Autorahoitus jopa 70 000 euroon asti, 1 - 15 vuoden laina-ajalla

Autorahoitus jopa 70 000 euroon asti 1 - 15 vuoden laina-ajalla. Saat autorahoitustarjouksia useilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Autorahoituksen perusteet

Harkitsetko auton ostoa, mutta tarvitset rahoitusta? Autorahoitus voi olla hyvä vaihtoehto sinulle. Se on lainaa, jonka avulla voit ostaa auton ja maksaa sen takaisin kuukausierissä.

Autorahoituksen avulla voit ostaa auton joko uutena tai käytettynä. Voit valita rahoitustavaksi osamaksun tai vakuudellisen tai vakuudettoman rahoituksen. Osamaksussa maksat auton hinnan takaisin kuukausittain sovitun ajanjakson aikana. Vakuudellisessa rahoituksessa autosi toimii vakuutena, ja vakuudettomassa rahoituksessa et tarvitse vakuutta.

Ennen kuin haet autorahoitusta, on tärkeää selvittää, kuinka paljon voit lainata ja kuinka paljon voit maksaa kuukausittain. Tämä auttaa sinua löytämään rahoituksen, joka sopii sinun taloudelliseen tilanteeseesi.

Kun olet löytänyt sopivan auton ja rahoituksen, sinun tulee täyttää hakemus ja odottaa päätöstä. Jos hakemuksesi hyväksytään, voit ostaa auton ja aloittaa kuukausierien maksamisen.

Muista, että autorahoitus on lainaa, joten sinun tulee maksaa se takaisin sovitun ajanjakson aikana. Jos et pysty maksamaan kuukausieriä, se voi johtaa maksuhäiriömerkintään ja huonoon luottoluokitukseen.

Lainan yksityiskohdat

Kun haet autorahoitusta, sinun on tiedettävä lainan yksityiskohdat, jotta voit tehdä päätöksen, joka sopii sinulle parhaiten. Tässä osiossa käydään läpi tärkeimmät asiat, jotka sinun tulee tietää autorahoituksesta.

Lainasumma

Lainasumma on se summa, jonka haluat lainata auton ostoa varten. Voit laskea sopivan lainasumman käyttämällä lainalaskuria, joka auttaa sinua arvioimaan kuukausierän suuruutta eri lainasummilla.

Laina-aika

Laina-aika on se aika, jonka haluat käyttää lainan takaisinmaksuun. Laina-aika vaikuttaa kuukausierän suuruuteen, joten kannattaa harkita tarkkaan, mikä on sinulle sopiva laina-aika.

Korko

Korko on se summa, jonka maksat lainanantajalle lainan käytöstä. Korko määräytyy yleensä lainasumman ja laina-ajan perusteella. Kannattaa vertailla eri lainantarjoajien korkoja ja valita se, joka tarjoaa sinulle parhaan koron.

Lainan takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksu tapahtuu yleensä kuukausittain sovitun aikataulun mukaisesti. Lainan takaisinmaksuun sisältyy lainapääoman lyhennys ja korko. Voit valita joko kiinteän tai vaihtuvan koron lainan takaisinmaksuun.

Vakuudet ja takaukset

Autorahoitus voi olla joko vakuudellista tai vakuudetonta. Vakuudellisessa rahoituksessa sinun on annettava lainalle vakuus, esimerkiksi auto. Vakuudettomassa rahoituksessa vakuutta ei tarvita. Takauksella puolestaan tarkoitetaan sitä, että joku toinen henkilö antaa takuun lainan takaisinmaksusta.

Osamaksun yksityiskohdat

Auton ostaminen osamaksulla on yksi tapa rahoittaa auton hankinta. Osamaksulla auton ostaminen onnistuu helposti ja turvallisesti. Tässä osiossa käymme läpi osamaksun yksityiskohtia, kuten kuukausierää, maksuaikaa ja käsirahaa.

