Järjestelylaina - Hae lainaa velkojen maksuun

Hae järjestelylaina. Kilpailutamme lainaa velkojen maksuun usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Järjestelylaina: Selkeä ratkaisu velkataakan hallintaan

Järjestelylaina on rahoitustuote, joka on suunniteltu auttamaan ihmisiä selviytymään veloistaan. Järjestelylainan avulla voit yhdistää useita pieniä lainoja yhdeksi isommaksi lainaksi, jolloin sinun tarvitsee maksaa vain yhtä kuukausierää useiden sijaan. Tämä voi auttaa sinua hallitsemaan velkojasi paremmin ja säästämään rahaa.

Järjestelylainan avulla voit yhdistää erilaisia velkoja, kuten kulutusluottoja, luottokorttivelkoja, osamaksuja ja muita vastaavia pieniä lainoja. Banke kilpailuttaa useaa pankkia ja luotonmyöntäjää, jotta löydettäisiin sinulle edullisin laina lainojen järjestämiseen. Voit valita lainasumman ja laina-ajan, jotka sopivat sinulle parhaiten.

Järjestelylainan avulla voit säästää rahaa, sillä yhdistämällä useita pieniä lainoja yhdeksi isommaksi lainaksi voit saada paremman koron ja pienemmät kuukausierät. Järjestelylainan avulla voit myös helpottaa velkojen hallintaa, sillä sinun tarvitsee muistaa vain yhtä eräpäivää useiden sijaan.

Jos olet harkitsemassa järjestelylainaa, on tärkeää muistaa, että järjestelylainan ottaminen tarkoittaa uuden lainan ottamista velkojen maksamiseksi. Tämä tarkoittaa, että sinun tulee olla tietoinen uuden lainan ehdoista ja koroista. On myös tärkeää, että sinulla on suunnitelma velkojen maksamiseksi, jotta et päädy entistä suurempiin velkoihin.

Järjestelylainan Edut

Järjestelylaina on loistava vaihtoehto, jos sinulla on useita pieniä lainoja ja haluat yhdistää ne yhdeksi isommaksi lainaksi. Tämä voi auttaa sinua hallitsemaan velkaasi paremmin ja säästämään rahaa kuukausittaisissa maksuissa. Tässä on joitain järjestelylainan etuja:

  • Yhdistä pienet lainasi yhdeksi isommaksi lainaksi: Järjestelylainan avulla voit yhdistää useita pieniä lainoja yhdeksi isommaksi lainaksi. Tämä voi auttaa sinua hallitsemaan velkaasi paremmin, sillä sinun tarvitsee maksaa vain yhtä kuukausittaista maksua sen sijaan, että sinun pitäisi maksaa useita eri maksuja eri lainoista.
  • Säästä rahaa kuukausittaisissa maksuissa: Järjestelylainan avulla voit säästää rahaa kuukausittaisissa maksuissa, sillä yhdistämällä lainasi yhdeksi isommaksi lainaksi voit saada paremman koron ja pienemmän kuukausittaisen maksun.
  • Helppo hallita: Yhdistämällä lainasi yhdeksi isommaksi lainaksi voit helpottaa velkasi hallintaa. Sinun tarvitsee maksaa vain yhtä kuukausittaista maksua sen sijaan, että sinun pitäisi seurata useita eri maksuja eri lainoista.
  • Ei vakuuksia tai takaajia: Järjestelylainaa voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia. Banke kilpailutta useita eri pankkeja ja luotonmyöntäjiä, jotta löydettäisiin sinulle edullisin laina lainojen järjestämiseen. Valitse lainalaskurin avulla sopiva lainasumma ja laina-aika jonka avulla saat yhdistettyä kaikki pienet lainasi yhdeksi isommaksi lainaksi.
  • Yksinkertaistaa velkojen hallintaa: Järjestelylainan avulla voit yksinkertaistaa velkojesi hallintaa. Sen sijaan, että sinun pitäisi seurata useita eri maksuja eri lainoista, sinun tarvitsee maksaa vain yhtä kuukausittaista maksua.

