Lainaa veronpalautusta vastaan

Hae lainaa veronpalautusta vastaan. Kilpailutamme hakemuksesi usean pankin ja rahoituslaitoksen kanssa.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Lainaa veronpalautusta vastaan

Kun saat veronpalautuksia, voit käyttää niitä monella tavalla. Jos haluat käyttää rahat heti, voit hakea lainaa veronpalautusta vastaan. Tämä tarkoittaa, että voit saada lainan, joka vastaa arvioitua veronpalautustasi. Banke ei myönnä lainoja itse, vaan me kilpailutamme lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, jotta voit löytää itsellesi sopivan lainan.

Lainaa veronpalautusta vastaan on helppo hakea ja saat rahat nopeasti tilillesi. Lainan hakeminen onnistuu usein ilman vakuuksia tai takaajia. Voit käyttää lainan rahat mihin tahansa tarpeeseen, kuten esimerkiksi remonttiin, matkustamiseen tai muihin suurempiin hankintoihin.

Ennen kuin haet lainaa veronpalautusta vastaan, on tärkeää ymmärtää, että lainan korko voi olla korkeampi kuin perinteisissä lainoissa. Tämä johtuu siitä, että laina on lyhytaikainen ja riski on suurempi. On myös tärkeää huomioida, että veronpalautuksen määrä voi vaihdella ja lainan takaisinmaksu on suoritettava kokonaisuudessaan, vaikka veronpalautus olisi pienempi kuin odotettu.

Jos olet harkitsemassa lainaa veronpalautusta vastaan, muista vertailla eri lainatarjouksia ja varmistaa, että ymmärrät lainan ehdot ja takaisinmaksun kokonaiskustannukset. Banke auttaa sinua löytämään sopivan lainan ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi.

Hae lainaa veronpalautusta vastaan Banken kilpailutuksella

Banke tarjoaa lainaa veronpalautusta vastaan, mutta ennen kuin haet lainaa, on tärkeää tietää lainan ehdot ja vaatimukset. Näin voit varmistaa, että täytät kaikki vaaditut kriteerit ja että lainan takaisinmaksu ei aiheuta ongelmia.

Lainan ehdot ja vaatimukset voivat vaihdella hieman riippuen siitä, minkä pankin tai rahoituslaitoksen kautta lainaa haet. Yleisesti ottaen kuitenkin seuraavat ehdot ja vaatimukset ovat yleisiä:

 • Ikä: Sinun on oltava vähintään 18-vuotias.
 • Suomalainen henkilötunnus: Sinulla tulee olla suomalainen henkilötunnus.
 • Säännölliset tulot: Sinulla tulee olla säännölliset tulot, jotta pystyt maksamaan lainan takaisin.
 • Hyvä luottokelpoisuus: Lainan saaminen edellyttää yleensä hyvää luottokelpoisuutta.
 • Veronpalautus: Lainaa veronpalautusta vastaan myönnetään yleensä vain veronpalautuksen määrää vastaan.

Lisäksi lainan ehdot ja vaatimukset voivat sisältää muita rajoituksia, kuten minimi- ja maksimilainasummat, laina-ajan pituus ja korkoprosentti. Tarkista aina huolellisesti lainan ehdot ja vaatimukset ennen kuin haet lainaa.

Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit olla varma, että löydät juuri sinulle sopivan lainan.

Kilpailuta lainaa veronpalautusta vastaan

Haluatko lainaa veronpalautusta vastaan? Meiltä saat nopeasti ja helposti yli 30 lainatarjousta eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Hakemusprosessi on helppo ja nopea, ja voit täyttää ilmaisen lainahakemuksen nettisivuillamme milloin tahansa.

Kun olet täyttänyt hakemuksen, Banke kilpailuttaa lainatarjoukset puolestasi. Saat lainatarjoukset nopeasti, usein jo muutamassa minuutissa. Näet tarkat kuukausierät sekä lainojen korot ja muut kulut.