Kuukausierä

Osamaksulla ostetun auton hinta jaetaan usein useisiin kuukausieriin, jotka maksetaan tietyn ajanjakson ajan. Kuukausierän suuruus riippuu auton hinnasta, maksuajasta, käsirahasta ja koroista. Kuukausierän suuruus kannattaa aina tarkistaa ennen auton ostamista.

Maksuaika

Maksuaika on aika, jonka kuluessa osamaksu maksetaan takaisin. Maksuaika voi vaihdella muutamasta kuukaudesta useisiin vuosiin. Maksuaika riippuu usein auton hinnasta ja kuukausierän suuruudesta. Maksuaika kannattaa aina tarkistaa ennen auton ostamista.

Käsiraha

Käsiraha on summa, jonka maksat auton ostohinnasta heti kaupantekohetkellä. Käsirahan suuruus voi vaihdella auton hinnan mukaan. Käsirahan suuruus vaikuttaa usein kuukausierän suuruuteen ja maksuaikaan. Käsirahan suuruus kannattaa aina tarkistaa ennen auton ostamista.

Osamaksulla auton ostaminen on yksi tapa rahoittaa auton hankinta. Osamaksun yksityiskohdat, kuten kuukausierä, maksuaika ja käsiraha, kannattaa aina tarkistaa ennen auton ostamista.

Rahoituksen kustannukset

Kun harkitset autorahoitusta auton hankkimiseksi, on tärkeää ymmärtää rahoituksen kustannukset. Rahoituksen kustannukset koostuvat useista eri tekijöistä, kuten lainan määrästä, laina-ajan pituudesta ja korkotasosta.

Voit helposti selvittää autorahoituksen kustannukset käyttämällä rahoituslaskuria. Rahoituslaskuri auttaa sinua arvioimaan rahoituksen kokonaiskustannukset, kuten kuukausierän suuruuden ja takaisinmaksettavan summan. Laskurin avulla voit myös vertailla eri rahoitusvaihtoehtoja ja valita sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Todellinen vuosikorko on tärkeä tekijä autorahoituksen kustannusten arvioinnissa. Todellinen vuosikorko kertoo lainan kokonaiskustannukset prosentteina vuodessa. Se sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut, kuten koron ja muut maksut. Todellinen vuosikorko onkin paras tapa vertailla eri rahoitusvaihtoehtoja keskenään ja valita edullisin vaihtoehto.

On tärkeää huomata, että autorahoituksen kustannukset voivat vaihdella suuresti eri rahoitusvaihtoehtojen välillä. Siksi onkin suositeltavaa käyttää rahoituslaskuria ja vertailla eri vaihtoehtoja huolellisesti ennen päätöksen tekemistä.

Vakuudet ja vakuutukset

Autorahoitus on erinomainen tapa rahoittaa auton osto, mutta rahoituksen yhteydessä on tärkeää huomioida myös vakuudet ja vakuutukset. Vakuudet ovat tärkeä osa autorahoitusta, sillä ne antavat lainanmyöntäjälle turvaa siitä, että laina maksetaan takaisin sovitusti. Vakuudet voivat olla esimerkiksi auton omistusoikeus tai muu omaisuus, joka toimii takaisinmaksun vakuutena.

Vakuudettomassa autorahoituksessa vakuuksia ei tarvita, mutta lainan korko voi olla hieman korkeampi kuin vakuudellisessa rahoituksessa. Vakuudettomassa autorahoituksessa lainanantaja arvioi lainanhakijan maksukyvyn ja luottokelpoisuuden perusteella, joten on tärkeää, että taloudellinen tilanne on kunnossa ennen rahoituksen hakemista.

Vakuutukset ovat myös tärkeä osa autorahoitusta, sillä ne antavat turvaa auton omistajalle. Kaskovakuutus on yleensä pakollinen autorahoituksen yhteydessä, sillä se korvaa vahingot, jotka aiheutuvat esimerkiksi onnettomuudesta tai varkaudesta. Kaskovakuutus voi sisältää erilaisia lisävakuutuksia, kuten lasivakuutuksen tai pysäköintiturvan.