Järjestelylainan hakeminen

Jos olet harkitsemassa järjestelylainan ottamista, Banke voi auttaa. Me kilpailutamme useaa pankkia ja rahoituslaitosta puolestasi, joten voit saada useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella.

Järjestelylainan hakeminen on helppoa. Täytä vain ilmainen hakemus nettisivuillamme ja lähetä se meille. Tarvitsemme hakemuksessa tietosi, kuten nimesi, osoitteesi, henkilötunnuksesi ja tiedot nykyisistä veloistasi. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jo parissa minuutissa.

Kun olet vastaanottanut tarjoukset, voit vertailla niitä rauhassa ja valita sinulle sopivimman vaihtoehdon. Tarjouksissa on tarkat tiedot lainan koroista, kuukausieristä ja muista ehdoista. Muistathan lukea tarjoukset huolellisesti ennen kuin hyväksyt niistä yhden.

Jos olet tyytyväinen tarjoukseen ja haluat ottaa lainan, me hoidamme puolestasi kaikki tarvittavat paperityöt. Lainan saaminen on helppoa ja nopeaa Banke avulla.

Järjestelylainan kustannukset

Kun harkitset järjestelylainan ottamista, on tärkeää ymmärtää sen kustannukset. Järjestelylaina voi auttaa sinua yhdistämään useita pienempiä lainoja yhdeksi suuremmaksi lainaksi, mutta se voi myös tulla kalliiksi. Tässä osiossa käsittelemme järjestelylainan kustannuksia ja kuinka ne voivat vaikuttaa sinuun.

Korkojen vaikutus

Korko on yksi tärkeimmistä tekijöistä järjestelylainan kustannuksissa. Korko voi vaihdella suuresti pankista toiseen, ja se voi myös riippua lainan määrästä ja maksuajasta. Yleensä järjestelylainan korko on korkeampi kuin vakuudettoman kulutusluoton korko, mutta se voi olla alhaisempi kuin luottokortin korko.

Banke kilpailuttaa järjestelylainoja useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken, joten voimme auttaa sinua löytämään edullisimman lainan. Muista kuitenkin, että alhaisempi korko ei välttämättä tarkoita halvempaa lainaa, sillä lainan muut kulut voivat olla suuremmat.

Maksuajan vaikutus

Maksuaika on toinen tekijä, joka vaikuttaa järjestelylainan kustannuksiin. Mitä pidempi maksuaika, sitä enemmän maksat korkoja ja muita kuluja. Toisaalta lyhyempi maksuaika voi johtaa suurempiin kuukausieräihin, mikä voi olla hankalaa taloudellisesti.

Banke voi auttaa sinua löytämään sopivan maksuajan, joka sopii taloudelliseen tilanteeseesi. Muista kuitenkin, että lyhyempi maksuaika voi olla edullisempi pitkällä aikavälillä, vaikka se voi tuntua kalliimmalta lyhyellä aikavälillä.

Yhteenvetona, järjestelylainan kustannukset voivat vaihdella suuresti pankista toiseen, ja ne voivat riippua monista tekijöistä, kuten korko ja maksuaika. Banke voi auttaa sinua löytämään edullisimman järjestelylainan, joka sopii taloudelliseen tilanteeseesi.

Järjestelylainan ehdot

Järjestelylaina on hyvä vaihtoehto, kun haluat yhdistää useita eri lainoja yhdeksi kokonaisuudeksi. Banke tarjoaa järjestelylainaa ilman vakuuksia tai takaajia, ja lainaa voit hakea jopa 60 000 euroa. Järjestelylainan ehdot kannattaa kuitenkin tarkistaa ennen lainan hakemista.

