Remonttilaina - Hae lainaa remonttiin!

Hae remonttilaina. Kilpailutamme lainaa remonttiin usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Remonttilaina

Remonttilaina on laina, jota voi hakea remonttia tai kodin kunnostusta varten. Se on yleensä vakuudeton laina, joka tarkoittaa, että lainaa voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia. Lainan määrä vaihtelee yleensä muutamasta sadasta eurosta jopa kymmeniin tuhansiin euroihin asti. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten lainan hakija voi valita itselleen sopivimman vaihtoehdon.

Remonttilainan hakeminen on yleensä helppoa ja nopeaa. Lainaa voi hakea netissä, ja hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Lainapäätös annetaan yleensä nopeasti, ja rahat siirretään tilille heti kun hakemus on hyväksytty.

Remonttilainan tärkeys

Remonttilaina on tärkeä vaihtoehto, kun haluat tehdä kodissasi muutoksia. Remonttilainan avulla voit rahoittaa esimerkiksi keittiön tai kylpyhuoneen remontin, uusien kodinkoneiden hankinnan tai vaikkapa pihan kunnostuksen. Remonttilaina mahdollistaa sen, että voit toteuttaa unelmiesi kodin ilman, että sinun tarvitsee säästää vuosia.

On tärkeää muistaa, että remonttilainaa kannattaa hakea vain tarpeeseen. Laina on aina maksettava takaisin, ja sen korko voi olla korkea. Ennen lainan hakemista kannattaa miettiä tarkkaan, kuinka paljon rahaa tarvitset ja miten maksat lainan takaisin. Banke auttaa sinua löytämään sopivimman lainan, joten voit olla varma, että saat parhaan mahdollisen lainan.

Remonttilainan kilpailutus Banken avulla

Remonttilainan hakeminen on helppoa ja nopeaa Banke-palvelun avulla. Voit täyttää lainahakemuksen verkossa, ja kilpailutamme lainasi usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Näin löydät varmasti itsellesi edullisimman lainatarjouksen remonttia varten.

Lainahakemuksen täyttäminen on maksutonta ja helppoa. Voit täyttää hakemuksen omalta tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi milloin tahansa. Hakemuksen täyttämiseen tarvitset henkilötietojesi lisäksi tiedot remonttisi kustannuksista ja arvioidun takaisinmaksuajan.

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, saat useita lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Voit vertailla tarjouksia ja valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Kun olet valinnut lainatarjouksen, allekirjoitat sopimuksen verkkopankkitunnuksillasi ja rahat siirretään tilillesi nopeasti.

Muista, että Banke ei myönnä lainoja itse, vaan kilpailutamme lainasi usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Näin löydät varmasti itsellesi edullisimman lainatarjouksen remonttia varten.

Remonttilainan ehdot

Korko

Kun haet remonttilainaa Bankesta, korko määräytyy henkilökohtaisen taloustilanteesi ja hakemasi lainan suuruuden mukaan. Me kilpailutamme lainasi usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voimme tarjota sinulle kilpailukykyisen koron. Lainan korko on kiinteä koko laina-ajan, joten maksuerät pysyvät samansuuruisina.

Maksuaika

Maksuaika remonttilainalle riippuu hakemasi lainan suuruudesta. Voit valita maksuajaksi 1-15 vuotta. Mitä pidempi maksuaika, sitä pienemmät ovat kuukausierät, mutta kokonaiskustannukset ovat suuremmat. Voit kuitenkin maksaa lainasi takaisin myös nopeammin ilman lisäkuluja.

Lainasumma

Banke myöntää remonttilainaa 500-70 000 euroa. Lainan määrä riippuu remonttisi suuruudesta ja tarvitsemastasi rahoituksesta. Voit käyttää lainan esimerkiksi keittiöremonttiin, kylpyhuoneremonttiin, lattian uusimiseen tai mihin tahansa muuhun kodin remonttiin. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, ja voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Remonttilainojen vertailu

Kun suunnittelet remonttia, on tärkeää löytää sopiva remonttilaina. Banke voi auttaa sinua löytämään parhaan remonttilainan, joka vastaa tarpeitasi ja budjettiasi. Tässä osiossa käymme läpi tärkeimmät vertailukriteerit ja parhaat remonttilainat.

