Lyhytaikainen laina - Hae lainaa lyhyellä maksuajalla

Hae lyhytaikainen laina. Kilpailutamme lainaa lyhyellä maksuajalla usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Lyhytaikainen laina: Nopea ja helppo rahoitusratkaisu

Lyhytaikainen laina on kertaluontoinen laina, jolla on lyhyt takaisinmaksuaika. Tavallisesti takaisinmaksuaika on alle vuoden mittainen. Summat voivat vaihdella esimerkiksi muutamasta tuhannesta eurosta aina sataan tuhanteen euroon.

Lyhytaikainen laina on tarkoitettu yleensä yrityksille, jotka tarvitsevat nopeasti rahoitusta esimerkiksi liiketoiminnan kasvattamiseen, investointeihin tai kausivaihteluiden tasaamiseen. Lyhytaikaisen lainan avulla yritys voi nopeasti saada tarvitsemansa rahoituksen ja maksaa sen takaisin lyhyessä ajassa.

Banke kilpailuttaa lyhytaikaisia lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten löydät helposti edullisimman lyhytaikaisen lainan. Tarjoamme lainoja enintään 70 000 euroa, ja takaisinmaksuaika voi olla jopa 15 vuotta.

Lyhytaikainen laina on erinomainen vaihtoehto, kun tarvitset nopeasti rahoitusta ja haluat maksaa sen takaisin lyhyessä ajassa. Banke auttaa sinua löytämään sopivan lainan tarpeisiisi.

Mikä on lyhytaikainen laina?

Lyhytaikainen laina on yleensä kertaluontoinen laina, jonka takaisinmaksuaika on alle vuoden. Se on usein hyvä vaihtoehto, kun tarvitset nopeasti rahaa esimerkiksi odottamattomien kulujen kattamiseen tai laskujen maksamiseen. Banke kilpailuttaa lyhytaikaisia lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voimme auttaa sinua löytämään sopivan lainan tarpeisiisi.

Lyhytaikaisia lainoja on erilaisia, ja tässä kerromme lyhyesti niiden tyypit:

Joustoluotto

Joustoluotto on luotto, joka on käytettävissäsi jatkuvasti. Voit nostaa luottoa tarpeen mukaan, ja maksat korkoa vain nostetusta summasta. Joustoluotto sopii hyvin silloin, kun tarvitset joustavuutta rahankäytössäsi.

Pikavippi

Pikavippi on nopea ja helppo tapa saada lainaa lyhyeksi ajaksi. Pikavippiä voi hakea netissä tai tekstiviestillä, ja lainan saa yleensä tilille muutamassa tunnissa. Pikavippiä ei kuitenkaan kannata ottaa kevyesti, sillä sen korko voi olla hyvin korkea.

Kulutusluotto

Kulutusluotto on laina, jota voi hakea suurempaan hankintaan, kuten auton ostoon tai remonttiin. Kulutusluoton takaisinmaksuaika on yleensä pidempi kuin pikavipin, ja sen korot ovat yleensä alhaisemmat. Kulutusluottoa hakiessa kannattaa vertailla eri pankkien tarjouksia, jotta löytää sopivan lainan omiin tarpeisiin.

Luottokortti

Luottokortti on kätevä tapa saada lainaa tarpeen mukaan. Luottokortilla voi maksaa ostoksia ja nostaa käteistä automaateista. Luottokortin käytöstä peritään yleensä korkoa, joten sen käyttö kannattaa suunnitella huolellisesti.

Nämä ovat lyhytaikaisen lainan yleisimmät tyypit. Banke auttaa sinua löytämään sopivan lainan tarpeisiisi, joten ota rohkeasti yhteyttä, kun tarvitset lainaa.

