Luotto - Kilpailuta luottoja jopa 70 000 € asti

Hae luotto. Kilpailuta luottoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken jopa 70 000 € asti.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Luotto: Kaikki mitä sinun tulee tietää luotoista Suomessa

Luottoja on monenlaisia, ja niitä käytetään erilaisiin tarkoituksiin. Yleisimpiä luottotyyppejä ovat kulutusluotot, joustoluotot, pikavipit ja luottokortit.

Kulutusluotot ovat yleensä suurempia summia, joita käytetään esimerkiksi auton tai asunnon ostamiseen. Joustoluotto taas on joustava luottotyyppi, jossa voit nostaa rahaa tilillesi tarpeen mukaan. Pikavippi on pieni, lyhytaikainen laina, joka maksetaan takaisin yleensä muutamassa viikossa tai kuukaudessa. Luottokortti taas on maksuväline, jolla voit maksaa ostoksia ja nostaa rahaa käteisautomaateista.

On tärkeää ymmärtää, että jokainen luottotyyppi sisältää omat riskinsä ja kustannuksensa. Ennen kuin otat luottoa, sinun kannattaa tutustua eri vaihtoehtoihin ja vertailla niitä huolellisesti.

Luottojen käyttö

Luottoa kannattaa käyttää harkiten ja vastuullisesti. Luottoa ei tulisi käyttää jokapäiväisiin menoihin, vaan se kannattaa säästää suurempiin hankintoihin tai yllättäviin tilanteisiin, kuten auton korjaamiseen tai sairaskulujen maksamiseen.

On myös tärkeää pitää huolta siitä, että pystyt maksamaan luoton takaisin sovitussa ajassa. Luoton ottaminen voi olla hyvä ratkaisu, mutta se voi myös aiheuttaa taloudellisia ongelmia, jos sitä ei käytetä vastuullisesti.

Banke kilpailuttaa luottoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit löytää juuri sinulle sopivan ja edullisen luoton. Muista kuitenkin, että Banke ei myönnä lainoja itse, vaan kilpailuttaa niitä puolestasi.

Luottojen hakeminen

Hakuprosessi

Kun haet luottoa Bankesta, hakuprosessi on helppo ja nopea. Voit hakea luottoa kätevästi netissä täyttämällä ilmaisen lainahakemuksen. Hakemuksen täyttäminen on helppoa, mutta muista täyttää se huolellisesti, jotta saat kilpailukykyisiä tarjouksia.

Hakemuksen täyttämisen jälkeen saat lainatarjouksia nopeasti, usein jo muutamassa minuutissa. Näet tarkat kuukausierät sekä luottojen korot ja muut kulut. Voit vertailla lainatarjouksia ja valita parhaan luoton juuri sinun tarpeisiisi.

Kun olet valinnut sopivan luoton, voit hyväksyä luottosopimuksen pankkitunnuksillasi ja saat rahat tilillesi pian. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit olla varma, että saat kilpailukykyisen tarjouksen.

Vaadittavat asiakirjat

Banke ei vaadi liitteitä kaikissa tapauksissa, mutta joissain tilanteissa liitteitä voi olla tarpeen toimittaa. Yleisimmin vaadittavia asiakirjoja ovat:

  • Palkkatodistus tai muu tosite tuloista
  • Verotuspäätös tai veroilmoitus
  • Tilinpäätös tai tasekirja, jos haet luottoa yritykselle

Jos liitteitä tarvitaan, ohjeet niiden toimittamisesta saat lainatarjouksen yhteydessä. Muista toimittaa vaaditut asiakirjat ajoissa, jotta luottopäätös voidaan tehdä nopeasti ja luotettavasti.

Banke tekee kaikkensa, jotta luoton hakeminen olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Ota yhteyttä meihin, jos sinulla on kysyttävää hakuprosessista tai tarvitset apua luoton hakemisessa.

Luottojen hallinta

Luottojen hallinta on tärkeää, jotta voit säilyttää taloutesi tasapainon ja välttää taloudellisia ongelmia. Meidän kanssamme voit hallita luottojasi helposti ja tehokkaasti.

