Laina yhteishakijan kanssa - Hae lainaa rinnakkaishakijan kanssa!

Hae lainaa yhteishakijan kanssa ja voit saada lainallesi matalamman koron. Lähetä lainahakemus yhdessä rinnakkaishakijan kanssa ja kilpailutamme sen usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Laina yhteishakijan kanssa – Mitä sinun tulee tietää?

Kun haet lainaa Bankesta yhdessä yhteishakijan kanssa, voitte saada lainaa paremmilla ehdoilla. Yhteishakijan lisääminen hakemukseen parantaa lainan saamisen mahdollisuuksia ja voitte yhdessä saada isomman lainasumman ja pienemmän koron.

Yhteishakijan kanssa hakeminen on järkevää erityisesti silloin, jos haette isompaa lainasummaa tai ensisijaisella hakijalla on pienet tai epäsäännölliset tulot. Yhteishakijan lisääminen hakemukseen pienentää rahoituslaitoksen riskiä, mikä puolestaan mahdollistaa paremmat lainaehtojen tarjoamiset.

Banke kilpailuttaa yhteishakijan kanssa haetut lainat usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voitte olla varmoja, että saatte tarjouksia usealta eri taholta. Yhteishakijan kanssa haettu laina on edullisempi, sillä myös yhteishakijan tulot huomioidaan laskelmissa.

Jos haette lainaa yhteishakijan kanssa, muistakaa, että yhteishakija on vastuussa päähakijan kanssa nostetusta luotosta. Jos päähakijalle tulee taloudellisia haasteita eikä hän pystykään maksamaan lainaa, vastuu koko summasta siirtyy rinnakkaishakijalle. Yhteishakijaa koskevat samat vaatimukset kuin päähakijaa, joten hänen tulee täyttää lainanmyöntäjän vaatimukset.

Lainan hakeminen yhteishakijan kanssa

Kun haluat hakea lainaa Bankesta, voit hakea sitä yksin tai yhteishakijan kanssa. Yhteishakijan lisääminen hakemukseen parantaa lainan saamisen mahdollisuuksia, sillä yhteishakija pienentää rahoituslaitoksen riskiä. Tämän vuoksi voitte yhteishakijan kanssa saada isomman lainasumman ja pienemmän koron.

Yhteishakijan kanssa hakeminen on myös helpompaa, sillä voitte yhdessä täyttää hakemuksen ja kilpailuttaa lainatarjouksia. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten saatte useita tarjouksia vertailtavaksi.

Yhteishakijan kanssa hakeminen on hyvä vaihtoehto erityisesti silloin, kun tarvitset suuremman lainan tai sinulla on heikompi taloudellinen tilanne. Yhteishakijan kanssa voitte myös saada paremman neuvotteluaseman lainan ehtoihin.

Jos haluat hakea lainaa yhteishakijan kanssa, täytä hakemus yhdessä ja ilmoita yhteishakijan tiedot hakemuksessa. Yhteishakijan tulee olla täysi-ikäinen ja hänen tulee antaa suostumuksensa hakemukseen.

Yhteishakijan kanssa hakeminen on helppoa ja nopeaa Bankesta. Voitte hakea lainaa yhdessä jopa 60 000 euroa. Laina-aika on tavallisesti 1-15 vuotta, lukuun ottamatta pieniä pikavippejä, joiden laina-aika on yleensä alle vuoden mittainen.

Yhteishakijan vastuu

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, vastaat yhdessä rinnakkaishakijan kanssa lainan takaisinmaksusta. Yhteishakijan vastuu on siis yhteinen, mikä tarkoittaa sitä, että jos lainan päähakijalle tulee taloudellisia haasteita ja hän ei pysty maksamaan lainaa, vastuu koko summasta siirtyy rinnakkaishakijalle.

Yhteishakijan vastuu on siis merkittävä, ja siksi on tärkeää harkita tarkkaan, kenen kanssa haluaa hakea lainaa yhdessä. Yhteishakijan kanssa lainan takaisinmaksu on yhteinen vastuu, mikä vähentää lainanantajan riskiä takaisinmaksun laiminlyömisessä.

On myös tärkeää huomata, että yhteishakijaa koskevat samat vaatimukset kuin päähakijaa. Tämä tarkoittaa sitä, että yhteishakijan tulee täyttää samat lainan myöntämisen edellytykset kuin päähakijan, kuten esimerkiksi riittävä maksukyky.

Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit hakea lainaa yhteishakijan kanssa turvallisesti ja luottavaisin mielin. Muista kuitenkin aina harkita tarkkaan yhteishakijan valintaa ja varmistaa, että molemmat osapuolet ovat sitoutuneita vastuulliseen lainan takaisinmaksuun.

