Halvin autolaina - Kilpailuta edullinen autolaina nyt

Tee maksuton lainahakemus Banke.fi:ssä ja kilpailuta halvin autolaina usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Kuinka löytää halvin autolaina: Banke.fi:n opas autorahoituksen vertailuun

Auton hankinta voi olla suuri taloudellinen sitoumus ja autolainan etsiminen voi tuntua haastavalta. Tässä artikkelissa Banke.fi auttaa sinua löytämään halvimman autolainan, joka sopii parhaiten tarpeisiisi.

Mistä autolaina?

Autolainoja on saatavilla monista lähteistä, mukaan lukien pankit, luottoyhtiöt ja autoliikkeet. Valinta riippuu monista tekijöistä, kuten tarpeistasi, budjetistasi, ja luottotiedoistasi. Kun etsit autolainaa, on tärkeää vertailla eri lainatarjouksia, jotta voit löytää edullisimman autolainan.

Halvin autolaina: Mitä ottaa huomioon?

Löytääkseen halvimman autolainan, on tärkeää ottaa huomioon seuraavat seikat:

  • Korko: Korko on tärkeä tekijä lainan kokonaiskustannuksissa. Etsi laina, jolla on mahdollisimman alhainen korko.
  • Maksuaika: Lyhyempi maksuaika tarkoittaa suurempia kuukausimaksuja, mutta pienempiä kokonaiskustannuksia, kun taas pidempi maksuaika merkitsee pienempiä kuukausimaksuja, mutta suurempia kokonaiskustannuksia.
  • Lisämaksut: Jotkin lainat saattavat sisältää piilokuluja, kuten järjestelypalkkioita tai varhaisen maksun maksuja. Varmista, että ymmärrät kaikki lainan ehdot ennen sopimuksen tekemistä.

Autolaina vertailu

Autolainojen vertailu on paras tapa löytää edullisin autolaina tai edullisin autorahoitus. Banke.fi tarjoaa laajan valikoiman autolainoja, jotka voit vertailla helposti ja nopeasti. Vertailutyökalumme avulla voit tarkastella eri lainatarjouksia, niiden korkoja, maksuaikoja ja muita ehtoja.

Miten löytää paras autolaina?

Paras autolaina ei aina ole halvin autolaina. Paras autolaina on se, joka sopii parhaiten taloudelliseen tilanteeseesi ja tarpeisiisi. Kun etsit parasta autolainaa, harkitse seuraavia seikkoja:

  • Käyttötarpeesi: Kuinka paljon aiot käyttää autoa? Tarvitsetko sitä päivittäiseen työmatkaan vai lomamatkoihin?
  • Budjettisi: Kuinka paljon voit varaa maksaa kuukausittain lainasta? Mitä suurempi budjetti, sitä suurempi laina voit ottaa.
  • Korko: Korko vaikuttaa suuresti lainan kokonaiskustannuksiin. Vertaile eri lainatarjousten korkoja löytääksesi edullisimman vaihtoehdon.

Banke.fi auttaa sinua löytämään edullisen autolainan tai edullisen autorahoituksen, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi. Käytä vertailutyökaluamme löytääksesi parhaat autolainat ja tee informoituja päätöksiä autolainastasi. Auton hankkiminen ei tarvitse olla vaikeaa tai stressaavaa – me olemme täällä auttaaksemme sinua löytämään parhaan ja halvimman autolainan.