Lainaa pienituloislle - Vältä kalliit korot kilpailuttamalla laina

Hae lainaa pienituloiselle. Kilpailutammalla lainat vältät kalliit korot. Lainahakemuksesi kilpailutetaan usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Lainaa pienituloiselle

Lainaa pienituloiselle on rahoitusvaihtoehto, joka on suunnattu henkilöille, jotka tarvitsevat lainaa, mutta joilla on alhainen tulotaso. Tämäntyyppinen laina on suunnattu henkilöille, jotka eivät pysty saamaan lainaa perinteisiltä rahoituslaitoksilta tai pankeilta.

Banke tarjoaa lainaa pienituloisille henkilöille. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten asiakkaat voivat saada useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakkaat voivat saada lainatarjouksia jopa muutamassa minuutissa.

Banke tarjoaa lainaa pienituloisille henkilöille ilman vakuuksia. Lainan määrä voi vaihdella 500 eurosta jopa 60 000 euroon saakka. Lainan takaisinmaksuaika voi olla jopa 15 vuotta, mikä antaa asiakkaille joustavuutta takaisinmaksun suhteen.

Lainaa pienituloiselle voi käyttää moniin eri tarkoituksiin, kuten esimerkiksi laskujen maksamiseen, auton ostamiseen tai kodin remontointiin. Banke ei kysy, mihin lainaa käytetään, joten asiakkaat voivat käyttää lainan mihin tahansa tarkoitukseen.

Jos olet pienituloinen henkilö ja tarvitset lainaa, Banke voi auttaa sinua löytämään sopivan lainan. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, ja voit saada lainatarjouksia jopa muutamassa minuutissa.

Lainaa pienituloiselle: Edut ja haitat

Kun etsit lainaa pienituloiselle, on tärkeää ymmärtää, mitkä ovat sen edut ja haitat. Me Bankeilla haluamme auttaa sinua tekemään viisaan päätöksen lainanottamisessa.

Edut

 • Lainaa pienituloiselle voi auttaa sinua selviytymään yllättävistä kuluista tai rahoittamaan tärkeitä hankintoja, kuten auton tai kodinkoneen.
 • Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit löytää edullisimman lainan helposti.
 • Pienituloisena voit saada lainaa, mutta sinun on tärkeää olla realistinen maksukyvystäsi ja valita lainasumma, jonka pystyt maksamaan takaisin.

Haitat

 • Pienituloisena lainan saaminen voi olla hankalaa, sillä pankit ja rahoituslaitokset tarkastelevat tarkkaan hakijan maksukykyä ja luottotietoja.
 • Jos et pysty maksamaan lainaa takaisin sovitussa ajassa, se voi johtaa lisäkuluihin ja velkaongelmiin.
 • Lainaa pienituloiselle ottaessa kannattaa olla tarkkana lainaehtojen kanssa, sillä korot ja muut kulut voivat olla korkeammat kuin muissa lainoissa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että lainaa pienituloiselle voi olla hyödyllistä tietyissä tilanteissa, mutta sen ottamisessa on tärkeää olla realistinen maksukyvystään ja vertailla huolellisesti eri vaihtoehtoja. Bankeilla autamme sinua löytämään sopivan lainan tarpeisiisi.

Lainaa pienituloiselle: Vaatimukset

Jos olet pienituloinen ja tarvitset lainaa, Banke voi auttaa sinua. Me kilpailutamme kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia puolestasi, jotta voit löytää sopivan lainan tilanteeseesi. Tässä on muutamia vaatimuksia, jotka sinun tulee täyttää, jotta voit hakea lainaa pienituloisena:

 • Tulojen tulee olla säännöllisiä: Vaikka tulosi eivät olisi suuret, on tärkeää, että ne ovat säännöllisiä ja että sinulla on kyky maksaa laina takaisin sovitussa ajassa. Voit esimerkiksi olla osa-aikatyössä tai saada eläkettä.
 • Ikävaatimus: Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias hakiessasi lainaa. Joissain tapauksissa ikäraja voi olla korkeampi.
 • Luottokelpoisuus: Vaikka sinulla olisi pienet tulot, on tärkeää, että luottotietosi ovat kunnossa. Luottokelpoisuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä, kun pankit ja rahoituslaitokset harkitsevat lainahakemuksia.
 • Vakuudet: Joskus pienituloisenkin on mahdollista saada lainaa ilman vakuuksia, mutta se riippuu tilanteesta. Jos sinulla on esimerkiksi omaisuutta, kuten asunto tai auto, voit käyttää sitä vakuutena lainallesi.

Banke auttaa sinua löytämään sopivan lainan tilanteeseesi, oli tulosi sitten pienet tai suuret. Muista kuitenkin, että lainan hakeminen on aina vastuullinen päätös, ja että sinun tulee tarkastella huolellisesti omia taloudellisia mahdollisuuksiasi ennen kuin teet päätöksen.

