Yrityslaina heti - Kilpailuta yrityslainaa nopeasti

Hae yrityslaina heti. Kilpailutamme yrityslainan usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Yrityslainat

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Yrityslaina

Yrityslaina on suosittu tapa rahoittaa yrityksen kasvua ja kehitystä. Se voi auttaa yritystä investoimaan uusiin laitteisiin, kehittämään tuotteita tai palveluita, tai laajentamaan toimintaa. Banke tarjoaa yrityslainojen kilpailutuspalvelua, joka auttaa löytämään parhaan rahoituksen yritykselle.

Yrityslainan hakeminen voi olla haastavaa, mutta Banke tekee sen helpoksi. Meidän kauttamme voit hakea yrityslainaa jopa 100 000 euroon asti. Yrityslainojen kilpailuttaminen palvelussamme on erittäin helppoa. Täytä yksi ilmainen yrityslainahakemus, niin voit sillä saada parhaimmillaan yli 10 lainatarjousta. Saat kaikki tarjoukset sähköpostitse ja voit vertailla niitä rauhassa.

Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit olla varma, että löydät juuri sinun yrityksellesi sopivan rahoituksen. Me autamme sinua valitsemaan parhaan tarjouksen ja neuvottelemme puolestasi parhaat ehdot.

Yrityslainan suuruus ja laina-aika riippuvat yrityksen tarpeista ja maksukyvystä. Banke tarjoaa yrityslainoja ilman vakuuksia, joten sinun ei tarvitse antaa omaisuuttasi pantiksi. Lainan takaisinmaksu tapahtuu yleensä kuukausittain sovitun aikataulun mukaisesti.

Banke auttaa löytämään yrityksellesi parhaan rahoituksen helposti ja nopeasti. Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää yrityslainoista!

Yrityslainan tyypit

Yrityslainan tyypit voivat vaihdella suuresti sen mukaan, mistä yritys hakee lainaa. Banke kilpailuttaa usean eri pankin ja rahoituslaitoksen lainoja, joten meidän kauttamme voit löytää juuri sinun yrityksellesi sopivan lainatyypin. Tässä alla esittelemme kolme yleisintä yrityslainan tyyppiä.

Pankkilainat

Pankkilainat ovat yleensä vakuudellisia ja niitä voi hakea suoraan pankista. Pankkilainat ovat usein edullisempia kuin muut lainatyypit, mutta niiden saaminen voi olla hankalampaa. Pankkilainoja myönnetään yleensä vain yrityksille, joilla on jo vahva taloudellinen asema ja luottoluokitus. Pankkilainoja voi hakea esimerkiksi investointeihin, kuten uusien laitteiden hankintaan tai kiinteistöjen ostamiseen.

Yksityiset lainat

Yksityiset lainat ovat vakuudettomia lainoja, joita voi hakea yksityisiltä rahoittajilta tai rahoituslaitoksilta. Yksityiset lainat ovat yleensä nopeampia ja helpompia saada kuin pankkilainat, mutta niiden korot voivat olla korkeampia. Yksityisiä lainoja voi hakea esimerkiksi käyttöpääoman turvaamiseksi tai lyhytaikaisiin investointeihin.

Joukkorahoitus

Joukkorahoitus on uusi tapa hankkia rahoitusta yritykselle. Joukkorahoituksessa yritys hakee rahoitusta yksityisiltä sijoittajilta, jotka voivat sijoittaa rahaa suoraan yritykseen. Joukkorahoitus on yleensä nopea tapa saada rahoitusta, mutta sen saaminen voi olla haastavaa, jos yrityksellä ei ole vahvaa brändiä tai tarpeeksi houkuttelevaa liiketoimintasuunnitelmaa. Joukkorahoitusta voi hakea esimerkiksi uusien tuotteiden tai palveluiden kehittämiseen.

Näiden kolmen yrityslainan tyypin lisäksi on olemassa monia muita vaihtoehtoja, kuten leasing, factoring ja franchising. Banke voi auttaa sinua löytämään juuri sinun yrityksellesi sopivan lainatyypin.

Yrityslainan hakuprosessi

Yrityslainan hakeminen voi tuntua monimutkaiselta, mutta Banke tekee sen helpoksi. Seuraavassa käymme läpi hakuprosessin vaiheet, jotta voit hakea yrityslainaa luottavaisin mielin.

