Lainan korko kannattaa kilpailuttaa!

Kilpailuta lainan korko. Kilpailutamme lainallesi parhaan koron usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Lainan korko

Lainan korko on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka vaikuttavat lainan kokonaiskustannuksiin. Banke tarjoaa lainan kilpailutuspalvelua, joka auttaa sinua löytämään edullisimman lainan. Lainan korko määräytyy useista tekijöistä, kuten lainan määrästä, laina-ajasta, lainatyypistä ja rahoittajasta.

Korko voi olla kiinteä tai vaihtuva. Kiinteä korko tarkoittaa, että korko pysyy samana koko laina-ajan. Vaihtuva korko taas tarkoittaa, että korko voi vaihdella laina-ajan aikana. Vaihtuvan koron suuruus määräytyy yleensä markkinakoron mukaan.

Kilpailuttamalla lainasi Banke-palvelussa voit vertailla eri lainantarjoajien korkoja ja löytää edullisimman lainan. Lainan korko kannattaa kilpailuttaa, sillä se voi vaikuttaa merkittävästi lainan kokonaiskustannuksiin.

Banke ei myönnä lainoja itse, vaan kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Voit kilpailuttaa niin pienet kuin isotkin lainat 500 eurosta aina 70 000 euroon asti. Kilpailutuspalvelumme on ilmainen ja helppo käyttää, ja se auttaa sinua löytämään edullisimman lainan.

Lainan korkotyypit

Lainan korko on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joka vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin. Korkotyyppi määrittää sen, miten lainan korko muuttuu ajan myötä.

Kiinteä korko

Kiinteä korko tarkoittaa sitä, että lainan korko pysyy samana koko laina-ajan. Tämä tarkoittaa sitä, että lainan kuukausierä on aina sama, ja lainan kokonaiskustannukset ovat ennustettavissa. Kiinteä korko sopii erityisesti silloin, kun haluat varmistaa, että lainan kuukausierä pysyy samana koko laina-ajan.

Muuttuva korko

Muuttuva korko tarkoittaa sitä, että lainan korko voi muuttua laina-ajan aikana. Muuttuvan koron lainassa korko sidotaan yleensä johonkin markkinakorkoon, kuten esimerkiksi 12 kuukauden Euriboriin. Tämä tarkoittaa sitä, että lainan korko voi nousta tai laskea markkinakoron muutosten mukana. Muuttuva korko sopii erityisesti silloin, kun uskot korkojen laskevan tulevaisuudessa.

Banke kilpailuttaa usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken erilaisia lainoja, joten voit löytää juuri sinulle sopivan lainan. Muista kuitenkin aina vertailla eri vaihtoehtoja ja tutustua lainaehtoihin huolellisesti ennen lainan hakemista.

Lainan korkolaskenta

Lainan korkolaskenta on tärkeä osa lainan hakuprosessia. Lainan korko vaikuttaa siihen, kuinka paljon lainasta joutuu maksamaan takaisin. Lainan korko määräytyy usein henkilökohtaisesti asiakkaan tulojen ja menojen perusteella. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit löytää edullisemman lainan.

Lainan korko lasketaan yleensä prosentteina lainan määrästä. Lainan korko voi olla joko kiinteä tai vaihtuva. Kiinteä korko pysyy samana koko laina-ajan, kun taas vaihtuva korko voi muuttua esimerkiksi markkinakorkojen mukaan.

Lainan korkolaskentaan vaikuttaa myös lainan takaisinmaksuaika. Mitä pidempi takaisinmaksuaika on, sitä enemmän korkoa joutuu maksamaan. Toisaalta lyhyempi takaisinmaksuaika voi nostaa kuukausierää, joten lainan takaisinmaksuaika kannattaa valita oman taloudellisen tilanteen mukaan.

Muista myös tarkistaa lainan todellinen vuosikorko, joka sisältää kaikki lainan kulut. Todellinen vuosikorko kertoo, kuinka paljon lainasta joutuu maksamaan vuosittain kaikkine kuluineen. Banke auttaa kilpailuttamaan lainoja, joten voit löytää edullisemman lainan ja säästää rahaa.

Korkojen vertailu Banken avulla

Kun etsit lainaa, yksi tärkeimmistä asioista, joihin kannattaa kiinnittää huomiota, on lainan korko. Lainan korko on se prosenttimäärä, jonka lainanantaja veloittaa lainan käytöstä. Lainan korko voi vaihdella suuresti eri lainanantajien välillä, joten kannattaa vertailla eri lainojen korkoja ennen lainan ottamista.

Banke tarjoaa ilmaisen lainavertailupalvelun, jonka avulla voit vertailla eri lainojen korkoja ja muita ehtoja. Meidän kauttamme voit hakea lainaa 500-70 000 euroa ja kilpailuttaa jopa 30 eri lainantarjoajaa. Näin voit löytää itsellesi parhaan mahdollisen lainan ja säästää rahaa koroissa.

Kun vertailet eri lainojen korkoja, kannattaa kiinnittää huomiota myös muihin lainan ehtoihin, kuten lainan takaisinmaksuaikaan ja mahdollisiin lisäkuluihin. Esimerkiksi pidempi takaisinmaksuaika voi tarkoittaa suurempia korkokuluja pitkällä aikavälillä, vaikka kuukausierät olisivatkin pienemmät.

