Mistä lainaa velkojen maksuun? Hae Bankesta!

Hae lainaa velkojen maksuun Banken avulla. Kilpailutamme lainasi usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Mistä lainaa velkojen maksuun?

Kun sinulla on useita eri lainoja, kuten kulutusluottoja, pikavippejä tai osamaksusopimuksia, voi olla hankalaa pitää huolta kaikista eri eräpäivistä ja koroista. Tämä voi johtaa siihen, että joudut maksamaan korkeita korkoja ja muita kuluja, mikä voi vaikeuttaa taloudellista tilannettasi. Siksi voi olla järkevää yhdistää kaikki velkasi yhdeksi lainaksi, jolloin sinun tarvitsee huolehtia vain yhdestä eräpäivästä ja yhdestä korosta.

Kilpailuta yhdistelylaina Banken avulla

Jos haluat hakea lainaa velkojen maksuun, voit kääntyä pankkien, rahoitusyhtiöiden tai muiden luotonantajien puoleen. Voit myös käyttää palveluita, kuten Banke, jotka kilpailuttavat lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Tällöin sinun ei tarvitse itse vertailla eri lainatarjouksia, vaan saat useita tarjouksia yhdellä hakemuksella.

On tärkeää huomioida, että lainan hakeminen velkojen maksuun voi vaikuttaa luottotietoihisi ja siten myös tuleviin lainatarjouksiisi. Siksi on tärkeää arvioida tarkkaan oma maksukyky ja hakea vain sellaista lainaa, jonka tiedät pystyväsi maksamaan takaisin sovitun aikataulun mukaisesti.

Eri vaihtoehdot velkojen maksuun

Kun etsit lainaa velkojen maksuun, on tärkeää tietää erilaiset lainavaihtoehdot ja niiden erot. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten meillä on laaja valikoima erilaisia lainatuotteita tarjolla.

Pankkilainat

Pankkilaina on yleensä vakuudellinen laina, jossa lainanantaja vaatii jonkinlaisen vakuuden lainan takaisinmaksun varmistamiseksi. Tämä voi olla esimerkiksi omaisuutta, kuten asunto tai auto. Pankkilainojen korko on yleensä alhaisempi kuin muilla lainatyypeillä, mutta vakuuden puuttuessa lainan saaminen voi olla vaikeampaa.

Kulutusluotot

Kulutusluotto on yleensä vakuudeton laina, jossa lainanantaja ei vaadi lainalle vakuutta. Kulutusluoton saaminen voi olla helpompaa kuin pankkilainan, mutta korko on yleensä korkeampi. Kulutusluottoa voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen, kuten velkojen maksuun tai vaikkapa lomamatkan rahoittamiseen.

Näiden erilaisten lainatyypien lisäksi on olemassa myös muita lainavaihtoehtoja, kuten joustoluottoja ja luottokortteja. On tärkeää vertailla erilaisia lainatuotteita ja niiden korkoja ja kuluja ennen lainan hakemista. Banke auttaa sinua löytämään parhaan lainavaihtoehdon velkojen maksuun.

Lainaa velkojen maksuun Banken kilpailutuksesta

Kun etsit lainaa velkojen maksuun, Banke voi auttaa sinua löytämään sopivan lainan. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit täyttää ilmaisen lainahakemuksen Banke-verkkosivuilla. Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään, mutta se auttaa meitä löytämään sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, Banke kilpailuttaa lainatarjouksesi usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Saat lainatarjouksia nopeasti, jo muutamassa minuutissa. Näet tarkat kuukausierät sekä lainojen korot ja muut kulut. Voit vertailla tarjouksia ja valita sinulle sopivimman lainan.

Lainan takaisinmaksu

Kun olet saanut lainan Bankesta, on tärkeää suunnitella takaisinmaksu huolellisesti. Tämä varmistaa, että maksat lainan takaisin ajallaan ja vältät ylimääräiset kulut ja maksut.

Takaisinmaksusuunnitelma

Ennen kuin otat lainaa, on tärkeää laskea, kuinka paljon voit maksaa takaisin kuukausittain. Tämä auttaa sinua valitsemaan sopivan laina-aikataulun ja maksusuunnitelman. Banke auttaa sinua löytämään sopivan lainan ja suunnittelemaan takaisinmaksun yhdessä kanssasi.

Kun olet saanut lainan, pidä huolta, että maksat takaisin sovitun summan kuukausittain. Voit asettaa maksut automaattisesti, jotta et unohda maksuja. Jos sinulla on vaikeuksia maksaa takaisin lainaa, ota yhteyttä lainanantajaan mahdollisimman pian. Voimme auttaa sinua löytämään sopivan ratkaisun.

