Sähköpyörä osamaksulla - Kilpailuta rahoitus sähköpyörän ostoon!

Maksa sähköpyörä osamaksulla. Kilpailutamme rahoituksen sähköpyörän ostoon usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Sähköpyörä osamaksulla – Helppo tapa hankkia ympäristöystävällinen kulkupeli

Jos harkitset sähköpyörän ostamista, mutta et halua maksaa koko summaa kerralla, osamaksu voi olla hyvä vaihtoehto. Osamaksu tarkoittaa, että maksat pyörän hinnan kuukausierissä sovitun ajanjakson ajan. Banke voi auttaa sinua löytämään sopivan osamaksuvaihtoehdon.

Ennen kuin valitset osamaksun, on tärkeää tutustua huolellisesti liikkeen tarjoaman osamaksun kuluihin. Osamaksun todellinen vuosikorko saattaa olla jopa yli 20 %, joten kannattaa vertailla eri vaihtoehtoja. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voimme auttaa sinua löytämään edullisimman osamaksuvaihtoehdon.

Osamaksun lisäksi voit harkita myös kulutusluottoa sähköpyörän hankkimiseen. Kulutusluotto on usein edullisempi vaihtoehto kuin kauppaliikkeen tarjoama osamaksu. Kulutusluottojen korot liikkuvat yleensä 4 ja 20 % välillä, joten vertailemalla voit säästää merkittävästi rahaa.

Sähköpyörän hankkiminen osamaksulla tai kulutusluotolla voi olla hyvä vaihtoehto, jos et halua maksaa koko summaa kerralla. Muista kuitenkin tutustua huolellisesti eri vaihtoehtoihin ja vertailla niitä ennen sopimuksen tekemistä. Banke voi auttaa sinua löytämään sopivan rahoitusvaihtoehdon sähköpyörän hankkimiseen.

Osamaksusopimuksen yksityiskohdat

Kun harkitset sähköpyörän ostamista osamaksulla, on tärkeää ymmärtää sopimuksen yksityiskohdat ennen kuin allekirjoitat sopimuksen.

Maksuaika ja kuukausierät

Osamaksusopimuksessa määritellään maksuaika ja kuukausierät. Maksuaika voi vaihdella muutamasta kuukaudesta useisiin vuosiin riippuen sähköpyörän hinnasta ja kuukausierän suuruudesta. On tärkeää valita maksuaika, joka sopii omaan taloudelliseen tilanteeseen, jotta kuukausierät eivät aiheuta taloudellista stressiä.

Korko ja kulut

Osamaksusopimuksen korko ja kulut voivat vaihdella merkittävästi eri rahoituslaitosten välillä. Banke kilpailuttaa usean pankin ja rahoituslaitoksen tarjoukset, jotta löydämme sinulle edullisimman vaihtoehdon. On tärkeää tarkistaa todellinen vuosikorko ja kaikki lisäkulut ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Luottotiedot

Osamaksusopimuksen tekeminen edellyttää yleensä hyviä luottotietoja. Banken lainanantajat tarkistavat luottotietosi ennen kuin osamaksusopimus voidaan hyväksyä. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintöjä tai muita luottotietoihin liittyviä ongelmia, voi olla vaikeampaa saada hyväksyttyä osamaksusopimusta.

Sopimuksen irtisanominen

Osamaksusopimus on sitova sopimus, joka tulee maksaa loppuun asti. Jos et pysty maksamaan kuukausieriä sopimuksen mukaisesti, voit joutua maksamaan viivästyskorkoa ja muita lisäkuluja. Joissain tapauksissa sopimuksen voi irtisanoa ennen aikaa, mutta tämä voi aiheuttaa ylimääräisiä kuluja.

Yhteenvetona, osamaksusopimuksen tekeminen sähköpyörän ostamiseksi voi olla hyvä vaihtoehto, jos haluat jakaa maksut useammalle kuukaudelle. On kuitenkin tärkeää ymmärtää sopimuksen yksityiskohdat ennen kuin allekirjoitat sopimuksen. Banke auttaa sinua löytämään edullisimman vaihtoehdon ja varmistaa, että ymmärrät sopimuksen ehdot ennen kuin teet päätöksen.

