Capital Box yrityslaina ei ole välttämättä halvin vaihtoehto!

Capital Box yrityslaina kannattaa kilpailuttaa. Lähetä maksuton hakemus ja saat useita yrityslainatarjouksia.

Yrityslainat

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

CapitalBox yrityslaina

Capitalbox yrityslaina on yksi monista rahoitusratkaisuista, joka on mukana Banken kilpailutuksessa. Tämä laina on suunniteltu auttamaan yrityksiä, jotka tarvitsevat nopeaa rahoitusta esimerkiksi kasvun tai kassavirran lisäämiseksi. Capitalbox yrityslaina on vakuudeton laina, joka on tarkoitettu pienille ja keskisuurille yrityksille.

Lainan ehdot

Capitalbox yrityslainan ehdot ovat kohtuulliset ja selkeät. Lainan määrä voi olla jopa 350 000 euroa, ja laina-aika on jopa 60 kuukautta. Lainan korko on kilpailukykyinen, ja se määräytyy lainan määrän ja laina-ajan perusteella. Laina on vakuudeton, ja sen hakeminen on helppoa ja nopeaa.

Capitalbox yrityslaina voidaan myöntää yrityksille, jotka täyttävät seuraavat ehdot:

  • Yritys on toiminut vähintään 12 kuukautta
  • Yrityksen liikevaihto on vähintään 100 000 euroa vuodessa
  • Yrityksellä on hyvä luottoluokitus

Lainan hakeminen

Capitalbox yrityslainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Yrityksen tulee ensin täyttää lainahakemus, joka löytyy Banken verkkosivuilta. Hakemuksen täyttäminen on ilmaista ja ei sido yritystä mihinkään.

Kun hakemus on täytetty, Banke kilpailuttaa lainan usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken ja tarjoaa yritykselle parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Yritys voi hyväksyä tai hylätä tarjouksen, ja jos se hyväksyy sen, rahat siirretään tilille nopeasti.

Capitalbox yrityslaina on hyvä vaihtoehto yrityksille, jotka tarvitsevat nopeaa ja joustavaa rahoitusta. Laina on helppo hakea ja sen ehdot ovat kohtuulliset.

Capitalbox Yrityslainan edut ja haitat

Capitalbox Yrityslaina on yksi vaihtoehto, jos yrityksesi tarvitsee lisärahoitusta. Tässä osiossa käymme läpi Capitalbox Yrityslainan edut ja haitat.

Edut

Capitalbox Yrityslaina tarjoaa useita etuja. Yksi niistä on nopeus. Capitalboxin lainaprosessi on nopea ja yksinkertainen, mikä tarkoittaa, että voit saada rahat tilillesi nopeasti. Lisäksi Capitalbox tarjoaa joustavia takaisinmaksuehtoja, joten voit valita juuri sinulle sopivan takaisinmaksuaikataulun.

Capitalboxin lainat ovat myös vakuudettomia, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse antaa omaisuutta tai muita vakuuksia lainan saamiseksi. Tämä on erityisen hyödyllistä pienille yrityksille, joilla ei välttämättä ole paljon omaisuutta.

Haitat

Capitalbox Yrityslainalla on myös joitain haittoja. Yksi niistä on korkeampi korko verrattuna perinteisiin pankkilainoihin. Tämä johtuu siitä, että Capitalboxin lainat ovat vakuudettomia, joten lainan riski on suurempi.

Toinen haittapuoli on se, että Capitalboxin lainat ovat saatavilla vain tietyissä maissa ja tietyille yrityksille. Tarkista siis, että yrityksesi täyttää Capitalboxin vaatimukset ennen kuin haet lainaa.

Yhteenveto

Capitalbox Yrityslaina tarjoaa nopean ja joustavan vaihtoehdon yrityksen rahoituksen lisäämiseksi. Vaikka lainalla on joitain haittoja, se voi olla hyödyllinen pienille yrityksille, jotka tarvitsevat nopeaa ja helppoa rahoitusta. Banke ei myönnä lainoja itse, vaan kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Ymmärtäminen Capitalbox yrityslainan kustannukset

Kun harkitset Capitalbox yrityslainan hakemista, on tärkeää ymmärtää sen kustannukset. Capitalbox tarjoaa yrityslainoja jopa 350 000 euroon asti, ja sen lainojen korot ja kulut vaihtelevat hakijan luottokelpoisuuden ja lainan määrän mukaan.