Lainan kustannukset

Kun haet lainaa Bankesta velkojen maksuun, on tärkeää ymmärtää, että lainan kustannukset koostuvat useista eri tekijöistä. Tässä osiossa käymme läpi nämä tekijät ja autamme sinua ymmärtämään, mitä kustannuksia voit odottaa.

Korko

Lainan korko on yksi suurimmista kustannuksista, jotka sinun tulee ottaa huomioon. Korko määrittää sen, kuinka paljon maksat lainanantajalle lainan käytöstä. Banke kilpailuttaa useiden pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjouksia, joten voit valita itsellesi parhaan koron.

Korko voi olla kiinteä tai vaihtuva. Kiinteä korko tarkoittaa sitä, että korko pysyy samana koko laina-ajan. Vaihtuva korko taas voi muuttua laina-ajan aikana. Vaihtuvakorkoisessa lainassa on aina riski, että korko nousee ja lainan kuukausierät kasvavat.

Muut maksut

Lainan kustannuksiin voi kuulua myös muita maksuja. Näitä voivat olla esimerkiksi avausmaksu, tilinhoitomaksu tai nostopalkkio. Nämä maksut voivat vaihdella lainanantajasta riippuen, joten on tärkeää tutustua tarkkaan lainatarjoukseen ennen lainan hakemista.

Lainan takaisinmaksuajalla on myös suuri merkitys kustannuksiin. Mitä pidempi takaisinmaksuaika, sitä enemmän maksat korkoa ja muita kuluja. Toisaalta lyhyt takaisinmaksuaika voi johtaa suuriin kuukausieriin, joten on tärkeää löytää tasapaino sinulle sopivan takaisinmaksuajan ja kustannusten välillä.

Banke auttaa sinua löytämään lainan, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi. Voit täyttää ilmaisen lainahakemuksen netissä ja saat lainapäätöksen nopeasti.

Usein kysytyt kysymykset

Miten järjestelylaina auttaa velkojen maksussa?

Järjestelylaina on yksi tapa helpottaa velkojen maksua. Se mahdollistaa usean eri lainan yhdistämisen yhdeksi lainaksi, jolloin maksat vain yhtä kuukausierää ja yhtä korkoa. Tämä voi olla taloudellisesti kannattavaa, sillä useat eri lainat voivat aiheuttaa korkeita korkokuluja ja muita maksuja. Järjestelylainan avulla voit myös saada pidemmän maksuajan, mikä voi auttaa taloudellisessa tilanteessa.

Voinko saada lainaa ulosottoon?

Valitettavasti emme voi myöntää lainaa ulosottoon. Ulosottoon joutuminen on yleensä merkki siitä, että taloudellinen tilanne on jo pahentunut. Suosittelemme, että otat yhteyttä ulosottoon ja yrität sopia maksusuunnitelman heidän kanssaan. Voit myös harkita velkaneuvonnan käyttöä.

Mistä löytää varma järjestelylaina?

Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit löytää varman järjestelylainan meidän kauttamme. Lainan saaminen riippuu kuitenkin aina omasta taloudellisesta tilanteestasi ja maksukyvystäsi. Muista vertailla eri lainatarjouksia ja tutustua tarkasti lainaehtoihin ennen lainan ottamista.

Onko Sosiaalinen laina vaihtoehto velkojen maksuun?

Sosiaalinen laina voi olla vaihtoehto velkojen maksuun, jos olet kunnan sosiaalitoimen asiakas. Sosiaalinen laina myönnetään yleensä pieniin ja välttämättömiin menoihin, kuten ruokaan, vuokraan tai lääkkeisiin. Suuremmat velat ja lainat on yleensä hoidettava muilla tavoin.

Mistä saa apua velkojen maksuun?

Voit saada apua velkojen maksuun esimerkiksi velkaneuvonnan kautta. Velkaneuvonta on maksutonta ja tarjoaa apua taloudellisissa ongelmissa. Voit myös ottaa yhteyttä velkojiin ja yrittää sopia maksusuunnitelmasta heidän kanssaan.

Kuka voi lainata rahaa maksuhäiriöiselle?

Valitettavasti emme voi myöntää lainaa maksuhäiriöiselle. Maksuhäiriömerkintä kertoo yleensä siitä, että taloudellinen tilanne on jo pahentunut, eikä uusi laina välttämättä auta tilannetta. Suosittelemme, että otat yhteyttä velkaneuvontaan ja yrität sopia maksusuunnitelman velkojien kanssa.