Vakuudeton yhdistelylaina - Hae vakuudetonta lainaa lainojen yhdistämiseen

Hae vakuudeton yhdistelylaina. Kilpailutamme vakuudetonta lainaa lainojen yhdistämiseen usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Vakuudeton yhdistelylaina

Vakuudeton yhdistelylaina on laina, joka on tarkoitettu kalliiden luottojen, osamaksujen, luottokorttivelkojen ja muiden vastaavien vakuudettomien lainojen yhdistämiseen yhdeksi lainaksi. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit saada useita yhdistelylainatarjouksia eri tahoilta.

Vakuudettoman yhdistelylainan avulla voit yhdistää useita pieniä lainoja yhdeksi suuremmaksi lainaksi, jolloin sinun tarvitsee maksaa vain yhtä lainaa kuukausittain. Tämä helpottaa taloudellista hallintaa ja auttaa sinua välttämään kalliita viivästysmaksuja ja korkoja.

Vakuudettoman yhdistelylainan edut

Vakuudettoman yhdistelylainan avulla voit saada useita etuja, kuten:

 • Alhaisempi korko: Yhdistelylainan korko on yleensä alhaisempi kuin useiden eri lainojen korkojen yhteissumma.
 • Yksinkertaisempi taloudenhallinta: Yhdistelylainan avulla sinun tarvitsee maksaa vain yhtä lainaa kuukausittain, jolloin taloudenhallinta helpottuu.
 • Säästöä rahassa: Yhdistelylainan avulla voit säästää rahaa, sillä sinun ei tarvitse maksaa useiden eri lainojen kuluja ja korkoja.
 • Joustavuus: Voit valita yhdistelylainan takaisinmaksuajan ja kuukausierän suuruuden itse, jolloin voit sovittaa maksut omiin tarpeisiisi.

On tärkeää muistaa, että vakuudeton yhdistelylaina ei ole ratkaisu kaikkiin taloudellisiin ongelmiin, ja että lainan ottaminen on aina vastuullinen päätös. Ennen kuin haet yhdistelylainaa, varmista että ymmärrät kaikki lainan ehdot ja kulut, ja että pystyt maksamaan lainan takaisin sovitun aikataulun mukaisesti.

Vakuudettoman yhdistelylainan hakeminen

Hakuprosessi

Vakuudettoman yhdistelylainan hakeminen Bankesta on helppoa ja nopeaa. Voit täyttää ilmaisen lainahakemuksen suoraan verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, ja sen jälkeen saat lainapäätöksen nopeasti.

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, me kilpailutamme lainasi usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Tämä tarkoittaa sitä, että saat aina parhaan mahdollisen tarjouksen vakuudettomasta yhdistelylainasta.

Vaadittavat asiakirjat

Vakuudettoman yhdistelylainan hakemiseen tarvitset yleensä seuraavat asiakirjat:

 • Palkkatodistus tai muu tulojen todistus
 • Tiliotteet tai muut todisteet nykyisistä lainoista ja veloista
 • Henkilöllisyystodistus

Näiden asiakirjojen avulla voimme arvioida taloudellista tilannettasi ja tarjota sinulle parhaan mahdollisen vakuudettoman yhdistelylainan.

Huomaa, että vaadittavat asiakirjat voivat vaihdella hieman sen mukaan, minkä pankin tai rahoituslaitoksen kanssa lainaa haet. Tarkemmat tiedot asiakirjoista löydät verkkosivuiltamme tai voit kysyä niitä suoraan asiakaspalvelustamme.

Jos sinulla on kysyttävää vakuudettoman yhdistelylainan hakemisesta tai tarvitset apua lainahakemuksen täyttämisessä, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme kaikissa laina-asioissa!

Vakuudettoman yhdistelylainan ehdot

Kun harkitset vakuudetonta yhdistelylainaa, on tärkeää tietää sen ehdot. Banke kilpailuttaa useaa lainapaikkaa ja auttaa sinua löytämään parhaan lainan. Alla on tärkeimmät ehdot, jotka sinun tulee tietää.

