Venelaina - Hae lainaa veneen ostoon!

Hae venelaina. Kilpailutamme lainaa veneen ostoon usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Venelaina

Meidän kauttamme voit kilpailuttaa venelainan usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Banke ei myönnä lainoja itse, vaan autamme sinua löytämään edullisimman venelainan tarpeisiisi.

Venelaina on vakuudellinen tai vakuudeton laina, jolla rahoitetaan veneen ostamista. Vakuudellinen venelaina tarkoittaa, että lainan vakuutena käytetään ostettavaa venettä. Vakuudeton venelaina taas tarkoittaa sitä, että lainalle ei tarvita vakuutta.

Venelainan määrä ja laina-aika riippuvat ostettavan veneen hinnasta ja lainanottajan taloudellisesta tilanteesta. Meidän kauttamme voit hakea venelainaa jopa 70 000 euroon asti.

Kilpailuttamalla venelainan voit säästää merkittävästi kuluissa ja löytää edullisimman lainan. Voit täyttää ilmaisen venelainahakemuksen verkkosivuillamme ja saat ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi jo muutaman minuutin kuluttua hakemuksen lähettämisestä.

Jos olet hankkimassa venettä, kannattaa harkita venelainaa rahoituksen lähteenä. Meidän kauttamme voit löytää edullisimman venelainan tarpeisiisi.

Venelainan kilpailutus Banken avulla

Kun haet venelainaa Banke-palvelun kautta, aloitat hakuprosessin täyttämällä ilmaisen ja nopean lainahakemuksen verkkosivuillamme. Hakemus on yksinkertainen ja vie vain muutaman minuutin aikaa. Täytä vain tarvittavat tiedot ja valitse haluamasi lainamäärä sekä laina-aika.

Kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi, kilpailutamme sen usealla eri pankilla ja rahoituslaitoksella. Saat ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi jo muutaman minuutin kuluttua lainahakemuksen lähettämisestä. Voit vertailla tarjouksia ja valita niistä itsellesi sopivimman.

Kun olet valinnut sopivan lainatarjouksen, hyväksyt sen ja allekirjoitat sopimuksen verkkopankkitunnuksilla. Tämän jälkeen rahat siirretään tilillesi muutaman arkipäivän kuluessa.

Venelainan kustannukset

Kun harkitset venelainan ottamista, on tärkeää ymmärtää sen kustannukset. Venelainan kustannukset koostuvat useista eri tekijöistä, kuten korosta ja maksuista. Tässä osiossa käymme läpi nämä tekijät tarkemmin.

Korko

Korko on yksi suurimmista kustannuksista venelainassa. Se määrittää sen, kuinka paljon sinun täytyy maksaa lainan takaisinmaksun aikana. Korko voi olla joko kiinteä tai muuttuva. Kiinteä korko tarkoittaa, että korko pysyy samana koko laina-ajan, kun taas muuttuva korko tarkoittaa, että korko voi vaihdella laina-ajan aikana.

Banke kilpailuttaa venelainat usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voimme tarjota kilpailukykyisiä korkoja asiakkaillemme. Voit käyttää Banke-lainalaskuria arvioidaksesi, kuinka paljon lainan takaisinmaksu maksaa kuukausittain.

Maksut

Venelainan kustannuksiin kuuluvat myös erilaiset maksut, kuten avausmaksu, tilinhoitomaksu ja mahdolliset muut kulut. Nämä maksut voivat vaihdella lainanmyöntäjän mukaan.

On tärkeää huomioida kaikki nämä kustannukset, kun harkitset venelainan ottamista. Banke auttaa sinua löytämään sopivan venelainan kilpailukykyisellä korolla ja kohtuullisilla maksuilla.

Venelainan takaisinmaksu

Kun haet venelainaa Bankesta, sinun täytyy tietää, miten laina maksetaan takaisin. Tässä osiossa käymme läpi takaisinmaksuaikataulun ja maksuviivästysten vaikutukset.

Takaisinmaksuaikataulu

Banke tarjoaa joustavia takaisinmaksuaikatauluja venelainoille. Voit valita takaisinmaksuajan 1-15 vuoden väliltä. Mitä pidempi takaisinmaksuaika, sitä pienemmät kuukausierät ovat. Toisaalta pidempi takaisinmaksuaika tarkoittaa myös suurempia kokonaiskustannuksia.

Takaisinmaksuaikataulun valitseminen on tärkeä päätös, joka vaikuttaa taloudelliseen tilanteeseesi pitkään aikaan. Siksi suosittelemme, että harkitset tarkkaan, mikä takaisinmaksuaikataulu sopii sinulle parhaiten.

Venelainan edut ja haitat

Edut

Venelaina on hyvä vaihtoehto, jos haluat hankkia veneen, mutta sinulla ei ole tarpeeksi rahaa käytettävissä. Banke voi auttaa sinua löytämään sopivan venelainan usean eri pankin ja rahoituslaitoksen joukosta.

Vakuudettoman venelainan etuna on, että sinun ei tarvitse laittaa omaisuutta lainan vakuudeksi. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos sinulla ei ole tarpeeksi arvokasta omaisuutta, jota voit käyttää vakuutena.