On tärkeää, että vakuutukset ovat voimassa koko autorahoituksen ajan, jotta auton omistaja on suojattu mahdollisilta vahingoilta. Vakuutusmaksut tulee maksaa sovitusti, jotta vakuutus pysyy voimassa. Mikäli vakuutusmaksuja ei makseta, vakuutus voi raueta ja auton omistaja jää ilman turvaa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että vakuudet ja vakuutukset ovat tärkeä osa autorahoitusta. Vakuudet antavat lainanmyöntäjälle turvaa siitä, että laina maksetaan takaisin sovitusti, kun taas vakuutukset antavat turvaa auton omistajalle. On tärkeää, että vakuudet ja vakuutukset ovat kunnossa ennen autorahoituksen hakemista, jotta auton ostaminen sujuu mahdollisimman vaivattomasti.

Autokaupat ja vaihto

Auton osto on yksi suurimmista taloudellisista päätöksistä, jonka moni suomalainen tekee elämänsä aikana. Autokaupat ovatkin täynnä erilaisia tarjouksia ja vaihtoehtoja, joista voi olla vaikea valita sopivin. Autorahoituksen avulla voit kuitenkin hankkia unelmiesi auton helposti ja nopeasti.

Monet autokaupat tarjoavat autorahoitusta suoraan asiakkailleen. Tämä tarkoittaa sitä, että voit ostaa auton ja rahoittaa sen samassa paikassa. Tämä on kätevää, sillä voit hoitaa kaiken yhdellä kertaa ja säästää aikaa.

Jos haluat vaihtaa vanhan autosi uuteen, moni autokauppa tarjoaa myös vaihtoautoja. Vaihtoautojen avulla voit saada hyvityksen vanhasta autostasi ja käyttää sen uuden auton ostoon. Vaihtoauton ostaminen voi olla myös edullisempaa kuin uuden auton ostaminen.

Jos et halua ostaa uutta autoa, voit harkita käytetyn auton ostamista. Monet autokaupat tarjoavat laajan valikoiman käytettyjä autoja, jotka ovat hyvässä kunnossa. Käytetyn auton ostaminen voi olla edullisempaa kuin uuden auton ostaminen, mutta muista tarkistaa auton kunto ja huoltokirjat ennen ostopäätöksen tekemistä.

Kaiken kaikkiaan autokaupat ovat hyvä paikka aloittaa auton ostamisessa. Muista kuitenkin aina vertailla eri vaihtoehtoja ja harkita tarkasti ennen ostopäätöksen tekemistä.

Rahoitusvaihtoehdot

Kun harkitset autorahoitusta, sinulla on useita rahoitusvaihtoehtoja. Nordea Finance tarjoaa henkilöasiakkailleen erilaisia rahoitusratkaisuja, jotka auttavat sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan rahoitusvaihtoehdon.

Vakuudeton laina

Vakuudeton laina on yksi rahoitusvaihtoehto, joka sopii hyvin, jos haluat ostaa auton ilman vakuuksia. Tämä rahoitusratkaisu sopii erityisesti niille, jotka eivät halua sitoa omaisuuttaan lainan vakuudeksi.

Osamaksu

Osamaksu on toinen suosittu rahoitusvaihtoehto, joka sopii hyvin, jos haluat maksaa auton ostohinnan erissä. Tällöin voit maksaa auton ostohinnan pienemmissä erissä, mikä helpottaa taloudellista taakkaa.

Lähitapiola Rahoitus

Lähitapiola Rahoitus tarjoaa myös erilaisia rahoitusratkaisuja, jotka auttavat sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan rahoitusvaihtoehdon. Voit tutustua heidän tarjoamiinsa rahoitusratkaisuihin ja valita juuri sinulle sopivan.

Yhteenvetona, autorahoituksen valinta riippuu monista tekijöistä, kuten taloudellisesta tilanteestasi, auton hinnasta ja tarpeistasi. On tärkeää tutkia erilaisia rahoitusvaihtoehtoja ja valita juuri sinulle sopiva.