Voit valita itsellesi sopivimman lainatarjouksen ja hyväksyä sen helposti sähköisesti. Lainan maksaminen tilillesi tapahtuu yleensä samana päivänä, kun olemme vastaanottaneet allekirjoitetun lainasopimuksen.

Muistathan, että lainan takaisinmaksu tulee aloittaa heti, kun olet saanut veronpalautuksesi. Voit maksaa lainan takaisin kerralla pois veronpalautuspäivänä tai lyhentää sitä erissä kuukausittain.

Jos sinulla on kysyttävää lainan hakemisesta tai takaisinmaksusta, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme kaikissa lainaan liittyvissä kysymyksissä.

Lainaa veronpalautusta vastaan: Hyödyt ja haitat

Kun harkitset lainaa veronpalautusta vastaan, on tärkeää ymmärtää sen yleiset hyödyt ja haitat. Tässä osiossa käymme läpi tärkeimmät seikat, joita sinun tulisi harkita ennen kuin päätät ottaa lainaa veronpalautusta vastaan.

Hyödyt

Lainaa veronpalautusta vastaan voi olla hyvä vaihtoehto, jos tarvitset nopeasti rahaa ja tiedät, että saat veronpalautuksia tulevaisuudessa. Joitakin hyötyjä ovat:

 • Nopea rahoitus: Lainaa veronpalautusta vastaan on nopea tapa saada rahaa, koska et tarvitse vakuuksia ja lainaprosessi on yleensä nopea.
 • Ei takaisinmaksuaikaa: Lainaa veronpalautusta vastaan ei yleensä ole takaisinmaksuaikaa, mikä tarkoittaa, että voit maksaa sen takaisin, kun saat veronpalautuksesi.
 • Helppo hakuprosessi: Hakuprosessi on yleensä helppo ja nopea, koska sinun ei tarvitse esittää vakuuksia tai käydä läpi monimutkaista lainaneuvottelua.

Haitat

Lainaa veronpalautusta vastaan voi myös olla haitallista, jos et ole varma, että saat veronpalautuksia tulevaisuudessa tai jos et pysty maksamaan lainaa takaisin ajoissa. Joitakin haittoja ovat:

 • Korkeat korot: Lainaa veronpalautusta vastaan voi olla korkeampi korko kuin muilla lainoilla, koska se on lyhytaikainen laina ilman vakuuksia.
 • Riski: Jos et saa veronpalautuksia tulevaisuudessa tai et pysty maksamaan lainaa takaisin ajoissa, voit joutua maksamaan korkeita korkoja ja muita maksuja.
 • Ei sovi pitkäaikaisiin tarpeisiin: Lainaa veronpalautusta vastaan ei ole hyvä vaihtoehto, jos tarvitset rahoitusta pitkäaikaiseen hankintaan, kuten asunnon ostoon tai yrityksen perustamiseen.

Kun harkitset lainaa veronpalautusta vastaan, muista aina vertailla eri lainavaihtoehtoja ja harkita huolellisesti lainan hyödyt ja haitat ennen kuin teet päätöksen.

Vaihtoehtoiset rahoitusvaihtoehdot

Vaikka lainaa veronpalautusta vastaan on yksi tapa saada nopeasti rahaa, on olemassa myös muita rahoitusvaihtoehtoja. Tässä osiossa esittelemme muutamia vaihtoehtoisia tapoja hankkia rahaa nopeasti.

Luottokortit

Luottokortit ovat yksi nopeimmista tavoista hankkia rahaa tarpeen tullen. Monilla luottokorteilla on myös tarjolla maksuaikaa ilman korkoa. Tämä tarkoittaa, että voit maksaa luoton takaisin ilman korkoa tietyn ajanjakson ajan. Luottokortin käyttäminen on kuitenkin syytä harkita tarkasti, sillä korkeat korot voivat kasvattaa velkaa nopeasti.

