Monefit korko ei ole välttämättä halvin

Kilpailuta Monfit lainalle kilpaileva lainatarjous. Kilpailutamme hakemuksesi usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Voit verrata saamiasi tarjouksia Monefitin lainoihin.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Monefit: Uusi tapa säästää rahaa ja hallita taloutta

Monefit tarjoaa kulutusluottoja ja luottotilejä, joiden avulla asiakkaat voivat rahoittaa erilaisia hankintojaan. Monefitin luottoraja voi olla este suurempien hankintojen tekemiselle, sillä se on korkeintaan 10 000 euroa.

Monefitin kulutusluottoja voi hakea helposti ja nopeasti verkossa. Luottopäätös annetaan yleensä muutamassa minuutissa hakemuksen lähettämisestä. Luottoa voi lyhentää joustavasti omassa tahdissaan, mikä tekee Monefitin lainoista erittäin käteviä asiakkaille.

Monefitin lainojen korko on kilpailukykyinen, mutta se voi vaihdella asiakkaan luottokelpoisuuden mukaan. Lainan takaisinmaksuajan pituus voi olla jopa 15 vuotta, mikä mahdollistaa pitkäaikaisten hankintojen rahoittamisen.

Banke kilpailuttaa kymmeniä muita rahoituslaitoksia, joten asiakkaat voivat vertailla eri lainavaihtoehtoja ja löytää itselleen sopivimman lainan. Banke lainavertailupalvelu on maksuton ja helppo käyttää.

Monefitin ominaisuudet

Käyttäjäystävällisyys

Monefit tarjoaa käyttäjäystävällisen ja helppokäyttöisen palvelun, jossa lainan hakeminen onnistuu nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea lainaa helposti verkossa ja saat päätöksen lainan myöntämisestä vain muutamassa minuutissa. Lainan hakeminen onnistuu myös mobiililaitteella, joten voit hakea lainaa missä ja milloin tahansa.

Monefitin palvelussa voit myös helposti seurata lainan tilannetta ja maksusuunnitelmaa. Voit tarkistaa lainan eräpäivät ja maksaa lainan takaisin helposti verkkopankissa tai mobiilisovelluksessa. Palvelussa on myös mahdollisuus tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä, mikä nopeuttaa lainan takaisinmaksua.

Turvallisuus ja tietosuoja

Monefit panostaa vahvasti asiakkaidensa tietoturvaan ja tietosuojaan. Kaikki asiakastiedot säilytetään turvallisesti ja luottamuksellisesti. Monefitin palveluissa käytetään alan standardien mukaisia tietoturvamekanismeja, joiden avulla varmistetaan asiakastietojen turvallinen säilytys ja käsittely.

Monefitin palveluissa käytetään myös vahvaa tunnistautumista, joka takaa asiakkaan henkilöllisyyden varmistamisen ja estää väärinkäytöksiä. Lisäksi Monefitin palveluissa käytetään SSL-salausta, joka estää tietojen väärinkäytön ja varmistaa, että asiakkaan tiedot pysyvät turvassa.

Banke ei itse myönnä lainoja, vaan kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Tämä takaa asiakkaille parhaan mahdollisen lainatarjouksen ja edullisimman koron.

Monefitin lyhyesti

Monefit on luottotili, joka tarjoaa monia etuja. Se on joustava ja nopea tapa saada lainaa tarvitsemaasi tarkoitukseen. Tässä muutamia Monefitin hyötyjä:

 • Selkeä ja läpinäkyvä koron laskutus: Monefitin korko on selkeästi ilmoitettu ja se ei sisällä piilokuluja. Todellinen vuosikorko voi nousta, jos laina-aika pitenee, mutta tämä on ilmoitettu selkeästi etukäteen.
 • Joustava maksuaikataulu: Monefitin luottotiliä voit käyttää juuri silloin kun tarvitset sitä. Voit maksaa minimimäärän kuukausittain takaisin, mutta myös maksaa lainan takaisin kerralla ilman lisäkuluja.
 • Nopea ja helppo hakuprosessi: Monefitin hakuprosessi on nopea ja helppo. Voit hakea luottotiliä suoraan Monefitin verkkosivuilta ja saat päätöksen heti.
 • Kilpailukykyinen korko: Monefitin korko on kilpailukykyinen verrattuna muihin vastaaviin luottotileihin. Voit myös kilpailuttaa Monefitin lainan Banke-palvelun kautta, joka takaa, että saat aina markkinoiden parhaan tarjouksen.
 • Joustavat nostot: Monefitin luottotililtä voit nostaa rahaa tarvitsemasi määrän aina kun haluat. Voit myös valita haluamasi takaisinmaksuajan ja maksaa lainan takaisin joko kerralla tai kuukausierissä.

Monefitin hyödyt tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon, kun tarvitset nopeaa ja joustavaa rahoitusta.