Hakemuksen valmistelu

Ennen kuin aloitat hakuprosessin, sinun kannattaa valmistella hakemusta varten tarvittavat asiakirjat. Tässä muutamia esimerkkejä:

  • Yrityksen tilinpäätös
  • Liiketoimintasuunnitelma
  • Yrityksen verotiedot
  • Yrityksen rekisteritiedot

Näiden asiakirjojen avulla voit täyttää hakemuksen nopeasti ja helposti. Voit myös ottaa yhteyttä Bankeen, jos tarvitset apua hakemuksen valmistelussa.

Lainahakemuksen jättäminen

Kun olet valmistellut hakemuksen, voit jättää sen Bankeen. Voit tehdä sen helposti verkossa täyttämällä hakemuksen Bankeen verkkosivuilla. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.

Kun olet täyttänyt hakemuksen, Banke välittää sen useille eri pankeille ja rahoituslaitoksille. Näin voit saada useita lainatarjouksia ja valita niistä parhaan.

Lainapäätös

Kun olet vastaanottanut lainatarjoukset, voit valita niistä parhaan. Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen, rahat siirretään tilillesi yleensä muutaman päivän kuluessa.

Banke ei myönnä lainoja itse, vaan kilpailuttaa niitä usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Tämä takaa sen, että saat parhaan mahdollisen lainatarjouksen ja voit saada rahoituksen nopeasti ja helposti.

Yrityslainan hakuprosessi Bankeen kautta on helppo ja nopea. Voit saada rahoitusta jopa 100 000 euroa ilman vakuuksia. Jos tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä Bankeen.

Yrityslainan kustannukset

Kun harkitset yrityslainan ottamista, on tärkeää ymmärtää lainan kustannukset. Yrityslainan kustannukset koostuvat usein koroista ja muista kuluista. Tässä osiossa käymme läpi tarkemmin, mitä nämä kustannukset voivat olla.

Korko

Korko on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka vaikuttavat yrityslainan kustannuksiin. Korko määräytyy yleensä lainan määrän, laina-ajan ja yrityksen taloudellisen tilanteen perusteella. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten korko voi vaihdella eri lainantarjoajien välillä.

Korko voidaan määrittää kiinteänä tai vaihtuvana. Kiinteä korko tarkoittaa, että korko pysyy samana koko laina-ajan, kun taas vaihtuva korko voi muuttua laina-ajan kuluessa. Vaihtuvan koron etuna on, että se voi laskea, jos yleinen korkotaso laskee, mutta sen haittana on, että se voi myös nousta.

Muut kulut

Yrityslainan kustannuksiin voi sisältyä myös muita kuluja, kuten avausmaksu, tilinhoitomaksu ja mahdolliset vakuutusmaksut. Nämä kulut voivat vaihdella eri lainantarjoajien välillä, joten on tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja ennen lainan ottamista.

Avausmaksu on yleensä kertaluonteinen maksu, joka veloitetaan lainan avaamisesta. Tilinhoitomaksu puolestaan ​​on kuukausittainen maksu, joka veloitetaan lainan hoitamisesta. Vakuutusmaksut voivat olla vapaaehtoisia tai pakollisia, ja ne voivat suojata yritystä esimerkiksi maksukyvyttömyyden tai omaisuusvahinkojen varalta.

On tärkeää huomioida kaikki nämä kustannukset, kun arvioit yrityslainan kokonaiskustannuksia. Banke voi auttaa sinua löytämään parhaan yrityslainan, joka sopii juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Yrityslainan takaisinmaksu

Takaisinmaksuaikataulu

Yrityslainan takaisinmaksuaikataulu määrittää, kuinka nopeasti laina on maksettava takaisin. Takaisinmaksuaikataulu vaikuttaa suoraan kuukausittaisiin maksuihin ja korkokuluihin. Yleensä pidempi takaisinmaksuaikataulu tarkoittaa pienempää kuukausittaista maksua, mutta samalla myös suurempia korkokuluja.

Banke tarjoaa erilaisia takaisinmaksuaikatauluja, jotta yrityslaina sopii erilaisiin rahoitustarpeisiin. Pidemmät takaisinmaksuajat ovat yleensä saatavilla suuremmille lainasummille, kun taas lyhyemmät takaisinmaksuajat ovat parempi vaihtoehto pienemmille lainasummille.

Takaisinmaksun seuranta

Takaisinmaksun seuranta on tärkeää, jotta voidaan varmistaa, että laina maksetaan takaisin ajallaan. Banke tarjoaa helpon tavan seurata takaisinmaksuaikataulua ja maksuja. Voit seurata takaisinmaksuaikataulua verkkopankin kautta ja näet tarkasti, milloin maksut erääntyvät.