Järjestelylainan ehdot sisältävät tietoa esimerkiksi lainan takaisinmaksuajasta, korosta ja lainan muista kuluista. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit löytää edullisimman lainan, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Järjestelylainan takaisinmaksuaika voi olla jopa 15 vuotta. Koron suuruus riippuu lainan määrästä ja takaisinmaksuajasta. Banke tarjoaa kilpailukykyisiä korkoja, joten kannattaa vertailla eri vaihtoehtoja ennen lainan hakemista.

Järjestelylainaan liittyy myös muita kuluja, kuten avausmaksu ja tilinhoitomaksu. Nämä kulut kannattaa ottaa huomioon, kun arvioit lainan kokonaiskustannuksia. Banke tarjoaa kuitenkin selkeän ja läpinäkyvän hinnoittelun, joten voit olla varma, että tiedät kaikki lainan kustannukset ennen sen hakemista.

Yhteenvetona voidaan todeta, että järjestelylaina on hyvä vaihtoehto, kun haluat yhdistää useita eri lainoja yhdeksi kokonaisuudeksi. Banke tarjoaa kilpailukykyisiä ehtoja ja selkeän hinnoittelun, joten voit olla varma, että saat juuri sinulle sopivan lainan.

Järjestelylainan takaisinmaksu

Järjestelylaina on erinomainen tapa yhdistää useamman lainan maksut yhdeksi kuukausieräksi. Näin säästät rahaa korkokuluissa ja maksat vain yhtä lainaa kerrallaan takaisin. Järjestelylainan takaisinmaksu on yksinkertaista ja selkeää.

Banke tarjoaa järjestelylainaa ilman vakuuksia tai takaajia, joten voit hakea lainaa turvallisesti ja nopeasti. Voit valita laina-ajan ja kuukausierän suuruuden yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Laina-aika voi olla jopa 15 vuotta, joten voit valita juuri sinulle sopivan maksuajan.

Kun olet saanut järjestelylainan, sinun tulee maksaa vain yhtä kuukausierää. Tämä helpottaa talouden hallintaa ja säästää aikaa. Järjestelylainan kuukausierä sisältää kaikkien yhdistettävien lainojen lyhennykset ja korot, joten sinun ei tarvitse huolehtia erikseen jokaisen lainan maksamisesta.

Järjestelylainan takaisinmaksu on helppoa, sillä maksat vain yhtä lainaa kerrallaan takaisin. Voit myös halutessasi maksaa lainan nopeammin pois ilman ylimääräisiä kuluja. Banke tarjoaa joustavat maksuehdot ja mahdollisuuden maksaa lainaa takaisin aikaisemmin ilman lisäkuluja.

Yhteenvetona voimme todeta, että järjestelylainan takaisinmaksu on helppoa ja selkeää. Banke tarjoaa järjestelylainaa ilman vakuuksia tai takaajia, joten voit hakea lainaa turvallisesti ja nopeasti. Laina-aika voi olla jopa 15 vuotta, joten voit valita juuri sinulle sopivan maksuajan.

Järjestelylainan riskit

Järjestelylainan ottaminen voi olla hyvä ratkaisu velkojen hallintaan, mutta on tärkeää ymmärtää myös sen riskit. Tässä osiossa käymme läpi järjestelylainan mahdollisia riskejä.

Korkeammat kustannukset

Järjestelylainan ottaminen voi johtaa korkeampiin kustannuksiin, jos lainan takaisinmaksuaika on pidempi kuin alkuperäisten lainojen. Lisäksi, jos järjestelylainan korko on korkeampi kuin alkuperäisten lainojen korot yhteensä, se voi myös johtaa kustannusten kasvuun.

Uudet velat

Järjestelylainan ottaminen voi antaa sinulle mahdollisuuden maksaa pois vanhat velat, mutta se voi myös johtaa uusien velkojen syntymiseen. Jos et ole varovainen, saatat ottaa uusia lainoja järjestelylainan lisäksi ja päätyä pahempaan velkaongelmaan kuin aiemmin.

Luottotietojen menetys

Jos et pysty maksamaan järjestelylainaa takaisin, se voi johtaa luottotietojesi menettämiseen. Tämä voi hankaloittaa tulevien lainojen saamista ja jopa vaikuttaa työllistymiseen.