Auton ostajan opas

Auton ostaminen on yksi suurimmista investoinneista, joita voit tehdä. Siksi on tärkeää tehdä huolellinen suunnitelma ja hankkia tarvittavat tiedot ennen kuin teet ostoksen. Tässä auton ostajan oppaassa käymme läpi tärkeitä asioita, joita sinun tulee ottaa huomioon ennen kuin teet lopullisen päätöksen.

Rahoituspäätös

Ennen kuin aloitat auton ostamisen, on tärkeää selvittää, millaiset rahoitusvaihtoehdot ovat käytettävissäsi. Voit hakea alustavan rahoitustarjouksen kätevästi netissä, Auton ostajan apuri -palvelussa. Hakemus ei sido lainan nostamiseen eikä sen tekeminen maksa mitään. Kun olet hakenut autorahoitusta verkossa, ota rahoituspäätös mukaasi autoliikkeeseen.

Viimeinen erä

Viimeinen erä on summa, joka on maksettava auton loppuun maksamisen jälkeen. Tämä summa voi olla suuri, joten on tärkeää suunnitella etukäteen, miten se maksetaan. Yksi vaihtoehto on säästää rahaa viimeisen erän maksamiseen, toinen vaihtoehto on hakea uutta lainaa viimeisen erän maksamiseksi.

Auton ostaminen yksityiseltä

Jos olet hankkimassa auton yksityiseltä henkilöltä, ole varovainen ja tarkista, että auton omistaja on henkilökohtaisessa omistuksessa ja että auto ei ole rahoitusyhtiön omistuksessa. Muista myös tarkistaa auton huoltokirja ja mahdolliset vauriot ennen kuin teet lopullisen päätöksen.

Käyttövoima

Kun valitset auton käyttövoimaa, sinun tulee ottaa huomioon ajotottumuksesi ja ajomatkat. Yksinkertaistettuna pääosin taajamassa ja määrällisesti vähän ajavalle bensa voi olla paras käyttövoima. Jos taas ajat yli 20 000 km vuodessa, on diesel tavallisesti edullisin vaihtoehto. Valinta riippuu paitsi käytöstä, myös toiveistasi esimerkiksi kätevyyden ja ekologisuuden suhteen.

Huolto ja korjaus

Huolto- ja korjauskustannukset voivat vaihdella merkittävästi eri automallien välillä. Ennen auton ostamista on tärkeää selvittää, millaisia huolto- ja korjauskustannuksia voit odottaa. Tarkista myös, missä huolto- ja korjauspalvelut ovat saatavilla ja millainen takuu autolla on.

Vakuutukset

Auton vakuutukset ovat tärkeä osa auton omistamista. Tarkista, millaisia vakuutuksia tarvitset ja millaiset vakuutusmaksut ovat. Muista myös, että vakuutusmaksut voivat vaihdella merkittävästi eri automallien välillä.

Yhteenveto

Auton ostaminen on suuri investointi, joten on tärkeää tehdä huolellinen suunnitelma ja hankkia tarvittavat tiedot ennen kuin teet lopullisen päätöksen. Tämä auton ostajan opas auttaa sinua tekemään tietoon perustuvan päätöksen ja valitsemaan auton, joka sopii parhaiten tarpeisiisi ja budjettiisi.

Turvallisuus ja maksusuunnitelma

Kun harkitset autorahoitusta, turvallisuus on tärkeä tekijä. Rahoituksen turvallisuus tarkoittaa, että auton ostaminen on turvallista ja että rahoitusyhtiö on luotettava. Rahoitusyhtiö arvioi hakijan takaisinmaksukyvyn ja auton arvon ennen kuin myöntää rahoitusta. Tämä auttaa estämään taloudellisia ongelmia tulevaisuudessa.

Maksusuunnitelma on myös tärkeä osa autorahoitusta. Maksusuunnitelma määrittelee kuukausittaisen maksuerän, joka sisältää sekä pääoman että koron. Rahoitusyhtiö arvioi hakijan maksukyvyn ennen kuin hyväksyy maksusuunnitelman. Maksusuunnitelmaan sisältyy myös yksityiskohtia, kuten mahdolliset maksuhäiriöt ja viivästysmaksut.

