Miksi en saa yhdistelylainaa? Yleisimmät syyt miksi lainojen yhdistäminen ei onnistu

Lue yleisimmät syyt miksi lainojen yhdistäminen ei onnistu. Voit myös kilpailuttaa yhdistelylainan ja tarkistaa voitko saada yhdistelylainaa.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Yleisimmät syyt miksi lainojen yhdistäminen ei onnistu

Lainojen yhdistäminen on yksi tapa selvitä taloudellisista haasteista. Yhdistämällä useat pienet lainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi, voit säästää rahaa koroissa ja muissa kuluissa. Vaikka lainojen yhdistäminen voi olla houkutteleva vaihtoehto, on tärkeää ymmärtää sen perusteet ennen kuin ryhdyt toimiin.

Yhdistämällä lainoja, voit yhdistää useat pienet lainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi, jolla on yleensä alempi korko ja pidempi takaisinmaksuaika. Tämä voi auttaa sinua säästämään rahaa ja maksamaan velkasi pois nopeammin. Kuitenkin, ennen kuin haet yhdistelylainaa, sinun on otettava huomioon joitakin tärkeitä seikkoja.

Yksi tärkeimmistä asioista, jotka sinun on otettava huomioon, on luottotietosi. Lainojen yhdistäminen ei ole mahdollista, jos sinulla on maksuhäiriömerkintöjä tai jos et ole hoitanut maksujasi ajallaan. Lisäksi, sinun on varmistettava, että sinulla on säännölliset tulot ja että voit maksaa yhdistelylainan takaisin sovitussa aikataulussa.

Banke ei myönnä lainoja itse, vaan kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Tämä tarkoittaa, että voimme löytää sinulle parhaan tarjouksen, joka sopii sinun taloudelliseen tilanteeseesi. Ennen kuin haet yhdistelylainaa, me autamme sinua ymmärtämään lainojen yhdistämisen perusteet ja varmistamaan, että olet valmis sitoutumaan uuteen lainaan.

Yhteenvetona, lainojen yhdistäminen voi olla hyödyllinen vaihtoehto, jos sinulla on useita pieniä lainoja ja haluat säästää rahaa koroissa ja muissa kuluissa. Kuitenkin, ennen kuin ryhdyt toimiin, on tärkeää ymmärtää sen perusteet ja varmistaa, että olet valmis sitoutumaan uuteen lainaan.

Luottotiedot ja lainojen yhdistäminen

Luottotiedot ovat tärkeä osa lainan hakuprosessia. Ne kertovat pankille ja rahoituslaitoksille, kuinka luotettava lainanhakija on. Luottotiedot voivat vaikuttaa myös lainojen yhdistämiseen.

Luottotiedot

Lainan hakijan luottotiedot tarkistetaan aina ennen kuin lainaa myönnetään. Luottotietojen tarkistuksessa selvitetään, onko hakijalla maksuhäiriömerkintöjä tai muita maksamiseen liittyviä ongelmia. Jos hakijalla on maksuhäiriömerkintöjä, on lainan saaminen vaikeaa tai jopa mahdotonta.

Luottotiedot vaikuttavat myös lainojen yhdistämiseen. Jos hakijalla on maksuhäiriömerkintöjä, ei ole todennäköistä, että hän saa yhdistelylainaa. Tämä johtuu siitä, että yhdistelylaina on suuri laina, joka kattaa useita pieniä lainoja. Jos hakijalla on maksuhäiriömerkintöjä, on epätodennäköistä, että hän pystyy maksamaan yhdistelylainaa takaisin.

Luottotietojen palauttaminen

Jos hakijalla on maksuhäiriömerkintöjä, on tärkeää, että hän pyrkii palauttamaan luottotietonsa mahdollisimman nopeasti. Luottotietojen palauttamiseen tarvitaan yleensä aikaa ja rahaa. Hakijan on maksettava kaikki velkansa ja hoitaa raha-asiat kuntoon ennen kuin luottotiedot voidaan palauttaa.

Luottotiedot ovat tärkeä osa lainan hakuprosessia, ja ne voivat vaikuttaa myös lainojen yhdistämiseen. Jos hakijalla on maksuhäiriömerkintöjä, on epätodennäköistä, että hän saa yhdistelylainaa. Hakijan on tärkeää pyrkiä palauttamaan luottotietonsa mahdollisimman nopeasti, jotta hän voi saada lainan tulevaisuudessa.

Taloudellinen tilanne ja lainojen yhdistäminen

Kun harkitset lainojen yhdistämistä, on tärkeää arvioida taloudellinen tilanteesi huolellisesti. Lainojen yhdistäminen voi olla hyödyllistä, mutta se ei aina ole mahdollista. Tässä osiossa käsittelemme tärkeitä tekijöitä, jotka vaikuttavat lainojen yhdistämiseen.

Tulojen ja menojen tasapaino

Lainojen yhdistäminen voi olla houkutteleva vaihtoehto, jos sinulla on useita lainoja ja maksat niistä korkeita korkoja. Kuitenkin, ennen kuin harkitset lainojen yhdistämistä, sinun on varmistettava, että tulosi ja menosi ovat tasapainossa. Jos tulosi eivät riitä kaikkien laskujen maksamiseen, lainojen yhdistäminen ei ehkä ole paras vaihtoehto.

Lainojen yhdistäminen voi olla hyödyllistä myös silloin, kun sinulla on useita pieniä lainoja, joiden takaisinmaksuajat ovat eri pituisia. Tällöin voit yhdistää lainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi, jolla on pidempi takaisinmaksuaika. Tämä voi auttaa sinua hallitsemaan paremmin talouttasi ja välttämään maksuhäiriömerkintöjä.

