Luottokortin korko - Luottokorttivertailun avulla löydät parhaan luottokortin!

Vertaile paras luottokortin korko. Vertailun avulla löydät sinulle parhaan luottokortin.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Luottokortin korko

Luottokortin korko on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joita kannattaa harkita ennen luottokortin hankkimista. Luottokortin korko määräytyy usein kortin myöntäjän määrittelemän nimelliskoron mukaan. Tämä korko voi vaihdella kortin käyttötarkoituksen, luottorajan ja muiden tekijöiden mukaan.

Banke kilpailuttaa luottokortteja useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken, joten meillä on laaja valikoima erilaisia luottokortteja, joissa on erilaiset korot. Kannattaa aina vertailla eri vaihtoehtoja ennen luottokortin hankkimista, jotta löytää itselleen sopivimman vaihtoehdon.

Luottokortin korko on tärkeä tekijä myös siksi, että se vaikuttaa kortin käytön kustannuksiin. Mitä korkeampi korko, sitä enemmän maksat korkokuluja, jos et pysty maksamaan koko luottokorttilaskua kerralla. Tämä voi johtaa velkaantumiseen ja taloudellisiin ongelmiin.

On tärkeää muistaa, että luottokortin korko voi vaihdella myös sen mukaan, miten käytät korttia. Esimerkiksi käteisnostot voivat olla kalliimpia kuin kortilla tehtävät ostokset, ja joissain tapauksissa korko voi vaihdella myös sen mukaan, missä maassa korttia käytetään.

Kannattaa siis aina tutustua tarkasti luottokortin ehtoihin ja korkoihin ennen kortin hankkimista. Banke auttaa sinua löytämään sopivan luottokortin ja vertailemaan eri vaihtoehtoja, jotta voit tehdä parempia päätöksiä taloudellisen tilanteesi kannalta.

Luottokortin korkolaskenta

Luottokortin korkolaskenta on tärkeä osa luottokortin käyttöä. Luottokortin korko voi vaikuttaa oleellisesti luottokortin käytöstä aiheutuviin kuluihin. Luottokortin korko on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joka on otettava huomioon, kun valitaan sopivaa luottokorttia.

Luottokortin korkolaskentaan vaikuttaa useita tekijöitä, kuten luottokortin korkoprosentti, luottokorttilaskun maksupäivä, luottokorttilaskun eräpäivä ja luottokorttilaskun kokonaissumma. Luottokortin korkoprosentti on yleensä korkeampi kuin muiden lainojen korot, joten on tärkeää huomioida tämä laskiessa luottokortin korkokuluja.

Luottokortin korkolaskenta on helppoa, kun tiedät luottokortin koron ja maksupäivän. Luottokortin korko lasketaan yleensä päivittäin ja se perustuu luottokortin kokonaissummaan. Luottokortin korko lasketaan korkoprosentin mukaan ja se lisätään luottokorttilaskun kokonaissummaan.

Luottokortin korkolaskenta on tärkeää, jotta voit suunnitella luottokortin käyttöäsi ja minimoida korkokulut. Banke kilpailuttaa useiden pankkien ja rahoituslaitosten lainoja, joten voit löytää sopivan luottokortin, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi.

Luottokorttien vertailu

Kun harkitset luottokortin käyttöä, on tärkeää tietää, että luottokortin korko voi olla yllättävän korkea. Luottokorttien todellinen vuosikorko on usein reilusti yli 10 % ja se voi olla jopa 19 % paikkeilla. Tämä tarkoittaa, että luottokortti saattaa olla kallis ratkaisu, jos haluat maksaa ostoksesi erissä.

Banke kilpailuttaa luottokortit usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, jotta löydät helposti itsellesi edullisimman luottokortin. Täytä nopea ja ilmainen lainahakemus ja vertaile luottokortit fiksusti verkossa. Kilpailutamme hakemuksesi puolestasi usealla pankilla ja luotonmyöntäjällä.

Monilla luottokorteilla on kuitenkin 30 tai 45 päivää korotonta maksuaikaa, joten voit hyödyntää tätä aikaa maksamalla ostoksesi takaisin ilman korkoa. On kuitenkin tärkeää huomata, että jos et maksa koko summaa takaisin korottoman maksuajan puitteissa, sinulle voidaan veloittaa korkea korko jäljellä olevalle saldolle.

Luottokortin korko vertailu on tärkeää, jotta löydät itsellesi edullisimman vaihtoehdon. Vertaile luottokorttien todellisia vuosikorkoja, kuukausimaksuja ja muita kuluja. Huomioi myös mahdolliset bonukset ja edut, jotka voivat olla hyödyllisiä sinulle.

Vinkkejä luottokortin valintaan

Kun käytät luottokorttia, on tärkeää valita edullinen luottokortin korko, jotta et joudu maksamaan liikaa korkokuluja. Tässä muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua saamaan edullinen luottokortin korko:

  1. Vertaile luottokorttien korkoja: Ennen kuin otat luottokortin, vertaile eri luottokorttien korkoja ja muita ehtoja. Banke kilpailuttaa luottokortteja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit löytää edullisimman luottokortin helposti.
  2. Maksa luottokorttilasku ajoissa: Luottokorttilaskun maksaminen myöhässä voi johtaa korkeisiin korkokuluihin. Siksi on tärkeää maksaa luottokorttilasku ajoissa. Voit myös asettaa automaattisen maksun, jotta et unohda maksaa laskua.
  3. Käytä luottokorttia harkiten: Käytä luottokorttia vain tarpeen mukaan ja vältä turhia ostoksia. Näin voit välttää ylimääräisiä korkokuluja.
  4. Hyödynnä korotonta maksuaikaa: Monilla luottokorteilla on korotonta maksuaikaa, joka voi olla esimerkiksi 30 tai 45 päivää. Hyödynnä tämä aika ja maksa ostoksesi takaisin ennen kuin korkoa aletaan laskea.
  5. Käytä luottokortin tarjoamia etuja: Monet luottokortit tarjoavat erilaisia etuja, kuten cashback- tai pistejärjestelmiä. Hyödynnä näitä etuja, mutta älä anna niiden vaikuttaa liikaa ostokäyttäytymiseesi.

