Kilpailuta autolainan korko Banke.fi:ssä!

Kilpailuta autolainan korko usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken Banke.fi:n avulla!

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Autolainan korko

Oletko miettinyt autolainan korkoa? Oletko kenties pohdiskellut, olisiko parempi ottaa autolaina vai rahoitus? Auton ostaminen on suuri taloudellinen päätös, ja on tärkeää ymmärtää kaikki lainaehdot ennen kuin sitoudut mihinkään. Tämä artikkeli tarjoaa sinulle yleiskuvan autolainan koroista ja siitä, kuinka Banke.fi:n lainojen kilpailutussivusto voi auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen rahoitusratkaisun.

Mitä on autolainan korko?

Autolainan korko on se prosenttiosuus lainasummasta, jonka lainanantaja perii sinulta lainan takaisinmaksusta. Korko voi vaihdella suuresti riippuen lainanantajasta, laina-ajasta ja luottotiedoistasi.

Autolaina vai rahoitus?

Autolainan ja rahoituksen välillä valinta voi olla vaikea. Molemmilla on omat etunsa ja haittansa. Autolaina on yleensä henkilökohtainen laina, jota voit käyttää mihin tahansa tarkoitukseen, mukaan lukien auton ostaminen. Rahoitus taas on erityinen laina, joka on tarkoitettu auton ostamiseen.

Kummassakin vaihtoehdossa korot voivat vaihdella. Autolainan korko riippuu usein siitä, kuinka paljon lainaat ja kuinka kauan laina-aika on. Rahoituksen korko voi puolestaan olla kiinteä tai muuttuva, ja se voi myös riippua auton iästä ja hintaluokasta.

Miten löytää paras autolainan korko?

Parhaan autolainan koron löytäminen vaatii tutkimusta ja vertailua. Tässä muutama vinkki, joka voi auttaa sinua prosessissa:

 1. Vertaile: Banke.fi:n lainojen kilpailutussivusto kerää yhteen eri lainanantajien tarjoukset, joten voit helposti vertailla eri vaihtoehtoja ja löytää parhaan korkotarjouksen.
 2. Neuvottele: Älä pelkää neuvotella lainanantajien kanssa. Joskus voit saada paremman koron vain kysymällä.
 3. Ymmärrä ehdot: Varmista, että ymmärrät kaikki lainaehdot. Muista, että alhaisin korko ei välttämättä tarkoita halvinta lainaa, jos siihen liittyy korkeita maksuja tai muita kustannuksia.

Loppujen lopuksi paras autolainan korko on se, joka sopii parhaiten sinun taloudelliseen tilanteeseesi ja tarpeisiisi. Muista ottaa aikaa vertailla eri vaihtoehtoja ja tee tietoinen päätös. Banke.fi on täällä auttamassa sinua jokaisessa vaiheessa, tarjoamassa tietoa ja työkaluja, jotka auttavat sinua tekemään parhaan mahdollisen päätöksen.

Autolainan korko: Yleiskatsaus

Autolainan korko on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka vaikuttavat autolainan kokonaiskustannuksiin. Korko on lainanantajan veloittama maksu, joka peritään lainanottajalta lainan käytöstä. Autolainan korko määritellään yleensä tapauskohtaisesti ja se voi vaihdella eri lainanantajien välillä.

Todellinen vuosikorko on toinen tärkeä tekijä, joka vaikuttaa autolainan kokonaiskustannuksiin. Todellinen vuosikorko kuvaa lainan todellisia kustannuksia vuositasolla, kun otetaan huomioon kaikki lainan kulut, kuten korko, tilinhoitomaksut ja muut kulut.

Autolainan korko voi vaihdella huomattavasti eri lainanantajien välillä. Siksi on tärkeää vertailla eri lainanantajien tarjoamia korkoja ja todellisia vuosikorkoja ennen lainan ottamista. Tämä auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen lainan auton hankintaan.