Maksusuunnitelman laatiminen

Maksusuunnitelman laatiminen on tärkeä askel luottojen hallinnassa. Se auttaa sinua hahmottamaan, miten paljon rahaa sinulla on käytettävissä kuukausittain ja mihin kaikkeen se riittää. Maksusuunnitelman avulla voit myös selvittää, kuinka paljon voit maksaa kuukausittain jokaiselle luotolle, jotta et joudu maksuvaikeuksiin.

Voit laatia maksusuunnitelman helposti itse tai pyytää apua meiltä. Suunnitelman tekeminen yhdessä ammattilaisten kanssa voi auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun juuri sinulle.

Luottotietojen seuranta

Luottotietojen seuranta on tärkeää, jotta voit varmistaa, että luottotietosi ovat aina kunnossa. Luottotiedot vaikuttavat merkittävästi siihen, millaisia luottoja voit saada ja millä ehdoilla.

Voit seurata luottotietojasi helposti ja nopeasti meidän kanssamme. Me autamme sinua löytämään parhaat luottotietojen seurantapalvelut ja varmistamaan, että luottotietosi ovat aina ajan tasalla.

Yhdessä voimme auttaa sinua hallitsemaan luottojasi ja säilyttämään taloutesi tasapainon.

Luottojen maksaminen

Maksuviivästykset

Maksuviivästykset voivat aiheuttaa huomattavia lisäkuluja ja vaikuttaa luottotietoihin. Siksi on tärkeää, että maksut hoidetaan ajallaan. Jos huomaat, että et pysty maksamaan eräpäivänä, kannattaa olla yhteydessä luotonantajaan ja sopia maksusuunnitelmasta. Useimmat luotonantajat ovat valmiita neuvottelemaan maksusuunnitelmasta, jos asiasta ilmoitetaan ajoissa.

Jos maksu kuitenkin viivästyy, kannattaa maksaa viivästyskorko ja muut lisäkulut mahdollisimman pian. Viivästyskorko on yleensä korkeampi kuin luoton korko, joten viivästyksen jatkaminen voi tulla kalliiksi. Lisäksi maksuviivästykset voivat vaikuttaa luottotietoihin ja hankaloittaa tulevien lainojen saamista.

Luoton takaisinmaksu

Luoton takaisinmaksua kannattaa suunnitella huolella, jotta välttyy ylimääräisiltä kuluilta ja maksuviivästyksiltä. Ennen luoton ottamista kannattaa selvittää, millaiset kuukausierät ja takaisinmaksuaika sopivat omaan taloustilanteeseen. Luoton takaisinmaksun voi hoitaa esimerkiksi suoraveloituksella, jolloin maksu tapahtuu automaattisesti eräpäivänä.

Jos taloudellinen tilanne muuttuu, kannattaa olla yhteydessä luotonantajaan ja sopia mahdollisesta maksusuunnitelmasta. Luoton takaisinmaksua ei kannata jättää viime hetkeen, vaan maksusuunnitelma kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen eräpäivää.

Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voimme auttaa löytämään sopivan lainan ja maksusuunnitelman asiakkaan tarpeiden mukaan.

Luottojen vaikutus omaan talouteen

Luottojen ottaminen voi vaikuttaa merkittävästi henkilön talouteen. Vaikka luoton ottaminen voi auttaa rahoittamaan suurempia hankintoja tai selviytymään odottamattomista kuluista, on tärkeää muistaa, että luottoa otettaessa sitoudutaan maksamaan takaisin lainattu summa korkojen ja muiden kulujen kanssa.

Luottojen ottaminen voi vaikuttaa myös luottokelpoisuuteen. Liian suuri velkaantuneisuus voi laskea luottokelpoisuutta ja vaikeuttaa tulevien lainojen saamista. Tämän takia on tärkeää harkita tarkkaan ennen kuin ottaa uutta luottoa.

Banke voi auttaa yhdistämään useita luottoja yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Tämä voi helpottaa talouden hallintaa ja vähentää korkokuluja. Banke kilpailuttaa lainatarjoukset useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken, joten voit löytää juuri sinulle sopivan lainan.

