Kilpailuta Lea Bank laina Banke.fi:n avulla!

Lea Bank lainaa jopa 50 000 euroon asti. Kilpailuta Lea Bankin laina usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken Banke.fi:n avulla!

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Lea Bank digitaalinen pankki

Lea Bank on uusi pankki suomalaisille, joka tarjoaa yhdistelylainaa sekä kulutusluottoa jopa 50 000 euroa. Lea Bank on toiminut ulkomailla jo muutaman vuoden ajan nimellä Monobank, mutta on nyt laajentanut toimintaansa myös Suomeen. Lea Bankin tavoitteena on tarjota asiakkailleen helppoa ja nopeaa lainanhakua sekä kilpailukykyisiä lainaehtoja.

Lea Bankin lainatuotteet ovat joustavia ja niihin sisältyy useita eri vaihtoehtoja. Asiakkaat voivat valita lainan takaisinmaksuajan ja -erien määrän itse, jotta lainan takaisinmaksu sopii heidän taloudelliseen tilanteeseensa. Lea Bankin lainojen korot ovat kilpailukykyisiä ja asiakkaat voivat saada lainaa jopa 50 000 euroa.

Lea Bankin asiakaspalvelu on saatavilla arkisin klo. 08:00 – 17:00. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu(at)leabank.fi. Huomioi, että Lea Bank ei tarjoa puhelimitse tapahtuvaa asiakaspalvelua.

Lainojen kilpailutus ja lainanhaku onnistuu kuitenkin kauttamme netissä 24/7, ja lainatarjoukset saapuvat sähköpostiisi nopeasti.

Lea Bankin historia

Lea Bankin historia juontaa juurensa norjalaiseen Monobankiin, joka aloitti toimintansa vuonna 2015. Vuonna 2019 Monobank fuusioitui ruotsalaisen Easybankin kanssa, ja uudeksi yhtiöksi syntyi Lea Bank. Lea Bank aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2017 tarjoten kulutusluottoja ja talletustilejä, ja se on kasvanut nopeasti suosituksi pankiksi suomalaisten keskuudessa.

Lea Bank on erikoistunut kulutusluottoihin, ja sen lainatuotteet ovat kilpailukykyisiä muihin pankkeihin verrattuna. Lea Bankin lainatuotteisiin kuuluvat muun muassa joustoluotto ja kulutusluotto, ja lainan hakeminen onnistuu kätevästi Lea Bankin verkkosivuilla.

Lea Bankilla on vahva digitaalinen läsnäolo, ja sen palvelut ovat helposti saatavilla verkossa. Lea Bankin verkkosivut ovat käyttäjäystävälliset, ja lainan hakeminen onnistuu nopeasti ja vaivattomasti. Lea Bankin asiakaspalvelu on myös erittäin hyvä, ja sen asiantunteva henkilökunta auttaa mielellään kaikissa lainaan liittyvissä kysymyksissä.

Kaiken kaikkiaan Lea Bank on luotettava ja kilpailukykyinen pankki, jonka palvelut ovat helposti saatavilla verkossa. Lea Bankin kulutusluotot ovat erinomainen vaihtoehto kaikille, jotka tarvitsevat rahoitusta esimerkiksi remonttia, auton hankintaa tai lomamatkaa varten.

Lea Bankin palvelut

Lea Bank (entinen Brabank) tarjoaa monipuolisia rahoituspalveluita sekä henkilö- että yritysasiakkaille. Lea Bankin palvelut ovat suunniteltu helpottamaan arjen rahoitusratkaisuja yhdistelemällä vanhat lainat tai ottamalla uutta hankintaa varten kulutusluotto.

Henkilökohtaiset palvelut

Lea Bank tarjoaa henkilökohtaisia palveluita, jotka auttavat yksilöitä saavuttamaan taloudellisen vakauden ja toteuttamaan unelmiaan. Alla on esitelty muutamia Lea Bankin henkilökohtaisia palveluita:

  • Kulutusluotot: Lea Bank tarjoaa kulutusluottoja, jotka mahdollistavat uusien hankintojen tekemisen ilman, että sinun tarvitsee säästää pitkään. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, ja voit valita lainasumman ja takaisinmaksuajan, joka sopii sinulle parhaiten.
  • Yhdistelylainat: Lea Bankin yhdistelylaina auttaa sinua yhdistämään useat pienet lainasi yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Näin voit säästää rahaa koroissa ja maksaa vain yhtä lainaa kuukaudessa.
  • Säästötilit: Lea Bank tarjoaa säästötilejä, joiden avulla voit säästää rahaa tulevaisuutta varten. Voit valita tilin, joka sopii parhaiten tarpeisiisi, ja aloittaa säästämisen jo tänään.

Yrityspalvelut

Lea Bank tarjoaa myös monipuolisia rahoituspalveluita yrityksille. Alla on esitelty muutamia Lea Bankin yrityspalveluita:

  • Yrityslainat: Lea Bankin yrityslaina auttaa yritystäsi toteuttamaan kasvutavoitteitaan. Voit valita lainan, joka sopii parhaiten tarpeisiisi, ja maksaa sen takaisin joustavasti sovitun ajan kuluessa.
  • Sijoituspalvelut: Lea Bank tarjoaa sijoituspalveluita, joiden avulla voit kasvattaa yrityksesi varallisuutta. Voit valita sijoitustuotteet, jotka sopivat parhaiten yrityksesi tarpeisiin ja tavoitteisiin.
  • Käyttöpääomalainat: Lea Bankin käyttöpääomalaina auttaa yritystäsi selviytymään lyhytaikaisista rahoitushaasteista. Laina on tarkoitettu yrityksille, jotka tarvitsevat nopeaa rahoitusta esimerkiksi laskujen maksamiseen tai varastotilanteen kohentamiseen.

