Pankkilaina korko - Kilpailuta laina pankista!

Pankkilaina korko kannattaa kilpailuttaa. Lähetä maksuton hakemus. Kilpailutamme hakemuksesi usean pankin kesken.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Pankkilaina

Pankkilainat ovat yleisiä lainatuotteita, joita tarjoavat monet eri pankit. Pankkilainat ovat yleensä suurempia summia, joita haetaan esimerkiksi asunnon ostamiseen tai remontointiin. Pankkilainat voivat olla joko vakuudellisia tai vakuudettomia.

Vakuudellinen pankkilaina tarkoittaa sitä, että lainalle tarvitaan jokin vakuus. Vakuus voi olla esimerkiksi asunto, joka toimii lainan vakuutena. Tämä tarkoittaa sitä, että jos et pysty maksamaan lainaa takaisin sovitun ajan kuluessa, pankki voi myydä vakuuden ja saada lainan takaisin.

Vakuudeton pankkilaina sen sijaan ei vaadi vakuutta. Tämä tarkoittaa sitä, että lainan saaminen voi olla helpompaa, mutta lainan korko voi olla korkeampi kuin vakuudellisessa lainassa. Vakuudettomia pankkilainoja myönnetään yleensä pienempiä summia ja ne maksetaan takaisin nopeammin.

Banke kilpailuttaa eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamia pankkilainoja. Voimme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan lainan. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, ja voit saada lainatarjouksen jo muutamassa minuutissa.

Pankkilainatyypit

Pankkilainaa on erilaisia, ja ne ovat suunniteltu vastaamaan erilaisiin rahoitustarpeisiin. Tässä osiossa käymme läpi yleisimmät pankkilainan tyypit ja niiden ominaisuudet.

Asuntolaina

Asuntolaina on laina, joka on tarkoitettu asunnon ostamiseen tai remontoimiseen. Asuntolainan suuruus voi olla jopa useita satoja tuhansia euroja, ja laina-aika voi olla jopa 30 vuotta. Asuntolainan korko voi olla joko kiinteä tai vaihtuva, ja sen suuruus riippuu yleensä lainan suuruudesta ja takaisinmaksuajasta.

Asuntolainan ottaminen edellyttää yleensä vakuuksien antamista pankille. Vakuutena voi toimia esimerkiksi ostettava asunto tai muu omaisuus.

Kulutusluotto

Kulutusluotto on laina, joka on tarkoitettu kulutukseen, kuten kodin kalusteiden tai auton ostamiseen. Kulutusluoton suuruus voi olla muutamasta sadasta eurosta jopa 70 000 euroon asti. Laina-aika voi olla muutamasta kuukaudesta jopa useisiin vuosiin.

Kulutusluottoa voi hakea joko vakuudellisena tai vakuudettomana. Vakuudellisessa kulutusluotossa vakuutena toimii esimerkiksi omaisuus, kun taas vakuudettomassa lainassa vakuutta ei tarvita.

Opintolaina

Opintolaina on laina, joka on tarkoitettu opiskelijoiden käyttöön. Opintolainan suuruus voi olla muutamasta sadasta eurosta jopa 40 000 euroon asti. Laina-aika voi olla jopa 25 vuotta.

Opintolaina on yleensä valtion takaama, joten sen korko on matala. Opintolainan takaisinmaksu alkaa vasta opintojen päätyttyä, ja sen voi maksaa takaisin usean vuoden ajan.

Yrityslaina

Yrityslaina on laina, joka on tarkoitettu yrityksen käyttöön. Yrityslainan suuruus voi olla muutamasta sadasta eurosta jopa miljooniin euroihin asti. Laina-aika voi olla muutamasta kuukaudesta jopa useisiin vuosiin.

Yrityslainan ottaminen edellyttää yleensä vakuuksien antamista pankille. Vakuutena voi toimia esimerkiksi yrityksen omaisuus tai tulevat tulot. Yrityslainan korko riippuu yleensä lainan suuruudesta ja takaisinmaksuajasta.