On tärkeää muistaa, että luottoa ottaessa tulee aina arvioida oma maksukyky huolellisesti. Luoton takaisinmaksun laiminlyönti voi johtaa luottokieltoon ja vakaviin taloudellisiin ongelmiin.

Luottojen lainsäädäntö

Luottojen lainsäädäntö on tärkeä osa kuluttajansuojaa. Banke seuraa tarkasti lainsäädännön muutoksia ja varmistaa, että kaikki sen yhteistyökumppanit noudattavat lakia. Positiivista luottotietorekisteriä koskeva lainsäädäntö on tällä hetkellä eduskunnan käsittelyssä. Lain on tarkoitus tulla voimaan elokuussa 2022 ja rekisteri tulee käyttöön todennäköisesti keväällä 2024.

Äskettäin on hyväksytty lakiuudistus maksuhäiriömerkintöjen poistumisesta. Tämä tarkoittaa, että maksuhäiriömerkintä poistuu automaattisesti kolmen vuoden kuluttua sen rekisteröinnistä. Tämä parantaa merkittävästi kuluttajien mahdollisuuksia saada luottoa ja muita rahoituspalveluja.

Lainsäädännön mukaan luottoa myöntävän yrityksen on varmistettava, että asiakkaalla on mahdollisuus maksaa luotto takaisin ilman kohtuutonta rasitusta. Tämä tarkoittaa, että luottoa myöntävän yrityksen on arvioitava asiakkaan maksukyky huolellisesti ennen luoton myöntämistä.

Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken varmistaakseen, että asiakas saa parhaan mahdollisen tarjouksen. Tämä auttaa asiakasta valitsemaan luoton, joka sopii parhaiten hänen taloudelliseen tilanteeseensa.

Usein kysytyt kysymykset

Miten hakea Banke luottoa?

Banke luoton hakeminen on helppoa. Voit täyttää ilmaisen lainahakemuksen verkossa ja kilpailuttaa lainatarjoukset usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Saat lainatarjoukset nopeasti ja voit valita niistä parhaan vaihtoehdon. Muista, että lainan myöntämiseen vaikuttavat useat tekijät, kuten tulot, menot ja luottotiedot.

Mikä on Nordea luoton korko?

Nordea luoton korko vaihtelee asiakkaan tilanteen mukaan. Korko määräytyy mm. lainan määrän, takaisinmaksuajan ja asiakkaan luottokelpoisuuden perusteella. Voit tarkistaa oman korkosi Nordean verkkosivuilta tai olemalla yhteydessä Nordean asiakaspalveluun.

Miten OP Täsmäluotto takaisinmaksu toimii?

OP Täsmäluotto on joustava ja edullinen tapa rahoittaa arjen hankintoja. Luoton takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain sovitun suuruisissa erissä. Voit halutessasi maksaa luoton takaisin myös kokonaisuudessaan ilman lisäkuluja.

Miten jatkuva luotto eroaa lainasta?

Jatkuva luotto eroaa perinteisestä lainasta siten, että se on jatkuvasti käytettävissäsi. Voit nostaa luottoa tarpeen mukaan ja maksaa sitä takaisin joustavasti sovitun ajan puitteissa. Jatkuva luotto on hyvä vaihtoehto esimerkiksi arjen yllättäviin menoihin, kun tarvitset nopeasti rahoitusta.

Mikä on Luottotilin käyttötarkoitus?

Luottotili on tarkoitettu lyhytaikaiseen rahoitukseen. Voit nostaa luottoa tarpeesi mukaan ja maksaa sen takaisin sovitussa ajassa. Luottotili on hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun tarvitset nopeasti rahoitusta esimerkiksi laskujen maksuun tai arjen hankintoihin.

Mistä saa lainaa ilman luottotietoja?

Lainaa ilman luottotietoja on vaikea saada, sillä luottotiedot vaikuttavat merkittävästi lainan myöntämiseen. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, voit kuitenkin hakea lainaa esimerkiksi takaajan avulla tai panttaamalla omaisuutta. Muista kuitenkin, että lainan korko voi olla korkeampi, jos sinulla on maksuhäiriömerkintä.