On tärkeää harkita huolellisesti järjestelylainan ottamista ja varmistaa, että olet tietoinen sen riskeistä. Banke voi auttaa sinua löytämään parhaan järjestelylainan tarjouksen usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, mutta lopullisen päätöksen tekeminen on sinun vastuullasi.

Järjestelylainan vertailu

Järjestelylaina on hyvä vaihtoehto, kun haluat yhdistää useita pieniä lainoja yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Näin voit säästää rahaa kuukausittaisissa kuluissa ja hallita omaa talouttasi paremmin. Banke auttaa sinua vertailemaan eri lainatarjouksia ja löytämään parhaan järjestelylainan juuri sinulle.

Kun vertailet järjestelylainoja, on tärkeää kiinnittää huomiota lainan korkoon, kuukausierään ja laina-aikaan. Meidän avullamme voit vertailla eri lainatarjouksia helposti ja nopeasti. Saat tarjoukset usein jo muutamassa minuutissa.

Kun vertailet järjestelylainoja, muista myös tarkistaa lainan ehdot ja kulut. Lainan korko ei ole ainoa kulu, vaan lainassa voi olla myös muita kuluja, kuten avausmaksu tai tilinhoitomaksu. Tarkista myös, onko lainassa mahdollisuus lyhennysvapaaseen kuukauteen tai joustavaan takaisinmaksuaikaan.

Kun olet vertaillut eri järjestelylainoja, voit valita parhaan lainatarjouksen ja hakea lainaa suoraan verkkosivuiltamme. Muista kuitenkin, että järjestelylaina ei ole aina paras vaihtoehto, vaan kannattaa aina miettiä omaa taloudellista tilannetta ja tarpeita ennen lainan hakemista.

Usein kysytyt kysymykset

Miten järjestelylaina toimii?

Järjestelylaina on laina, joka on tarkoitettu velkojen yhdistämiseen. Se tarkoittaa sitä, että otat uuden lainan, jolla maksat pois kaikki muut lainasi. Järjestelylainalla voidaan yhdistää kulutusluotot, luottokorttivelat, joustoluotot, osamaksut ja kaikki vastaavat pienet lainat. Näin saat yhden selkeän lainan ja yhden kuukausierän, joka on usein edullisempi kuin aiemmat lainasi yhteensä.

Miten Takuusäätiön laina eroaa muista järjestelylainoista?

Takuusäätiön laina on tarkoitettu henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintöjä tai muita vaikeuksia saada lainaa muualta. Takuusäätiö myöntää lainaa ilman vakuuksia tai takaajia ja se auttaa myös velkojen järjestelyssä. Takuusäätiön lainassa on kuitenkin korkeampi korko kuin muissa järjestelylainoissa.

Kuka voi saada järjestelylainaa?

Järjestelylainaa voi hakea yli 18-vuotias henkilö, jolla on säännölliset tulot ja hyvä maksukyky. Lainan saaminen edellyttää myös, että hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Miten järjestelylaina vaikuttaa luottotietoihin?

Järjestelylainan ottaminen ei vaikuta luottotietoihin, mutta jos maksat lainan eräpäivän jälkeen tai jätät sen kokonaan maksamatta, se voi johtaa maksuhäiriömerkintään ja vaikuttaa luottotietoihin.

Mistä voi hakea järjestelylainaa?

Järjestelylainaa voi hakea monilta eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit löytää itsellesi edullisimman lainan helposti ja nopeasti.

Miten järjestelylaina auttaa ulosotossa?

Järjestelylaina auttaa ulosotossa, koska sillä voi maksaa pois kaikki ulosottoon liittyvät velat. Näin välttyy ulosoton kuluilta ja koroilta. On kuitenkin tärkeää muistaa, että järjestelylainan ottaminen ei poista velkoja, vaan ne on maksettava takaisin lainan avulla.