Sähköpyörän hinta osamaksulla

Sähköpyörän hankinta voi olla iso investointi, mutta Banke tarjoaa ratkaisun tähän ongelmaan lainojen kilpailutuksen avulla. Useimmat sähköpyörät maksavat 1000-5000 euroa, joten lainojen kilpailutus jakamaan kustannukset kuukausieriksi.

Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit valita parhaan tarjouksen omiin tarpeisiisi sopivaksi. Osamaksuvaihtoehto on kätevä tapa hankkia sähköpyörä, jos et halua maksaa koko summaa kerralla.

Sähköpyörän hinta osamaksulla riippuu monesta tekijästä, kuten pyörän mallista, ominaisuuksista ja valmistajasta. Osamaksulla saatavilla olevat kuukausierät vaihtelevat myös sen mukaan, kuinka suuren käsirahan olet valmis maksamaan ja kuinka pitkän maksuajan haluat.

Kun harkitset sähköpyörän ostoa osamaksulla, on tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja ja löytää sopiva rahoitus sinulle. Banke auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen sähköpyörän hankintaan, joten voit nauttia pyöräilystä ilman huolta rahoituksesta.

Osamaksun hyödyt ja haitat

Osamaksulla hankittavan sähköpyörän ostaminen voi olla houkutteleva vaihtoehto, sillä se mahdollistaa pyörän hankkimisen ilman suurta kertamaksua. Alla on listattu joitakin osamaksun hyötyjä ja haittoja.

Hyödyt

 • Ei tarvitse maksaa koko summaa kerrallaan.
 • Mahdollisuus lyhennysvapaaseen ajanjaksoon.
 • Mahdollisuus valita itselle sopiva kuukausierä.
 • Mahdollisuus hankkia parempi pyörä kuin mitä kertamaksuun olisi varaa.
 • Sopii hyvin silloin, kun pyörän käyttötarve on lyhytaikainen.

Haitat

 • Osamaksun korko voi olla korkeampi kuin kertamaksun korko.
 • Osamaksuun liittyy usein muita kuluja, kuten avausmaksu ja tilinhoitomaksu.
 • Osamaksun myötä pyörän hinta voi nousta korkeammaksi kuin kertamaksulla ostettaessa.
 • Osamaksun kanssa sitoutuu maksamaan kuukausierät sovitun ajanjakson ajan.

On tärkeää harkita tarkkaan omia tarpeita ja taloudellista tilannetta ennen osamaksusopimuksen tekemistä. Banke kilpailuttaa usean pankin ja rahoituslaitoksen lainatarjoukset, joten meidän kauttamme löydät varmasti sopivan lainan sähköpyörän hankkimiseen.

Osamaksun vaikutus luottotietoihin

Osamaksu on yksi suosituimmista tavoista hankkia esimerkiksi sähköpyörä. Osamaksu on käytännössä laina, jonka maksat takaisin sovitun ajan kuluessa. Osamaksun ottaminen voi vaikuttaa luottotietoihisi, joten on tärkeää tietää, miten se vaikuttaa.

Osamaksun ottaminen voi vaikuttaa luottotietoihisi, sillä se näkyy luottotietorekisterissä. Luottotietorekisteriin merkitään kaikki maksuhäiriöt ja luottotiedot, jotka liittyvät henkilön taloudelliseen tilanteeseen. Osamaksun ottaminen ei sinänsä ole negatiivinen merkintä, mutta se voi vaikuttaa luottotietoihin, jos maksut jäävät hoitamatta.

Jos maksut jäävät hoitamatta, seurauksena voi olla maksuhäiriömerkintä, joka vaikuttaa luottotietoihin negatiivisesti. Maksuhäiriömerkintä voi hankaloittaa esimerkiksi lainan saamista tulevaisuudessa. Siksi on tärkeää pitää huolta siitä, että osamaksut maksetaan sovitusti.

Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voimme auttaa sinua löytämään sopivan lainavaihtoehdon. Muista kuitenkin, että osamaksun ottaminen on vastuullista vain, jos pystyt maksamaan sen takaisin sovitussa ajassa.

Sähköpyörän valinta

Sähköpyörän hankkiminen osamaksulla on hyvä vaihtoehto, jos haluat nauttia pyöräilystä ilman suurta sijoitusta kerralla. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten löydämme sinulle sopivan rahoituksen. Tässä muutama vinkki sähköpyörän valintaan osamaksulla.