Kun vertailet eri lainanantajien tarjoamia korkoja, muista tarkistaa myös mahdolliset lisäkulut, kuten järjestely- ja tilinhoitomaksut. Nämä kulut voivat vaikuttaa lainan todelliseen vuosikorkoon ja siten kokonaiskustannuksiin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että autolainan korko on tärkeä tekijä, joka vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin. Siksi on tärkeää vertailla eri lainanantajien tarjoamia korkoja ja todellisia vuosikorkoja ennen lainan ottamista. Tämä auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen lainan auton hankintaan.

Autolainan tyypit

Autolainoja on kahdenlaisia: vakuudellisia ja vakuudettomia. Vakuudellisessa autolainassa lainanantaja vaatii vakuutena jotain omaisuutta, kuten esimerkiksi asuntoa tai autoa. Vakuudeton autolaina puolestaan myönnetään ilman vakuutta.

Vakuudeton Autolaina

Vakuudeton autolaina on yleensä pienempi laina, joka maksetaan takaisin nopeammin kuin vakuudellinen laina. Tämä johtuu siitä, että lainanantaja ei vaadi vakuutta, joten lainanantajan riski on suurempi. Vakuudettomissa lainoissa on yleensä korkeampi korko kuin vakuudellisissa lainoissa.

Vakuudellinen Autolaina

Vakuudellinen autolaina on suurempi laina, joka maksetaan takaisin pidemmän ajan kuluessa. Lainanantaja vaatii vakuutena jotain omaisuutta, joten lainanantajan riski on pienempi. Vakuudellisissa lainoissa on yleensä alhaisempi korko kuin vakuudettomissa lainoissa.

Kun valitset autolainaa, sinun on harkittava, kumpi laina sopii sinulle parhaiten. Jos sinulla on omaisuutta, jota voit käyttää vakuutena, vakuudellinen autolaina voi olla parempi vaihtoehto. Jos sinulla ei ole vakuutta, vakuudeton autolaina voi olla parempi vaihtoehto.

Lisäksi sinun on harkittava lainan määrää ja laina-aikaa. Vakuudellisissa lainoissa voit yleensä saada suuremman lainan pidemmällä laina-ajalla. Vakuudettomissa lainoissa lainan määrä on yleensä pienempi ja laina-aika lyhyempi.

Kun valitset autolainaa, sinun on myös harkittava korkoa. Vakuudellisissa lainoissa korko on yleensä alhaisempi kuin vakuudettomissa lainoissa. Korko voi kuitenkin vaihdella eri lainanantajien välillä, joten kannattaa vertailla eri lainanantajien tarjouksia ennen kuin päätät, mistä otat lainan.

Lainan hakeminen ja maksaminen

Lainahakemus ja päätös

Autolainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit joko täyttää lainahakemuksen verkossa tai käydä paikan päällä pankissa. Lainahakemusta täyttäessäsi sinun tulee ilmoittaa henkilö- ja taloustietosi, sekä auton tiedot.

Kun olet täyttänyt hakemuksen, saat yleensä päätöksen lainasta muutamassa päivässä. Päätös perustuu yleensä hakijan luottokelpoisuuteen ja maksukykyyn. Lainapäätöksen saatuasi voit hyväksyä lainatarjouksen ja allekirjoittaa sopimuksen.

Maksusuunnitelma

Autolainan maksusuunnitelma tulee laatia huolellisesti, jotta varmistetaan, että laina maksetaan takaisin sovitun aikataulun mukaisesti. Maksusuunnitelma sisältää yleensä seuraavat tiedot:

 • Lainan määrä
 • Lainan korko
 • Laina-aika
 • Maksuerän määrä
 • Maksuerien eräpäivät

Maksusuunnitelman laatimisessa on tärkeää ottaa huomioon oma taloudellinen tilanne. Maksuerien tulee olla sellaisia, että ne mahtuvat omaan budjettiin ja että lainan takaisinmaksu on mahdollista sovitun aikataulun mukaisesti.