Vertailukriteerit

Kun vertailet remonttilainoja, on tärkeää ottaa huomioon seuraavat kriteerit:

  • Korko: Vertaile eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamia korkoja. Muista, että koron lisäksi saatat joutua maksamaan muita kuluja, kuten avausmaksun tai tilinhoitomaksun.
  • Lainan määrä: Lainan määrä riippuu remontin laajuudesta ja budjetistasi. Vertaile eri lainasummia ja valitse sopiva vaihtoehto.
  • Takaisinmaksuaika: Takaisinmaksuaika vaikuttaa kuukausierän suuruuteen. Vertaile eri takaisinmaksuaikoja ja valitse sopiva vaihtoehto.
  • Joustavuus: Joissain tapauksissa saatat tarvita joustavuutta lainan takaisinmaksussa. Vertaile eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamia joustavia takaisinmaksuvaihtoehtoja.

Parhaat remonttilainat

Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voimme tarjota sinulle parhaat remonttilainat. Tässä muutamia esimerkkejä:

Laina Korko Lainasumma Takaisinmaksuaika
Laina A 2,5% 10 000€ 5 vuotta
Laina B 3,0% 15 000€ 7 vuotta
Laina C 3,5% 20 000€ 10 vuotta

Muista, että nämä ovat vain esimerkkejä. Voimme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan remonttilainan.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on remonttilainan suurin mahdollinen summa?

Remonttilainan suurin mahdollinen summa riippuu useista tekijöistä, kuten hakijan tulotasosta, lainan takaisinmaksuajasta ja vakuuksien arvosta. Banke kilpailuttaa remonttilainoja useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken, joten voimme auttaa löytämään juuri sinulle sopivan lainan.

Mikä on remonttilainan vakuusvaatimus?

Vakuusvaatimus riippuu lainan suuruudesta ja hakijan taloudellisesta tilanteesta. Vakuudellisessa lainassa lainan vakuutena toimii yleensä esimerkiksi asunto tai muu omaisuus. Vakuudettomassa lainassa taas ei tarvitse olla erillistä vakuutta. Banke kilpailuttaa molempia vaihtoehtoja, joten voimme auttaa löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Mitä eroa on vakuudellisella ja vakuudettomalla remonttilainalla?

Vakuudellisessa lainassa lainan vakuutena toimii yleensä esimerkiksi asunto tai muu omaisuus. Vakuudettomassa lainassa taas ei tarvitse olla erillistä vakuutta. Vakuudellinen laina voi olla edullisempi, koska lainanantajalla on vakuus lainalle. Vakuudettomassa lainassa taas hakijan taloudellinen tilanne on tärkeämpi tekijä lainan myöntämisessä. Banke kilpailuttaa molempia vaihtoehtoja, joten voimme auttaa löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Millä korolla remonttilainaa voi saada?

Remonttilainan korko riippuu useista tekijöistä, kuten hakijan taloudellisesta tilanteesta ja lainan takaisinmaksuajasta. Banke kilpailuttaa remonttilainoja useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken, joten voimme auttaa löytämään juuri sinulle sopivan lainan ja kilpailukykyisen koron.

Kannattaako remonttilaina ottaa?

Remonttilainan ottaminen voi olla järkevää, jos tarvitset rahoitusta suuremman remontin tekemiseen ja haluat jakaa kustannukset useammalle kuukaudelle. Ennen lainan ottamista kannattaa kuitenkin arvioida oma taloudellinen tilanne ja pohtia, onko lainan takaisinmaksu mahdollista omassa taloudessa. Banke kilpailuttaa remonttilainoja useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken, joten voimme auttaa löytämään juuri sinulle sopivan lainan.

Mistä löydän remonttilainan laskurin?

Banke tarjoaa remonttilainan laskurin, jolla voit arvioida lainan takaisinmaksueriä ja korkokuluja. Laskurin avulla voit vertailla eri lainavaihtoehtoja ja löytää juuri sinulle sopivan lainan. Laskuri löytyy Banke.fi -sivustolta.