Banke auttaa sinua vertailemaan eri lainojen korkoja ja muita ehtoja helposti ja nopeasti. Täytä lainahakemus sivuillamme ja saat lainatarjoukset useilta eri lainanantajilta. Näin voit valita itsellesi parhaan mahdollisen lainan ja säästää rahaa koroissa.

Korkojen vaikutus lainan maksuaikaan

Korkojen nousu tai lasku vaikuttaa suoraan lainan maksuaikaan. Kun korkotaso nousee, lainan kuukausierät kasvavat, ja vastaavasti, kun korkotaso laskee, kuukausierät pienenevät. Korkojen vaikutus lainan maksuaikaan kannattaa ottaa huomioon jo lainaa hakiessa.

Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten meillä on laaja näkemys korkotasoista ja niiden kehityksestä. Voimme auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan lainan, jossa korkojen vaikutus lainan maksuaikaan on mahdollisimman pieni.

Kun haet lainaa, kannattaa tarkistaa, onko lainan korko kiinteä vai vaihtuva. Kiinteä korko pysyy samana koko laina-ajan, kun taas vaihtuva korko seuraa markkinakorkojen kehitystä. Vaihtuvakorkoinen laina voi olla edullinen, jos korkotaso pysyy alhaisena, mutta se voi myös aiheuttaa riskin, jos korkotaso nousee.

Jos olet jo ottanut lainan ja korkotaso on noussut, voit harkita lainan uudelleenjärjestelyä tai vaihtamista edullisempaan lainaan. Banke voi auttaa sinua kilpailuttamaan lainasi uudelleen ja löytämään paremman korkotason ja maksuaikataulun.

Korkojen vaikutus lainan kustannuksiin

Korko on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka vaikuttavat lainan kustannuksiin. Lainan korko määrittää sen, kuinka paljon lainanottaja joutuu maksamaan takaisin lainaamastaan rahasta. Mitä korkeampi korko, sitä enemmän lainanottaja joutuu maksamaan takaisin.

Korkojen suuruus vaihtelee ajan ja markkinoiden mukaan. Banke kilpailuttaa useiden pankkien ja rahoituslaitosten lainoja, joten voimme tarjota asiakkaillemme aina parhaat mahdolliset korot.

Kun lainan korko nousee, myös lainan kuukausierät nousevat. Tämä tarkoittaa, että korkojen noustessa lainan takaisinmaksuun tarvittava summa kasvaa. Siksi on tärkeää valita laina, jonka korko on mahdollisimman alhainen.

Korkojen vaikutus lainan kustannuksiin on merkittävä.

Usein kysytyt kysymykset

Miten asuntolainan korko lasketaan?

Asuntolainan korko lasketaan yleensä pankin prime-koron ja asiakkaan henkilökohtaisen marginaalin perusteella. Prime-korko on pankin oma korko, joka määräytyy yleensä markkinakorkojen perusteella. Marginaali on asiakkaan henkilökohtainen korkolisä, joka määräytyy asiakkaan taloudellisen tilanteen ja riskiprofiilin perusteella. Yleensä marginaali on suurempi, jos asiakkaan taloudellinen tilanne on epävarmempi.

Mikä on Banke Prime-korko?

Banke ei myönnä lainoja itse, vaan kilpailuttaa niitä usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Tämän vuoksi Banke Prime-korkoa ei ole olemassa. Sen sijaan Banke kilpailuttaa asiakkailleen useiden eri pankkien prime-korot ja tarjoaa asiakkailleen parhaan mahdollisen tarjouksen.

Mikä on OP-prime-korko?

OP-prime-korko on OP oma prime-korko, joka määräytyy markkinakorkojen perusteella. OP-prime-korko on yksi vaihtoehto asuntolainan koroksi, mutta asiakkaan henkilökohtainen marginaali vaikuttaa myös lopulliseen korkoon.

Paljonko teillä on asuntolainan marginaali?

Banke ei myönnä lainoja itse, vaan kilpailuttaa niitä usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Tämän vuoksi meillä ei ole omaa asuntolainan marginaalia. Asiakkaan henkilökohtainen marginaali määräytyy asiakkaan taloudellisen tilanteen ja riskiprofiilin perusteella.

Paljonko korot nousevat 2023?

Emme voi ennustaa tarkasti, miten korot kehittyvät tulevaisuudessa. Koron kehitykseen vaikuttavat monet taloudelliset tekijät, kuten inflaatio, talouskasvu ja keskuspankkien rahapolitiikka. Suosittelemme seuraamaan markkinoiden kehitystä ja keskustelemaan oman pankin asiantuntijan kanssa.

Mikä korko asuntolainaan 2023?

Asuntolainan korko vuonna 2023 riippuu pankista ja asiakkaan henkilökohtaisesta tilanteesta. Korko muodostuu yleensä pankin prime-korosta ja asiakkaan henkilökohtaisesta marginaalista. Suosittelemme kilpailuttamaan asuntolainan useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten kesken, jotta löydät parhaan mahdollisen tarjouksen juuri sinulle.