Yritysluotto - Hae yritykselle luottoa netistä

Hae yritysluotto. Kilpailutamme yrityksellesi luottoa netistä usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Yrityslainat

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Yritysluotto

Yritysluotto on vakuudeton laina, joka sopii monenlaisiin yrityksen menoihin ja kasvun rahoittamiseen. Banke auttaa löytämään yrityksellesi parhaan rahoituksen helposti jopa 250 000 euroon asti. Olemme tehneet yrityslainan kilpailuttamisesta helppoa. Täytä vain maksutta lainahakemus netissä – me välitämme sen eri pankeille ja rahoitusyhtiöille.

Yritysluottoa voi käyttää esimerkiksi uusien toimitilojen hankkimiseen, tilojen remontointiin tai tavaran hankkimiseen varastoon. Banke kilpailuttaa yritysluotot usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit löytää edullisimman vaihtoehdon juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Yritysluoton hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit hakea lainaa jopa 10 000 000 euroa. Se suurempi summa ja todennäköisesti myös paremmat ehdot ovat hyödyllisiä, kun tarvitset rahoitusta isompiin investointeihin.

Banke tarjoaa myös joustavat takaisinmaksuajat, joten voit valita juuri sinulle sopivan takaisinmaksuajan. Yritysluoton kuukausikulut ovat alhaisemmat kuin perinteisen yrityslainan ja myös tässä tapauksessa voit maksaa lainan pois, jos tilanteesi muuttuu.

Yritysluottotyypit

Kun etsit yrityslainaa, on tärkeää tietää eri tyypit, jotka ovat käytettävissä. Banke tarjoaa useita erilaisia yritysluottoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin. Tässä osiossa käymme läpi kolme tärkeintä yritysluoton tyyppiä: Pankkilainat, kaupalliset luotot, ja online-luotot.

Pankkilainat

Pankkilainat ovat yleensä suurimpia ja pitkäaikaisimpia yritysluottoja. Ne ovat yleensä vakuudellisia, mikä tarkoittaa, että lainanottajan on annettava jotain arvokasta omaisuutta, kuten kiinteistö, laitteisto tai ajoneuvo, lainan vakuudeksi. Pankkilainat ovat usein paras vaihtoehto suurille yrityksille, jotka tarvitsevat suuria määriä rahoitusta.

Kaupalliset luotot

Kaupalliset luotot ovat pienempiä ja lyhytaikaisempia kuin pankkilainat. Ne ovat yleensä vakuudettomia, mikä tarkoittaa, että lainanottajan ei tarvitse antaa mitään omaisuutta vakuudeksi. Kaupalliset luotot ovat hyvä vaihtoehto pienille yrityksille, jotka tarvitsevat nopeaa rahoitusta, mutta eivät halua sitoutua pitkäaikaisiin lainoihin.

Online-Luotot

Online-luotot ovat nopeita ja helppoja hakea, ja ne ovat yleensä vakuudettomia. Ne ovat hyvä vaihtoehto pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka tarvitsevat nopeaa rahoitusta. Online-luottoja voi hakea helposti verkossa, ja ne ovat yleensä hyväksyttyjä samana päivänä. Ne ovat myös hyvä vaihtoehto yrityksille, jotka eivät halua käyttää paljon aikaa ja vaivaa lainan hakemiseen.

Toivomme, että tämä opas auttaa sinua löytämään sopivan yritysluoton tarpeisiisi. Muista, että Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit olla varma, että saat kilpailukykyisiä tarjouksia.

Yritysluoton hakeminen Banken avulla

Yritysluoton hakeminen on helppoa Banke-palvelun avulla. Me kilpailutamme yritysluotot usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit saada parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Yrityslainan hakeminen onnistuu nopeasti ja vaivattomasti verkossa.

Ensimmäinen askel yrityslainan hakemisessa on täyttää maksuton lainahakemus Banke-palvelussamme. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja se on täysin sitoumukseton. Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen me kilpailutamme yrityslainat puolestasi ja välitämme sinulle parhaat tarjoukset.

Kun olet vastaanottanut lainatarjoukset, voit vertailla niitä rauhassa ja valita sinulle sopivimman vaihtoehdon. Lainan hakeminen onnistuu myös suoraan valitsemaltasi pankilta tai rahoituslaitokselta. Muista kuitenkin vertailla lainatarjouksia huolellisesti, jotta löydät juuri sinulle sopivimman lainan.