Huomioithan, että Banke ei myönnä lainoja itse, vaan kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Lea Bankin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on yksi tärkeimmistä asioista, joita asiakkaat odottavat pankilta. Lea Bank tarjoaa asiakkailleen erinomaista asiakaspalvelua, joka on tavoitettavissa useilla eri tavoilla.

Lea Bankin asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8:00 – 17:00 välisenä aikana. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Puhelinnumero on +47 22 99 44 40 ja sähköpostiosoite on asiakaspalvelu@leabank.fi. Asiakaspalvelun yhteydessä voit saada vastauksia kaikkiin kysymyksiisi liittyen lainan hakemiseen, lainan takaisinmaksuun ja muihin pankkiasioihin.

Lea Bankin asiakaspalvelu on erittäin ammattitaitoista ja ystävällistä. Asiakaspalvelijat ovat valmiita auttamaan sinua kaikissa kysymyksissäsi ja ongelmissasi. He ovat myös erittäin kärsivällisiä ja ymmärtäväisiä, joten voit olla varma, että saat aina hyvää palvelua.

Jos sinulla on ongelmia Lea Bankin palveluiden kanssa, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja he auttavat sinua ratkaisemaan ongelman. Voit myös lähettää heille sähköpostia tai kirjeen, jos haluat antaa palautetta tai ehdotuksia pankin toiminnan parantamiseksi.

Kaiken kaikkiaan Lea Bankin asiakaspalvelu on erinomaista ja he ovat aina valmiita auttamaan sinua kaikissa pankkiasioissa.

Lea Bankin verkkopalvelut

Lea Bank tarjoaa modernit verkkopalvelut, joiden avulla voit hakea täysin digitaalisesti lainaa ja kirjautua omille sivuille hoitamaan omia lainan liittyviä asioita näppärästi verkossa. Lea Bankin verkkosivut ovat selkeät ja helppokäyttöiset, joten lainan hakeminen ja hallinnoiminen onnistuu vaivattomasti.

Lea Bankin verkkopalveluissa voit seurata lainan takaisinmaksuaikataulua, maksaa laskuja, tarkistaa saldon ja päivittää yhteystietojasi. Lisäksi voit käyttää verkkopalveluita myös lainan hakemiseen ja saada lainapäätöksen nopeasti.

Lea Bankin verkkopalveluissa on myös mahdollisuus käyttää chat-palvelua, jossa voit kysyä neuvoa ja saada apua lainan hakemiseen ja hallinnoimiseen liittyvissä asioissa. Chat-palvelu on nopea ja kätevä tapa saada apua, kun tarvitset sitä.

Kaiken kaikkiaan Lea Bankin verkkopalvelut ovat erittäin käyttäjäystävälliset ja helppokäyttöiset. Voit hoitaa laina-asiasi nopeasti ja vaivattomasti missä ja milloin vain.

Lea Bankin turvallisuus

Asiakkaidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää, ja siksi Lea Bank panostaa vahvasti tietoturvaan ja asiakastietojen suojaamiseen.

Lea Bankin käyttämä tekniikka on huippuluokkaa, ja kaikki tietoliikenne on salattua. Henkilökohtaiset tiedot säilytetään turvallisesti, ja vain valtuutetut henkilöt pääsevät niihin käsiksi.

Lisäksi Lea Bankin asiakkailla on käytössään kaksivaiheinen tunnistautuminen, joka takaa entistä paremman suojan asiakastietojen väärinkäytöksiä vastaan.

Lea Bankin kumppanit, joiden kanssa kilpailutamme lainoja, ovat myös luotettavia ja turvallisia toimijoita, joilla on korkeat turvallisuusstandardit.

Usein kysytyt kysymykset

Miten Lea Bankin lainan korotus toimii?

Lea Bankin lainan korotus on mahdollista, jos asiakkaan taloudellinen tilanne on vakaa ja luottotiedot ovat kunnossa. Korotus voidaan tehdä joko hakemuksen yhteydessä tai myöhemmin erikseen. Korotuksen määrä riippuu asiakkaan taloudellisesta tilanteesta ja aiemmasta lainan takaisinmaksukäyttäytymisestä.

Millaisia kokemuksia ihmisillä on Lea Bankista?

Lea Bankilla on hyviä kokemuksia asiakkaiden keskuudessa. Asiakkaat ovat erityisesti kiitelleet Lea Bankin nopeaa ja helppoa lainan hakuprosessia sekä ystävällistä asiakaspalvelua. Lisäksi Lea Bankin kilpailukykyiset lainaehdot ovat saaneet positiivista palautetta.

Mikä on Lea Bankin yhteystieto?

Lea Bankin yhteystiedot löytyvät helposti Lea Bankin verkkosivuilta. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Lea Bankin asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-17.

Voiko lainoja yhdistää?

Kyllä, Lea Bankin kautta on mahdollista yhdistää useita eri lainoja yhdeksi edullisemmaksi kokonaisuudeksi. Yhdistelylainan avulla voi säästää merkittävästi korkokuluissa ja lyhentää lainaa nopeammin.

Mistä saa lainaa heti tilille?

Lea Bankin kautta voi hakea lainaa nopeasti ja kätevästi netissä. Lainapäätös tehdään nopeasti ja rahat siirretään tilille heti päätöksen jälkeen. Lainan saaminen tilille voi kuitenkin kestää hieman pidempään riippuen pankista ja maksuliikenteestä.