Kotitalousvähennyslaskuri - Laske kotitalosuvähennyksen määrä nopeasti ja helposti

Kotitalousvähennyslaskurin avulla lasket kotitalousvähennyksen määrän nopeasti ja helposti.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Kotitalousvähennyslaskuri: Laske kotitalousvähennyksen määrä nopeasti ja helposti

Kotitalousvähennys on henkilökohtainen verovähennys, joka myönnetään kotitaloudessa tehdystä työstä. Vähennyksen enimmäismäärä on 2250 euroa/henkilö vuodessa. Maksimivähennyksen saat, kun laskussa on työn osuutta vähintään 5875 euroa. Kun palkkaat työntekijän, saat vähentää 15 % palkasta ja työnantajan sivukulut.

Banke tarjoaa kätevän kotitalousvähennyslaskurin, jonka avulla voit laskea, kuinka paljon voit saada kotitalousvähennystä. Laskuri on helppokäyttöinen ja nopea. Laskurin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Laskurin käyttö on yksinkertaista. Syötä laskuriin kotitalouspalvelun hinta, ja laskuri laskee automaattisesti kotitalousvähennyksen määrän. Voit käyttää laskuria esimerkiksi remonttilainan hakuprosessin yhteydessä. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit saada edullisen lainatarjouksen nopeasti ja helposti.

Kotitalousvähennyslaskurin avulla voit helposti arvioida, kuinka paljon voit saada kotitalousvähennystä, ja suunnitella kotitalouspalvelujen käyttöä sen mukaisesti.

Kotitalousvähennyslaskurin käyttö

Käyttöohjeet

Kotitalousvähennyslaskurin käyttö on helppoa ja nopeaa. Banke tarjoaa käyttäjäystävällisen laskurin, jonka avulla voit laskea kotitalousvähennyksen määrän helposti ja nopeasti. Alla on muutamia ohjeita, jotka auttavat sinua käyttämään laskuria oikein:

  1. Valitse ensin, haetko vähennystä yksin vai yhdessä puolison kanssa.
  2. Valitse sitten, onko kyseessä kotitalous-, hoito- vai remonttityö.
  3. Syötä laskuriin työn kokonaiskustannukset ilman arvonlisäveroa.
  4. Laskuri laskee puolestasi, minkä verran saat kotitalousvähennystä.

Muista, että kotitalousvähennys koskee vain työn osuutta, ei materiaaleja. Lisäksi vähennyksen enimmäismäärä on 2400 euroa henkilöä kohden vuodessa.

Kotitalousvähennyslaskurin hyödyt

Kotitalousvähennys on verohelpotus, jota voi saada erilaisista remontti-, siivous- ja hoitotöistä. Kotitalousvähennyslaskuri on erinomainen työkalu, joka auttaa sinua laskemaan, minkä verran saat kotitalousvähennystä yrityksellä tai työntekijällä teetetystä työstä.

Kotitalousvähennyslaskurin käyttö on helppoa ja nopeaa. Laskurin avulla voit laskea vähennyksen määrän ja säästää aikaa sekä vaivaa. Laskuri kertoo sinulle tarkasti, kuinka paljon voit saada kotitalousvähennystä erilaisista töistä ja millä tavalla vähennys lasketaan.

Kotitalousvähennyslaskurin käyttö on erityisen hyödyllistä, jos teetät töitä usein kotona tai omassa asunnossasi. Laskuri auttaa sinua arvioimaan, kuinka paljon voit säästää veroissa ja kuinka paljon sinun tulee maksaa remonteista tai muista töistä.

Kotitalousvähennyslaskurin käyttö on maksutonta ja sen avulla voit säästää paljon aikaa ja vaivaa. Voit käyttää laskuria milloin tahansa ja missä tahansa, kun tarvitset apua kotitalousvähennyksen laskemisessa.

Käytä Banke-kotitalousvähennyslaskuria ja säästä aikaa ja rahaa!

Usein kysytyt kysymykset

Milloin kotitalousvähennys ilmoitetaan?

Kotitalousvähennys ilmoitetaan veroilmoituksessa. Vähennyksen saa siis vasta seuraavana vuonna, kun työ on tehty ja maksettu.

Kuinka kotitalousvähennys lasketaan?

Kotitalousvähennys lasketaan kotitalouspalvelun työn osuudesta. Vähennys on 40 % työn osuudesta, jos työ on teetetty yritykseltä. Jos taas palkkaat työntekijän, voit vähentää palkasta 15 % sekä siihen liittyvät työnantajan sivukulut.

Miten lasken kotitalousvähennyksen?

Kotitalousvähennyksen laskeminen on helppoa. Sinun tulee vain laskea kotitalouspalvelun työn osuus ja vähentää siitä 40 %, jos työ on teetetty yritykseltä. Jos taas palkkaat työntekijän, voit vähentää palkasta 15 % sekä siihen liittyvät työnantajan sivukulut.

Mikä on maksimimäärä kotitalousvähennykselle?

Maksimimäärä kotitalousvähennykselle on 2250 euroa/henkilö vuodessa. Saat maksimivähennyksen, kun laskussa on työn osuutta vähintään 5875 euroa. Muista, että kotitalousvähennys on aina henkilökohtainen.

Voiko kotitalousvähennyksen saada takautuvasti?

Valitettavasti kotitalousvähennystä ei voi saada takautuvasti. Vähennys on mahdollista saada vasta seuraavana vuonna, kun työ on tehty ja maksettu.

Milloin kotitalousvähennys on voimassa vuonna 2024?

Kotitalousvähennys on voimassa myös vuonna 2024. Tarkempia tietoja vuoden 2024 kotitalousvähennyksestä julkaistaan verottajan sivuilla lähempänä vuoden vaihdetta.