Korko

Vakuudettoman yhdistelylainan korko määräytyy yleensä hakijan maksukyvyn mukaan. Korko voi vaihdella välillä 4,5 % – 20 %. Lainan korko voi olla kiinteä tai vaihtuva. Kiinteä korko pysyy samana koko laina-ajan, kun taas vaihtuva korko voi muuttua laina-ajan aikana.

Takaisinmaksuaika

Vakuudettoman yhdistelylainan takaisinmaksuaika voi olla jopa 15 vuotta. Takaisinmaksuaika riippuu lainan määrästä ja hakijan maksukyvystä. Mitä pidempi takaisinmaksuaika, sitä pienemmät ovat kuukausierät, mutta sitä enemmän korkoa maksetaan kokonaisuudessaan.

On tärkeää muistaa, että vakuudettoman yhdistelylainan ehdot voivat vaihdella eri pankkien välillä. Siksi on tärkeää kilpailuttaa lainat ja löytää sopivin vaihtoehto omiin tarpeisiin. Banke auttaa sinua löytämään parhaan lainan ja takaisinmaksusuunnitelman.

Vakuudettoman yhdistelylainan riskit

Kun harkitset vakuudetonta yhdistelylainaa, on tärkeää ymmärtää sen riskejä. Tässä osiossa käsitellään yleisimpiä riskejä, jotka liittyvät vakuudettomaan yhdistelylainaan.

Maksuvaikeudet

Vakuudettoman yhdistelylainan ottaminen voi johtaa maksuvaikeuksiin, jos et pysty maksamaan kuukausierääsi. Joskus yhdistelylainan kuukausierä voi olla suurempi kuin aiempien lainojen yhteissumma, joten on tärkeää varmistaa, että sinulla on tarpeeksi tuloja kuukausierän maksamiseksi.

Ylivelkaantuminen

Toinen riski on ylivelkaantuminen. Vaikka yhdistelylaina voi helpottaa maksujen hallintaa, se ei poista velkaa kokonaan. Jos et muuta kulutustottumuksiasi, voit helposti ajautua uudelleen velkaongelmiin.

On tärkeää, että ymmärrät nämä riskit ennen kuin päätät ottaa vakuudettoman yhdistelylainan. Jos olet epävarma, voit pyytää ammattilaisen apua taloudellisen tilanteesi arvioinnissa.

Vakuudettoman yhdistelylainan vertailu

Kun olet päättänyt ottaa vakuudettoman yhdistelylainan, on tärkeää vertailla eri lainantarjoajia ja heidän tarjoamiaan lainaehtoja. Tämä auttaa sinua löytämään parhaan lainan omiin tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi sopivaksi. Tässä osiossa käymme läpi lainantarjoajien vertailun sekä korkojen vertailun.

Lainantarjoajien vertailu

Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voimme auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen. Lainantarjoajien vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin seikkoihin:

 • Lainan korko: Vakuudettoman yhdistelylainan korot vaihtelevat lainantarjoajien välillä. Vertaile eri lainantarjoajien korkotarjouksia ja valitse edullisin.
 • Lainan käsittelykulut: Lainan käsittelykulut voivat vaihdella merkittävästi eri lainantarjoajien välillä. Tarkista, mitä kuluja lainaan sisältyy ja vertaile niitä.
 • Lainan takaisinmaksuaika: Vakuudettoman yhdistelylainan takaisinmaksuaika voi vaihdella lainantarjoajien välillä. Valitse sellainen takaisinmaksuaika, joka sopii taloudelliseen tilanteeseesi.
 • Lainan määrä: Vakuudettoman yhdistelylainan määrä voi vaihdella lainantarjoajien välillä. Vertaile eri lainantarjoajien tarjoamia lainamääriä ja valitse sellainen, joka kattaa kaikki pienet lainasi.

