Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Paras pankki Suomessa

Kun etsit parasta pankkia, on tärkeää määrittää omat tarpeesi ja vertailla eri pankkien tarjoamia palveluita ja kustannuksia.

On tärkeää muistaa, että paras pankki riippuu aina henkilökohtaisista tarpeista. Kannattaa siis vertailla eri pankkien tarjoamia palveluita ja kustannuksia ja valita pankki, joka sopii parhaiten omaan tilanteeseen.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Suomen suosituin pankki?

Suomessa suosituimpia pankkeja ovat Nordea, OP ja Danske Bank. Näiden pankkien asiakkaita on eniten, ja ne ovat olleet Suomen markkinoilla jo pitkään.

Mikä olisi hyvä pankki asuntolainan ottamiseen?

Asuntolainan ottamiseen hyväksi pankiksi voi osoittautua esimerkiksi S-Pankki, joka tarjoaa kilpailukykyisiä korkoja ja joustavia maksuehtoja. Myös Nordea ja OP ovat suosittuja asuntolainojen myöntäjiä.

Mikä on edullisin pankki?

Pankkien hinnoittelu vaihtelee paljon, joten yksiselitteistä vastausta edullisimmasta pankista on vaikea antaa. Kannattaa kuitenkin kilpailuttaa eri pankkien tarjoukset ja vertailla niitä huolella ennen päätöksen tekemistä.

Mikä on paras nettipankki?

Paras nettipankki riippuu paljon henkilökohtaisista tarpeista ja mieltymyksistä. Esimerkiksi Nordean, OP ja Danske Bankin nettipankit ovat kaikki hyvin toimivia ja tarjoavat laajan valikoiman palveluita.

Mikä on POP Pankki?

POP Pankki on suomalainen pankki, joka tarjoaa perinteisiä pankkipalveluita sekä vakuutus- ja sijoituspalveluita. POP Pankki on erityisesti maaseudun ja pienten paikkakuntien pankki, ja se tunnetaan hyvästä asiakaspalvelustaan.

Mikä on S-Pankin asiakkaiden kokemus?

S-Pankki on saanut asiakkailtaan hyvää palautetta helppokäyttöisestä nettipankistaan ja kilpailukykyisistä hinnoistaan. Asiakkaat ovat myös arvostaneet S-Pankin ystävällistä ja nopeaa asiakaspalvelua.