Sopiva sähköpyörä

Sähköpyöriä on monenlaisia, joten kannattaa harkita minkä tyyppinen pyörä sopii parhaiten omaan käyttöön. Hybridi-sähköpyörä sopii hyvin työmatkapyöräilyyn ja kaupunkiajoon, kun taas maastopyörä-sähköpyörä on hyvä valinta maastoajoa varten. Fatbike-sähköpyörä on erinomainen valinta talviajoon ja hankalissa maasto-olosuhteissa.

Sähköpyörän hinta

Sähköpyörän hinnat vaihtelevat suuresti, mutta yleensä hyvän peruspyörän saa muutamalla tuhannella eurolla. Jos haluat laadukkaamman pyörän, hinta voi nousta jopa 5000 euroon asti. Osamaksulla sähköpyörän hankkiminen mahdollistaa pyörän hankkimisen ilman suurta sijoitusta kerralla.

Osamaksun edut

Sähköpyörän hankkiminen osamaksulla tarjoaa useita etuja. Osamaksulla voit hankkia pyörän ilman suurta sijoitusta kerralla. Lisäksi osamaksulla saat pyörän heti käyttöösi ja voit maksaa sen takaisin sopivissa erissä. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten löydämme sinulle sopivan rahoituksen.

Osamaksun laskeminen

Kun harkitset sähköpyörän ostamista osamaksulla, on tärkeää tietää, kuinka paljon maksat korkoja ja muita kuluja. Osamaksun laskeminen on helppoa, kun tiedät lainan määrän, maksuajan ja koron.

Banke tarjoaa useita eri vaihtoehtoja, joista voit valita sopivimman. Voit esimerkiksi valita lyhyen maksuajan, jolloin maksat vähemmän korkoja, mutta kuukausierät ovat suurempia. Toisaalta voit valita pidemmän maksuajan, jolloin kuukausierät ovat pienempiä, mutta maksat enemmän korkoja.

Alla olevassa taulukossa on esimerkkejä eri maksuajoilla ja koroilla lasketuista kuukausieristä eri suuruisille lainoille. Muista, että todellinen vuosikorko voi olla erilainen riippuen lainan määrästä, maksuajasta ja omasta taloudellisesta tilanteestasi.

Lainan määrä Maksuaika Korko Kuukausierä
1000 € 12 kk 5 % 87,92 €
2000 € 24 kk 6 % 94,66 €
3000 € 36 kk 7 % 97,15 €
4000 € 48 kk 8 % 100,40 €
5000 € 60 kk 9 % 103,95 €

Muista myös vertailla eri lainatarjouksia ennen päätöksen tekemistä. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit löytää edullisemman vaihtoehdon kuin suoraan pyöräkaupan tarjoama osamaksu.

Luottosopimuksen ehdot

Kun harkitset sahköpyörän hankintaa osamaksulla, on tärkeää tutustua huolellisesti luottosopimuksen ehtoihin. Luottosopimuksen ehdot voivat vaihdella suuresti eri liikkeiden välillä, ja siksi on tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja.

Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voimme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset ehdot. Huomioitavia asioita luottosopimuksen ehdoissa ovat muun muassa seuraavat:

 • Todellinen vuosikorko: Todellinen vuosikorko kertoo, kuinka paljon laina todellisuudessa maksaa vuodessa kaikkine kuluineen. Kannattaa vertailla eri liikkeiden tarjoamia todellisia vuosikorkoja, sillä ne voivat vaihdella huomattavasti.
 • Luoton kesto: Osamaksusopimuksen kesto voi vaihdella muutamasta kuukaudesta useisiin vuosiin. On tärkeää valita itselle sopiva maksuaika, jotta kuukausittaiset maksut eivät rasita taloutta liikaa.
 • Käsiraha: Usein osamaksusopimuksen yhteydessä vaaditaan käsirahan maksua. Käsirahan suuruus voi vaihdella liikkeittäin, ja se kannattaa huomioida kokonaiskustannuksia arvioitaessa.
 • Maksuerät: Osamaksusopimuksen yhteydessä maksetaan kuukausittaisia maksueriä. Kannattaa tarkistaa, kuinka suuret maksuerät ovat ja kuinka monta maksuerää yhteensä tulee maksettavaksi.
 • Luoton ennenaikainen takaisinmaksu: Jos haluat maksaa luoton takaisin ennenaikaisesti, kannattaa tarkistaa, onko siitä mahdollista saada alennusta. Joissain tapauksissa ennenaikaisesta takaisinmaksusta voi kertyä lisäkuluja.