Lyhytaikaisen lainan käyttötarkoitukset

Lyhytaikainen laina on erinomainen vaihtoehto silloin, kun tarvitset nopeasti rahaa lyhyeksi ajaksi. Tämä laina on suunniteltu erityisesti tilanteisiin, joissa tarvitset rahaa nopeasti ja takaisinmaksuajan tulee olla lyhyt. Tässä osiossa kerromme, mihin lyhytaikaisen lainan voi käyttää.

Lyhytaikainen laina sopii erinomaisesti esimerkiksi yllättävien menojen kattamiseen, kuten kotitalousremontteihin, auton korjauksiin tai laskujen maksamiseen. Laina on myös hyvä vaihtoehto, jos tarvitset rahaa investointeihin, kuten uuteen liiketoimintaan tai markkinointikampanjaan.

Lyhytaikaisen lainan suuruus voi vaihdella muutamasta tuhannesta eurosta aina sataan tuhanteen euroon. Takaisinmaksuaika on yleensä alle vuoden mittainen, joten laina sopii erityisesti lyhytaikaisiin rahoitustarpeisiin.

Banke kilpailuttaa lyhytaikaisia lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voimme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset lainaehdot. Meidän kauttamme voit hakea lyhytaikaista lainaa helposti ja nopeasti, ja saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Lyhytaikaisen lainan hakeminen

Lyhytaikainen laina on nopea ja kätevä tapa saada tarvitsemaasi rahoitusta. Banke tarjoaa lyhytaikaisia lainoja, jotka ovat vakuudettomia, eli niitä varten ei tarvita takaajia tai vakuuksia. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa.

Voit hakea lyhytaikaista lainaa Bankesta netissä täyttämällä ilmaisen lainahakemuksen. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, ja saat lainapäätöksen nopeasti. Jos lainahakemus hyväksytään, saat rahat käyttöösi yleensä samana päivänä.

Muutamia asioita, jotka kannattaa huomioida lyhytaikaisen lainan hakemisessa:

  • Tarkista, että täytät lainan myöntämisen ehdot. Banke kilpailuttaa lainoja yli 18-vuotiaille Suomen kansalaisille, joilla on säännölliset tulot ja hyvä luottotietorekisteri.
  • Mieti, kuinka paljon lainaa tarvitset ja kuinka nopeasti voit maksaa sen takaisin. Lyhytaikaisia lainoja myönnetään yleensä muutamasta sadasta eurosta muutamaan tuhanteen euroon asti.
  • Vertaile lainatarjouksia ja valitse paras vaihtoehto. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten saat varmasti kilpailukykyisen tarjouksen.

Lyhytaikaisen lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa Bankesta. Muista kuitenkin aina harkita huolella, tarvitsetko lainaa ja kuinka paljon voit maksaa sitä takaisin.

Lyhytaikaisen lainan kustannukset

Lyhytaikaisen lainan kustannukset muodostuvat usein lainan korosta, avausmaksusta ja mahdollisista muista kuluista. Lainan koron suuruus voi vaihdella lainanantajasta ja lainan määrästä riippuen. Lainan avausmaksu on yleensä kiinteä summa, joka lisätään lainan kokonaissummaan.

Banke kilpailuttaa lyhytaikaisia lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit löytää edullisimman lainatarjouksen helposti. Voit myös käyttää lainalaskuria, joka auttaa sinua arvioimaan lainan kokonaiskustannukset ja kuukausierän suuruuden.

On tärkeää muistaa, että lyhytaikaisen lainan kustannukset voivat olla korkeammat kuin pidemmän aikavälin lainojen kustannukset, sillä koron suuruus voi olla suurempi lyhyemmällä takaisinmaksuajalla. Siksi onkin tärkeää harkita tarkkaan, tarvitsetko todella lyhytaikaista lainaa ja vertailla eri lainavaihtoehtoja ennen päätöksen tekemistä.

Jos tarvitset lyhytaikaista lainaa, Banke voi auttaa sinua löytämään sopivan lainan tarpeisiisi. Voit hakea lainaa helposti ja nopeasti netissä ja saada lainapäätöksen heti.

