Lainan siirto toiseen pankkiin - Keskitä lainasi yhteen pankkiin ja säästä

Siirtämällä lainat yhteen pankkiin voit saada etuja ja paremmat lainaehdot.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Lainan siirto toiseen pankkiin – Näin se tapahtuu

Miksi siirtää laina toiseen pankkiin?

Lainan siirto toiseen pankkiin voi olla hyvä vaihtoehto, kun haluat neuvotella paremmat lainaehdot tai haluat yksinkertaistaa talouttasi. Siirto voi myös olla järkevää, jos olet tyytymätön nykyiseen pankkiisi tai haluat yhdistää useita lainoja yhdeksi.

Banke voi auttaa sinua löytämään parhaan tarjouksen useiden pankkien ja rahoituslaitosten joukosta. Me kilpailutamme lainat puolestasi ja löydämme sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Lainan siirron edut

Lainan siirto toiseen pankkiin voi tarjota useita etuja. Alla on joitakin niistä:

  • Paremmat lainaehdot: Uusi pankki voi tarjota paremmat lainaehdot, kuten pidemmän laina-ajan ja alhaisemman koron.
  • Yksinkertaisempi talous: Jos sinulla on useita eri lainoja eri pankeissa, voit yhdistää ne yhdeksi lainaksi uudessa pankissa. Tämä tekee taloutesi hallinnasta helpompaa.
  • Tyytyväisyys: Jos et ole tyytyväinen nykyiseen pankkiisi, voit siirtää lainasi toiseen pankkiin, joka tarjoaa parempaa palvelua ja asiakaspalvelua.

Banke voi auttaa sinua löytämään parhaan tarjouksen lainan siirtoon.

Lainan siirron kustannukset

Lainan siirto toiseen pankkiin voi tulla ajankohtaiseksi, kun nykyisen lainan ehdot eivät enää ole hyvät tai nykyisen pankin tarjoama korko ei ole kilpailukykyinen. Lainan siirtoon saattaa liittyä kuitenkin kustannuksia, joita kannattaa ottaa huomioon ennen päätöksen tekemistä.

Uuden lainan avaamiseen liittyvät kulut voivat olla merkittäviä, ja vanhan lainan ennenaikaisesta maksamisesta saattaa aiheutua maksuja. Lisäksi uuden pankin siirtokulut tulee huomioida. On tärkeää selvittää kaikki kustannukset ja vertailla niitä säästöihin, joita uusi laina voi tuoda.

Maksut ja palkkiot

Kun siirrät lainan toiseen pankkiin, vanha pankki voi periä maksun, jos maksat lainan pois ennenaikaisesti. Uuteen pankkiin siirtyminen voi myös aiheuttaa maksuja ja palkkioita, kuten siirtokuluja ja uuden lainan avaamiseen liittyviä kuluja.

On tärkeää selvittää kaikki maksut ja palkkiot ennen lainan siirtoa. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten me voimme auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen ja minimoida kustannukset.

Yhteenvetona, lainan siirto toiseen pankkiin voi olla kannattavaa, jos uusi lainatarjous on parempi kuin nykyinen ja kustannukset ovat hyväksyttävät. On kuitenkin tärkeää selvittää kaikki kustannukset ja maksut ennen päätöksen tekemistä.

Vinkkejä lainan siirtoon

Lainan siirto toiseen pankkiin voi olla hyvä vaihtoehto, jos nykyisen pankin lainaehtoihin tai palveluihin ei ole tyytyväinen. Tässä muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua siirtämään lainasi onnistuneesti.

  1. Kilpailuta lainat: Ennen kuin päätät siirtää lainasi toiseen pankkiin, kilpailuta lainat eri pankkien välillä. Banke kilpailuttaa lainojasi usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit löytää edullisemman lainan helposti.
  2. Tutki uuden pankin lainaehtoja: Ennen kuin siirrät lainasi uuteen pankkiin, tutki uuden pankin lainaehtoja huolellisesti. Varmista, että uuden pankin lainaehdot ovat paremmat kuin nykyisen pankin lainaehdot.
  3. Selvitä siirtokulut: Lainan siirtäminen toiseen pankkiin voi aiheuttaa siirtokuluja. Selvitä siirtokulut etukäteen ja varmista, että uuden pankin lainan kokonaiskustannukset ovat edullisemmat kuin nykyisen pankin lainan kokonaiskustannukset.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka siirrämme lainan toiseen pankkiin?

Lainan siirto toiseen pankkiin on helppoa. Voit tehdä sen itse tai valtuuttaa uuden pankin tekemään sen puolestasi. Ensimmäinen askel on ottaa yhteyttä uuteen pankkiin ja pyytää heitä kilpailuttamaan lainasi. Jos uusi pankki on valmis myöntämään sinulle lainan, voit käyttää sitä maksamaan vanhan lainasi pois kokonaan. Tämän jälkeen sinulla on vain yksi laina uudessa pankissa.

Miten ASP-tilin siirto toiseen pankkiin tapahtuu?

ASP-tilin siirto toiseen pankkiin tapahtuu samalla tavalla kuin lainan siirto. Sinun on otettava yhteyttä uuteen pankkiin ja pyydettävä heitä kilpailuttamaan lainasi. Jos uusi pankki on valmis myöntämään sinulle ASP-lainan, voit käyttää sitä maksamaan vanhan ASP-lainasi pois kokonaan. Tämän jälkeen sinulla on vain yksi ASP-laina uudessa pankissa.

Voiko asuntolainan siirtää toiseen pankkiin ilman kuluja?

Asuntolainan siirtäminen toiseen pankkiin voi aiheuttaa kuluja. Vanha pankki voi periä maksun, jos maksat lainan pois ennenaikaisesti, ja uuteen pankkiin pitää ehkä maksaa siirtokuluja. Siksi on tärkeää kilpailuttaa lainasi huolellisesti ja selvittää kaikki kustannukset ennen kuin siirrät lainan toiseen pankkiin.

Miten yhdistämme kaksi asuntolainaa?

Kahden asuntolainan yhdistäminen voi olla hyödyllistä, jos haluat pienentää kuukausierääsi tai lyhentää laina-aikaa. Voit yhdistää kaksi asuntolainaa ottamalla uuden lainan, jolla maksat molemmat vanhat lainat pois kokonaan. Tämän jälkeen sinulla on vain yksi laina uudessa pankissa.

Kauanko pankin vaihto yleensä kestää?

Pankin vaihto voi kestää muutamasta päivästä muutamaan viikkoon. Kaikki riippuu uuden pankin prosesseista ja siitä, kuinka nopeasti vanha pankki vapauttaa lainan panttioikeuden. On tärkeää olla kärsivällinen ja varata tarpeeksi aikaa prosessin suorittamiseen.

Mitä tietoja pankki vaatii lainan hakijalta?

Pankki vaatii yleensä joitain tietoja lainan hakijalta, kuten henkilötiedot, tulotiedot, työhistorian ja luottotiedot. Näiden tietojen avulla pankki voi arvioida lainan hakijan kykyä maksaa takaisin laina. On tärkeää antaa kaikki tarvittavat tiedot rehellisesti ja tarkasti, jotta pankki voi tehdä oikean päätöksen.