Pankkilainan hakeminen

Pankkilainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Meidän kauttamme voit hakea lainaa Banke-kumppanipankkien ja rahoituslaitosten tarjonnasta. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, ja saat lainatarjoukset usein jo saman päivän aikana.

Lainaa voi hakea netissä tai konttorissa. Netin kautta lainan hakeminen on vaivattomampaa ja nopeampaa. Meidän verkkosivuillamme voit täyttää ilmaisen lainahakemuksen. Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Tarvitset vain henkilökohtaiset tietosi, tiedot taloudellisesta tilanteestasi ja toiveesi lainan määrästä ja takaisinmaksuajasta.

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen me kilpailutamme lainan puolestasi usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Saat lainatarjoukset sähköpostiisi, ja voit vertailla niitä rauhassa. Tarjouksissa näet tarkat kuukausierät, lainojen korot ja muut kulut.

Kun olet valinnut parhaan lainatarjouksen, voit hyväksyä sen verkkopankkitunnuksilla tai allekirjoittaa sopimuksen konttorissa. Lainan maksaminen tapahtuu yleensä muutaman päivän kuluessa sopimuksen allekirjoittamisesta.

Kannattaa muistaa, että lainan hakeminen kannattaa aina suunnitella huolellisesti. Lainan takaisinmaksukyky kannattaa arvioida realistisesti, jotta välttyy maksuvaikeuksilta.

Pankkilainan korko

Kun haet pankkilainaa, yksi tärkeimmistä huomioitavista asioista on lainan korko. Korko on se hinta, jonka maksat lainan käytöstä. Se voi vaihdella suuresti eri pankkien välillä, joten lainojen kilpailuttaminen on tärkeää.

Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voimme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan lainatarjouksen.

Lainan korko voi olla joko kiinteä tai vaihtuva. Kiinteä korko tarkoittaa, että korko pysyy samana koko laina-ajan. Vaihtuva korko puolestaan tarkoittaa, että korko voi muuttua laina-ajan aikana. Vaihtuvan koron etuna on se, että jos yleinen korkotaso laskee, myös sinun lainasi korko laskee. Toisaalta, jos korkotaso nousee, myös sinun lainasi korko nousee.

Kun vertailet eri pankkien lainatarjouksia, kannattaa huomioida myös lainan todellinen vuosikorko. Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainan kulut, kuten avausmaksut ja tilinhoitopalkkiot. Se antaa siis paremman kuvan lainan todellisista kustannuksista.

Pankkilainan takaisinmaksu

Kun haet pankkilainaa, on tärkeää ymmärtää takaisinmaksun ehdot. Pankkilainat ovat yleensä suurempia lainoja, joiden takaisinmaksuaika on usein pidempi kuin vakuudettomien lainojen. Banke kilpailuttaa usean pankin ja rahoituslaitoksen lainatarjoukset, joten voit löytää juuri sinulle sopivan takaisinmaksuaikataulun.

Takaisinmaksuaika riippuu lainan määrästä ja koroista. Mitä suurempi laina on, sitä pidempi on yleensä takaisinmaksuaika. Lainan korko vaikuttaa myös takaisinmaksuaikaan, sillä korkeampi korko tarkoittaa yleensä pidempää takaisinmaksuaikaa.

Banke auttaa sinua löytämään takaisinmaksuaikataulun, joka sopii juuri sinulle. Voit valita joustavan takaisinmaksuaikataulun, jotta voit maksaa lainan takaisin omassa tahdissasi. Voit myös hakea lyhennysvapaata, jolloin maksat pelkästään korkoa takaisinmaksuajan aikana.

Muista, että pankkilaina on sitova sopimus, joten on tärkeää, että ymmärrät takaisinmaksuun liittyvät ehdot ennen kuin allekirjoitat lainasopimuksen. Banke auttaa sinua vertailemaan eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjouksia, jotta löydät juuri sinulle sopivan pankkilainan takaisinmaksuehdot.

Pankkilainan edut ja haitat

Pankkilaina on yksi yleisimmistä tavoista hankkia rahoitusta suurempien hankintojen tai investointien tekemiseen. Se on yleensä vakuudeton laina, jonka saa pankilta tai muulta rahoituslaitokselta. Tässä osiossa käymme läpi pankkilainan etuja ja haittoja.

Edut

Banke auttaa sinua löytämään parhaan pankkilainan, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi. Pankkilaina voi olla hyvä vaihtoehto, jos tarvitset suuremman summan rahaa, mutta et halua ottaa lainaa esimerkiksi omaisuutesi vakuudeksi.

Pankkilainan etuja ovat:

  • Vakuudettomuus: Pankkilaina on yleensä vakuudeton, joten et tarvitse omaisuutta tai muita varallisuuseriä lainan vakuudeksi.
  • Nopeus: Pankkilaina on yleensä nopeampi vaihtoehto kuin esimerkiksi asuntolaina, sillä pankkilainan hakeminen ja käsittelyprosessi on nopeampi.
  • Joustavuus: Pankkilainan ehdot ja laina-aika ovat yleensä joustavat, joten voit valita juuri sinulle sopivan lainan.
  • Kilpailutus: Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit löytää halvimman lainan.

Haitat

Pankkilainan haittoja ovat:

  • Korkeampi korko: Vakuudettomien lainojen korot ovat yleensä korkeammat kuin vakuudellisten lainojen korot.
  • Lyhyempi laina-aika: Pankkilainan laina-aika on yleensä lyhyempi kuin esimerkiksi asuntolainan laina-aika.
  • Luottotappioriski: Pankkilaina on riski pankille, koska se on vakuudeton laina. Tämän takia pankki voi myöntää lainan vain hyvän luottoluokituksen omaaville hakijoille.

Vaikka pankkilainan haitat voivat kuulostaa huolestuttavilta, on tärkeää muistaa, että pankkilaina voi olla hyvä vaihtoehto, jos tarvitset nopeasti suuremman summan rahaa. Banke auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan pankkilainan, joka sopii tarpeisiisi.

Pankkilainan riskit

Pankkilaina on yleinen tapa rahoittaa suurempia hankintoja tai selvitä yllättävistä kuluista. Vaikka pankkilaina voi olla hyvä vaihtoehto, on tärkeää ymmärtää sen riskit ennen kuin ottaa lainaa.

Korkeat korot ja kulut

Pankkilainan korot ja kulut voivat olla korkeita, varsinkin jos laina on vakuudeton. On tärkeää tarkistaa kaikki lainan kulut ja korot ennen lainan ottamista. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voimme auttaa löytämään edullisimman lainan.

Maksuvaikeudet

Joskus elämässä voi tulla vastaan tilanteita, joissa lainan takaisinmaksu voi olla vaikeaa. Esimerkiksi työttömyys, sairaus tai muut yllättävät kulut voivat aiheuttaa maksuvaikeuksia. On tärkeää olla rehellinen itselleen ja harkita tarkkaan, kuinka paljon lainaa voi ottaa ja kuinka paljon pystyy maksamaan takaisin kuukausittain.

Luottotietojen menetys

Jos lainaa ei maksa takaisin sovitusti, voi se johtaa luottotietojen menetykseen. Luottotietojen menetys voi haitata tulevaisuudessa esimerkiksi asunnon vuokrausta tai uuden lainan hakemista. On tärkeää pitää huolta siitä, että lainan takaisinmaksu on mahdollista ja hoitaa lainanmaksu sovitusti.

Pankkilaina voi olla hyvä vaihtoehto, mutta sen riskit tulee ottaa huomioon ennen lainan ottamista.

Pankkilainan vakuudet

Pankkilainan vakuudet ovat tärkeä asia, joka on syytä ottaa huomioon lainaa hakiessa. Vakuudet voivat vaikuttaa lainan korkoon ja muihin ehtoihin, joten on tärkeää tietää, mitä erilaisia vakuuksia on ja miten ne vaikuttavat lainaan.

Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, ja meiltä voit hakea niin vakuudellista kuin vakuudetonta lainaa. Vakuudellinen laina tarkoittaa sitä, että lainan saamiseksi tarvitaan jonkinlainen vakuus, kuten esimerkiksi omaisuutta tai takaajia. Vakuudeton laina puolestaan myönnetään ilman vakuuksia, mutta sen korot ja ehdot voivat olla vakuudellista lainaa korkeammat.

Jos sinulla on tarjota vakuuksia, voit saada lainaa edullisemmin. Vakuudellisessa lainassa vakuus antaa pankille turvaa, että laina maksetaan takaisin sovitun aikataulun mukaisesti. Tällöin pankki voi myöntää lainaa suuremman summan ja antaa paremmat ehdot.

Vakuudettomassa lainassa ei ole vakuutta, joten pankki ottaa hieman suuremman riskin lainan takaisinmaksun suhteen. Tämän vuoksi vakuudettoman lainan korot ja ehdot voivat olla vakuudellista lainaa korkeammat. Vakuudettoman lainan etuna on kuitenkin nopeampi ja helpompi hakuprosessi, sillä vakuuksien arvioinnilta ja hyväksynnältä vältytään.

On tärkeää muistaa, että vakuudellisen ja vakuudettoman lainan välillä on eroja, ja jokainen lainanhakija voi valita itselleen sopivimman vaihtoehdon omien tarpeidensa ja taloudellisen tilanteensa mukaan. Banke auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen kilpailuttamalla useita eri pankkeja ja rahoituslaitoksia puolestasi.

Pankkilainan sopimusehdot

Kun haet pankkilainaa Banke-palvelun kautta, sinun tulee olla tietoinen sopimusehdoista ja niiden vaikutuksista. Pankkilainan sopimusehdot voivat vaihdella pankista toiseen, joten on tärkeää lukea ne huolellisesti ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Pankkilainan sopimusehdot sisältävät yksityiskohtaiset tiedot lainan korosta, takaisinmaksuehdoista, mahdollisista lisämaksuista ja muista tärkeistä ehdoista. On tärkeää ymmärtää, että lainan takaisinmaksuun liittyvät ehdot vaikuttavat suoraan lainan kokonaiskustannuksiin.

Banke-kilpailutuspalvelun kautta voit vertailla pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamia lainaehtoja ja löytää itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Me autamme sinua löytämään edullisimman lainan, joka sopii tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi.

Muutamia tärkeitä asioita, joita kannattaa huomioida pankkilainan sopimusehdoissa, ovat esimerkiksi:

  • Lainan korko: Tämä on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joka vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin. Koron suuruus voi vaihdella eri pankkien välillä, joten kannattaa vertailla eri vaihtoehtoja huolellisesti.
  • Takaisinmaksuehdot: Takaisinmaksuehdot voivat vaihdella pankista riippuen. On tärkeää tarkistaa, kuinka pitkä takaisinmaksuaika on ja mitkä ovat kuukausierät.
  • Lisämaksut: Jotkut pankit voivat veloittaa lisämaksuja esimerkiksi lainan avausmaksusta tai muista kuluista. On tärkeää tarkistaa, mitkä kaikki kulut sisältyvät lainan kokonaiskustannuksiin.

Banke auttaa sinua vertailemaan eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamia lainaehtoja ja löytämään juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Pankkilainan uudelleenjärjestely

Jos sinulla on useampi laina, voit säästää huomattavasti rahaa yhdistämällä ne yhdeksi isommaksi lainaksi. Tätä kutsutaan pankkilainan uudelleenjärjestelyksi. Banke kilpailuttaa usean pankin ja rahoituslaitoksen lainatarjoukset, jotta voit löytää edullisimman lainan lainojen yhdistämiseen.

Uudelleenjärjestelyllä voit yhdistää esimerkiksi kulutusluotot, osamaksut, luottokorttilaskut ja muut pienet lainat yhdeksi isommaksi lainaksi. Näin voit saada yhden selkeän kuukausierän, joka on usein pienempi kuin aiempien lainojen yhteissumma.

Uudelleenjärjestely voi myös vaikuttaa merkittävästi lainan korkoon ja sitä kautta lainan kokonaiskustannuksiin. Kilpailuttamalla vanhan lainan tai yhdistämällä useita lainoja yhdeksi isommaksi lainaksi, voit säästää huomattavasti korkokuluissa.

Banke tarjoaa lainalaskuria, jonka avulla voit helposti laskea sopivan lainasumman ja laina-ajan uudelleenjärjestelyä varten. Voit myös hakea lainaa suoraan verkkosivuiltamme ja saat nopeasti lainatarjouksen usealta eri pankilta ja rahoituslaitokselta.

Huomioi kuitenkin, että uudelleenjärjestely ei aina ole järkevää tai kannattavaa. Ennen kuin päätät yhdistää lainasi, on tärkeää selvittää kaikki lainojen kulut ja vertailla niitä yhdistetyn lainan kuluihin.

Pankkilainan lainalaskuri

Kun etsit sopivaa pankkilainaa, on tärkeää tietää, kuinka paljon sinun on mahdollista lainata ja millainen kuukausierä sopii sinun budjettiisi. Banke tarjoaa kätevän lainalaskurin, jonka avulla voit arvioida lainan määrää ja kuukausierän suuruutta.

Lainalaskurimme on erittäin helppokäyttöinen. Valitse vain sopiva lainasumma ja laina-aika, niin laskuri näyttää sinulle arvioidun kuukausierän. Voit kokeilla eri lainasummia ja laina-aikoja nähdäksesi, miten ne vaikuttavat kuukausierään.

Lainalaskurimme avulla voit myös vertailla eri lainatarjouksia. Kilpailutamme lainan maksutta puolestasi noin 35 eri pankilla ja rahoituslaitoksella, joten voit olla varma, että löydät sopivan lainan tarpeisiisi.

Kun olet löytänyt sopivan lainan, voit hakea sitä helposti verkossa Banke-palvelumme kautta. Muistathan, että Banke ei myönnä lainoja itse, vaan kilpailuttaa niitä usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Usein kysytyt kysymykset

Miten lasketaan pankkilainan korko?

Pankkilainan korko lasketaan yleensä lainasumman, laina-ajan ja asiakkaan luottokelpoisuuden perusteella. Korko voi olla kiinteä tai vaihtuva ja se voi vaihdella eri pankkien välillä. Korkoa kannattaa vertailla eri pankkien välillä ennen lainan ottamista.

Mikä on vakuudellisen pankkilainan hyöty?

Vakuudellisen pankkilainan hyöty on yleensä alhaisempi korko verrattuna vakuudettomaan lainaan. Vakuudellinen laina voidaan saada esimerkiksi asunnon tai auton vakuudeksi. Vakuus antaa pankille lisäturvaa lainan takaisinmaksusta.

Kuinka nopeasti Banke käsittelee lainahakemuksen?

Banke käsittelee lainahakemuksen yleensä muutamassa päivässä. Hakemuksen käsittelyaika voi kuitenkin vaihdella hakemuksen ja pankin välisen yhteydenpidon mukaan.

Mikä on edullisin pankkilaina?

Edullisin pankkilaina riippuu henkilön taloudellisesta tilanteesta ja lainan määrästä. Pankkilainojen koroissa voi olla suuria eroja eri pankkien välillä. Kannattaa vertailla eri pankkien lainatarjouksia ennen lainan ottamista.

Paljonko voi saada lainaa 2000 euron kuukausituloilla?

Lainan määrä, jonka voi saada 2000 euron kuukausituloilla, riippuu henkilön taloudellisesta tilanteesta ja lainan takaisinmaksukyvystä. Yleensä pankit tarkistavat asiakkaan tulot ja menot ennen lainan myöntämistä.

Mikä pankki tarjoaa halvimman koron?

Halvimman koron tarjoava pankki riippuu henkilön taloudellisesta tilanteesta ja lainan määrästä. Pankkien korkotarjouksissa voi olla suuria eroja. Kannattaa vertailla eri pankkien lainatarjouksia ennen lainan ottamista.