Lyhytaikaisen lainan edut ja haitat

Lyhytaikainen laina on yksi vaihtoehto, kun tarvitsee nopeaa ja tilapäistä rahoitusta. Tällainen laina sopii moniin erilaisiin tilanteisiin, kuten odottamattomiin kuluihin tai lyhytaikaisiin investointeihin. Lyhytaikainen laina on kuitenkin hyvä harkita tarkkaan, sillä sillä on sekä etuja että haittoja.

Edut

Lyhytaikaisen lainan etuja ovat:

  • Nopeus: Lyhytaikainen laina on nopea tapa saada rahaa käyttöön. Usein rahat saa käyttöön jopa samana päivänä, kunhan hakemus on hyväksytty.
  • Joustavuus: Lyhytaikainen laina on joustava, sillä sen laina-aika on yleensä lyhyt. Tämä tarkoittaa sitä, että lainan voi maksaa takaisin nopeasti ilman pitkäaikaista sitoumusta.
  • Vakuudettomuus: Lyhytaikainen laina on yleensä vakuudeton, eli sen saamiseksi ei tarvitse antaa takuita tai vakuuksia.

Haitat

Lyhytaikaisen lainan haittoja ovat:

  • Korkeat korot: Lyhytaikainen laina voi olla kallis, sillä sen korot voivat olla korkeat. Tämä johtuu siitä, että lainanantajalle tulee suurempi riski, kun laina-aika on lyhyt.
  • Lyhyt laina-aika: Lyhytaikainen laina on tarkoitettu tilapäiseen rahoitukseen, joten sen laina-aika on yleensä vain muutamasta kuukaudesta vuoteen. Tämä voi olla ongelma, jos tarvitsee pidempiaikaista rahoitusta.
  • Lainan saaminen voi olla hankalaa: Lyhytaikainen laina voi olla hankala saada, jos taloudellinen tilanne ei ole vakaa. Laina-ajan ollessa lyhyt, lainanantaja haluaa varmistaa, että lainan saaja pystyy maksamaan sen takaisin.

Kun harkitset lyhytaikaista lainaa, on tärkeää punnita sen etuja ja haittoja huolellisesti. Jos tarvitset nopeaa ja tilapäistä rahoitusta, lyhytaikainen laina voi olla hyvä vaihtoehto. Jos taas tarvitset pidempiaikaista rahoitusta, kannattaa harkita muita vaihtoehtoja.

Lyhytaikaisen lainan takaisinmaksu

Lyhytaikainen laina on tavallisesti kertaluontoinen laina, jolla on lyhyt takaisinmaksuaika. Takaisinmaksuaika on yleensä alle vuoden mittainen. Laina voidaan maksaa takaisin muutamissa päivissä tai kuukausissa. Laina voidaan maksaa kokonaan kerralla takaisin esimerkiksi seuraavasta palkasta, lomarahoista tai veronpalautuksista.

Lyhytaikaisen lainan takaisinmaksu on tärkeä osa lainan ottamista. On tärkeää suunnitella takaisinmaksusuunnitelma huolellisesti, jotta lainan takaisinmaksu sujuu ongelmitta. Takaisinmaksusuunnitelmaa laatiessa on hyvä ottaa huomioon oma taloudellinen tilanne, kuten tulot ja menot, sekä lainan takaisinmaksuun liittyvät kulut ja korot.

Banke kilpailuttaa lyhytaikaisia lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Tämä mahdollistaa sen, että asiakkaat voivat löytää itselleen sopivan lainan edullisesti ja nopeasti. Banke tarjoaa myös ilmaista lainojen kilpailutuspalvelua, joka auttaa asiakkaita löytämään parhaan lainatarjouksen.

Lyhytaikaisen lainan takaisinmaksu on tärkeä osa lainan ottamista, ja sen suunnitteluun kannattaa käyttää aikaa ja vaivaa. Banke auttaa asiakkaitaan löytämään sopivan lainan edullisesti ja nopeasti.