Capitalboxin yrityslainan korko on kiinteä, mikä tarkoittaa, että se pysyy samana koko laina-ajan. Korko alkaa 0,99 prosentista kuukaudessa, ja se määräytyy hakijan luottokelpoisuuden perusteella. Lisäksi Capitalbox perii lainan avausmaksun, joka alkaa 2 prosentista lainan määrästä.

Capitalboxin yrityslainan takaisinmaksuaika on joustava, ja se voi vaihdella 3-18 kuukauden välillä. Takaisinmaksuaikaa voi myös lyhentää tai pidentää kesken laina-ajan, mutta tästä aiheutuu lisäkuluja.

On tärkeää huomioida, että Capitalboxin yrityslainan kustannukset voivat olla korkeammat kuin perinteisten pankkien tarjoamien yrityslainojen. Siksi onkin suositeltavaa kilpailuttaa lainat eri rahoituslaitosten välillä ennen lainan hakemista.

Yhteenvetona, Capitalbox yrityslainan kustannukset koostuvat kiinteästä korosta, lainan avausmaksusta ja mahdollisista lisäkuluista takaisinmaksuaikaa lyhennettäessä tai pidentäessä. On tärkeää arvioida huolellisesti yrityksen rahoitustarpeet ja vertailla eri rahoituslaitosten tarjoamia lainoja ennen päätöksen tekemistä.

Capitalbox Yrityslaina kokemuksia

Capitalbox on yksi Banken kilpailutuksessa mukana olevista yrityslainoista, joka on ollut suosittu vaihtoehto monille pienyrityksille. Olemme tutkineet Capitalboxin asiakasarvosteluja ja koonneet niistä yhteenvedon.

Useiden asiakkaiden mukaan Capitalboxin hakuprosessi on nopea ja vaivaton. Lainapäätös saapuu yleensä muutamassa tunnissa, ja rahat ovat tilillä pian sen jälkeen. Asiakkaat ovat myös kiitelleet Capitalboxin henkilökohtaista palvelua ja ystävällistä asiakaspalvelua.

Capitalboxin lainojen korot ovat kohtuullisia ja vertailukelpoisia muiden rahoitusyhtiöiden kanssa. Lisäksi Capitalbox tarjoaa asiakkailleen joustavat takaisinmaksuehdot, jotka voidaan räätälöidä yrityksen tarpeiden mukaan.

Joissakin arvosteluissa on kuitenkin mainittu, että Capitalboxin lainojen käsittelymaksut voivat olla hieman korkeita verrattuna muihin rahoitusyhtiöihin. Muutamat asiakkaat ovat myös kokeneet, että lainan saaminen on ollut vaikeaa, vaikka heidän yrityksensä olisi täyttänyt kaikki vaatimukset.

Kaiken kaikkiaan Capitalbox on ollut positiivinen kokemus monille pienyrityksille, jotka ovat tarvinneet nopeaa ja joustavaa rahoitusta. Banken kautta voit kilpailuttaa Capitalboxin lisäksi myös muita rahoitusyhtiöitä ja löytää juuri sinun yrityksellesi sopivan lainan.

Miten vertailla Capitalbox yrityslainaa muihin lainoihin?

Kun etsit yrityslainaa, on tärkeää vertailla eri lainojen ehtoja ja kustannuksia. Capitalbox tarjoaa useita eri yrityslainavaihtoehtoja, mutta miten ne vertautuvat muihin lainoihin? Tässä muutamia vinkkejä, joilla voit vertailla Capitalboxin lainoja muihin tarjolla oleviin lainoihin.

Korko

Yksi tärkeimmistä vertailukohteista on lainan korko. Capitalboxin korko on kilpailukykyinen, mutta kannattaa vertailla sitä muiden lainojen korkoihin. Banke kilpailuttaa usean pankin ja rahoituslaitoksen lainoja, joten voit löytää edullisemman lainan kuin Capitalboxin tarjoaman.

Lainan määrä

Capitalbox tarjoaa yrityslainoja 5000 eurosta aina 250 000 euroon asti. Jos tarvitset suuremman lainan, kannattaa vertailla myös muita lainoja. Banke voi auttaa löytämään sopivan lainan suurempaan rahoitustarpeeseen.