Lainaa pienituloiselle: Lainan Hakuprosessi

Kun haet lainaa pienituloisena, on tärkeää löytää luotettava lainanmyöntäjä, joka tarjoaa sinulle lainan, joka sopii tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit olla varma, että saat parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lainahakemuksen täyttäminen

Lainahakemuksen täyttäminen Banke-palvelussa on nopeaa ja helppoa. Voit täyttää hakemuksen verkossa, ja saat lainapäätöksen vain muutamassa minuutissa. Alla on joitakin tärkeitä asioita, jotka sinun tulee huomioida lainahakemusta täyttäessäsi:

 • Lainasumma: Valitse lainasumma, joka vastaa tarpeitasi ja taloudellista tilannettasi. Banke tarjoaa lainoja 500 eurosta aina 60 000 euroon asti.
 • Laina-aika: Valitse laina-aika, joka sopii sinulle parhaiten. Banke tarjoaa lainoja 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla.
 • Tulo- ja kulutustiedot: Täytä hakemuksessa tulo- ja kulutustietosi mahdollisimman tarkasti. Tämä auttaa meitä arvioimaan, kuinka paljon lainaa voimme sinulle myöntää.

Lainapäätöksen saaminen

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, saat lainapäätöksen vain muutamassa minuutissa. Jos hakemuksesi hyväksytään, saat lainatarjouksen, johon sisältyy lainan korko, kulut ja takaisinmaksuaika. Tarkista tarjous huolellisesti ja varmista, että ymmärrät kaikki ehdot ennen kuin hyväksyt lainan.

Jos hyväksyt lainatarjouksen, saat rahat tilillesi yleensä samana päivänä. Muista, että lainan takaisinmaksu on tärkeää, jotta vältät ylimääräiset kulut ja luottotappiot. Jos et pysty maksamaan lainaa takaisin sovitun ajan kuluessa, ota yhteyttä Bankeen mahdollisimman pian, jotta voimme auttaa sinua löytämään ratkaisun ongelmaan.

Lainaa pienituloiselle: Lainatyypit

Kun etsit lainaa pienituloisena, on tärkeää tietää eri lainatyypit. Banke tarjoaa erilaisia lainavaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin. Tässä osiossa käymme läpi kolme yleisintä lainatyppiä: pikavippi, kulutusluotto ja joustoluotto.

Pikavippi

Pikavippi on lyhytaikainen laina, joka on tarkoitettu yllättäviin ja äkillisiin rahan tarpeisiin. Pikavippiä voi hakea pienellä summalla, yleensä noin 500-2000 euroa. Pikavippi on vakuudeton laina, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse antaa omaisuutta tai takaajia lainan vakuudeksi.

Banke tarjoaa pikavippiä jopa 2000 euroon saakka. Pikavippi on helppo hakea verkossa ja saat lainapäätöksen nopeasti. Lainan takaisinmaksuaika on yleensä lyhyt, noin 14-60 päivää.

Kulutusluotto

Kulutusluotto on pidempiaikainen laina, joka on tarkoitettu suurempien hankintojen rahoittamiseen. Kulutusluoton suuruus voi olla useita tuhansia euroja. Kulutusluotto on yleensä vakuudeton laina, mutta joskus pankki voi vaatia esimerkiksi takaajan tai pantin.

Banke kilpailuttaa kulutusluottoja usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Näin voimme tarjota sinulle edullisimman mahdollisen lainatarjouksen. Kulutusluoton takaisinmaksuaika on yleensä pidempi kuin pikavipin, jopa useita vuosia.

Joustoluotto

Joustoluotto on joustava laina, joka sopii hyvin arjen yllättäviin menoihin. Joustoluottoa voi hakea pienellä tai suurella summalla, yleensä 1000-10 000 euroa. Joustoluotto on vakuudeton laina, joten sinun ei tarvitse antaa omaisuutta tai takaajia lainan vakuudeksi.

Banke tarjoaa joustoluottoa jopa 10 000 euroon saakka. Joustoluotossa sinulle myönnetään luottoraja, jonka puitteissa voit nostaa lainaa tarpeesi mukaan. Luottorajaan sisältyy usein myös luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia.

Toivomme, että tämä osio auttoi sinua ymmärtämään erilaisia lainatyyppejä, joita Banke tarjoaa pienituloisille. Muista aina vertailla eri lainoja ja valita se, joka sopii parhaiten tarpeisiisi.

Lainaa pienituloiselle: Maksuehdot

Kun haet lainaa pienituloisena, on tärkeää valita sellainen laina, jonka maksuehdot sopivat omaan taloudelliseen tilanteeseen. Banke auttaa löytämään juuri sinulle sopivan lainan, joka on edullinen ja joustava.

