisinmaksun suhteen, sillä voit maksaa takaisin haluamassasi tahdissa.

Luottotili on joustava ja kätevä rahoitusratkaisu, joka tarjoaa monia etuja. Banke kilpailuttaa luottotilien tarjoajia, joten löydät varmasti edullisen vaihtoehdon tarpeisiisi.

Luottotilin haitat

Korkeat korkokulut

Luottotilin korot voivat olla korkeat, joten on tärkeää varmistaa, että pystyt maksamaan takaisin lainan ajallaan. Jos et maksa takaisin lainaa ajallaan, korkokulut voivat kasvaa nopeasti ja johtaa velkaantumiseen. Siksi on tärkeää arvioida tarkasti, kuinka paljon rahaa tarvitset ja kuinka paljon voit maksaa takaisin.

Velkaantumisriski

Luottotili voi johtaa velkaantumiseen, jos käytät sitä liikaa tai et pysty maksamaan takaisin lainaa ajallaan. On tärkeää olla tietoinen siitä, että luottotili on velkaa, jonka on tarkoitus olla lyhytaikainen ratkaisu. Jos käytät luottotiliä usein tai pidemmän aikaa, voit joutua velkaantumaan. Siksi on tärkeää käyttää luottotiliä harkitusti ja vain tarvittaessa.

Nämä ovat tärkeitä seikkoja, jotka on otettava huomioon ennen kuin hakee luottotiliä. Banke auttaa kilpailuttamaan luottotilit useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken, jotta voit löytää edullisimman vaihtoehdon. On tärkeää arvioida huolellisesti oma taloudellinen tilanne ja tarpeet ennen kuin hakee luottotiliä.

Luottotilin avaaminen

Luottotilin avaaminen Banke-palvelun kautta on helppoa ja nopeaa. Voit avata luottotilin ilmaiseksi ja se ei velvoita sinua mihinkään. Täytä vain hakemus verkossa ja saat päätöksen heti.

Luottotilin avausprosessi on yksinkertainen ja nopea. Sinun tarvitsee vain täyttää hakemus verkossa ja odottaa päätöstä. Voit avata luottotilin jopa 70 000 euroon asti, ja luottoraja on joustava, mikä tarkoittaa, että voit nostaa rahaa tilillesi tarpeen mukaan.

Luottotilin avaus edellyttää, että olet vähintään 18-vuotias ja sinulla on säännölliset tulot. Hakemusprosessissa sinulta kysytään henkilötietojasi, työ- ja taloustietojasi sekä muita tietoja, jotka auttavat meitä arvioimaan luottokelpoisuutesi.

Kun olet täyttänyt hakemuksen ja olemme hyväksyneet sen, saat käyttöösi luottotilin, jolta voit tehdä nostoja tarpeen mukaan. Luottotili toimii eräänlaisena virtuaalisena lompakkona, joka antaa sinulle joustavuutta taloudenhallintaan.

Jos sinulla on kysyttävää luottotilin avaamisesta tai haluat tietää lisää palvelustamme, voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa.

Luottotilin hallinta

Luottotilin hallinta on tärkeää, jotta voit käyttää luottotiliäsi tehokkaasti ja välttää tarpeettomia kuluja. Pankit ja rahoituslaitokset tarjoaa helppokäyttöisen verkkopalvelun, joka mahdollistaa luottotilin käytön hallinnan.

Luottotilin käyttö on joustavaa, sillä voit nostaa rahaa luottotililtäsi oman tarpeesi mukaan. Muista kuitenkin, että nostettu summa tulee maksaa takaisin sovitun ajan kuluessa. Voit tarkastella luottotilisi saldoa ja käyttörajoja verkkopalvelussamme.

Kannattaa myös seurata luottotilisi korkoa ja muita kuluja, jotta tiedät tarkalleen, kuinka paljon maksat lainastasi. Voit tarkastella korkoa ja muita kuluja verkkopalvelussamme. Muista, että korko lasketaan nostetulta summalle, ei koko luottorajalle.

Voit myös asettaa itsellesi muistutuksia luoton takaisinmaksusta, jotta vältät maksuviiveet ja mahdolliset ylimääräiset kulut. Verkkopalvelussamme voit asettaa muistutuksia ja tarkastella tulevia maksuja.

Kaiken kaikkiaan luottotilin hallinta on helppoa ja vaivatonta. Muista kuitenkin aina käyttää luottotiliäsi harkiten ja vain tarpeen mukaan, jotta vältät tarpeettomia kuluja ja pidät taloutesi hallinnassa.

Luottotilin lopettaminen

Jos päätät lopettaa luottotilin käytön, voit tehdä sen helposti ilmoittamalla asiasta luottotilin tarjoajan asiakaspalveluun. Luottotilin lopettaminen onnistuu milloin tahansa ilman lisäkustannuksia.

Ennen luottotilin lopettamista varmista, että kaikki avoimet laskut on maksettu ja että luottotilillä ei ole enää käyttämättömiä varoja. Tämän jälkeen voit ilmoittaa luottotilin tarjoajan asiakaspalveluun haluavasi lopettaa luottotilin käytön.

Huomioi, että luottotilin lopettaminen ei vaikuta aiemmin nostettujen luottojen maksuohjelmaan. Sinun tulee edelleen noudattaa maksusuunnitelmaa ja maksaa erääntyneet maksut ajallaan.

Jos haluat lopettaa luottotilin käytön tilapäisesti, voit tehdä sen itse kirjautumalla verkkopankkiin tai mobiilisovellukseen ja asettamalla tilin väliaikaiseen jäähdytystilaan. Tämän jälkeen et voi tehdä uusia nostoja, mutta voit edelleen maksaa avoimia laskuja.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on luottotilin käyttötarkoitus?

Luottotili on joustava ja nopea tapa rahoittaa arjen yllättäviä menoja, kuten auton korjausta tai kodinkoneen hajoamista. Luottotilin avulla voit nostaa rahaa tilillesi tarpeen mukaan ja maksaa takaisin joustavasti.

Miten luottotili toimii?

Luottotili toimii niin, että voit nostaa rahaa tilillesi tarpeen mukaan. Luottotilin käyttö on joustavaa, sillä voit nostaa haluamasi summan rahaa tilillesi ja maksaa sen takaisin joustavasti sovitun ajan kuluessa.

Mitkä ovat luottotilin kustannukset?

Luottotilin kustannukset muodostuvat nostopalkkiosta ja korkokulusta. Nostopalkkio on kertaluontoinen maksu, joka veloitetaan jokaisesta tililtä nostetusta summasta. Korkokulu puolestaan muodostuu nostetun summan mukaan ja se maksetaan takaisin sovitun ajan kuluessa.

Mitä tapahtuu, jos en maksa luottotiliä takaisin?

Jos et maksa luottotiliä takaisin sovitun ajan kuluessa, seurauksena voi olla maksuhäiriömerkintä ja velan siirtyminen perintätoimistolle. Tämä voi vaikuttaa negatiivisesti luotto- ja lainahakemuksien hyväksymiseen tulevaisuudessa.