Yhteishakijan kanssa lainan korko voi olla entistä edullisempi

Yhteishakijan lisääminen lainahakemukseen voi tuoda monia etuja, kun haetaan lainaa. Yhteishakijan kanssa haettu laina voi olla huomattavasti edullisempi kuin yksin haettu laina. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten yhteishakijan kanssa voitte saada parempia lainatarjouksia.

Yhteishakijan lisääminen lainahakemukseen pienentää rahoituslaitoksen riskiä, mikä voi johtaa siihen, että voitte saada isomman lainasumman ja pienemmän koron. Yhteishakijan kanssa haettu laina voi olla myös helpompi saada kuin yksin haettu laina, sillä lainan saamisen mahdollisuudet paranevat yhteishakijan lisäämisen myötä.

Yhteishakijan kanssa haettu laina voi olla myös joustavampi, sillä yhteishakijan kanssa voitte neuvotella paremmista ehdoista ja laina-ajasta. Yhteishakijan kanssa haettu laina voi myös olla turvallisempi, sillä yhteishakijan kanssa voitte jakaa vastuun lainan takaisinmaksusta.

Yhteishakijan kanssa haettu laina voi olla hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun haetaan suurempaa lainasummaa. Yhteishakijan kanssa voi myös saada lainaa helpommin, jos oma maksukyky ei ole riittävä yksin haettuun lainaan. Banke auttaa löytämään sopivan yhteishakijan lainahakemukseen, joten yhteishakijan kanssa haettu laina voi olla hyvä vaihtoehto monelle lainanhakijalle.

Yhteishakijan kanssa haetun lainan miinukset

Vaikka yhteishakijan kanssa lainan hakeminen voi parantaa lainan saamisen mahdollisuuksia, on tärkeää muistaa myös lainan haitat yhteishakijan kanssa. Tässä osiossa käymme läpi yleisimmät haitat, joita kannattaa harkita ennen yhteishakijan lisäämistä lainahakemukseen.

Yhteisvastuu

Yhteishakijan kanssa otettu laina tarkoittaa yhteisvastuuta lainan takaisinmaksusta. Tämä tarkoittaa, että jos toinen hakijoista ei kykene maksamaan lainaa takaisin, on toisen hakijan vastattava koko lainan takaisinmaksusta yksin. Tämä voi aiheuttaa taloudellista painetta ja stressiä, joten on tärkeää harkita tarkasti yhteishakijan valintaa ja lainan takaisinmaksukykyä.

Rajoitukset

Yhteishakijan kanssa otettu laina saattaa sisältää rajoituksia, kuten esimerkiksi lainan käyttötarkoituksen rajoituksia tai lainan käyttöön liittyviä ehtoja. On tärkeää lukea lainan ehdot huolellisesti ennen sen hakemista, jotta tiedät, mitä rajoituksia laina sisältää.

Luottotiedot

Yhteishakijan kanssa otettu laina vaikuttaa molempien hakijoiden luottotietoihin. Jos toinen hakijoista ei kykene maksamaan lainaa takaisin, vaikuttaa se myös toisen hakijan luottotietoihin. Tämä voi vaikuttaa tulevaisuudessa esimerkiksi lainan saamiseen tai muihin taloudellisiin päätöksiin.

Pääoma

Yhteishakijan kanssa otettu laina tarkoittaa, että molemmat hakijat jakavat lainan pääoman. Tämä tarkoittaa, että jos toinen hakijoista haluaa maksaa lainan takaisin ennenaikaisesti, tulee myös toisen hakijan maksaa osuutensa lainasta takaisin ennenaikaisesti. Tämä voi aiheuttaa ongelmia, jos toinen hakijoista ei halua maksaa lainaa takaisin ennenaikaisesti.

Yhteishakijan kanssa otettu laina voi olla hyvä vaihtoehto, mutta on tärkeää harkita tarkasti sen haittoja ja etuja ennen sen hakemista.

Lainan korko yhteishakijan kanssa

Yhteishakijan lisääminen lainahakemukseen voi vaikuttaa merkittävästi lainan korkoon. Yhteishakijan lisääminen hakemukseen pienentää rahoituslaitoksen riskiä, mikä voi johtaa pienempään korkoon. Banke kilpailuttaa yhteishakijan kanssa haetut lainat usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voimme tarjota asiakkaillemme aina parhaan mahdollisen koron.