Lainojen maksuehdot voivat vaihdella suuresti, joten on tärkeää tutustua niihin huolellisesti ennen lainan hakemista. Banke kilpailuttaa usean pankin ja rahoituslaitoksen lainatarjoukset, joten voimme tarjota asiakkaillemme useita eri maksuehtoja.

Lainan maksuehdot voivat sisältää esimerkiksi laina-ajan, kuukausierän suuruuden, korkoprosentin sekä mahdolliset lisäkulut. Banke auttaa asiakkaitaan löytämään juuri heille sopivat maksuehdot, jotta lainan takaisinmaksu onnistuu helposti ja vaivattomasti.

Kun haet lainaa pienituloisena, kannattaa kiinnittää erityistä huomiota maksuehtoihin. Banke auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan lainan, joka on edullinen ja joustava.

Lainaa Pienituloiselle: Vinkkejä ja neuvoja

Pienituloisena voi olla vaikeaa löytää sopivaa lainaa, joka ei rasita taloutta liikaa. Tässä muutamia vinkkejä ja neuvoja, jotka voivat auttaa sinua löytämään sopivan lainan.

Selvitä tarkka lainantarve

Ennen kuin haet lainaa, on tärkeää selvittää tarkka lainantarve. Mieti, mihin tarkoitukseen lainaa tarvitset ja kuinka paljon rahaa tarvitset. Näin voit vertailla eri lainatarjouksia ja löytää juuri sinulle sopivan lainan.

Kilpailuta lainat

Kilpailuttamalla lainat voit löytää edullisemman lainan ja säästää rahaa. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit saada useita eri lainatarjouksia. Vertaile eri lainatarjouksia ja valitse sopivin vaihtoehto.

Tutustu lainaehtoihin

Ennen kuin allekirjoitat lainasopimuksen, on tärkeää tutustua huolellisesti lainaehtoihin. Tarkista lainan korko, takaisinmaksuaika ja muut kulut. Näin voit välttää yllätyksiä ja varmistaa, että laina sopii taloudelliseen tilanteeseesi.

Harkitse yhdistelylainaa

Jos sinulla on useita eri lainoja, yhdistelylaina voi olla hyvä vaihtoehto. Yhdistelylainalla voit maksaa pois kaikki vanhat lainat ja yhdistää ne yhdeksi uudeksi lainaksi. Tämä voi helpottaa taloudellista tilannettasi ja pienentää kuukausierien summaa.

Toivottavasti nämä vinkit ja neuvot auttavat sinua löytämään sopivan lainan pienituloisena.

Usein kysytyt kysymykset

Miten saan luotettavan lainan pienituloisena?

Jos olet pienituloisena etsimässä luotettavaa lainaa, Banke voi auttaa sinua löytämään sopivan lainan useiden pankkien ja rahoituslaitosten joukosta. Meidän kauttamme voit vertailla eri lainatarjouksia ja löytää itsellesi parhaiten sopivan lainan.

Miten hakea lainaa Banken avulla?

Lainan hakeminen Banken avulla on helppoa. Täytä lainahakemus verkkosivuillamme ja saat lainatarjoukset nopeasti, usein jo muutamassa minuutissa. Voit vertailla eri lainatarjouksia ja valita sopivimman vaihtoehdon.

Kuinka saada pieni laina?

Pienen lainan saaminen on mahdollista myös pienituloisena. Banke kautta voit hakea lainaa aina 500 eurosta 70 000 euroon saakka. Lainan suuruus riippuu tuloistasi ja muista tekijöistä, kuten lainan takaisinmaksuajasta.

Mistä löytyy luotettava laina?

Luotettavan lainan löytäminen voi olla haastavaa, mutta Banke voi auttaa sinua löytämään sopivan lainan useiden pankkien ja rahoituslaitosten joukosta. Meidän kauttamme voit vertailla eri lainatarjouksia ja löytää itsellesi parhaiten sopivan lainan.

Kuinka hakea lainaa Banken avulla?

Lainan hakeminen Banke on helppoa. Täytä lainahakemus verkkosivuillamme ja saat lainatarjoukset nopeasti, usein jo muutamassa minuutissa. Voit vertailla eri lainatarjouksia ja valita sopivimman vaihtoehdon.

Kuinka paljon voin saada lainaa 2000 euron tuloilla?

Lainan suuruus riippuu monista tekijöistä, kuten tuloistasi, lainan takaisinmaksuajasta ja muista tekijöistä. Banke kautta voit kuitenkin hakea lainaa aina 500 eurosta 70 000 euroon saakka, joten löydät varmasti sopivan lainan myös 2000 euron tuloilla.