Maksusuunnitelman laatimisessa voi käyttää apuna myös erilaisia lainalaskureita, jotka auttavat laskemaan sopivan kuukausierän ja laina-ajan. Muista kuitenkin, että lainalaskurit antavat vain suuntaa-antavia arvioita, ja lopullinen maksusuunnitelma tulee laatia huolellisesti omien taloustietojen perusteella.

Yhteenvetona, autolainan hakeminen ja maksusuunnitelman laatiminen edellyttävät huolellisuutta ja tarkkuutta. Muista tarkistaa lainan ehdot ja korko huolellisesti ennen sopimuksen allekirjoittamista, ja varmista, että maksusuunnitelma on realistinen omaan taloudelliseen tilanteeseesi nähden.

Autolainan kustannukset

Kun harkitset autolainan ottamista, on tärkeää ymmärtää kaikki siihen liittyvät kustannukset. Tämä auttaa sinua tekemään parempia päätöksiä ja valitsemaan lainan, joka sopii taloudellisiin tarpeisiisi. Tässä osiossa käsittelemme autolainan kustannuksia, jotka sisältävät kulut ja maksut, sekä korkojen hinnoittelua.

Kulut ja maksut

Autolainan ottaminen voi sisältää erilaisia kuluja ja maksuja, jotka voivat vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin. Tässä on joitakin yleisiä kuluja ja maksuja, joita saatat kohdata autolainaa ottaessasi:

 • Avausmaksu: Avausmaksu on kertaluontoinen maksu, jonka voit joutua maksamaan autolainan ottamisen yhteydessä. Se voi olla esimerkiksi 100 euroa.
 • Käsittelymaksu: Käsittelymaksu on kuukausittainen maksu, joka kattaa lainan käsittelykulut. Se voi olla esimerkiksi 10 euroa kuukaudessa.
 • Tilinhoitomaksu: Tilinhoitomaksu on maksu, joka kattaa lainan hallinnointikulut. Se voi olla esimerkiksi 2,50 euroa kuukaudessa.
 • Järjestelypalkkio: Järjestelypalkkio on kertaluontoinen maksu, joka kattaa lainan järjestelykulut. Se voi olla esimerkiksi 150 euroa.

Nämä kulut ja maksut voivat vaihdella eri lainantarjoajien välillä, joten on tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja ja löytää paras tarjous.

Korkojen hinnoittelu

Korko on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka vaikuttavat autolainan kustannuksiin. Korko määritellään yleensä vuosittain ja se lasketaan lainan pääomalle. Korko voi olla kiinteä tai vaihtuva, ja sen suuruus voi vaihdella eri lainantarjoajien välillä.

Kun etsit sopivaa autolainaa, on tärkeää tarkistaa lainan todellinen vuosikorko (TVK). TVK sisältää kaikki lainan kustannukset, kuten korot, kulut ja maksut. Se antaa sinulle paremman käsityksen siitä, kuinka paljon laina tulee todellisuudessa maksamaan.

Kun vertailet eri autolainojen korkoja, muista ottaa huomioon myös lainan takaisinmaksuaika. Pidempi takaisinmaksuaika voi tarkoittaa suurempia kokonaiskustannuksia, vaikka kuukausierä olisikin pienempi.

Yhteenvetona, autolainan kustannukset koostuvat erilaisista kuluista ja maksuista, sekä korkojen hinnoittelusta. On tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja ja löytää sopiva autolaina, joka sopii taloudellisiin tarpeisiisi.

Autolainan vertailu

Kun olet päättänyt hankkia auton, yksi tärkeimmistä asioista on löytää sopiva autolaina. Autolainan vertailu on tärkeä osa auton hankintaprosessia, sillä vain harvalla on varaa hankkia autoa ilman autolainaa. Kun autorahoitus on edullinen, auton kokonaishinta on myös halvempi.

Pankit ja rahoituslaitokset

Pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat monia erilaisia ​​autolainoja. Suurimmat pankit, kuten OP, Nordea ja Aktia, tarjoavat kilpailukykyisiä korkoja ja joustavia maksuehtoja. Rahoitusyhtiöt, kuten MyLender ja Bank Norwegian, tarjoavat myös autolainoja, joilla on usein hieman korkeampi korko, mutta silti kilpailukykyinen.

