IBAN-laskuri

IBAN-laskurin avulla voit laskea oikean IBAN-tilinumeron.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Iban laskuri – Helppo tapa tarkistaa tilinumero

Iban-laskuri on erittäin hyödyllinen työkalu, joka auttaa sinua muuntamaan tilinumeron IBAN-tilinumeroksi. IBAN-tilinumeron käyttö on yleistynyt Euroopassa, ja se on nykyään välttämätön monissa tilanteissa, kuten kansainvälisissä maksuissa.

Banke tarjoaa ilmaisen IBAN-laskurin, joka on helppo käyttää. Laskuri muuntaa tilinumeron IBAN-tilinumeroksi automaattisesti, joten sinun ei tarvitse huolehtia monimutkaisesta laskukaavasta. Voit käyttää laskuria missä tahansa ja milloin tahansa, kun tarvitset IBAN-tilinumeroa.

Banke tarjoaa myös muita laskureita, kuten ALV-laskurin ja viitenumerolaskurin. Nämä laskurit ovat erittäin hyödyllisiä, kun tarvitset nopeasti tietoa esimerkiksi arvonlisäveron määrästä tai viitenumerosta.

Kaikki Banke-palvelut ovat täysin ilmaisia, ja voit käyttää niitä rajattomasti.

Käyttämällä Banke-palveluita voit säästää aikaa ja rahaa. Palvelumme ovat helppokäyttöisiä ja luotettavia, ja voit luottaa siihen, että saat aina oikeat tiedot ja laskelmat.

Mikä on IBAN-laskuri?

IBAN-laskuri on kätevä työkalu, jonka avulla voit tarkistaa tilinumeron oikeellisuuden ja muuntaa sen IBAN-muotoon. IBAN on kansainvälinen tilinumerojärjestelmä, joka helpottaa maksuliikennettä Euroopan unionin ja Euroopan talousalueen maiden välillä. IBAN-tilinumero koostuu maakoodista, tarkistusnumerosta, pankkikoodista ja tilinumerosta.

IBAN-laskuri on täysin ilmainen ja helppokäyttöinen. Banke tarjoaa asiakkailleen IBAN-laskurin lisäksi myös muita hyödyllisiä laskureita, kuten viitenumerolaskurin ja alv-laskurin. Näiden laskureiden avulla voit helposti laskea esimerkiksi arvonlisäveron osuuden tai luoda oikeanlaisen viitenumeron laskulle.

IBAN-laskurin käyttö on erittäin tärkeää, sillä virheellinen tilinumero voi johtaa maksun viivästymiseen tai jopa palautumiseen. IBAN-laskurin avulla voit varmistaa, että tilinumero on oikein ja maksu menee perille ilman ongelmia.

IBAN-laskurin käyttö

Kun tarvitset IBAN-tilinumeron, Banke tarjoaa kätevän IBAN-laskurin, joka auttaa sinua muuntamaan vanhan tilinumeron uuteen muotoon. Tämä auttaa sinua välttämään virheitä maksutapahtumissa ja säästää aikaa.

IBAN-laskurimme on helppokäyttöinen ja nopea. Kirjoita vanha tilinumerosi laskurin kenttään ja paina muunna-painiketta. Laskuri laskee IBAN-tilinumeron puolestasi. Voit myös käyttää laskuria selvittääksesi BIC-tunnuksen ja pankkitiedot.

IBAN-laskukaava on monimutkainen, joten on turha käyttää itse aikaa sen laskemiseen. Laskurimme avulla saat tietää oikean numeron hetkessä. Voit käyttää laskuria niin usein kuin tarvitset.

IBAN-laskurin hyödyt

Iban-laskurin käyttö on erittäin hyödyllistä, kun haluat tarkistaa tilinumeron oikeellisuuden tai muuttaa vanhan tilinumeron uuteen IBAN-muotoon. Banke tarjoaa käyttäjäystävällisen IBAN-laskurin, joka auttaa sinua selvittämään oikean tilinumeron hetkessä.

IBAN-laskurin käyttö on erittäin nopeaa ja helppoa. Kirjoita vanha tilinumero laskuriin ja se muuntaa sen uuteen IBAN-tilinumeromuotoon. Voit myös tarkistaa BIC-tunnuksen ja pankkitiedot samalla kertaa. Laskuri säästää aikaa ja vaivaa, sillä IBAN-tilinumeron laskukaava on monimutkainen ja sen laskeminen itse voi olla hankalaa.

IBAN-laskurin käyttö on erityisen hyödyllistä, kun haluat maksaa ulkomaanmaksuja tai vastaanottaa maksuja ulkomailta. IBAN-tilinumeromuoto on jo käytössä useimmissa Euroopan maissa ja sen käyttö yleistyy koko ajan. IBAN-laskurin avulla voit olla varma, että käytät oikeaa tilinumeroa ja maksu menee perille.

Banke IBAN-laskuri on ilmainen ja sen käyttö on turvallista. Laskuri ei tallenna syöttämiäsi tietoja eikä kerää henkilökohtaisia tietoja käyttäjistä. Voit käyttää laskuria milloin tahansa ja missä tahansa, kun tarvitset apua tilinumeron muuntamisessa uuteen IBAN-muotoon.

Käytä Banke IBAN-laskuria ja säästä aikaa ja vaivaa tilinumeroiden tarkistamisessa ja muuntamisessa uuteen IBAN-muotoon.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on IBAN-tilinumero?

IBAN on lyhenne sanoista International Bank Account Number. Se on yksilöllinen tilinumero, joka koostuu maakoodista, tarkistusnumerosta ja pankin tunnuksesta sekä tilinumerosta. IBAN-tilinumero on käytössä Euroopassa, Lähi-idässä ja joissain Afrikan maissa.

Miten muunnan vanhan tilinumeron IBAN-muotoon?

Vanhan tilinumeron muuntaminen IBAN-muotoon on helppoa Banke IBAN-laskurin avulla. Kirjoita laskuriin tilinumero vanhassa muodossa, niin saat heti tietää IBAN-tilinumeron, BIC-koodin ja pankin. IBAN-laskuri on työkalu, joka auttaa laskemaan IBAN-tilinumeron. Laskurin avulla saat tilinumeron varmasti ja helposti oikein.

Miten muunnan ulkomaisen tilinumeron IBAN-muotoon?

Ulkomaisen tilinumeron muuntaminen IBAN-muotoon voi olla hieman haastavampaa, sillä jokaisella maalla on oma IBAN-formaattinsa. Voit kuitenkin käyttää Banke IBAN-laskuria, joka osaa laskea IBAN-tilinumeron oikein useimpien maiden tilinumeroille.

Mikä on BIC-koodi?

BIC on lyhenne sanoista Bank Identifier Code. Se on pankin tunnuskoodi, joka auttaa tunnistamaan pankin ja sen sijainnin. BIC-koodi tarvitaan esimerkiksi silloin, kun tehdään ulkomaanmaksuja.

Miten löydän pankkini BIC-koodin?

Voit löytää pankkisi BIC-koodin esimerkiksi pankin verkkosivuilta tai ottamalla yhteyttä pankkiin suoraan. Voit myös käyttää Banke BIC-laskuria, joka auttaa sinua löytämään pankkisi BIC-koodin.

Miten löydän OP-tilinumeroni?

OP-tilinumeron löydät helposti verkkopankista tai ottamalla yhteyttä pankkiin suoraan. Voit myös käyttää Banke IBAN-laskuria, joka auttaa sinua muuntamaan vanhan OP-tilinumerosi IBAN-muotoon.