Yrityksen kasvurahoitus

Hae yrityksen kasvurahoitus yhdellä hakemuksella. Hakemuksesi kilpailutetaan usean rahoittajan kesken.

Yrityslainat

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Yrityksen kasvurahoitus: Mitä sinun tulisi tietää?

Kun yritys haluaa kasvattaa liiketoimintaansa, se tarvitsee usein lisää rahoitusta. Yrityksen kasvurahoitus on hyvä vaihtoehto, kun yrityksen tavoitteena on kasvattaa liiketoimintaansa nopeasti. Banke kilpailuttaa yrityslainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten meiltä löydät aina edullisen ja sopivan kasvurahoituksen yrityksellesi.

Kasvurahoituksen perusteena on yleensä yrityksen kasvun tukeminen. Kasvurahoitus voi olla tarpeen esimerkiksi uusien tuotteiden tai palveluiden kehittämiseen, markkinointiin, henkilöstön palkkaamiseen tai uusien asiakkaiden hankkimiseen. Kasvurahoituksen avulla yritys voi siis investoida tulevaisuuteen ja kasvattaa liiketoimintaansa.

Kasvurahoitus voi olla joko vakuudellista tai vakuudetonta. Vakuudellisessa kasvurahoituksessa yritys tarjoaa lainalleen vakuuksia, kuten kiinteistöjä tai arvopapereita. Vakuudeton kasvurahoitus puolestaan perustuu yrityksen liiketoiminnan kannattavuuteen ja maksukykyyn.

Banke kilpailuttaa vakuudetonta kasvurahoitusta, joka on helppo ja nopea tapa saada yritykselle tarvittava rahoitus ilman vakuuksia. Kilpailutamme yrityslainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten löydämme aina edullisimman ja sopivimman rahoituksen yrityksellesi.

Rahoitusvaihtoehdot

Yrityksen kasvurahoituksen hankkimisessa on useita erilaisia vaihtoehtoja. Tässä osiossa käymme läpi yleisimmät rahoitusvaihtoehdot.

Omistajarahastot

Omistajarahastot ovat yksi yrityksen kasvurahoituksen vaihtoehdoista. Tämä rahoitusvaihtoehto sopii erityisesti yrityksille, jotka ovat jo vakiinnuttaneet asemansa markkinoilla ja etsivät uusia tapoja kasvattaa liiketoimintaansa.

Omistajarahastot ovat yleensä pitkäaikaisia sijoituksia, jotka tarjoavat yritykselle mahdollisuuden investoida uusiin projekteihin ja laajentaa toimintaansa. Tämä rahoitusvaihtoehto sopii erityisesti yrityksille, jotka ovat valmiita jakamaan omistajuuttaan ja hallintaa.

Pankkilainat

Pankkilainat ovat yleinen tapa hankkia yrityksen kasvurahoitusta. Pankkilainoja myöntävät useat eri pankit ja rahoituslaitokset, ja lainan ehdot ja korot vaihtelevat suuresti.

Pankkilainat ovat yleensä vakuudellisia lainoja, mikä tarkoittaa sitä, että lainan saamiseksi yrityksen on tarjottava vakuuksia. Vakuudet voivat olla esimerkiksi kiinteistöjä, arvopapereita tai muita omaisuuseriä.

Julkiset rahoitusvaihtoehdot

Julkiset rahoitusvaihtoehdot ovat toinen tapa hankkia yrityksen kasvurahoitusta. Julkisia rahoitusvaihtoehtoja ovat esimerkiksi Business Finlandin rahoitukset ja ELY-keskusten myöntämät avustukset.

Julkiset rahoitusvaihtoehdot ovat yleensä vakuudettomia lainoja tai avustuksia, mikä tarkoittaa sitä, että yrityksen ei tarvitse tarjota vakuuksia lainan saamiseksi. Julkiset rahoitusvaihtoehdot ovat erityisen hyviä vaihtoehtoja yrityksille, jotka ovat vasta aloittamassa toimintaansa tai jotka ovat vielä kehitysvaiheessa.