Banke tarjoaa myös mahdollisuuden kilpailuttaa venelainat, jolloin voit löytää edullisimman lainan. Voit vertailla useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamia lainoja ja valita sen, joka sopii sinulle parhaiten.

Haitat

Venelainan haittana on, että se on laina, joka on maksettava takaisin korkoineen. Tämä tarkoittaa, että sinun on maksettava enemmän rahaa takaisin kuin mitä olet lainannut.

Toinen haitta on se, että jos et maksa lainaa takaisin, voit menettää veneesi. Tämä johtuu siitä, että vene toimii usein lainan vakuutena.

On myös tärkeää huomata, että jos et ole varma, että pystyt maksamaan lainan takaisin, sinun ei pitäisi ottaa venelainaa. Voit harkita muita vaihtoehtoja, kuten säästämistä tai vuokraamista, kunnes sinulla on tarpeeksi rahaa veneen hankkimiseen.

Yhteenvetona voi todeta, että venelaina voi olla hyvä vaihtoehto, jos haluat hankkia veneen, mutta sinulla ei ole tarpeeksi rahaa käytettävissä. Banke voi auttaa sinua löytämään sopivan venelainan usean eri pankin ja rahoituslaitoksen joukosta. On kuitenkin tärkeää harkita tarkkaan, ennen kuin otat venelainan, ja varmistaa, että pystyt maksamaan sen takaisin.

Vaihtoehdot venelainalle

Henkilökohtainen laina

Henkilökohtainen laina on yleinen vaihtoehto venelainalle. Tämä laina myönnetään yksityishenkilölle, joka käyttää lainaa veneen ostamiseen. Lainan määrä ja korko vaihtelevat lainanantajasta riippuen. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voimme auttaa sinua löytämään parhaan henkilökohtaisen lainan veneen ostamiseen.

Henkilökohtaisen lainan etuna on se, että sinulla on täysi omistusoikeus veneeseen. Voit myös myydä veneen milloin tahansa halutessasi. Laina-aika voi olla jopa 15 vuotta, mikä antaa sinulle mahdollisuuden maksaa lainan takaisin pienemmissä erissä.

Leasing

Toinen vaihtoehto venelainalle on leasing. Leasing on vuokrausmuoto, jossa sinulla on käyttöoikeus veneeseen tietyksi ajaksi ja maksat kuukausittain vuokraa. Kun leasing-aika päättyy, voit joko palauttaa veneen tai ostaa sen omaksesi.

Leasingin etuna on se, että sinun ei tarvitse huolehtia veneen ylläpidosta ja huollosta, sillä se kuuluu leasing-sopimukseen. Leasing on myös hyvä vaihtoehto, jos et halua sitoutua pitkään laina-aikaan.

Usein kysytyt kysymykset

Miten Nordean venelainan korko määräytyy?

Nordea määrittelee venelainan koron yksilöllisesti asiakkaan taloudellisen tilanteen ja lainan määrän perusteella. Koron suuruuteen vaikuttaa myös lainan vakuusarvo. Nordea tarjoaa lainaa veneen ostoa varten jopa 50 000 euroon asti.

Miten haen S-Pankin venelainaa?

S-Pankin venelainan hakeminen on helppoa. Voit hakea lainaa verkossa tai käymällä lähimmässä S-Pankin konttorissa. Lainapäätös tehdään nopeasti ja lainan saaminen edellyttää yleensä vakuuksia.

Miten veneen rahoitus lasketaan?

Veneen rahoituksen laskeminen perustuu useisiin tekijöihin, kuten veneen hintaan, lainan määrään, laina-ajan pituuteen ja koron suuruuteen. Laina-ajan pituus vaikuttaa merkittävästi kuukausierän suuruuteen. Veneen rahoitusta kannattaa vertailla eri lainantarjoajien välillä.

Mitkä ovat Danske Bankin venelainan ehdot?

Danske Bankin venelaina edellyttää yleensä vakuuksia, kuten kiinteistöä tai osakkeita. Lainan määrä voi olla jopa 100 000 euroa ja laina-aika jopa 20 vuotta. Lainan korko määräytyy yksilöllisesti asiakkaan taloudellisen tilanteen perusteella.

Miten Svean venerahoitus toimii?

Svean venerahoitus on vakuudeton laina, jonka avulla voit rahoittaa veneen hankinnan nopeasti ja helposti. Lainan määrä voi olla jopa 50 000 euroa ja laina-aika jopa 10 vuotta. Lainan korko määräytyy yksilöllisesti asiakkaan taloudellisen tilanteen perusteella.

Miten veneen rahoituslaskuri toimii?

Veneen rahoituslaskuri auttaa vertailemaan eri lainantarjoajien tarjoamia lainoja. Laskuriin syötetään veneen hinta, lainan määrä, laina-aika ja mahdolliset vakuudet. Laskuri laskee kuukausierän suuruuden ja lainan kokonaiskustannukset eri vaihtoehdoilla.