Yhteishakijan kanssa haettu laina voi myös mahdollistaa isomman lainasumman. Yhteishakijan tulot ja varallisuus huomioidaan lainapäätöstä tehtäessä, mikä voi johtaa suurempaan lainasummaan. Banke tarjoaa yhteishakijan kanssa haettavissa lainoissa jopa 60 000 euron lainasumman.

Kilpailuttamalla yhteishakijan kanssa haettavat lainat Banke auttaa asiakkaitaan löytämään parhaan mahdollisen lainan. Meidän kauttamme voit saada jopa kymmeniä eri lainatarjouksia eri tahoilta. Lainan korko on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joka vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin, joten kannattaa aina kilpailuttaa lainatarjoukset huolella ennen lainan ottamista.

Lainan maksuaika yhteishakijan kanssa

Yhteishakijan kanssa haetun lainan maksuaika voi olla jopa 15 vuotta, mikä mahdollistaa pidemmän takaisinmaksuajan ja pienemmät kuukausierät. Yhteishakijan kanssa haettu laina on usein edullisempi, sillä myös yhteishakijan tulot huomioidaan laskelmissa. Voitte saada yhdessä isomman lainasumman sekä matalamman koron.

Laina-aika kannattaa valita huolella, sillä se vaikuttaa takaisinmaksettavaan summaan. Mitä pidempi laina-aika, sitä enemmän lainasta kertyy korkoa ja muita kustannuksia. Toisaalta liian lyhyt laina-aika voi tarkoittaa liian suurta kuukausierää, joka voi olla hankala maksaa takaisin.

Banke tarjoaa lainaa yhteishakijan kanssa, ja voitte valita laina-aikaa 1-15 vuoden väliltä. Laina-aika riippuu lainan suuruudesta ja takaisinmaksukyvystä. Voitte käyttää lainalaskuria arvioidaksenne sopivan laina-ajan ja kuukausierän suuruuden.

On tärkeää muistaa, että lainan takaisinmaksu on vastuullinen tehtävä, ja lainan ottaminen kannattaa harkita huolella. Jos tarvitsette apua lainan takaisinmaksussa, voitte ottaa yhteyttä Bankeen ja keskustella mahdollisista maksusuunnitelmista.

Usein kysytyt kysymykset

Miten yhdistelylaina toimii?

Yhdistelylaina on laina, jolla yhdistetään useita pienempiä lainoja yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tämä on hyödyllistä, sillä sen avulla voi säästää rahaa, kun korot ja kulut ovat yleensä pienemmät yhdessä isommassa lainassa kuin useissa pienemmissä lainoissa. Yhdistelylainan avulla voi myös helpottaa talouden hallintaa, kun maksut keskittyvät yhteen paikkaan.

Mitä etuja on hakea lainaa yhteishakijan kanssa?

Lainaa hakiessa yhteishakijan käyttö voi olla hyödyllistä, sillä yhteishakijan lisääminen hakemukseen parantaa lainan saamisen mahdollisuuksia. Yhteishakijan avulla voi myös saada isomman lainasumman ja pienemmän koron, sillä yhteishakijan lisääminen pienentää rahoituslaitoksen riskiä.

Kuinka paljon voi saada lainaa yhteishakijan kanssa?

Lainan määrä yhteishakijan kanssa riippuu monista tekijöistä, kuten hakijoiden tuloista, menoista, luottotiedoista ja lainan takaisinmaksukyvystä. Banke tarjoaa kätevän laskurin, jolla voi selvittää arvion lainan määrästä ja kuukausierän koosta.

Miten Banke auttaa löytämään parhaan lainan?

Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, jolloin asiakkaalle löydetään parhaat ja edullisimmat lainatarjoukset. Kilpailutuspalvelumme on maksuton ja helppo käyttää.

Voiko luottotiedoton hakea lainaa yhteishakijan kanssa?

Luottotiedottomana lainan hakeminen voi olla hankalaa, sillä useimmat rahoituslaitokset edellyttävät luottotietojen olevan kunnossa. Yhteishakijan käyttö voi kuitenkin parantaa mahdollisuuksia saada lainaa, sillä yhteishakijan luottotiedot voivat kompensoida toisen hakijan puutteita.

Mikä on lainan yhteishakija ja mitä se tarkoittaa?

Lainan yhteishakijana voi toimia esimerkiksi puoliso, vanhempi tai muu luotettava henkilö, joka vastaa yhdessä hakijan kanssa lainan takaisinmaksusta. Yhteishakijan lisääminen hakemukseen parantaa lainan saamisen mahdollisuuksia ja voi myös auttaa saamaan isomman lainasumman ja pienemmän koron.