Luottosopimuksen ehtojen huolellinen tarkastelu auttaa sinua valitsemaan sopivan osamaksuvaihtoehdon sahköpyörän hankintaan. Banke auttaa mielellään löytämään parhaan mahdollisen vaihtoehdon juuri sinulle.

Sähköpyörän huolto ja ylläpito

Sähköpyörän huolto ja ylläpito ovat tärkeitä osia pyörän omistamista. Ne varmistavat pyörän turvallisuuden ja toimivuuden pitkällä aikavälillä.

Sähköpyörän huoltoon ja ylläpitoon kuuluu useita eri osia. Tärkeitä huolto- ja ylläpitotoimenpiteitä ovat esimerkiksi:

 • Renkaiden ilmanpaineen tarkistus säännöllisesti
 • Jarrujen toimivuuden tarkistus ja tarvittaessa korjaus
 • Akun kunnon seuranta ja lataus
 • Vaihteiden säätö ja voitelu

Pyörän huoltoon ja ylläpitoon voi käyttää ammattilaista tai tehdä sen itse. Ammattilaisen käyttäminen takaa usein laadukkaamman huollon, mutta se voi olla myös kalliimpaa. Itse huoltaminen taas voi olla halvempaa, mutta vaatii enemmän aikaa ja taitoa.

Sähköpyörän huolto ja ylläpito ovat siis tärkeitä osia pyörän omistamista.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Tunturi sähköpyörän hinta osamaksulla?

Tunturi sähköpyörän hinta osamaksulla riippuu valitusta mallista ja rahoitusvaihtoehdosta. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten tarkka hinta selviää vasta lainahakemuksen jättämisen jälkeen.

Mitkä ovat Motonetin sähköpyörien ominaisuudet?

Motonetin sähköpyörien ominaisuudet vaihtelevat mallin mukaan. Yleisesti ottaen ne ovat varustettu sähkömoottorilla, joka avustaa pyöräilyä. Monissa malleissa on myös useita eri avustustasoja, jotka mahdollistavat pyöräilyn mukauttamisen käyttäjän tarpeiden mukaan. Lisäksi sähköpyörät ovat usein varustettu erilaisilla lisävarusteilla, kuten valoilla, tavaratelineillä ja lukolla.

Millaisia työsuhde-etuja sähköpyörän hankkimisessa on?

Sähköpyörän hankkiminen työsuhde-eduna voi olla hyvä vaihtoehto, sillä se voi tuoda säästöjä niin työnantajalle kuin työntekijällekin. Työnantaja voi esimerkiksi tarjota sähköpyörän työntekijän käyttöön verovapaana etuna, mikä tarkoittaa, että pyörästä ei tarvitse maksaa veroa. Työntekijä puolestaan voi säästää polttoainekuluissa ja parantaa omaa kuntoaan.

Mistä löydän käytetyn sähköpyörän?

Käytettyjä sähköpyöriä voi löytää esimerkiksi käytettyjen tavaroiden kaupoista, verkkokaupoista ja erilaisilta ilmoituspalstoilta. On kuitenkin tärkeää varmistaa, että pyörä on kunnossa ennen sen ostamista. Kannattaa myös huomioida, että käytettyjen pyörien takuu- ja huoltopalvelut voivat olla rajoitetumpia kuin uusien pyörien.

Millaisia unisex sähköpyöriä on saatavilla?

Unisex sähköpyöriä on saatavilla monia erilaisia malleja ja merkkejä. Ne ovat yleensä suunniteltu sopimaan mahdollisimman monelle käyttäjälle, joten niissä on usein säädettävä satula ja ohjaustanko. Valikoimasta löytyy niin perusmalleja kuin sporttisempia vaihtoehtoja.

Miten valita sopiva vaihteeton sähköpyörä?

Sopivan vaihteettoman sähköpyörän valitseminen riippuu käyttötarkoituksesta ja henkilökohtaisista mieltymyksistä. Vaihteettomia sähköpyöriä suositellaan yleensä kaupunkikäyttöön ja lyhyille matkoille. Kannattaa kiinnittää huomiota pyörän rungon koko- ja malliin, jotta se sopii omaan käyttöön.