Pikalaina - Kilpailuta pientä lainaa nopeasti tilille

Hae pikalaina. Kilpailutamme pikalainat usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Pikalaina – Nopea ja helppo tapa saada pientä lainaa

Pikalainat ovat lyhytaikaisia lainoja, jotka on tarkoitettu äkillisiin kulutustarpeisiin. Banke tarjoaa pikalainoja 500 – 5000 euron välillä, ja niiden etuna on nopea ja yksinkertainen lainanhakuprosessi. Pikalainan hakeminen on helppoa, ja voit saada rahat tilillesi jopa muutamassa minuutissa.

Kun haet pikalainaa Bankesta, voit käyttää kätevää lainalaskuria, jolla voit laskea itsellesi sopivan lainan määrän ja laina-ajan. Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja maksutonta, eikä se velvoita sinua mihinkään.

Pikalainojen korot ja kulut voivat vaihdella suuresti eri lainantarjoajien välillä, ja siksi onkin tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja ennen lainan hakemista. Banke kilpailuttaa pikalainat usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit olla varma siitä, että saat kilpailukykyisen lainatarjouksen.

Jos tarvitset nopeasti rahaa äkilliseen kulutustarpeeseen, pikalaina voi olla hyvä vaihtoehto. Muista kuitenkin, että pikalainan korot ja kulut voivat olla korkeat, joten lainan takaisinmaksukyvyn huolellinen arviointi on tärkeää.

Pikalainan hakuprosessi

Pikalainan hakeminen

Pikalainan hakeminen on helppoa Banke-palvelun kautta. Voit täyttää lainahakemuksen netissä milloin tahansa, ja saat lainapäätöksen nopeasti. Hakemuksen täyttäminen ei velvoita sinua mihinkään, joten voit hakea pikalainaa vaikka vain mielenkiinnosta.

Lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa ja helppoa. Tarvitset vain henkilötunnuksesi, yhteystietosi ja tiedot taloudellisesta tilanteestasi. Kun olet täyttänyt hakemuksen, voit lähettää sen meille ja odottaa lainapäätöstä.

Pikalainatarjouksen hyväksyntä

Kun olemme vastaanottaneet lainahakemuksesi, käsittelemme sen nopeasti. Me Banke-palvelussa kilpailutamme lainasi usean eri pankin ja rahoitusyhtiön kesken, jotta saat parhaan mahdollisen tarjouksen.

Kun olemme löytäneet sinulle sopivan lainatarjouksen, lähetämme sen sinulle. Voit tutustua tarjoukseen rauhassa ja hyväksyä sen, jos se sopii sinulle. Hyväksymisen jälkeen rahat siirretään tilillesi nopeasti.

Pikalainan maksaminen takaisin

Pikalainan maksaminen on helppoa ja nopeaa. Voit maksaa lainan takaisin kerralla tai erissä, riippuen lainan ehdosta. Maksutapahtumat hoituvat kätevästi netissä tai mobiilisovelluksen kautta.

Muista, että pikalainan takaisinmaksuun liittyy korkokuluja ja muita kuluja. Kannattaa tutustua lainan ehtoihin huolellisesti ennen lainan ottamista, jotta tiedät tarkalleen, mitä laina maksaa ja milloin se pitää maksaa takaisin.

Toivomme, että tämä pikalainan prosessia käsittelevä artikkeli auttoi sinua ymmärtämään, kuinka helppoa ja nopeaa pikalainan hakeminen, hyväksyntä ja maksaminen on Banke-palvelun kautta.

