Yhdistä lainat - Lainojen yhdistäminen voi tuoda säästöjä merkittävästi

Yhdistä lainat jopa 70 000 € asti. Lainojen yhdistäminen kilpailutetaan usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Yhdistä Lainat: Selkeä opas lainojen yhdistämiseen

Jos sinulla on useita erilaisia lainoja, kuten kulutusluottoja, osamaksuja, joustoluottoja, luottokorttivelkoja tai muita pieniä luottoja, saatat huomata, että maksat useita eri korkoja ja maksuja. Tämä voi tehdä talouden hallinnoinnista hankalaa ja lisätä kustannuksia. Yhdistämällä lainat yhdeksi lainaksi voit säästää rahaa ja yksinkertaistaa taloutesi hallinnointia.

Yhdistämällä lainat voit myös saada pidemmän maksuajan ja pienemmän kuukausierän, mikä voi helpottaa talouden hallintaa. Yhdistämällä lainat voit myös saada paremman yleiskuvan taloudellisesta tilanteestasi, mikä auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuutta paremmin.

Miten yhdistää lainat?

Banke voi auttaa sinua yhdistämään lainat. Banke ei myönnä lainoja itse, vaan kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, jotta voit saada parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Yhdistämällä lainat Bankeen avulla voit yhdistää kaikki erilaiset lainasi yhdeksi lainaksi. Voit hakea lainaa Bankeen verkkosivuilta täyttämällä lainahakemuksen. Lainahakemuksen täyttäminen on ilmaista eikä velvoita sinua ottamaan lainaa.

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset nopeasti, usein jo muutamassa minuutissa. Näet tarkat kuukausierät sekä lainojen korot ja muut kulut. Voit vertailla lainatarjouksia ja valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen, Banke maksaa kaikki vanhat lainasi pois ja sinulle jää vain yksi uusi laina maksettavaksi.

Yhdistä Lainat: Lainojen yhdistämisen hyödyt

Kun sinulla on useita lainoja, voi olla hankalaa hallita niitä kaikkia. Lainojen yhdistäminen voi olla ratkaisu tähän ongelmaan. Yhdistämällä lainat yhdeksi isommaksi lainaksi, voit säästää rahaa ja helpottaa talouden hallintaa.

Taloudellinen hyöty

Lainojen yhdistäminen voi auttaa sinua säästämään rahaa. Kun sinulla on useita lainoja, jokaisesta niistä maksetaan korkoa ja muita kuluja. Yhdistämällä lainat yhdeksi isommaksi lainaksi, voit säästää rahaa, koska sinun tarvitsee maksaa korkoa ja muita kuluja vain yhdestä lainasta. Tämä voi johtaa huomattaviin säästöihin pitkällä aikavälillä.

Banke voi auttaa sinua löytämään edullisimman yhdistelylainan. Kilpailutamme lainat usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, jotta voit löytää itsellesi parhaan mahdollisen tarjouksen.

Hallinnollinen hyöty

Lainojen yhdistäminen voi myös helpottaa talouden hallintaa. Kun sinulla on useita lainoja, jokaisen maksun seuraaminen voi olla hankalaa. Yhdistämällä lainat yhdeksi isommaksi lainaksi, sinun tarvitsee maksaa vain yhtä maksua kuukaudessa. Tämä helpottaa talouden hallintaa, koska sinun ei tarvitse seurata useita eri maksuja.

Banke voi auttaa sinua löytämään yhdistelylainan, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi. Voit yhdistää kaikki erilaiset lainat, kuten kulutusluotot, osamaksut, joustoluotot, luottokorttivelat ja muut pienet luotot yhdeksi isommaksi lainaksi.

Kun yhdistät lainat, sinun kannattaa kuitenkin olla tarkkana. Muista vertailla eri tarjouksia ja laskea tarkasti, kuinka paljon voit säästää yhdistämällä lainat. Banke voi auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen tarjouksen, mutta lopullisen päätöksen sinun täytyy tehdä itse.