Lyhytaikaisen lainan riskit

Lyhytaikainen laina on nopea ja helppo tapa saada rahaa lyhytaikaiseen tarpeeseen. Kuitenkin, ennen kuin hakee lyhytaikaista lainaa, on tärkeää ymmärtää sen riskit ja varoitukset.

Yksi tärkeimmistä riskeistä on korkea korko. Lyhytaikaiset lainat ovat yleensä korkeakorkoisia, ja korko voi nousta nopeasti, jos maksuaika ylittyy. Tämä voi johtaa siihen, että lainan kokonaiskustannukset kasvavat huomattavasti.

Toinen riski on lyhyt takaisinmaksuaika. Lyhytaikaiset lainat on tarkoitettu lyhytaikaisiin tarpeisiin, joten takaisinmaksuaika on yleensä alle vuoden. Tämä tarkoittaa, että lainan takaisinmaksu voi olla haastavaa, jos taloudellinen tilanne muuttuu odottamattomasti.

On myös tärkeää huomata, että lyhytaikaiset lainat voivat johtaa velkakierteeseen. Jos lainaa otetaan usein ja takaisinmaksu on vaikeaa, velka voi kasvaa nopeasti ja johtaa taloudellisiin vaikeuksiin.

Ennen kuin hakee lyhytaikaista lainaa, on tärkeää tarkastella omaa taloudellista tilannetta ja harkita muita vaihtoehtoja, kuten säästämistä tai lainan hakemista pankista. Banke ei myönnä lainoja itse, vaan kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten meidän asiantuntijamme voivat auttaa löytämään sopivan lainan tarpeisiisi.

Usein kysytyt kysymykset

Miten hakea lyhytaikaista lainaa?

Lyhytaikaisen lainan hakeminen on helppoa. Voit hakea lyhytaikaista lainaa Banke.fi -sivuston kautta täyttämällä lainahakemuksen. Hakemuksen täyttäminen on ilmaista eikä velvoita sinua mihinkään. Lainahakemuksen täytettyäsi saat lainapäätöksen nopeasti.

Kuinka nopeasti voin saada lyhytaikaista lainaa?

Banke.fi -sivuston kautta voit saada lyhytaikaista lainaa nopeasti. Lainapäätöksen saat jo muutamassa minuutissa lainahakemuksen täyttämisen jälkeen. Rahat siirretään tilillesi yleensä muutamassa päivässä.

Mistä löydän parhaat tarjoukset lyhytaikaisille lainoille?

Banke.fi -sivuston kautta voit kilpailuttaa eri pankkien ja rahoituslaitosten lyhytaikaiset lainatarjoukset helposti. Näin löydät parhaat tarjoukset lyhytaikaisille lainoille ja säästät rahaa.

Mitkä ovat lyhytaikaisten lainojen yleiset ehdot?

Lyhytaikaisten lainojen yleiset ehdot vaihtelevat lainantarjoajasta riippuen. Yleisesti ottaen lyhytaikaisen lainan takaisinmaksuaika on alle vuosi ja lainasummat ovat pienemmät kuin pitkäaikaisissa lainoissa. Lisäksi lyhytaikaiset lainat vaativat yleensä vakuudet tai takaajan.

Voinko saada lyhytaikaista lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä, voit saada lyhytaikaista lainaa ilman vakuuksia. Banke.fi -sivuston kautta voit vertailla eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamia vakuudettomia lyhytaikaisia lainoja.

Miten vertailen eri lyhytaikaisten lainojen kuluja ja korkoja?

Banke.fi -sivuston lainalaskurin avulla voit vertailla eri lyhytaikaisten lainojen kuluja ja korkoja helposti. Syötä lainalaskuriin haluamasi lainasumma ja takaisinmaksuaika, niin saat tarkat tiedot lainan kuluista ja koroista.