Pikalainan edut

Pikalaina on nopea ja helppo tapa saada rahaa käyttöösi. Banke kilpailuttaa useiden pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjoukset, joten voimme tarjota sinulle edullisimman mahdollisen pikalainan. Pikalainan edut ovat moninaiset, ja tässä muutama niistä:

  • Nopeus: Pikalainan saaminen on nopeaa ja helppoa. Voit täyttää lainahakemuksen netissä ja saada rahat tilillesi jopa muutamassa minuutissa.
  • Joustavuus: Pikalainaa voi hakea eri summille ja eri maksuajoilla. Voit valita juuri sinulle sopivan lainan.
  • Vakuudettomuus: Pikalaina on vakuudeton laina, mikä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse antaa mitään omaisuutta tai takuita lainan vakuudeksi.
  • Helppous: Pikalainan hakeminen on helppoa ja vaivatonta. Voit täyttää lainahakemuksen netissä milloin tahansa, ja saat lainapäätöksen heti.
  • Kätevyys: Pikalainan avulla voit hoitaa äkilliset rahantarpeet nopeasti ja helposti.

Muista kuitenkin, että pikalaina on lyhytaikainen laina, joka on tarkoitettu äkillisiin rahantarpeisiin. Pikalainaa kannattaa käyttää harkiten, sillä sen korko voi olla korkeampi kuin perinteisten lainojen.

Pikalaina haitat

Pikalaina voi olla houkutteleva vaihtoehto äkillisiin rahantarpeisiin, mutta on tärkeää ottaa huomioon myös sen mahdolliset haitat. Tässä muutamia asioita, jotka kannattaa pitää mielessä ennen pikalainan hakemista:

Korkeat kustannukset

Pikalainat ovat yleensä lyhytaikaisia lainoja, joiden korko ja kulut voivat olla huomattavasti korkeampia kuin perinteisissä lainoissa. Lisäksi pikalainojen korko voi nousta merkittävästi, jos lainaa ei makseta takaisin sovitussa ajassa. Siksi on tärkeää vertailla eri lainojen kuluja ja korkoja ennen lainan hakemista.

Velkaantumisen riski

Vaikka pikalainat ovat yleensä pieniä summia, niiden nopea saatavuus voi houkutella ottamaan liikaa lainaa. Jos lainaa enemmän kuin pystyt maksamaan takaisin sovitussa ajassa, saatat joutua maksamaan suuria ylimääräisiä korkoja ja maksuja. Tämä voi johtaa velkaantumiseen ja taloudellisiin vaikeuksiin.

Vaikutukset luottotietoihin

Jos et maksa pikalainaa takaisin sovitussa ajassa, se voi vaikuttaa negatiivisesti luottotietoihisi. Tämä voi vaikeuttaa tulevien lainojen saamista tai nostaa niiden korkoa ja kuluja. Siksi on tärkeää varmistaa, että pystyt maksamaan lainan takaisin sovitussa ajassa ennen sen hakemista.

Vaikka pikalaina voi olla hyvä vaihtoehto äkillisiin rahantarpeisiin, sen haittoja ei kannata unohtaa. On tärkeää harkita huolellisesti lainan tarpeellisuutta ja varmistaa, että pystyt maksamaan sen takaisin sovitussa ajassa.

Pikalainan vaihtoehdot

Kun tarvitset nopeasti rahaa, pikalaina voi olla hyvä vaihtoehto. Banke ei itse myönnä pikalainoja, mutta kilpailutamme niitä usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Tässä osiossa käymme läpi muutamia pikalaina vaihtoehtoja, joita voit harkita.

Pankkilainat

Pankkilaina voi olla hyvä vaihtoehto, jos tarvitset suuremman lainan. Pankkilainan etuna on yleensä pidempi laina-aika ja alhaisempi korko kuin pikalainassa. Pankkilainan hakeminen voi kuitenkin viedä enemmän aikaa ja vaatia enemmän tietoja ja dokumentteja kuin pikalainan hakeminen.

Luottokortit

Luottokortti voi olla hyvä vaihtoehto, jos tarvitset pienemmän summan rahaa ja pystyt maksamaan sen takaisin nopeasti. Luottokortin etuna on yleensä joustavuus ja mahdollisuus maksaa takaisin osissa. Luottokortin haittapuolena voi olla korkeampi korko kuin pankkilainassa tai pikalainassa.