Kun vertailet eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamia autolainoja, tarkista seuraavat asiat:

 • Korko: Tärkein tekijä autolainan kokonaiskustannuksissa on korko. Vertaile eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamia korkoja ja valitse paras vaihtoehto.
 • Lainan määrä ja maksuaika: Tarkista, että voit saada tarpeeksi suuren lainan ja että maksuaika on sopiva sinulle.
 • Muut kulut: Tarkista, että kaikki muut kulut, kuten tilinhoitomaksut ja avausmaksut, ovat kohtuullisia.

Kilpailutus

Autolainan kilpailutus on hyvä tapa löytää edullisin autolaina. Kilpailutuspalvelut, kuten Banke.fi, auttavat vertailemaan eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamia autolainoja. Kilpailutuspalvelu lähettää hakemuksesi useille eri rahoitusyhtiöille ja saat tarjouksia eri tarjoajilta. Näin voit valita parhaan tarjouksen.

Kun kilpailutat autolainaa, muista tarkistaa seuraavat asiat:

 • Vertaa tarjouksia: Vertaa eri rahoitusyhtiöiden tarjoamia korkoja ja muita ehtoja.
 • Tarkista, että tarjous on sitova: Varmista, että tarjous on sitova, eikä se muutu myöhemmin.
 • Tarkista, että tarjous on sopiva sinulle: Tarkista, että lainan määrä ja maksuaika ovat sopivia sinulle.

Kilpailuttamalla autolainan voit säästää merkittävästi rahaa.

Auton hankinta ja rahoitus

Auton hankinta on suuri investointi, joka vaatii huolellista suunnittelua ja harkintaa. Kun olet päättänyt ostaa auton, sinun on päätettävä, miten haluat rahoittaa sen. Auton rahoitus on yleinen tapa rahoittaa auton hankinta, ja se voi tapahtua joko autoliikkeestä tai rahoitusyhtiöstä.

Autoliikkeestä ostaminen

Jos päätät ostaa auton autoliikkeestä, sinulla on yleensä kaksi vaihtoehtoa: käteisostos tai rahoitus. Käteisostos on yksinkertainen tapa ostaa auto, mutta se vaatii suuren määrän käteistä. Jos sinulla ei ole varaa maksaa koko summaa kerralla, voit harkita auton rahoitusta.

Autoliikkeet tarjoavat yleensä useita rahoitusvaihtoehtoja, mukaan lukien osamaksu ja leasing. Näiden kahden vaihtoehdon välillä on joitakin merkittäviä eroja, jotka sinun on otettava huomioon ennen päätöksen tekemistä.

Osamaksu ja leasing

Osamaksu on yleinen tapa rahoittaa auton hankinta. Osamaksussa maksat auton hinnan pienemmissä kuukausierissä, yleensä 1-7 vuoden ajan. Osamaksun etuna on, että sinun ei tarvitse maksaa koko summaa kerralla, mutta sinun on maksettava korkoa ja muita kuluja.

Leasing on toinen tapa rahoittaa auton hankinta. Leasing tarkoittaa käytännössä sitä, että vuokraat auton tietyn ajanjakson ajan. Leasingmaksut ovat yleensä pienempiä kuin osamaksun maksut, mutta sinun on palautettava auto vuokra-ajan päätyttyä. Leasing sopii paremmin niille, jotka haluavat ajaa uutta autoa joka vuosi tai kaksi.

Kun valitset auton rahoitusta, sinun on otettava huomioon useita tekijöitä, kuten korko, maksuaika, kuukausierän suuruus ja muut kulut. Vertaile eri rahoitusvaihtoehtoja huolellisesti ja valitse se, joka sopii parhaiten taloudelliseen tilanteeseesi.