Banke-palvelun avulla voit hakea yrityslainaa jopa 10 000 000 euroon asti. Me autamme sinua löytämään juuri sinun yrityksellesi sopivan lainan, oli kyseessä sitten investointi, kasvu tai käyttöpääoman tarve.

Yritysluoton kustannukset

Kun harkitset yrityslainan ottamista, on tärkeää ymmärtää sen kustannukset. Yritysluoton kustannukset koostuvat useista eri tekijöistä, kuten lainan korosta, kuukausimaksuista ja mahdollisista lisäkuluista.

Banke kilpailuttaa yritysluottoja useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä, joten kustannukset voivat vaihdella lainantarjoajasta riippuen. Kilpailutuksen avulla voimme kuitenkin auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen tarjouksen yrityksesi rahoitustarpeisiin.

Yritysluoton korot voivat olla joko kiinteät tai vaihtuvat. Kiinteäkorkoinen laina tarkoittaa, että lainan korko pysyy samana koko laina-ajan. Vaihtuvakorkoinen laina puolestaan tarkoittaa, että lainan korko voi muuttua laina-aikana.

Kuukausimaksut voivat sisältää esimerkiksi lainanhoitokulut ja tilinhoitomaksut. Lisäksi jotkut lainantarjoajat voivat veloittaa lisäkuluja esimerkiksi lainan ennenaikaisesta takaisinmaksusta tai maksuhäiriömerkinnästä.

On tärkeää huomioida myös lainan takaisinmaksuaika. Mitä pidempi takaisinmaksuaika, sitä enemmän korkoa ja muita kuluja kertyy. Toisaalta lyhyempi takaisinmaksuaika voi tarkoittaa suurempia kuukausierälyhennyksiä, joten on tärkeää löytää tasapaino yrityksen kassavirran kannalta.

Banke auttaa sinua löytämään juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan yritysluoton kilpailuttamalla useiden eri lainantarjoajien tarjouksia. Näin voit varmistaa, että saat parhaan mahdollisen lainan kustannuksia ajatellen.

Yritysluoton takaisinmaksu

Kun haet yritysluottoa Banke-palvelun kautta, sinun on tärkeää tietää, miten takaisinmaksu tapahtuu. Luoton takaisinmaksuaika vaihtelee yleensä muutamasta kuukaudesta useisiin vuosiin, ja sen määräytyminen riippuu useista tekijöistä, kuten lainasummasta ja korkotasosta.

Yleensä yritysluoton takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain sovitun aikataulun mukaisesti. Kuukausierän suuruus riippuu lainan määrästä, takaisinmaksuajasta ja korkotasosta. On tärkeää huomioida, että kuukausierän lisäksi lainasta tulee maksaa myös korkoa ja muita mahdollisia kustannuksia, kuten avausmaksu.

Banke-palvelun kautta haetun yritysluoton takaisinmaksu on joustavaa, ja voit maksaa lainan takaisin ennenaikaisesti ilman lisäkustannuksia. Tämä mahdollistaa sen, että voit säästää korkokuluissa ja maksaa lainan takaisin nopeammin kuin sovittu.

On tärkeää huomioida, että lainan takaisinmaksuajasta ja kuukausierästä sovitaan aina etukäteen, joten on tärkeää arvioida oma maksukyky huolellisesti ennen lainan hakemista. Banke-palvelun avulla voit kilpailuttaa useiden pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjouksia, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivan lainan takaisinmaksuajalla ja kuukausierällä.

Yritysluoton hyödyt ja haitat

Yritysluotto on yksi tapa saada rahoitusta yrityksen tarpeisiin. Se voi tarjota monia etuja, mutta myös joitain haittoja. Tässä osiossa käymme läpi näitä hyötyjä ja haittoja.

Hyödyt

Yritysluoton suurin etu on sen joustavuus. Voit valita lainasumman ja takaisinmaksuajan yrityksesi tarpeiden mukaan. Lisäksi voit käyttää lainaa mihin tahansa yrityksen tarpeisiin, kuten investointeihin, käyttöpääoman kasvattamiseen tai muihin kuluihin.