On tärkeää, että ymmärrät maksusuunnitelman yksityiskohdat ennen kuin allekirjoitat sopimuksen. Tarkista, että maksuerät sopivat budjettiisi ja että sinulla on varaa maksaa ne ajallaan. Jos et pysty maksamaan kuukausittaisia maksuja, ota yhteyttä rahoitusyhtiöön mahdollisimman pian, jotta voitte yhdessä löytää ratkaisun.

Rahoitusyhtiö voi tarjota myös lisäturvaoptioita, kuten vakuutuksia ja huoltosopimuksia. Nämä voivat lisätä kustannuksia, mutta ne voivat myös tarjota turvaa ja mielenrauhaa tulevaisuudessa. Ennen kuin hyväksyt lisäturvaoptioita, varmista, että ymmärrät niiden kustannukset ja ehdot.

Yhteenvetona, autorahoituksen turvallisuus ja maksusuunnitelma ovat tärkeitä tekijöitä, jotka on otettava huomioon ennen sopimuksen allekirjoittamista. Rahoitusyhtiö arvioi hakijan takaisinmaksukyvyn ja auton arvon, jotta taloudelliset ongelmat voidaan estää tulevaisuudessa. Maksusuunnitelma määrittelee kuukausittaisen maksuerän ja sisältää yksityiskohtia, kuten mahdolliset maksuhäiriöt ja viivästysmaksut. On tärkeää ymmärtää maksusuunnitelman yksityiskohdat ja varmistaa, että voit maksaa kuukausittaiset maksut ajallaan.

Uuden auton rahoitus

Jos olet hankkimassa uutta autoa, autorahoitus on yksi tapa rahoittaa auton hankinta. Uuden auton rahoituksessa voit valita useista eri rahoitusvaihtoehdoista, jotka sopivat sinun tarpeisiisi.

Ennen kuin lähdet hakemaan autorahoitusta, on hyvä käyttää autolainalaskuria, joka auttaa sinua arvioimaan, kuinka paljon voit lainata ja kuinka paljon auton hankinta tulee maksamaan. Autolainalaskuri auttaa sinua myös vertailemaan eri rahoitusvaihtoehtoja ja löytämään sopivan rahoituksen.

Kun olet löytänyt sopivan rahoitusvaihtoehdon, voit hakea autorahoitusta netissä. Autorahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa, ja saat päätöksen yleensä saman päivän aikana.

Uuden auton rahoituksessa voit valita useista eri rahoitusvaihtoehdoista, kuten osamaksu, jossa maksat auton hinnan kuukausierissä, tai joustoluotto, jossa voit nostaa rahaa tarpeen mukaan ja maksaa takaisin joustavasti.

Muista vertailla eri rahoitusvaihtoehtoja ja valita sopiva rahoitus sinun tarpeisiisi ja budjettiisi sopivaksi.

Auton omistus ja rahoitus

Kun hankit auton autorahoituksella, auton omistus on rahoitusyhtiöllä niin kauan, kunnes olet maksanut jäljellä olevan rahoitussumman pois. Tämä tarkoittaa, että et voi myydä tai vaihtaa osamaksurahoitteista autoasi ennen kuin olet maksanut jäljellä olevan rahoitussumman pois. Jos haluat myydä tai vaihtaa autosi ennen rahoituskauden päättymistä, sinun on maksettava jäljellä oleva rahoitussumma pois kaupanteon yhteydessä.

Osamaksurahoituksessa on kiinteä korko ja maksuerä koko sopimuskauden ajan. Voit ostaa auton 1-6 vuoden osamaksulla. Huomioithan, että osamaksun korkotaso vaihtelee autoliikekohtaisesti. Jos olet ostamassa auton autoliikkeestä, hae rahoituspäätös verkossa ja ota se mukaan autoliikkeeseen.

Kun olet maksanut kaikki osamaksuerät, auton omistus siirtyy sinulle. Tämä tarkoittaa, että voit myydä tai vaihtaa autosi vapaasti. Jos haluat myydä autosi ennen kuin olet maksanut kaikki osamaksuerät, sinun on maksettava jäljellä oleva rahoitussumma pois ennen kaupantekoa.