Kasvurahoituksen hakeminen Banken avulla

Hakuprosessi

Kun olet päättänyt hakea kasvurahoitusta yrityksellesi, meidän kanssa se on helppoa ja nopeaa. Voit hakea rahoitusta verkossa täyttämällä yhden hakemuksen. Me kilpailutamme lainan useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken, joten saat aina parhaan mahdollisen tarjouksen.

Hakuprosessi on yksinkertainen. Täytä hakemus verkossa ja kerro meille tarkemmin yrityksesi tilanteesta ja rahoitustarpeestasi. Me käsittelemme hakemuksesi mahdollisimman nopeasti ja lähetämme sinulle räätälöidyn tarjouksen. Hyväksyttyäsi tarjouksen, rahat ovat käytössäsi nopeasti.

Vaadittavat dokumentit

Hakemuksen täyttämiseen tarvitset yrityksesi perustiedot ja taloustiedot. Voit käyttää tähän esimerkiksi viimeisintä tilinpäätöstäsi. Tarvitsemme myös tiedot yrityksesi omistajista ja mahdollisista takauksista.

Alla olevassa taulukossa on listattu yleisimmät vaadittavat dokumentit:

Dokumentti Kuvaus
Viimeisin tilinpäätös Yrityksen taloustietojen selvittämiseksi
Yrityksen perustiedot Y-tunnus, yrityksen nimi, toimiala jne.
Omistajien tiedot Omistajien nimet, osuudet ja yhteystiedot
Mahdolliset takaukset Takauksia koskevat tiedot

Huomioithan, että dokumenttivaatimukset voivat vaihdella tapauskohtaisesti. Me autamme sinua tarvittaessa dokumenttien kanssa ja vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

Banke ei myönnä lainoja itse, vaan kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Tämä mahdollistaa sen, että voimme tarjota sinulle aina parhaan mahdollisen rahoitusratkaisun.

Kasvurahoituksen käyttö

Kun yrityksesi saa kilpailutettua kasvurahoitusta Bankesta, sinulla on käytössäsi rahaa, jota voit käyttää monella eri tavalla. Tärkeintä on kuitenkin käyttää rahoitus oikein ja tehokkaasti, jotta yrityksesi kasvu on kestävää ja kannattavaa.

Investoinnit

Yksi tapa käyttää kasvurahoitusta on investoida yrityksen kehittämiseen. Investoinnit voivat kohdistua esimerkiksi uusiin laitteisiin, teknologiaan, tuotekehitykseen tai henkilöstön koulutukseen. Investointien avulla yrityksesi voi kasvaa ja kehittyä nopeammin, mikä voi tuoda kilpailuetua ja lisätä kannattavuutta.

Kun suunnittelet investointeja, on tärkeää tehdä huolellinen suunnitelma ja arvioida investointien vaikutukset yrityksen talouteen ja tuotantoon. Banke voi auttaa sinua löytämään sopivan rahoituksen investointeihin ja kilpailuttamaan eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoukset.

Käyttöpääoma

Toinen tapa käyttää kasvurahoitusta on vahvistaa yrityksen käyttöpääomaa. Käyttöpääoma tarkoittaa yrityksen lyhytaikaista rahoitusta, jota tarvitaan päivittäisissä toiminnoissa, kuten varaston hallinnassa, laskujen maksamisessa ja palkkojen maksamisessa. Käyttöpääoman vahvistaminen voi auttaa yritystäsi selviytymään vaikeista taloudellisista tilanteista ja kasvattamaan liiketoimintaa.

Banke voi auttaa sinua löytämään sopivan rahoituksen käyttöpääoman vahvistamiseen. Voimme kilpailuttaa eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoukset ja auttaa sinua valitsemaan parhaan vaihtoehdon yrityksesi tarpeisiin.