Toinen etu on nopeus. Useimmat yritysluotot voidaan hyväksyä ja maksaa tilillesi muutamassa päivässä. Tämä tarkoittaa, että voit saada rahoituksen nopeasti, kun sitä tarvitset.

Yritysluoton hakeminen on myös helppoa. Voit hakea lainaa verkossa, eikä sinun tarvitse käydä pankissa tai tavata lainanantajaa kasvotusten. Lisäksi voit kilpailuttaa eri lainanantajia helposti, jotta voit löytää parhaan tarjouksen yrityksellesi.

Haitat

Yritysluotolla on myös joitain haittoja. Ensinnäkin, lainan kustannukset voivat olla korkeat. Yritysluotot ovat yleensä vakuudettomia, mikä tarkoittaa, että lainanantajat ottavat suuremman riskin. Tämä riski heijastuu usein korkeampina korkoina ja maksuina.

Toinen haitta on se, että yritysluoton takaisinmaksu voi olla haastavaa, jos yrityksesi ei menesty odotetusti. Jos yrityksesi ei pysty maksamaan lainaa takaisin, se voi johtaa velkakierteeseen ja jopa konkurssiin.

Lopuksi, on tärkeää muistaa, että yritysluotto ei ole aina paras ratkaisu. Jos sinulla on muita rahoitusvaihtoehtoja, kuten sijoittajia tai liikekumppaneita, kannattaa harkita niitä ennen kuin otat yritysluoton.

Yhteenvetona, yritysluotolla on monia etuja, kuten joustavuus, nopeus ja helppous. Kuitenkin, on myös tärkeää harkita sen haittoja, kuten korkeita kustannuksia ja takaisinmaksun haasteita, ennen kuin päätät ottaa lainaa yrityksellesi.

Yritysluoton riskit

Yritysluotto voi olla hyvä ratkaisu yrityksen rahoitustarpeisiin, mutta on tärkeää ymmärtää myös sen riskit. Tässä osiossa käymme läpi yleisimpiä riskejä, jotka ovat osa yritysluoton ottamista.

Luottoriski

Yritysluoton ottaminen liittyy aina luottoriskiin. Luottoriski tarkoittaa sitä, että yritys ei kykene maksamaan takaisin lainaa sovitussa aikataulussa tai ollenkaan. Tämä voi johtaa maksuhäiriömerkintään ja vaikeuksiin saada tulevaisuudessa uusia lainoja. On tärkeää arvioida yrityksen kykyä maksaa laina takaisin ennen sen ottamista.

Koron riski

Yritysluotot ovat yleensä vakuudettomia, mikä tarkoittaa sitä, että lainan korko on yleensä korkeampi kuin vakuudellisissa lainoissa. Koron riski tarkoittaa sitä, että korot voivat nousta yllättäen, mikä lisää yrityksen kuluja ja vaikeuttaa lainan takaisinmaksua.

Vastuullisuusriskejä

Yritysluoton ottaminen voi liittyä myös vastuullisuusriskeihin. On tärkeää varmistaa, että lainanantaja noudattaa vastuullisia toimintaperiaatteita ja että lainan takaisinmaksu ei johda yrityksen taloudelliseen tai yhteiskunnalliseen vastuuttomuuteen.

Vaikeudet lainan takaisinmaksussa

Yritysluoton takaisinmaksu voi olla haastavaa, jos yrityksen taloudellinen tilanne heikkenee tai jos yrityksen toiminta ei suju suunnitellusti. On tärkeää varautua tällaisiin tilanteisiin ja tehdä suunnitelma, miten toimitaan, jos lainan takaisinmaksu muuttuu vaikeaksi.

Yhteenveto

Yritysluoton ottaminen liittyy aina riskeihin, mutta nämä riskit voidaan minimoida huolellisella suunnittelulla ja arvioinnilla. On tärkeää ymmärtää, että yritysluotto ei ole riskitön ratkaisu, mutta se voi olla hyvä tapa rahoittaa yrityksen kasvua ja kehittämistä.

Yritysluoton vaihtoehdot

Meidän Banke-palvelumme kautta voit kilpailuttaa yritysluottoja useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten kesken. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden löytää yrityksellesi parhaan rahoituksen, joka sopii tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi.