Monefitin lainat

Monefit tarjoaa lainoja henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Monefitin henkilökohtaiset lainat soveltuvat monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Alla on esimerkkejä:

 • Kodin remontointi
 • Auton ostaminen tai korjaaminen
 • Lomamatka
 • Opiskelu tai koulutus
 • Terveyskustannukset
 • Yllättävät menot

Monefitin lainojen avulla voit toteuttaa unelmiasi tai selviytyä yllättävistä menoista. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, ja voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Monefit kokemuksia

Monefit on yksi uusimmista lainapalveluista, joka tarjoaa kulutusluottoja ja luottotilejä. Halusimme tutkia, millaisia kokemuksia Monefitin käyttäjillä on palvelusta.

Kävimme läpi Monefitin käyttäjien antamia arvosteluja ja huomasimme, että palvelu on saanut pääosin positiivista palautetta. Monet käyttäjät ovat kiitelleet Monefitin helppoa ja nopeaa hakuprosessia sekä ystävällistä asiakaspalvelua.

Erityisesti Monefitin luottotilin käyttöä on kehuttu. Luottotili mahdollistaa joustavan lainan käytön, sillä voit nostaa lainaa tarpeen mukaan ja maksaa takaisin haluamassasi aikataulussa. Luottotilin käyttö on myös erittäin kätevää, sillä voit tehdä nostoja suoraan Monefitin sovelluksen kautta.

Toisaalta jotkut käyttäjät ovat kokeneet Monefitin lainojen kustannukset korkeiksi. Onkin tärkeää muistaa, että lainan kustannukset voivat vaihdella henkilökohtaisen lainatarjouksen mukaan, joten kannattaa vertailla eri lainapalveluiden tarjouksia ennen lainan hakemista.

Kaiken kaikkiaan Monefitin käyttäjäkokemukset ovat olleet positiivisia. Jos etsit joustavaa ja helppoa lainapalvelua, Monefit voi olla hyvä vaihtoehto. Muista kuitenkin vertailla eri lainapalveluiden tarjouksia Banke-lainavertailupalvelun avulla ennen lainan hakemista.

Monefit korko

Monefit tarjoaa lainoja 10 000 euroon asti, ja sen luottoraja voi olla este suurempien hankintojen tekemiselle. Banke kilpailuttaa kymmeniä rahoituslaitoksia, joten voit löytää parhaan lainatarjouksen kätevästi yhdellä hakemuksella. Saat lainaa jopa 70 000 euroa.

Monefitin lainojen hinnat ovat kilpailukykyisiä, ja niitä voi hakea helposti verkossa. Monefitin lainojen hinta muodostuu siis koroista ja kuluista.

Monefitin tuotteisiin kuuluu myös joustoluotto, joka on erinomainen vaihtoehto silloin kun tarvitset lainaa pienempiin hankintoihin. Joustoluottoa voi hakea 500-10 000 euron summalle, ja sen hakeminen on helppoa ja nopeaa.

Kaiken kaikkiaan Monefitin lainat ovat kilpailukykyisiä ja helppoja hakea. Banke kilpailuttaa lainat usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit löytää parhaan tarjouksen helposti ja nopeasti.

Usein kysytyt kysymykset

Miten Monefit laina eroaa Monestro lainasta?

Monefit ja Monestro ovat molemmat lainapalveluita, jotka tarjoavat asiakkailleen joustavia luottotilejä. Monefitin luottotili on kuitenkin hieman edullisempi kuin Monestron vastaava. Lisäksi Monefitin luottotililtä voi nostaa rahaa myös ulkomaille, kun taas Monestro rajoittuu vain kotimaan nostoihin.

Kuinka Creditstarin laina vertautuu Monefitin lainaan?

Creditstar ja Monefit ovat molemmat luotettavia lainapalveluita, jotka tarjoavat asiakkailleen joustavia luottotilejä. Monefitin luottotili on kuitenkin hieman edullisempi kuin Creditstarin vastaava. Monefitin luottotililtä voi myös nostaa rahaa ulkomaille, kun taas Creditstar rajoittuu vain kotimaan nostoihin.

Millaisia kokemuksia ihmisillä on ollut Monefit Splitistä?

Monefit Split on uusi lainatuote, josta ei ole vielä paljoa kokemuksia käyttäjiltä. Monefitin verkkosivuilla kerrotaan, että Monefit Split mahdollistaa suurempienkin hankintojen tekemisen, koska laina-aika on pidempi ja kuukausierät pienemmät kuin perinteisissä kulutusluotoissa.

Mikä on Lainaston ja Monefitin ero?

Lainasto ja Monefit ovat molemmat lainapalveluita, jotka tarjoavat asiakkailleen joustavia luottotilejä. Monefitin luottotili on kuitenkin hieman edullisempi kuin Lainaston vastaava. Lisäksi Monefitin luottotililtä voi nostaa rahaa myös ulkomaille, kun taas Lainasto rajoittuu vain kotimaan nostoihin.

Mitä hyötyä Luottotilistä on Monefitin avulla?

Monefitin luottotili mahdollistaa joustavan rahoituksen arjen yllättäviin menoihin. Luottotililtä voi nostaa rahaa tarpeen mukaan ja maksaa takaisin omassa tahdissa. Lisäksi Monefitin luottotililtä voi nostaa rahaa myös ulkomaille.