Yrityslaina uudelle yritykselle - Hae laina perustettavalle yhtiölle

Hae yrityslaina uudelle yritykselle. Laina perustattavalle yhtiölle kilpailutetaan usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Yrityslainat

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Yrityslaina uudelle yritykselle: Opas uuden yrityksen rahoitukseen

Kun harkitset lainan hakemista perustettavalle yhtiölle, on tärkeää ymmärtää lainan perustiedot. Banke voi auttaa sinua löytämään sopivan lainan usean pankin ja rahoituslaitoksen joukosta.

Lainan määrä

Lainan määrä riippuu useista tekijöistä, kuten yrityksen tarpeista ja taloudellisesta tilanteesta. Banke voi kilpailuttaa yrityslainoja aina 10 000 000 euroon asti, joten voit löytää juuri sinun yrityksellesi sopivan lainan.

Lainan korko

Lainan korko vaihtelee pankista ja lainan määrästä riippuen. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit löytää edullisimman mahdollisen koron. Muista kuitenkin, että lainan korko ei ole ainoa kustannus, joka tulee huomioida.

Lainan takaisinmaksuaika

Lainan takaisinmaksuaika riippuu lainan määrästä ja yrityksen taloudellisesta tilanteesta. Banke voi kilpailuttaa lainoja takaisinmaksuajalla aina 1 kk – 4 vuotta. On tärkeää valita sopiva takaisinmaksuaika, jotta yrityksesi talous pysyy terveenä ja maksukykyisenä.

Ymmärtämällä lainan perustiedot voit löytää sopivan lainan perustettavalle yhtiöllesi. Banke voi auttaa sinua löytämään edullisen ja sopivan lainan usean pankin ja rahoituslaitoksen joukosta.

Uuden yrityksen perustaminen

Yhtiön nimi

Kun perustat uuden yrityksen, yksi tärkeimmistä päätöksistä on valita yrityksellesi sopiva nimi. Yhtiön nimi on tärkeä osa yrityksen brändiä ja sen on oltava helposti muistettava ja tunnistettava. Yhtiön nimen tulee myös olla sellainen, että se ei ole jo käytössä toisessa yrityksessä.

Yhtiön osoite

Yrityksen osoite on tärkeä tieto, joka tulee ilmoittaa kaikissa yrityksen virallisissa asiakirjoissa. Yrityksen osoite voi olla joko postiosoite tai käyntiosoite. Postiosoite voi olla esimerkiksi postilokero tai muu vastaava osoite, kun taas käyntiosoite on se osoite, jossa yritys sijaitsee.

Yhtiön toimiala

Yhtiön toimiala kuvaa sitä, millä alalla yritys toimii. Toimiala on tärkeä tieto, koska se vaikuttaa esimerkiksi yrityksen verotukseen ja lainsäädäntöön. Yrityksen toimiala on myös tärkeä osa yrityksen brändiä ja sen on oltava selkeästi määritelty.

Yrityslainan hakuprosessi

Kun haet lainaa perustettavalle yhtiölle, hakuprosessi Banke-palvelumme kautta on nopea ja helppo. Hakuprosessi koostuu kolmesta vaiheesta: hakemus, dokumentaatio ja arviointi.

Hakemus

Hakuprosessin ensimmäinen vaihe on hakemuksen täyttäminen. Voit täyttää hakemuksen helposti verkossa Banke-palvelussamme. Hakemuksen täyttämiseen tarvitset yhtiösi perustamisasiakirjat, henkilökohtaiset tiedot sekä tiedot siitä, mihin tarkoitukseen lainaa tarvitaan.

Dokumentaatio

Hakemusvaiheen jälkeen sinun tulee toimittaa meille tarvittava dokumentaatio. Tämä sisältää yhtiösi perustamisasiakirjat, verotustodistukset, tilinpäätöstiedot ja muut tarvittavat asiakirjat. Tarkempia tietoja tarvittavista dokumenteista löydät verkkosivuiltamme.

Arviointi

Kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi ja dokumentaation, arvioimme hakemuksesi ja teemme päätöksen lainan myöntämisestä. Arviointiprosessiin kuuluu muun muassa luottotietojen tarkistus ja liiketoimintasuunnitelman arviointi.

Kun olemme tehneet päätöksen lainan myöntämisestä, saat lainatarjouksen, joka sisältää tiedot lainan koroista, kuluista ja ehdoista. Voit hyväksyä lainatarjouksen verkossa, ja laina voidaan maksaa tilillesi muutaman pankkipäivän kuluessa.

Banke-palvelumme kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit olla varma, että saat aina parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainan käyttö

Kun perustat uuden yrityksen, tarvitset usein lainaa aloittaaksesi liiketoiminnan. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, jotta löydät juuri sinulle sopivan lainan perustettavalle yhtiölle. Lainan käyttötarkoituksen määrittäminen on tärkeää, jotta voit saada tarvitsemasi rahoituksen ja käyttää sen tehokkaasti. Tässä osiossa käymme läpi yleisimmät lainan käyttötarkoitukset.