Kulutusluotot

Kulutusluotto on yksi yleisimmistä tavoista hankkia rahaa nopeasti. Kulutusluottoa voi hakea pankista tai rahoituslaitokselta. Lainan määrä ja takaisinmaksuaika vaihtelevat, ja lainan korko määräytyy hakijan luottotietojen perusteella. Kulutusluottoa hakiessa on tärkeää vertailla eri lainatarjouksia, jotta löytää itselleen sopivimman vaihtoehdon.

Pikavipit

Pikavippi on nopea tapa hankkia pieni määrä rahaa nopeasti. Pikavippiä voi hakea useilta eri rahoituslaitoksilta, mutta niiden korko on yleensä korkeampi kuin kulutusluotoissa. Pikavippiä hakiessa on tärkeää tutustua tarkasti lainan kuluihin ja takaisinmaksuehtoihin.

Banke voi auttaa sinua löytämään sopivan rahoitusvaihtoehdon tarpeisiisi. Kilpailutamme lainat usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, jotta löydämme sinulle parhaan mahdollisen tarjouksen.

Kilpailuta lainaa nopeasti ja helposti

Lainan hakeminen Banke-palvelun kautta on helppoa ja nopeaa. Ennen kuin täytät hakemuksen, kannattaa kuitenkin varmistaa, että olet valmis hakuprosessiin. Tässä muutamia vinkkejä, joiden avulla voit valmistautua hakemukseen:

 • Selvitä lainan tarve ja määrä: Mieti tarkkaan, kuinka paljon lainaa tarvitset ja mihin tarkoitukseen sitä käytät. Näin voit varmistaa, että haet juuri sopivaa lainaa.
 • Arvioi oma maksukyky: Ennen kuin haet lainaa, kannattaa arvioida oma maksukykysi. Tämä auttaa sinua valitsemaan sopivan laina-aikataulun ja takaisinmaksusuunnitelman.
 • Tutustu eri lainavaihtoehtoihin: Banke-palvelun kautta voit vertailla eri pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjouksia. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja valitse sopivin.

Usein kysytyt kysymykset

Miten saan lainaa veronpalautusta vastaan?

Meidän kauttamme voit kilpailuttaa lainoja useiden pankkien ja rahoitusyhtiöiden kesken. Voit täyttää ilmaisen lainahakemuksen nettisivuillamme ja saat jopa yli 30 lainatarjousta eri pankeilta. Voit hakea lainaa yksin tai yhteishakijan kanssa. Muista, että lainan saaminen edellyttää puhtaita luottotietoja ja vakaata tulotasoa.

Mikä on Suomen Ennakkopalautus Oy?

Suomen Ennakkopalautus Oy on yritys, joka tarjoaa palvelua veronpalautuksen saamiseksi ennakkoon. Tämä palvelu ei kuitenkaan ole meidän tarjoama palvelu, vaan voit hakea lainaa veronpalautusta vastaan Banke-kauttamme.

Milloin voin odottaa veronpalautuksia vuonna 2023?

Veronpalautuksia maksetaan kaksi kertaa vuodessa. Vuonna 2023 ensimmäinen erä maksetaan 3.11.2023 ja toinen erä 4.12.2023. Muista, että maksupäivä ja palautuksen määrä voivat muuttua, jos teet muutoksia veroilmoitukseen.

Onko veronpalautuksen saaminen ennakkoon mahdollista?

Me emme tarjoa palvelua veronpalautuksen saamiseksi ennakkoon. Sen sijaan voit hakea lainaa veronpalautusta vastaan Banke-kauttamme.

Miksi alle 10 euron veronpalautusta ei makseta?

Jos veronpalautus on alle 10 euroa, sitä ei makseta. Tämä johtuu siitä, että verohallinnon käsittelykustannukset ylittävät alle 10 euron veronpalautuksen määrän.

Milloin veronpalautukset näkyvät tililläni?

Veronpalautukset näkyvät tililläsi yleensä muutaman päivän kuluessa maksupäivästä. Muista kuitenkin, että maksupäivä voi muuttua, jos teet muutoksia veroilmoitukseen.