Säästötilit

Jos tarvitset rahaa yllättävän tilanteen varalle, kannattaa harkita säästötilin avaamista. Säästötilin avulla voit kerryttää rahaa pikkuhiljaa ja käyttää sitä tarpeen tullen. Säästötilin etuna on yleensä alhaisempi korko kuin lainassa, mutta säästötilin käyttäminen voi viedä aikaa ja vaatia suunnittelua ja säännöllisyyttä.

Toivomme, että nämä vaihtoehdot auttavat sinua löytämään sopivan ratkaisun rahantarpeeseesi.

Pikalainojen korkokatto

Pikalainat ovat olleet viime vuosina paljon esillä mediassa, ja niiden lainsäädäntö on muuttunut useaan otteeseen. Meidän tehtävämme Banke on varmistaa, että kaikki pikalainat, jotka kilpailutamme, täyttävät kaikki Suomen lain vaatimukset.

Vuonna 2019 Suomessa astui voimaan pikavippien korkokatto, jonka mukaan pikavipin todellinen vuosikorko ei saa ylittää 20 prosenttia. Tämä tarkoittaa sitä, että pikalainojen hinta on laskenut merkittävästi, ja niiden takaisinmaksuaika on pidentynyt.

Lisäksi pikalainoja koskevat muutkin lainsäädännölliset vaatimukset, kuten esimerkiksi luotonantajarekisteriin kuulumisen, luotonantajien vastuun, luottotietojen tarkistamisen sekä lainan hakijan tunnistamisen. Kaikki nämä vaatimukset ovat tärkeitä, jotta pikalainojen myöntäminen tapahtuu vastuullisesti ja turvallisesti.

Me Banke kilpailutamme pikalainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, jotta voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman edullisen ja turvallisen pikalainan. Kaikki kilpailuttamamme lainat täyttävät Suomen lain vaatimukset, joten voit olla varma siitä, että pikalainan hakeminen meidän kauttamme on turvallista ja vastuullista.

Pikalaina riskit

Korot

Pikalaina voi olla houkutteleva vaihtoehto, kun rahaa tarvitaan nopeasti. On kuitenkin tärkeää muistaa, että pikalainan korot ovat yleensä korkeammat kuin perinteisissä lainoissa. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten kannattaa vertailla useita eri vaihtoehtoja ennen lainan hakemista. Tämä auttaa löytämään edullisimman ja turvallisimman lainan.

Velkaantuminen

Pikalainan nopeus ja helppous voivat johtaa liialliseen velkaantumiseen, jos lainaa ei makseta takaisin ajallaan. On tärkeää arvioida oma maksukyky ennen lainan hakemista ja varmistaa, että lainan takaisinmaksu ei aiheuta taloudellista stressiä. Jos taloudellinen tilanne muuttuu lainan takaisinmaksun aikana, kannattaa ottaa yhteyttä lainanmyöntäjään ja neuvotella uusista maksusuunnitelmista.

Luottotiedot

Pikalainan hakeminen voi vaikuttaa luottotietoihin, jos lainan takaisinmaksu viivästyy tai jää kokonaan maksamatta. Luottotietojen menetys voi vaikeuttaa tulevien lainojen saamista ja vaikuttaa myös muihin taloudellisiin mahdollisuuksiin. Siksi on tärkeää varmistaa, että pikalaina on mahdollista maksaa takaisin sovitussa ajassa ja että lainanmyöntäjän ehdot ovat selkeät ja reilut.

Yhteenvetona, pikalaina voi olla hyödyllinen vaihtoehto, kun rahaa tarvitaan nopeasti. On kuitenkin tärkeää muistaa, että pikalaina sisältää riskejä, kuten korkeammat korot, mahdollinen velkaantuminen ja vaikutukset luottotietoihin. Kannattaa aina harkita huolellisesti oman taloudellisen tilanteen mukaan, ennen kuin hakee pikalainaa.

Pikalaina kannattaa kilpailuttaa

Tarvitsetko nopeasti rahaa? Pikalaina voi olla ratkaisu ongelmaasi. Tässä osiossa jaamme muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua löytämään sopivan pikalainan ja maksamaan sen takaisin ilman ongelmia.