Näiden vinkkien avulla voit hallita luottokortin korkoa ja välttää ylimääräisiä korkokuluja.

Luottokortin korko ja maksuhäiriöt

Luottokortin korko voi olla yllättävän korkea, ja joskus siitä voi tulla merkittävä taloudellinen taakka. Banke ei myönnä lainoja itse, vaan kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten me tiedämme, että luottokortin korko voi olla jopa 19 % paikkeilla. Tämä tarkoittaa, että pienetkin ostokset voivat kasvattaa velkaa nopeasti, jos maksut jäävät tekemättä.

Jos maksu myöhästyy, luottokorttilaskuun tulee viivästyskorko. Viivästyskorko on usein korkeampi kuin normaali korko, ja se saattaa vaikuttaa velan kasvamiseen nopeasti. Luottokortin korko ja maksuhäiriöt voivat johtaa siihen, että velka kasvaa hallitsemattomaksi, ja tämä voi vaikuttaa luottotietoihin.

Jos maksuhäiriöitä tulee, niin kannattaa olla yhteydessä luottokortin myöntäjään ja sopia maksusuunnitelmasta. Usein luottokorttiyhtiöt ovat valmiita sopimaan maksusuunnitelmasta, jos asiakas ei pysty maksamaan laskua kokonaan.

On tärkeää muistaa, että luottokortin korko ja maksuhäiriöt voivat vaikuttaa taloudelliseen tilanteeseen pitkään. Siksi on tärkeää olla huolellinen luottokortin käytössä ja maksaa laskut ajallaan.

Luottokortin korko ja luottoluokitus

Luottokortin korko on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joka kannattaa ottaa huomioon luottokorttia valitessa. Korko määrittelee sen, kuinka paljon maksat korkoa luotosta, jos et maksa sitä takaisin korottoman maksuajan puitteissa.

Luottokortin korko määräytyy yleensä luottoluokituksen perusteella. Luottoluokitus on arvio siitä, kuinka luotettavasti maksat velkasi takaisin. Mitä parempi luottoluokitus sinulla on, sitä alhaisempi korko sinulle voidaan myöntää.

On tärkeää muistaa, että luottoluokitus ei ole ainoa tekijä, joka vaikuttaa luottokortin korkoon. Myös markkinatilanne ja yleinen korkotaso vaikuttavat siihen, kuinka korkea korko on.

Banke kilpailuttaa luottokortit usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten meillä on laaja valikoima erilaisia luottokortteja eri korkotasoilla. Voimme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan luottokortin, jossa on kilpailukykyinen korko ja sopivat ehdot.

Kun valitset luottokorttia, kannattaa aina vertailla eri vaihtoehtoja ja selvittää, millainen korko sinulle voidaan myöntää. Näin voit säästää rahaa ja löytää juuri sinulle sopivan luottokortin.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on luottokortin korko?

Luottokortin korko on korko, joka veloitetaan luottokortin käytöstä, kun maksua ei makseta kokonaan takaisin eräpäivään mennessä. Luottokortin korko on yleensä korkeampi kuin pankkilainan korko, koska luottokortti on lyhytaikainen luotto.

Paljonko on yleensä luottokortin korko?

Luottokortin korko vaihtelee kortin myöntäjän ja kortin käyttötarkoituksen mukaan. Yleensä luottokortin korko on noin 10-20%, mutta se voi olla myös korkeampi.

Miten luottokorko lasketaan?

Luottokorko lasketaan korkoprosentin mukaan, joka on sovittu luottokorttisopimuksessa. Korko lasketaan luottokortilla ostetun summan mukaan ja veloitetaan, jos maksua ei makseta kokonaan takaisin eräpäivään mennessä.

Miten voin selvittää oman luottokorttini koron?

Voit selvittää oman luottokorttisi koron tarkistamalla luottokorttisopimusta tai ottamalla yhteyttä kortin myöntäjään. Useimmat luottokortit ilmoittavat myös koron kortin verkkopankissa.

Onko luottokortista aina maksettava korkoa?

Luottokortista maksetaan korkoa vain silloin, kun maksua ei makseta kokonaan takaisin eräpäivään mennessä. Jos maksat luottokortilla ostoksesi kokonaan takaisin eräpäivään mennessä, et joudu maksamaan korkoa.

Miten voin välttää korkeat luottokorkokulut?

Voit välttää korkeat luottokorkokulut maksamalla luottokortin laskun kokonaan takaisin eräpäivään mennessä. Voit myös harkita luottokortin vaihtamista toiseen korttiin, jossa on alhaisempi korko. Banke voi auttaa sinua löytämään sopivan luottokortin kilpailuttamalla eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjouksia.