Paljonko voin saada lainaa? Tee maksuton hakemus ja ota siitä selvää!

Lähetä maksuton lainahakemus ja saat selville paljonko voit saada lainaa tuloillasi! Hakemus kilpailutetaan usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Paljonko voin saada lainaa?

Lainan määrä riippuu monista tekijöistä, kuten tulojen määrästä, veloista, menoista, lainan käyttötarkoituksesta, rinnakkaishakijasta sekä takaisinmaksuajasta. Banke auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan lainan määrän.

Kun haet lainaa Bankesta, voit saada lainaa ilman vakuuksia enintään 70 000 euroa. Lainan määrä riippuu yksilöllisestä tilanteestasi, tarpeistasi ja maksukyvystäsi. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit olla varma, että saat parhaan mahdollisen tarjouksen.

Tulojen vaikutus siihen paljonko voit saada lainaa

Tulojesi määrä vaikuttaa suuresti siihen, kuinka paljon lainaa voit saada. Luotonmyöntäjät haluavat olla varmoja siitä, että sinulla on tarpeeksi tuloja takaisinmaksuun. Yleinen käytäntö on, että lainan takaisinmaksuerä ei saisi ylittää 40 % nettotuloistasi.

Banke auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan lainan määrän, joka perustuu tulojesi määrään ja takaisinmaksukykysi arviointiin. Voit myös hakea lainaa yhteishakijan kanssa, mikä voi parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa suuremmalla summalla tai paremmilla ehdoilla.

Yhteenvetona, Banke auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan lainan määrän, joka perustuu yksilölliseen tilanteeseesi, tarpeisiisi ja maksukykysi arviointiin.

Lainan hakeminen

Banke tekee lainan hakemisesta helppoa ja nopeaa. Voit täyttää lainahakemuksen verkkosivuillamme ja saat lainapäätöksen heti. Hakuprosessi kestää vain muutaman minuutin ja se on täysin ilmaista.

Ennen kuin aloitat hakuprosessin, varmista että täytät seuraavat vaatimukset:

  • Olet vähintään 18-vuotias
  • Sinulla on säännölliset tulot
  • Sinulla on puhtaat luottotiedot

Hakuprosessi koostuu seuraavista vaiheista:

  1. Täytä lainahakemus verkkosivuillamme. Muista antaa kaikki tarvittavat tiedot huolellisesti ja tarkasti.
  2. Saat lainapäätöksen heti hakemuksen jättämisen jälkeen. Päätös perustuu antamiisi tietoihin, joten varmista että olet antanut kaikki tiedot oikein.
  3. Hyväksy lainatarjous ja allekirjoita lainasopimus verkkopankkitunnuksilla.
  4. Saat rahat tilillesi yleensä samana päivänä.

Tarvittavat dokumentit

Lainan hakemiseen tarvitset seuraavat dokumentit:

  • Palkkatodistus tai muu tuloselvitys
  • Verotuspäätös tai veroilmoitus
  • Henkilöllisyystodistus

Jos haet lainaa yhteishakijan kanssa, tarvitset myös yhteishakijan tiedot ja dokumentit. Muista antaa kaikki tarvittavat tiedot huolellisesti ja tarkasti, jotta hakuprosessi sujuu nopeasti ja vaivattomasti.

Jos sinulla on kysyttävää lainan hakemisesta tai tarvitset apua hakuprosessissa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lainan takaisinmaksu

Kun kilpailutat lainaa Banken avulla, sinun on tärkeää tietää, miten laina tulee takaisin maksettavaksi. Tässä osiossa käymme läpi lainan takaisinmaksun perusasiat ja kerromme, miten voit toimia, jos kohtaat maksuvaikeuksia.

Takaisinmaksuohjelma

Lainan takaisinmaksuohjelma määrittää, kuinka paljon maksat lainaa takaisin kuukausittain. Banke tarjoaa asiakkailleen joustavan takaisinmaksuohjelman, joka mahdollistaa lainan takaisinmaksun omien taloudellisten resurssien mukaan.

Voit valita lainallesi takaisinmaksuajan 1-15 vuoden väliltä ja maksaa lainan takaisin joko tasalyhennyksin tai annuiteettilainana. Tasalyhennyksissä maksat lainaa takaisin samansuuruisina erinä koko laina-ajan. Annuiteettilainassa maksuerä pysyy samansuuruisena koko laina-ajan, mutta maksuerän sisältämän koron osuus pienenee ajan myötä.

Lainanantajat tarjoavat myös mahdollisuuden lyhennysvapaisiin kuukausiin, mikäli kohtaat tilapäisiä taloudellisia haasteita. Lyhennysvapaakuukausi tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse maksaa lainan lyhennystä kyseisenä kuukautena, mutta korko kuitenkin kertyy.

Maksuvaikeudet

Jos kohtaat maksuvaikeuksia, ota heti yhteyttä lainanantajaan. Lainanantaja auttaa sinua löytämään ratkaisun tilanteeseesi ja tarjoaa mahdollisuuden maksusuunnitelman muutoksiin.

Maksuvaikeuksien ennaltaehkäisyyn kannattaa varautua jo lainaa hakiessa. Mieti tarkkaan, kuinka paljon lainaa todella tarvitset ja miten pystyt sen takaisin maksamaan. Tee realistinen taloussuunnitelma ja varaudu yllättäviin kuluihin.

Lainan kustannukset

Lainan ottaminen on merkittävä taloudellinen päätös, joka vaatii tarkkaa harkintaa. Ennen lainan hakemista on tärkeää ymmärtää, että lainan kustannukset muodostuvat monesta eri tekijästä. Tässä osiossa käymme läpi lainan kustannuksia ja mitä kaikkea tulee ottaa huomioon ennen lainan hakemista.

Korko ja muut maksut

Lainan korko on yksi merkittävimmistä kustannuksista. Korko määrittää sen, kuinka paljon lainaa maksetaan takaisin laina-ajan kuluessa. Korko voi olla joko kiinteä tai vaihtuva. Kiinteä korko tarkoittaa sitä, että korko pysyy samana koko laina-ajan. Vaihtuva korko taas tarkoittaa sitä, että korko voi muuttua laina-ajan kuluessa.

Lainan kustannuksiin voi kuulua myös muita maksuja, kuten avausmaksu, tilinhoitomaksu, nostopalkkio ja viivästyskorko. Nämä maksut voivat vaihdella eri lainantarjoajien välillä. On tärkeää tutustua huolellisesti lainan ehtoihin ja maksuihin ennen lainan hakemista.

Lainan kustannukset esimerkkeinä

Alla on esimerkki siitä, miten lainan kustannukset voivat vaihdella eri lainasummilla ja laina-ajoilla. Huomioithan, että nämä ovat vain esimerkkejä ja todelliset kustannukset voivat vaihdella lainantarjoajien välillä.

Lainasumma Laina-aika Korko Kuukausierä Takaisinmaksettava summa
10 000 € 5 vuotta 5 % 188,71 € 11 322,60 €
20 000 € 10 vuotta 4 % 202,49 € 24 298,80 €
30 000 € 15 vuotta 3 % 212,67 € 38 280,60 €

Yllä olevassa taulukossa esitetään eri lainasummien ja laina-aikojen kustannuksia eri korkoprosenttien mukaan. Huomioithan, että korkoprosentti on vain yksi tekijä lainan kustannuksissa ja että myös muut maksut voivat vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin.

Lainatyypit

Kun olet päättänyt hakea lainaa, sinun kannattaa tarkastella erilaisia lainavaihtoehtoja. Lainan hakeminen voi olla monimutkaista, mutta me voimme auttaa sinua löytämään sopivan lainan. Tässä osiossa käymme läpi erilaisia lainavaihtoehtoja, joita voit harkita.

Pankkilainat

Pankkilainat ovat yleisin tapa hakea lainaa. Pankit tarjoavat lainoja eri tarkoituksiin, kuten auton ostoon, asunnon ostoon tai remontointiin. Pankkilainan etuna on usein edullisempi korko ja pidempi takaisinmaksuaika. Pankkilainan hakeminen voi kuitenkin olla aikaa vievää ja vaatia paljon dokumentteja.

Banke kilpailuttaa pankkilainat usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit löytää edullisemman lainan helpommin.

Vertaislainat

Vertaislainat ovat uudempi tapa hakea lainaa. Vertaislainassa yksityishenkilöt lainaavat rahaa toisille yksityishenkilöille. Vertaislainan etuna on usein nopeampi hakuprosessi ja edullisempi korko. Vertaislainan hakeminen vaatii kuitenkin usein hyvän luottoluokituksen.

Banke kilpailuttaa myös vertaislainat usean vertaislainapalvelun kesken, joten voit löytää edullisimman vertaislainan helposti.

Pikavipit

Pikavipit ovat pieniä lainoja, joita voi hakea nopeasti ja helposti. Pikavippi on hyvä vaihtoehto, jos tarvitset rahaa nopeasti esimerkiksi yllättävien menojen kattamiseen. Pikavipin haittapuoli on kuitenkin usein korkea korko ja lyhyt takaisinmaksuaika.

Toivomme, että tämä osio auttoi sinua ymmärtämään erilaisia lainavaihtoehtoja. Muista aina vertailla eri lainavaihtoehtoja ennen lainan hakemista, jotta löydät sopivan lainan tarpeisiisi.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on asuntolainan määrä suhteessa tuloihin?

Asuntolainan määrä suhteessa tuloihin riippuu monista tekijöistä, kuten tulojen määrästä, veloista, menoista, lainan käyttötarkoituksesta, rinnakkaishakijasta sekä takaisinmaksuajasta. Yleensä asuntolainan määrä suhteessa tuloihin ei saisi ylittää 30-40% kuukausituloista.

Paljonko voi saada lainaa 4000 euron tuloilla?

Lainan määrä, joka voidaan myöntää 4000 euron tuloilla, riippuu muista tekijöistä, kuten veloista, menoista, lainan käyttötarkoituksesta, rinnakkaishakijasta sekä takaisinmaksuajasta. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten kannattaa käyttää lainavertailupalvelua selvittääkseen tarkemmin oman tilanteensa.

Mikä on Nordean asuntolainalaskurin tulos?

Nordean asuntolainalaskuri auttaa arvioimaan, paljonko voit saada asuntolainaa ja millaisilla kuukausierillä. Laskurin tulos riippuu monista tekijöistä, kuten tuloista, veloista, menoista, lainan käyttötarkoituksesta, rinnakkaishakijasta sekä takaisinmaksuajasta. Laskuri on hyvä työkalu alustavan arvion tekemiseen, mutta lopullinen lainapäätös tehdään aina yksilöllisesti.

Miten Danske Bankin asuntolainalaskuri toimii?

Danske Bankin asuntolainalaskuri auttaa arvioimaan, paljonko voit saada asuntolainaa ja millaisilla kuukausierillä. Laskurin tulos riippuu monista tekijöistä, kuten tuloista, veloista, menoista, lainan käyttötarkoituksesta, rinnakkaishakijasta sekä takaisinmaksuajasta. Laskuri on hyvä työkalu alustavan arvion tekemiseen, mutta lopullinen lainapäätös tehdään aina yksilöllisesti.

Mikä on S-Pankin asuntolainalaskurin tulos?

S-Pankin asuntolainalaskuri auttaa arvioimaan, paljonko voit saada asuntolainaa ja millaisilla kuukausierillä. Laskurin tulos riippuu monista tekijöistä, kuten tuloista, veloista, menoista, lainan käyttötarkoituksesta, rinnakkaishakijasta sekä takaisinmaksuajasta. Laskuri on hyvä työkalu alustavan arvion tekemiseen, mutta lopullinen lainapäätös tehdään aina yksilöllisesti.

Paljonko voi saada lainaa 3000 euron tuloilla?

Lainan määrä, joka voidaan myöntää 3000 euron tuloilla, riippuu muista tekijöistä, kuten veloista, menoista, lainan käyttötarkoituksesta, rinnakkaishakijasta sekä takaisinmaksuajasta. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten kannattaa käyttää lainavertailupalvelua selvittääkseen tarkemmin oman tilanteensa.