Jos sinulla on vaikeuksia maksaa lainaa takaisin ajallaan, ota yhteyttä Bankeen mahdollisimman pian. Voimme auttaa sinua löytämään ratkaisun ja välttämään ylimääräisiä korkokuluja ja muita maksuja.

Banke tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa laina takaisin ennenaikaisesti ilman ylimääräisiä kuluja. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos haluat säästää korkokuluissa ja maksaa lainan takaisin nopeammin.

Yrityslainan riskit

Yrityslainan hakeminen voi olla riskialtista, ja siksi on tärkeää harkita huolellisesti lainan ottamista ja sen takaisinmaksukykyä ennen lainan hakemista. Tässä osiossa käymme läpi joitakin yleisiä riskejä, jotka liittyvät yrityslainan hakemiseen.

Takaisinmaksukyvyn arviointi

Yrityslainan hakeminen edellyttää tarkkaa takaisinmaksukyvyn arviointia. On tärkeää, että yritys pystyy maksamaan takaisin lainan sovitun aikataulun mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että yrityksen taloudellinen tilanne tulee arvioida huolellisesti ennen lainan hakemista.

Banke arvioi yrityksen takaisinmaksukykyä useiden tekijöiden perusteella, kuten yrityksen liikevaihtoa, kannattavuutta, maksuvalmiutta ja velkaantuneisuutta. Tämän arvioinnin perusteella Banke pystyy tarjoamaan yritykselle sopivaa lainaa.

Taloudelliset riskit

Yrityslainan hakeminen voi aiheuttaa myös taloudellisia riskejä. Yrityksen tulee olla tietoinen näistä riskeistä ja varautua niihin. Yksi tärkeimmistä riskeistä on korkoriski. Jos yrityslainan korko nousee, yrityksen takaisinmaksukyky voi heikentyä.

Toinen taloudellinen riski on maksukyvyttömyys. Jos yritys ei pysty maksamaan takaisin lainaa sovitun aikataulun mukaisesti, se voi joutua maksuvaikeuksiin ja jopa konkurssiin.

Banke auttaa yrityksiä hallitsemaan näitä riskejä tarjoamalla joustavia lainaehtoja ja tukemalla yrityksiä taloudellisesti. Banke myös neuvoo yrityksiä taloudellisen riskienhallinnan strategioissa.

Usein kysytyt kysymykset

Miten löydämme edullisen yrityslainan?

Banke auttaa löytämään edullisen yrityslainan kilpailuttamalla usean pankin ja rahoituslaitoksen tarjoamat lainat. Kilpailutuksen avulla voimme löytää juuri sinun yrityksellesi sopivan lainan ja säästää aikaa ja vaivaa.

Kuinka nopeasti voin saada yrityslainaa?

Banke pystyy tarjoamaan nopeita lainapäätöksiä ja rahansiirtoja, joten voit saada yrityslainaa jopa samana päivänä. Lainan saamisen nopeus riippuu kuitenkin hakemuksen käsittelyajasta ja tarvittavien asiakirjojen toimittamisesta.

Mikä on Santanderin tarjoama yrityslaina?

Santanderin tarjoama yrityslaina on yksi vaihtoehto, jonka voimme kilpailuttaa Banke-palvelussamme. Santanderin yrityslaina on vakuudeton laina, jonka suuruus voi olla jopa 100 000 euroa. Laina-aika on joustava, ja se voi olla 1-5 vuotta.

Miten kilpailutan yrityslainan?

Banke-palvelumme avulla voit kilpailuttaa yrityslainan helposti ja nopeasti. Täytä vain maksuton lainahakemus verkossa, ja me välitämme sen useille eri pankeille ja rahoituslaitoksille. Saat pian tarjouksia, joita voit vertailla ja valita niistä parhaan.

Kenellä on oikeus hakea yrityslainaa?

Yrityslainaa voivat hakea kaikki yritykset, jotka täyttävät lainan myöntämisen edellytykset. Yleensä yrityksellä tulee olla Y-tunnus ja riittävästi liiketoimintaa, jotta sen maksukyky voidaan arvioida. Lainan myöntäminen edellyttää myös yleensä tiettyä liikevaihtoa ja/tai kannattavuutta.

Mitä yrityslaina tarkoittaa?

Yrityslaina on laina, joka myönnetään yritykselle sen toiminnan rahoittamiseen tai investointeihin. Yrityslaina voi olla vakuudellinen tai vakuudeton, ja sen suuruus ja ehdot riippuvat lainan myöntäjästä ja yrityksen tilanteesta. Laina-aika voi olla lyhyt tai pitkä, ja lainan takaisinmaksu tapahtuu yleensä kuukausittain sovittujen ehtojen mukaisesti.