1. Vertaile eri pikalainoja

Kun etsit pikalainaa, kannattaa vertailla eri lainojen korkoja, kuluja ja ehtoja. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit löytää edullisimman vaihtoehdon helposti. Muista kuitenkin, että halvin laina ei aina ole paras vaihtoehto. Tarkista myös lainan ehdot ja maksuaika ennen lainan hakemista.

2. Hae lainaa vain tarpeeseen

Pikalaina on tarkoitettu lyhytaikaiseen rahoitukseen. Älä siis hae lainaa, jos et tarvitse sitä todellisuudessa. Muista myös, että pikalainan korko ja kulut voivat olla korkeampia kuin perinteisen kulutusluoton. Hae lainaa vain tarpeeseen ja maksa se takaisin mahdollisimman pian.

3. Suunnittele takaisinmaksu etukäteen

Ennen lainan hakemista, suunnittele takaisinmaksu etukäteen. Tarkista, että sinulla on varaa maksaa laina takaisin sovitussa ajassa ilman ongelmia. Muista myös, että myöhästyneistä maksuista voi aiheutua lisäkuluja ja se voi vaikuttaa luottotietoihisi.

4. Käytä lainalaskuria

Käytä lainalaskuria, kun lasket lainan määrää ja maksuaikaa. Lainalaskuri auttaa sinua selvittämään, kuinka paljon lainaa voit hakea ja kuinka paljon maksat takaisin kuukausittain. Muista, että lainalaskuri on vain arvio ja todelliset kustannukset voivat poiketa laskurin antamista tiedoista.

Näiden vinkkien avulla voit löytää sopivan pikalainan ja maksaa sen takaisin ilman ongelmia. Muista aina tarkistaa lainan ehdot ja vertailla eri vaihtoehtoja ennen lainan hakemista.

Usein kysytyt kysymykset

Miten haen pikalainaa?

Pikalainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit hakea pikalainaa Banke-palvelun kautta täyttämällä lainahakemuksen verkossa. Hakemuksen täyttäminen on ilmaista eikä velvoita sinua ottamaan lainaa. Lainahakemuksen täytettyäsi saat lainatarjouksia usealta eri pankilta ja rahoitusyhtiöltä.

Mikä on pikalainan korko?

Pikalainan korko voi vaihdella sen mukaan, minkä pankin tai rahoitusyhtiön lainatarjouksen hyväksyt. Banke kilpailuttaa pikalainoja usean eri pankin ja rahoitusyhtiön kesken, joten voit vertailla eri lainatarjouksia ja valita itsellesi sopivimman.

Kuinka nopeasti pikalaina voidaan myöntää?

Pikalainan myöntäminen voi tapahtua jopa muutamassa minuutissa, kun olet täyttänyt lainahakemuksen verkossa. Lainan myöntämiseen vaikuttavat kuitenkin monet tekijät, kuten hakijan taloudellinen tilanne ja luottokelpoisuus.

Miten voin nostaa pikalainan tililleni?

Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen ja allekirjoittanut sopimuksen, rahat siirretään tilillesi. Voit nostaa rahat tililtäsi omaan käyttöösi haluamallasi tavalla, esimerkiksi pankkikortilla tai verkkopankin kautta.

Mitä eroa on pikalainalla ja perinteisellä pankkilainalla?

Pikalaina on lyhytaikainen laina, joka maksetaan takaisin yleensä muutaman kuukauden sisällä. Perinteinen pankkilaina puolestaan on usein suurempi laina, jonka maksuaika voi olla useita vuosia. Pikalainan korot voivat olla korkeammat kuin perinteisen pankkilainan korot.

Kuinka paljon voin saada pikalainaa?

Pikalainan määrä voi vaihdella sen mukaan, minkä pankin tai rahoitusyhtiön lainatarjouksen hyväksyt. Voit hakea pikalainaa 500 eurosta alkaen, mutta usein lainaa haetaan esimerkiksi 1000 tai 2000 euroa tai enemmän. Lainan määrään vaikuttavat hakijan taloudellinen tilanne ja luottokelpoisuus.