Yhdistä Lainat: Lainojen yhdistämisen mahdolliset riskit

Kun yhdistät lainoja, on tärkeää ymmärtää mahdolliset riskit, jotka voivat vaikuttaa talouteesi. Tässä osiossa käymme läpi kaksi yleisintä riskiä, joita voit kohdata yhdistäessäsi lainoja.

Korkoriski

Yhdistäessäsi lainoja voit joutua kohtaamaan korkoriskin. Korkoriski tarkoittaa sitä, että jos yhdistelylainan korko nousee, sinun on maksettava enemmän korkoa kuin aikaisemmin. Tämä voi johtaa siihen, että maksat enemmän korkoa kuin aikaisemmin ja että yhdistelylaina tulee sinulle kalliimmaksi.

Korkoriskin välttämiseksi voit harkita kiinteäkorkoista yhdistelylainaa. Kiinteäkorkoinen yhdistelylaina takaa sen, että korko pysyy samana koko laina-ajan, joten tiedät tarkalleen, kuinka paljon sinun on maksettava kuukausittain.

Maksuviiveen riski

Yhdistäessäsi lainoja voit myös kohdata maksuviiveen riskin. Jos et maksa yhdistelylainaa ajoissa, voit joutua maksamaan myöhästymismaksuja ja muita lisäkuluja. Lisäksi maksuviiveet voivat vaikuttaa luottotietoihisi ja vaikeuttaa uusien lainojen saamista tulevaisuudessa.

Maksuviiveen riskin välttämiseksi on tärkeää, että suunnittelet taloutesi huolellisesti ja varmistat, että sinulla on varaa maksaa yhdistelylaina ajoissa. Voit myös harkita automaattisia maksuja, jotka varmistavat, että maksut suoritetaan aina ajallaan.

Yhdistäessäsi lainoja on tärkeää, että ymmärrät kaikki mahdolliset riskit ja teet huolellisen taloussuunnitelman, jotta voit välttää nämä riskit. Banke voi auttaa sinua löytämään sopivan yhdistelylainan ja varmistaa, että saat parhaan mahdollisen tarjouksen.

Yhdistä Lainat: Lainojen yhdistämisen vaiheet

Kun haluat yhdistää lainasi yhdeksi kokonaisuudeksi, seuraavat vaiheet auttavat sinua prosessin läpiviemisessä.

Lainojen Tarkastelu

Ensimmäinen vaihe on tarkastella kaikkia olemassa olevia lainojasi. Kirjaa ylös kaikki lainat, luottokorttivelat ja osamaksut, jotka sinulla on tällä hetkellä. Laske yhteen jokaisen lainan jäljellä oleva summa ja laske yhteen kaikkien lainojen yhteissumma. Tämä auttaa sinua hahmottamaan kokonaiskuvan taloudellisesta tilanteestasi.

Sopivan Lainan Valinta

Seuraava vaihe on valita sopiva laina yhdistämistä varten. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit vertailla eri lainatarjouksia ja valita sinulle sopivimman vaihtoehdon. Muista kiinnittää huomiota lainan korkoon, takaisinmaksuaikaan ja muihin kuluihin.

Lainahakemuksen Täyttäminen

Kun olet valinnut sopivan lainan, täytä lainahakemus huolellisesti ja anna kaikki tarvittavat tiedot. Tämä auttaa varmistamaan, että lainahakemuksesi käsitellään nopeasti ja tehokkaasti. Muista myös tarkistaa kaikki hakemuksen tiedot ennen sen lähettämistä.

Yhdistämällä lainasi yhdeksi kokonaisuudeksi voit helpottaa taloudellista taakkaasi ja säästää rahaa korkokuluissa ja muissa kuluissa. Seuraa näitä vaiheita huolellisesti, niin voit tehdä järkeviä päätöksiä taloutesi suhteen.

Yhdistä Lainat: Esimerkkejä lainojen yhdistämisestä

Yhdistämällä lainat, saat yhden selkeän lainan, joka on helpompi hallita kuin useat pienet lainat. Banke kilpailuttaa lainat usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit löytää edullisimman tarjouksen helposti.