On tärkeää muistaa, että autorahoituksen kustannukset voivat vaihdella suuresti eri rahoitusyhtiöiden välillä. Siksi on tärkeää kilpailuttaa eri rahoitusyhtiöiden tarjouksia ennen kuin teet päätöksen autorahoituksesta.

Op Yrityspankki Oyj ja Autoilu

Jos olet harkitsemassa autorahoitusta, OP Yrityspankki Oyj tarjoaa useita vaihtoehtoja yrityksesi tarpeisiin. Auto toimii rahoituksen vakuutena, mikä tekee rahoituksen saannista helpompaa ja nopeampaa.

OP Yrityspankki Oyj tarjoaa myös rahoituskaskoa, joka sisältää liikenne- ja kaskovakuutuksen. Tämä tarkoittaa, että voit hoitaa kaikki autorahoitukseen liittyvät asiat saman katon alta.

Jos aikeissasi on ostaa auto rahoituksella yksityishenkilöltä tai liikkeestä, auton omistajuus säilyy OP Yrityspankki Oyjä kunnes autorahoituksen viimeinen osamaksuerä on maksettu. Tämä tarkoittaa sitä, että voit ajaa autoa ja käyttää sitä normaalisti, mutta et voi myydä sitä ennen kuin rahoitus on kokonaan maksettu.

OP Yrityspankki Oyj tarjoaa myös muita rahoitusratkaisuja autoiluun, kuten leasing-rahoitusta ja investointirahoitusta. Voit ottaa yhteyttä OP asiakaspalveluun ja kysyä lisää näistä vaihtoehdoista.

Yhteenvetona, OP Yrityspankki Oyj tarjoaa monia erilaisia vaihtoehtoja autorahoitukseen ja autoiluun liittyviin rahoitustarpeisiin. Voit hoitaa kaikki asiat saman katon alta, mikä tekee autorahoituksen saannista ja autoilusta helppoa ja vaivatonta.

Usein kysytyt kysymykset

Miten lasketaan Svea autorahoituksen kuukausierät?

Svea autorahoituksen kuukausierät lasketaan asiakkaan valitseman rahoitusvaihtoehdon, auton hinnan, mahdollisen käsirahan ja rahoitettavan summan perusteella. Voit laskea arvion kuukausieristä käyttämällä Svean verkkosivuilla olevaa laskuria.

Mikä on paras autorahoitusvaihtoehto?

Paras autorahoitusvaihtoehto riippuu henkilökohtaisista tarpeista ja tilanteesta. Kannattaa vertailla eri rahoitusvaihtoehtoja ja valita se, joka sopii parhaiten omaan tilanteeseen. Muista myös selvittää rahoituksen kustannukset ja mahdolliset lisäkulut ennen päätöksen tekemistä.

Miten saan yhteyden Danske Bankin autorahoituksen asiakaspalveluun?

Voit ottaa yhteyttä Danske Bankin autorahoituksen asiakaspalveluun puhelimitse, sähköpostitse tai verkkosivujen kautta löytyvän yhteydenottolomakkeen avulla. Asiakaspalvelun yhteystiedot löytyvät Danske Bankin verkkosivuilta.

Mitkä ovat OP autorahoituksen yhteystiedot?

OP autorahoituksen yhteystiedot löytyvät OP verkkosivuilta. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse, sähköpostitse tai verkkosivujen kautta löytyvän yhteydenottolomakkeen avulla.

Onko Nordean autorahoitus saatavilla ympäri vuorokauden?

Nordean autorahoitus ei ole saatavilla ympäri vuorokauden. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-20 ja lauantaisin klo 10-16. Voit kuitenkin hakea autorahoitusta Nordean verkkosivujen kautta milloin tahansa.

Miten OP autorahoituksen loppuvelka maksetaan?

OP autorahoituksen loppuvelka maksetaan yleensä kertamaksuna rahoituskauden päättyessä. Voit kuitenkin myös neuvotella maksusuunnitelmasta OP asiakaspalvelun kanssa.