Autolainan laskurit

Autolainan laskurit ovat käteviä työkaluja autolainan hakijoille. Niiden avulla voit laskea tarkasti, kuinka paljon autolainaa voit saada ja kuinka paljon se maksaa. Autolainan laskurit ovat yleensä ilmaisia ja helppokäyttöisiä, ja ne auttavat sinua suunnittelemaan talouttasi paremmin.

Autolainalaskuri

Autolainalaskuri on työkalu, joka auttaa sinua laskemaan, kuinka paljon autolainaa voit saada ja kuinka paljon se maksaa. Autolainalaskurin avulla voit syöttää haluamasi lainasumman, laina-ajan ja koron, ja se laskee sinulle kuukausierän suuruuden. Voit kokeilla erilaisia vaihtoehtoja ja löytää juuri sinulle sopivan autolainan.

Autorahoituslaskuri

Autorahoituslaskuri on työkalu, joka auttaa sinua laskemaan, kuinka paljon autorahoitusta voit saada ja kuinka paljon se maksaa. Autorahoituslaskurin avulla voit syöttää haluamasi lainasumman, laina-ajan ja koron, ja se laskee sinulle kuukausierän suuruuden. Voit kokeilla erilaisia vaihtoehtoja ja löytää juuri sinulle sopivan autorahoituksen.

Autolainalaskuri ja autorahoituslaskuri ovat erittäin hyödyllisiä työkaluja autolainan hakijoille. Niiden avulla voit suunnitella talouttasi paremmin ja löytää juuri sinulle sopivan autolainan tai autorahoituksen. Muista kuitenkin, että laskurit antavat vain suuntaa-antavia arvioita, ja lopullinen lainapäätös tehdään aina hakijan taloudellisen tilanteen perusteella.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on vakuudellisen autolainan korko?

Vakuudellisen autolainan korko on yleensä alhaisempi kuin vakuudettoman autolainan korko. Vakuudellisessa autolainassa lainanantaja saa auton vakuudeksi, mikä vähentää riskiä. Tämä voi johtaa alhaisempaan korkoon. Vakuudellisen autolainan korko voi kuitenkin vaihdella lainanantajasta riippuen.

Mistä löytää halvin autolaina?

Halvimman autolainan löytäminen voi olla haastavaa, sillä eri lainanantajat tarjoavat erilaisia korkoja. Paras tapa löytää halvin autolaina on vertailla eri lainanantajien tarjouksia. Voit käyttää vertailusivustoja, kuten Korkovartija ja Verrattu, löytääksesi halvimman autolainan.

Mitä tietää Aktian autolainasta?

Aktia tarjoaa monipuolisia rahoitusratkaisuja, mukaan lukien autolainoja. Aktian autolaina on vakuudeton, joten sinun ei tarvitse antaa autoasi vakuudeksi. Aktian autolainan korko vaihtelee yksilöllisesti asiakkaan taloudellisen tilanteen ja lainan määrän mukaan.

Millainen on S-Pankin autolainan korko?

S-Pankin autolainan korko on yksilöllinen ja riippuu asiakkaan taloudellisesta tilanteesta ja lainan määrästä. S-Pankki tarjoaa sekä vakuudellisia että vakuudettomia autolainoja. Vakuudellisen autolainan korko voi olla alhaisempi kuin vakuudettoman autolainan korko.

Miten Danske Bankin autolaina toimii?

Danske Bankin autolaina on vakuudeton laina, joka on tarkoitettu uuden tai käytetyn auton ostamiseen. Lainan korko riippuu asiakkaan taloudellisesta tilanteesta ja lainan määrästä. Danske Bankin autolaina on joustava ja sen takaisinmaksuaika voi olla jopa 10 vuotta.

Millainen on paras autolainatarjous?

Paras autolainatarjous riippuu yksilöllisistä tarpeistasi ja taloudellisesta tilanteestasi. Paras autolainatarjous voi olla alhainen korko, joustava takaisinmaksuaika tai muut edut, kuten maksuton lyhennysvapaa tai alhainen avausmaksu. Vertaile eri lainanantajien tarjouksia ja valitse paras autolainatarjous omiin tarpeisiisi perustuen.