Korkojen vertailu

Vakuudettoman yhdistelylainan korot voivat vaihdella merkittävästi eri lainantarjoajien välillä. Koron suuruuteen vaikuttavat muun muassa lainan määrä, takaisinmaksuaika ja lainanhakijan taloudellinen tilanne. Tässä muutamia vinkkejä korkojen vertailuun:

 • Vertaile eri lainantarjoajien korkotarjouksia ja valitse edullisin.
 • Tarkista, onko korko kiinteä vai vaihteleva. Kiinteä korko tarkoittaa, että korko pysyy samana koko laina-ajan. Vaihteleva korko taas tarkoittaa, että korko voi muuttua laina-ajan aikana.
 • Tarkista, onko korko sidottu johonkin viitekorkoon, kuten Euribor-korkoon. Viitekorkoon sidottu korko voi vaihdella viitekoron mukaan.
 • Huomioi, että lainan korko vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin. Mitä korkeampi korko, sitä suuremmat kokonaiskustannukset.

Muista, että vakuudettoman yhdistelylainan vertailu kannattaa tehdä huolella, jotta löydät parhaan lainan omiin tarpeisiisi.

Usein kysytyt kysymykset

Miten voin yhdistää lainojani?

Lainojen yhdistäminen on helppoa. Voit yhdistää useita pieniä lainoja yhdeksi suuremmaksi lainaksi, joka on edullisempi kuin yksittäiset lainat yhteensä. Voit hakea yhdistelylainaa useilta eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta, jotka tarjoavat tätä palvelua.

Mikä on yhdistelylaina ja miten se toimii?

Yhdistelylaina on vakuudeton laina, joka on tarkoitettu muiden velkojen maksamiseen. Sen avulla voit yhdistää useita pieniä lainoja yhdeksi suuremmaksi lainaksi, joka on edullisempi kuin yksittäiset lainat yhteensä. Yhdistelylainan avulla voit myös selkeyttää talouttasi, sillä sinun tarvitsee maksaa vain yhtä kuukausierää useiden eri lainojen sijaan.

Millaisia yhdistelylainoja Banke tarjoaa?

Banke kilpailuttaa yhdistelylainoja usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Voit hakea vakuudetonta yhdistelylainaa, jolla voit yhdistää useita eri pieniä lainoja yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Lainojen yhdistämisen avulla voit säästää huomattavasti rahaa, sillä yhdistelylainan korko on yleensä alhaisempi kuin useiden eri lainojen korkojen yhteissumma.

Voiko Nordeasta hakea yhdistelylainaa?

Kyllä, Nordea tarjoaa yhdistelylainoja. Voit hakea yhdistelylainaa Nordean verkkosivuilta tai käydä keskustelemassa asiasta Nordean konttorissa. Nordean yhdistelylainalla voit yhdistää useita eri pieniä lainoja yhdeksi suuremmaksi lainaksi, jolla voit säästää huomattavasti rahaa.

Miten Aktian yhdistelylaina toimii?

Aktia tarjoaa vakuudetonta yhdistelylainaa, jolla voit yhdistää useita eri pieniä lainoja yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Aktian yhdistelylainalla voit säästää huomattavasti rahaa, sillä sen korko on yleensä alhaisempi kuin useiden eri lainojen korkojen yhteissumma. Voit hakea Aktian yhdistelylainaa verkkosivuilta tai käydä keskustelemassa asiasta Aktian konttorissa.

Kuinka iso yhdistelylaina on mahdollista saada?

Yhdistelylainan suuruus riippuu useista tekijöistä, kuten lainan hakijan tulotasosta, luottokelpoisuudesta ja velkojen määrästä. Yleensä yhdistelylainaa voi hakea 500 eurosta aina 70 000 euroon saakka. Voit tarkistaa oman yhdistelylainan suuruuden hakemalla lainaa Banke-kilpailutuspalvelun kautta.