Yhteenvetona, kasvurahoituksen käyttöä suunnitellessa on tärkeää arvioida tarkasti yrityksen tarpeita ja mahdollisuuksia. Banke voi auttaa sinua löytämään sopivan rahoituksen investointeihin ja käyttöpääoman vahvistamiseen, jotta yrityksesi kasvu on kestävää ja kannattavaa.

Kasvurahoituksen riskit

Kasvurahoituksen hakeminen voi olla erittäin houkuttelevaa, mutta on tärkeää ottaa huomioon myös mahdolliset riskit. Kasvurahoituksen avulla yritys voi kasvaa nopeasti ja kehittää toimintaansa, mutta samalla se voi altistua useille riskeille.

Takaisinmaksu

Kasvurahoituksen takaisinmaksu on yksi suurimmista riskeistä. Kasvurahoituksen korot ovat yleensä korkeammat kuin perinteisten lainojen, joten takaisinmaksu voi olla haastavaa, jos yrityksen liiketoiminta ei kehity odotetulla tavalla. Lisäksi, jos yrityksellä ei ole tarpeeksi käteistä takaisinmaksuun, se voi joutua ottamaan uutta lainaa tai myymään omaisuuttaan.

Omistusosuuden menetys

Kasvurahoituksen hakeminen voi johtaa myös omistusosuuden menetykseen. Jos yritys ei pysty takaisinmaksamaan kasvurahoitusta, rahoittajat voivat vaatia osuutta yrityksestä vastineeksi rahoituksesta. Tämä voi johtaa siihen, että yrityksen perustajat menettävät osan omistuksestaan ja siten myös päätäntävallan yrityksessä.

On tärkeää harkita tarkasti kasvurahoituksen riskejä ennen kuin haet sitä yrityksellesi. Muista myös vertailla eri rahoitusvaihtoehtoja ja valita paras vaihtoehto yrityksesi tarpeisiin. Banke ei myönnä lainoja itse, vaan kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit olla varma, että saat parhaan mahdollisen rahoitusratkaisun.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on yrityksen tärkein rahan lähde?

Yrityksen tärkein rahan lähde on sen oma liiketoiminta. Yrityksen tulisi pyrkiä tekemään voittoa omalla toiminnallaan. Lisäksi yritys voi hakea erilaisia rahoitusmuotoja, kuten lainoja ja avustuksia, jotka auttavat sen kasvua ja kehitystä.

Mitkä ovat aloittavan yrityksen tuet?

Aloittavan yrityksen tuet voivat sisältää esimerkiksi starttirahaa, joka on tarkoitettu yrittäjän toimeentulon turvaamiseen yrityksen alkuvaiheessa. Lisäksi aloittava yritys voi hakea erilaisia avustuksia ja lainoja, jotka auttavat sen kasvua ja kehitystä.

Paljonko uusi yritys voi saada lainaa?

Uusi yritys voi saada lainaa eri summia riippuen sen tarpeista ja kyvystä maksaa lainaa takaisin. Lainasummat voivat vaihdella muutamasta tuhannesta eurosta aina useisiin miljooniin euroihin asti.

Mitä ovat ely-keskuksen yritystuet?

ELY-keskuksen yritystuet ovat rahoitusmuotoja, joita myöntää ELY-keskus. Tuet voivat sisältää esimerkiksi investointi- ja kehittämistukia sekä erilaisia avustuksia.

Mitä ovat vakuudettomat yrityslainat?

Vakuudettomat yrityslainat ovat lainoja, joita myönnetään ilman vakuuksia. Lainan saaminen edellyttää kuitenkin yrityksen kykyä maksaa laina takaisin sovitussa aikataulussa.

Paljonko yrityslainan korko on?

Yrityslainan korko vaihtelee lainan suuruuden, takaisinmaksuajan ja muiden tekijöiden mukaan. Banke kilpailuttaa yrityslainat usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, jolloin saat parhaan mahdollisen tarjouksen.