Lainan takaisinmaksuaika

Capitalboxin lainojen takaisinmaksuaika vaihtelee 3-24 kuukauden välillä. Jos tarvitset pidemmän takaisinmaksuajan, kannattaa vertailla myös muita lainoja. Banke voi auttaa löytämään sopivan lainan pidemmällä takaisinmaksuajalla.

Lainan kulut

Capitalboxin lainoissa ei ole piilokuluja, mutta lainan avausmaksu ja kuukausittainen tilinhoitomaksu voivat nostaa lainan kokonaiskustannuksia. Kannattaa vertailla myös muita lainojen kustannuksia, kuten avausmaksuja, tilinhoitomaksuja ja muita kuluja.

Lainan hakuprosessi

Capitalboxin lainan hakuprosessi on nopea ja helppo. Voit hakea lainaa verkossa ja saat lainapäätöksen muutamassa minuutissa. Jos kuitenkin haluat vertailla eri lainojen hakuprosesseja, Banke voi auttaa löytämään sopivan lainan.

Yhteenvetona, Capitalboxin yrityslainat ovat kilpailukykyisiä, mutta kannattaa vertailla niitä muihin tarjolla oleviin lainoihin. Banke voi auttaa löytämään sopivan lainan tarpeisiisi.

Capitalbox yrityslaina: Yhteenveto

Capitalbox yrityslaina on nopea ja joustava tapa saada rahoitusta yrityksen tarpeisiin. Voit hakea lainaa jopa 350 000 euroa, ja saat päätöksen nopeasti. Capitalboxin lainoissa ei vaadita vakuuksia tai takaajia, joten hakemusprosessi on yksinkertainen ja nopea.

Capitalboxin lainatarjoukset ovat selkeitä ja läpinäkyviä. Voit vertailla eri lainavaihtoehtoja helposti Banken kautta ja valita juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan lainan. Lainan takaisinmaksuaika on joustava, ja voit valita sen itse 3-36 kuukauden väliltä.

Capitalboxin lainat ovat erittäin kilpailukykyisiä, ja voit säästää merkittävästi kuluissa kilpailuttamalla lainasi Banken kautta. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit olla varma, että saat markkinoiden edullisimman lainan.

Capitalboxin asiakaspalvelu on erittäin ammattitaitoista ja ystävällistä. Voit olla varma, että saat apua ja neuvoja kaikissa laina-asioissa. Capitalbox on luotettava kumppani, joka auttaa yritystäsi kasvamaan ja menestymään.

Usein kysytyt kysymykset

Mistä löydämme edullisia yrityslainavaihtoehtoja?

Meidän kauttamme voit vertailla eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamia yrityslainoja. Banke kilpailuttaa yrityslainat puolestasi, joten löydät varmasti edullisimman lainavaihtoehdon yrityksellesi.

Mitä vaatimuksia yrityslainan hakijalla tulee olla?

Yrityslainan hakijalla tulee olla voimassa oleva Y-tunnus ja Suomessa toimiva yritys. Lisäksi hakijan luottotiedot tarkistetaan ja yrityksen taloudellinen tilanne arvioidaan.

Onko CapitalBox luotettava yrityslainan tarjoaja?

CapitalBox on luotettava ja vakavarainen yritys, joka on erikoistunut tarjoamaan yrityslainoja. CapitalBox on myös osa kansainvälistä rahoitusalan konsernia, mikä lisää sen luotettavuutta.

Kuinka nopeasti yrityslaina voidaan saada?

Yrityslainan saaminen riippuu hakijan tilanteesta ja lainan suuruudesta. Usein lainapäätös voidaan tehdä jo samana päivänä ja rahat voidaan siirtää tilille muutamassa päivässä.

Minkälaisia yrityslainavaihtoehtoja CapitalBox tarjoaa?

CapitalBox tarjoaa vakuudettomia yrityslainoja, joiden suuruus voi olla jopa 350 000 euroa. Lainan takaisinmaksuaika voi olla jopa 36 kuukautta.

Voiko toiminimi hakea yrityslainaa?

Kyllä, toiminimi voi hakea yrityslainaa. Hakijan tulee kuitenkin täyttää samat vaatimukset kuin muillakin yrityksillä, kuten voimassa oleva Y-tunnus ja Suomessa toimiva yritys.