Maksuhäiriömerkinnät

Toinen tärkeä tekijä, joka vaikuttaa lainojen yhdistämiseen, on maksuhäiriömerkinnät. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintöjä, lainojen yhdistäminen voi olla vaikeaa tai jopa mahdotonta. Maksuhäiriömerkinnät voivat johtaa siihen, että sinulle myönnetään vain korkeakorkoisia lainoja tai että sinulle ei myönnetä lainaa lainkaan.

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintöjä, kannattaa ensin yrittää selvittää ne ja saada ne poistettua. Voit ottaa yhteyttä velkojiisi ja sopia maksusuunnitelmasta tai neuvotella velkojen maksamisesta. Kun maksuhäiriömerkinnät on poistettu, voit harkita lainojen yhdistämistä.

Miksi en saa yhdistelylainaa? Lue tästä mitkä kriteerit voivat estää yhdistelylainan saamisen

Kun olet hakenut lainojen yhdistämistä Banke-palvelun kautta, useat eri pankit ja rahoituslaitokset arvioivat lainahakemuksesi. Lainanantajilla on tiettyjä kriteerejä, joita he käyttävät arvioinnissa. Yleisimpiä kriteereitä ovat:

  • Maksuhäiriömerkinnät: Lainanantajat tarkistavat hakijan luottotiedot ja maksuhistorian. Maksuhäiriömerkintä voi estää lainan saamisen.
  • Liian suuri velan määrä: Lainanantajat arvioivat hakijan maksukykyä. Jos hakijan velan määrä on liian suuri, lainanantaja voi katsoa, että hakija ei kykene maksamaan uutta lainaa takaisin.
  • Puutteelliset tiedot lainahakemuksessa: Lainanantajat arvioivat hakijan antamia tietoja. Jos hakemuksesta puuttuu tietoja tai ne ovat virheellisiä, lainanantaja voi hylätä hakemuksen.
  • Ikä tai epäsäännölliset tai pienet tulot: Lainanantajat arvioivat hakijan maksukykyä. Jos hakijan tulot ovat epäsäännölliset tai pienet, tai hakija on liian nuori, lainanantaja voi katsoa, että hakija ei kykene maksamaan uutta lainaa takaisin.

Vertaile yhdistelylainat helposti Banken avulla

Banke-palvelu kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lainanantajien välillä voi olla eroja esimerkiksi lainan koroissa ja maksuajoissa. Lainanantajien vertailu voi auttaa löytämään sopivan lainan.

Kun vertailet lainanantajia, kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

  • Lainan korko: Lainan korko voi vaikuttaa siihen, kuinka paljon laina tulee maksamaan takaisin.
  • Maksuaika: Maksuaika vaikuttaa siihen, kuinka paljon lainaa tulee maksamaan kuukausittain.
  • Lainan käsittelykulut: Lainan käsittelykulut voivat nostaa lainan kokonaiskustannuksia.
  • Lainan lisäkulut: Lainan lisäkulut, kuten maksuviivästyskulut, voivat nostaa lainan kokonaiskustannuksia.

On tärkeää, että vertailet lainanantajia huolellisesti ennen lainan hakemista. Näin voit löytää sopivan lainan, joka sopii omaan taloudelliseen tilanteeseesi.

Usein kysytyt kysymykset

Miten yhdistelylaina toimii?

Yhdistelylaina on laina, jolla yhdistät kaikki vanhat lainasi yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Kun yhdistelylaina on myönnetty, käytät saamasi rahat maksamaan kaikki vanhat lainasi pois. Jatkossa lyhennät vain yhtä suurempaa lainaa, jonka korko on yleensä edullisempi kuin vanhojen lainojesi korot yhteensä.

Mikä on yhdistelylainan korko?

Yhdistelylainan korko riippuu lainan määrästä, laina-ajasta, lainanantajasta ja hakijan taloudellisesta tilanteesta. Yleensä yhdistelylainan korko on kuitenkin edullisempi kuin vanhojen lainojesi korot yhteensä.

Miksi yhdistelylainaa ei myönnetä kaikille?

Yhdistelylainaa ei myönnetä kaikille, sillä lainan myöntämisessä otetaan huomioon hakijan taloudellinen tilanne ja maksukyky. Mikäli hakijalla on maksuhäiriömerkintöjä tai liian suuri velan määrä, lainan myöntäminen voi olla vaikeaa tai mahdotonta.

Mitä riskejä liittyy lainojen yhdistämiseen?

Lainojen yhdistämisessä on riskinä se, että yhdistelylainan takaisinmaksuajat voivat olla pidempiä kuin vanhojen lainojen takaisinmaksuajat. Tämä voi johtaa siihen, että maksettava korko kasvaa, vaikka yhdistelylainan korko olisi edullisempi. Lisäksi yhdistelylainan takaisinmaksu voi olla vaikeaa, jos hakijan taloudellinen tilanne heikkenee yllättäen.

Kuinka paljon voin säästää yhdistämällä lainoja?

Säästö riippuu hakijan taloudellisesta tilanteesta ja vanhojen lainojen koroista. Yleensä yhdistelylainan korko on edullisempi kuin vanhojen lainojen korot yhteensä, joten yhdistämällä lainat voi säästää merkittäviä summia kuukausittain.

Mistä löydän parhaan yhdistelylainan tarjouksen?

Parhaan yhdistelylainan tarjouksen löytäminen edellyttää lainojen kilpailuttamista useiden lainanantajien kesken. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit löytää parhaan yhdistelylainan tarjouksen käyttämällä Bankea.