Investoinnit

Investoinnit ovat yksi yleisimmistä syistä, miksi perustettavat yritykset hakevat lainaa. Investoinnit voivat olla esimerkiksi uusien laitteiden tai koneiden hankkimista, tilojen vuokraamista tai remontointia, tai uusien tuotteiden tai palveluiden kehittämistä. Investoinnit ovat tärkeitä, jotta yrityksesi voi kasvaa ja menestyä. Lainan avulla voit investoida liiketoimintaasi ja saada sen kasvamaan nopeammin.

Käyttöpääoma

Käyttöpääoma on toinen yleinen syy, miksi perustettavat yritykset hakevat lainaa. Käyttöpääoma tarkoittaa yrityksen päivittäisiä kuluja, kuten palkkoja, vuokria, materiaaleja ja muita kuluja. Käyttöpääoman rahoittaminen voi olla haasteellista varsinkin yrityksen alkuvaiheessa, kun kassavirta on vielä heikko. Lainan avulla voit turvata yrityksesi toiminnan ja varmistaa, että sinulla on riittävästi rahaa käytettävissä päivittäisiin kuluihin.

Laajentuminen

Kun yrityksesi kasvaa ja menestyy, saatat haluta laajentaa liiketoimintaasi. Laajentuminen voi tarkoittaa uusien markkinoiden avaamista, uusien tuotteiden tai palveluiden lanseeraamista tai uusien työntekijöiden palkkaamista. Laajentuminen vaatii usein suuria investointeja, ja lainan avulla voit rahoittaa laajentumisen ja saada yrityksesi kasvamaan entistä nopeammin.

Muista, että lainan ottaminen on aina suuri päätös, ja sinun tulee olla varma, että pystyt maksamaan lainan takaisin sovitun aikataulun mukaisesti. Banke auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan lainan perustettavalle yhtiölle, jotta voit aloittaa liiketoimintasi mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.

Lainan takaisinmaksu

Maksuaikataulu

Meiltä saat lainaa perustettavalle yhtiölle jopa 10 000 000 euroa, ja maksuaikataulun voit valita 3 vuoden maksuajalla. Halutessasi voit maksaa lainan pois myös sovittua nopeammin, jolloin korkojen kertyminen vähenee. Maksuaikataulun voit valita yhdessä meidän kanssamme, ja voit olla varma, että se sopii yhtiösi tarpeisiin.

Maksuehdot

Meillä on selkeät maksuehdot, jotka auttavat sinua pitämään huolen siitä, että maksut sujuvat joustavasti. Maksut voit suorittaa kuukausittain, ja me lähetämme sinulle laskun sähköpostitse tai postitse. Voit valita myös suoramaksun, jolloin maksu veloitetaan automaattisesti tililtäsi.

Myöhästymismaksut

Pyrimme aina sopimaan maksuaikataulun yhtiösi tarpeiden mukaan, mutta jos maksu myöhästyy, lainanantaja voi veloittaa myöhästymismaksun. Tämä auttaa lainanantajaa kattamaan ylimääräiset kustannukset, mutta myös kannustaa sinua pitämään huolen siitä, että maksut sujuvat ajallaan.

Muista, että lainan takaisinmaksu on velvollisuus, ja suosittelemme harkitsemaan huolella lainan ottamista. Jos sinulla on kysyttävää maksuehdoista tai haluat muuttaa maksuaikataulua, ota yhteyttä lainanantajaan.

Usein kysytyt kysymykset

Miten aloittavan yrityksen kannattaa hakea lainaa?

Aloittavan yrityksen kannattaa hakea lainaa huolellisesti suunnitellun liiketoimintasuunnitelman ja realistisen rahoitussuunnitelman pohjalta. Lainaa kannattaa hakea vain tarpeeseen ja harkiten, jotta yrityksen talous pysyy terveenä.

Mistä saa lainaa yrityksen perustamiseen?

Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten meiltä voi hakea lainaa yrityksen perustamiseen. Laina kannattaa hakea vasta kun liiketoimintasuunnitelma on valmis ja rahoitustarve tiedossa.

Kuinka paljon lainaa aloittava yritys voi saada?

Aloittava yritys voi saada lainaa jopa 100 000 euroa. Lainan määrä riippuu yrityksen rahoitustarpeesta ja maksukyvystä.

Miten yrityslainan määrä lasketaan?

Yrityslainan määrä lasketaan yrityksen rahoitustarpeen ja maksukyvyn perusteella. Lainan määrä voi vaihdella suuresti eri yritysten välillä.

Mikä on starttirahan suhde yrityslainaan?

Starttiraha on tarkoitettu yrittäjän henkilökohtaiseen elämiseen ja se ei ole suoraan sidoksissa yrityslainaan. Starttiraha voi kuitenkin auttaa yrittäjää selviytymään yrityksen alkuvaiheessa, kun yrityksen kassavirta on vielä heikko.

Mikä on yrittäjän kannalta paras tapa hakea lainaa?

Yrittäjän kannalta paras tapa hakea lainaa on kilpailuttaa lainat usean eri pankin ja rahoituslaitoksen välillä. Näin löytyy varmasti paras lainatarjous ja yrityksen rahoitus on turvattu parhaalla mahdollisella tavalla.