Yritysluoton vaihtoehdot voivat vaihdella suuresti sen mukaan, minkä tyyppistä rahoitusta yrityksesi tarvitsee. Tässä muutamia esimerkkejä yritysluottojen eri vaihtoehdoista:

  • Vakuudellinen yritysluotto: Tässä tapauksessa lainan saaminen edellyttää yritykseltäsi jonkinlaista vakuutta, kuten kiinteistöä, ajoneuvoa tai muita arvokkaita omaisuuksia. Vakuudellinen yritysluotto voi olla hyvä vaihtoehto, jos haluat saada suuremman lainan tai pidemmän takaisinmaksuajan.
  • Vakuudeton yritysluotto: Tämä vaihtoehto sopii yrityksille, joilla ei ole tarpeeksi omaisuutta vakuudeksi lainalle. Vakuudettomassa yritysluotossa ei ole vakuutta, joten lainan saaminen voi olla hieman haastavampaa, mutta se voi olla hyvä vaihtoehto, jos tarvitset nopeasti rahoitusta.
  • Käyttöpääomalaina: Tämä on lyhytaikainen laina, joka on tarkoitettu yrityksen päivittäisten kulujen kattamiseen. Käyttöpääomalaina voi auttaa yritystäsi selviytymään väliaikaisista kassavaikeuksista.
  • Investointilaina: Tämä vaihtoehto sopii yrityksille, jotka tarvitsevat rahoitusta suuriin investointeihin, kuten uusiin laitteisiin, kiinteistöihin tai muihin pitkäaikaisiin hankintoihin.

Kun kilpailutat yritysluottoja Banke-palvelumme kautta, saat tarjouksia useilta eri rahoituslaitoksilta ja voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Usein kysytyt kysymykset

Miten haen yrityslainaa?

Yrityslainan hakeminen on helppoa Banke-palvelun kautta. Voit täyttää maksuttoman lainahakemuksen verkkosivuillamme, ja me kilpailutamme lainatarjoukset puolestasi useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten kesken. Saat nopeasti useita lainatarjouksia, joista voit valita sinulle sopivimman.

Mikä on yrityslimiitti ja miten se toimii?

Yrityslimiitti on joustava luottotili, josta voit nostaa rahaa yrityksesi tarpeisiin silloin kun tarvitset. Limiitin suuruus määräytyy yrityksesi luottokelpoisuuden perusteella. Voit nostaa limiitiltä rahaa tarpeen mukaan, ja maksat korkoa vain käytetystä summasta. Limiitin avulla voit tasapainottaa yrityksesi kassavirtaa ja hoitaa esimerkiksi yllättäviä kuluja tai investointeja.

Mitä eroa on yrityslainalla ja joustoluotolla?

Yrityslaina on kertaluontoinen laina, joka maksetaan takaisin sovitun ajanjakson aikana kiinteissä maksuerissä. Joustoluotto on puolestaan jatkuva luottotili, jolta voit nostaa rahaa tarpeen mukaan. Yrityslainan korot ovat yleensä kiinteät, kun taas joustoluoton korko voi vaihdella käytetyn summan mukaan. Joustoluotto sopii hyvin yrityksille, joiden rahoitustarpeet vaihtelevat ja jotka haluavat joustavuutta rahoituksen käytössä.

Miten yrityksen luottokelpoisuus vaikuttaa lainan saantiin?

Yrityksen luottokelpoisuus vaikuttaa lainan saantiin merkittävästi. Luottokelpoisuus kertoo pankille tai rahoituslaitokselle yrityksen kyvystä maksaa takaisin laina sovitun aikataulun mukaisesti. Luottokelpoisuutta arvioidaan esimerkiksi yrityksen taloudellisen tilanteen, maksuhistorian ja liiketoiminnan riskien perusteella. Mitä parempi yrityksen luottokelpoisuus on, sitä paremmat mahdollisuudet yrityksellä on saada lainaa.

Miten uusi yritys voi saada lainaa?

Uusi yritys voi saada lainaa, kunhan sillä on riittävästi luottokelpoisuutta ja tuloja, jotka osoittavat yrityksen kyvyn maksaa takaisin laina sovitun aikataulun mukaisesti. Uudelle yritykselle voi olla haastavaa saada lainaa ilman vakuuksia tai takuita, mutta Banke-palvelun kautta voit kilpailuttaa lainatarjouksia useilta eri rahoituslaitoksilta ja löytää sopivan rahoituksen yrityksesi tarpeisiin.