Tässä muutamia esimerkkejä siitä, kuinka yhdistäminen voi auttaa sinua hallitsemaan talouttasi paremmin:

Esimerkki 1: Osamaksut ja kulutusluotot

Sinulla on useita osamaksuja ja kulutusluottoja eri paikoissa, joista jokaisesta tulee erillinen lasku ja eräpäivä. Yhdistämällä nämä lainat yhdeksi lainaksi, sinulla on vain yksi lasku ja eräpäivä kuukaudessa. Tämä helpottaa talouden hallintaa ja auttaa sinua välttämään myöhästymismaksuja.

Esimerkki 2: Luottokorttivelat

Luottokorttivelat voivat kerryttää korkeita korkoja, joten yhdistämällä ne yhdeksi lainaksi, voit säästää rahaa koroissa. Lisäksi sinun ei tarvitse muistaa eri luottokorttien eräpäiviä ja minimilyhennyksiä, vaan sinulla on vain yksi lasku ja eräpäivä kuukaudessa.

Esimerkki 3: Pienet lainat

Pienet lainat, kuten pikavipit ja joustoluotot, voivat kerryttää korkeita korkoja ja muita kuluja. Yhdistämällä nämä lainat yhdeksi lainaksi, voit säästää rahaa koroissa ja muissa kuluissa. Lisäksi sinun ei tarvitse muistaa eri lainojen eräpäiviä ja minimilyhennyksiä, vaan sinulla on vain yksi lasku ja eräpäivä kuukaudessa.

Yhdistämällä lainat yhdeksi lainaksi, voit helpottaa talouden hallintaa ja säästää rahaa koroissa ja muissa kuluissa. Banke kilpailuttaa lainat usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit löytää edullisimman tarjouksen helposti.

Usein kysytyt kysymykset

Miten voin yhdistää lainat edullisesti?

Lainojen yhdistäminen on yksi tapa säästää rahaa, mutta edullisuus riippuu aina yksilöllisestä tilanteesta. Voimme kuitenkin auttaa sinua löytämään edullisimman yhdistelylainan kilpailuttamalla sen puolestasi usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Mikä on paras tapa yhdistää lainat?

Paras tapa yhdistää lainat riippuu aina yksilöllisestä tilanteesta. Yhdistelylainan avulla voit kuitenkin selkeyttää talouttasi ja maksaa vain yhtä lainaa kerrallaan, mikä helpottaa maksupäivien muistamista ja lisäksi pysyt helposti selvillä lainan kokonaismäärästä.

Mistä löydän halvimman yhdistelylainan?

Banke kilpailuttaa yhdistelylainan usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, jotta löydämme sinulle mahdollisimman edullisen yhdistelylainan. Voit täyttää maksuttoman lainahakemuksen sivuillamme ja saat tarjouksia useilta eri lainantarjoajilta.

Voinko yhdistää lainat eri pankeista?

Kyllä, voit yhdistää lainat eri pankeista yhdeksi yhdistelylainaksi. Banke kilpailuttaa yhdistelylainan usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit löytää edullisimman vaihtoehdon riippumatta siitä, mistä pankeista sinulla on lainoja.

Mitä hyötyä on lainojen yhdistämisestä?

Lainojen yhdistäminen voi auttaa sinua säästämään rahaa ja selkeyttämään talouttasi. Yhdistelylainan avulla voit maksaa vain yhtä lainaa kerrallaan, mikä helpottaa maksupäivien muistamista ja lisäksi pysyt helposti selvillä lainan kokonaismäärästä. Lisäksi voit säästää korkokuluissa, kun maksat vain yhtä lainaa kerrallaan.

Onko lainojen yhdistäminen aina järkevää?

Lainojen yhdistäminen ei aina ole järkevää, mutta se voi auttaa sinua säästämään rahaa ja selkeyttämään talouttasi. Ennen yhdistelylainan ottamista kannattaa kuitenkin arvioida tarkasti, kuinka paljon säästät rahaa ja mitä muita kuluja yhdistelylainan ottamisesta voi aiheutua.