Lainaa pienellä korolla - Kilpailuta matalakorkoinen laina

Hae lainaa pienellä korolla. Kilpailuta matalakorkoinen laina usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Lainaa pienellä korolla – Kilpailuta edullinen lainavaihtoehto sinulle

Kun etsit lainaa pienellä korolla, on tärkeää vertailla eri lainantarjoajien korkoja ja muita kustannuksia. Meidän avullamme voit kilpailuttaa lainasi useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten kesken ja löytää juuri sinulle sopivan lainan.

Banke ei myönnä lainoja itse, vaan toimii yhteistyössä useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten kanssa. Tämä mahdollistaa sen, että voit saada lainaa pienellä korolla ja muilla edullisilla ehdoilla.

Kun haet lainaa pienellä korolla, kannattaa kiinnittää huomiota myös muihin kustannuksiin, kuten avausmaksuihin ja kuukausittaisiin tilinhoitomaksuihin. Meidän avullamme voit vertailla eri lainantarjoajien kustannuksia ja löytää sinulle sopivan lainan.

Muista, että lainaa ottaessa on tärkeää arvioida oma maksukyky realistisesti ja valita sopiva laina-aika. Näin voit varmistaa, että pystyt maksamaan lainan takaisin sovitun aikataulun mukaisesti ja välttyä ylimääräisiltä kustannuksilta.

Kun etsit lainaa pienellä korolla, Banke auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan lainan. Käytä lainalaskuria ja kilpailuta lainasi nyt!

Lainojen edut ja haitat

Kun harkitset lainan ottamista, on tärkeää punnita sen edut ja haitat huolellisesti. Tässä on joitakin tärkeitä asioita, jotka kannattaa pitää mielessä, kun harkitset lainan ottamista Bankesta.

Edut

 • Alhainen korko: Banke tarjoaa lainoja pienellä korolla, mikä tarkoittaa, että voit säästää rahaa pitkällä aikavälillä.
 • Nopea hakuprosessi: Bankeen hakuprosessi on nopea ja helppo. Voit täyttää hakemuksen verkossa ja saada lainapäätöksen muutamassa minuutissa.
 • Useita lainatarjouksia: Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit saada useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella.
 • Joustavat lainaehdot: Banke tarjoaa joustavia lainaehdot, joten voit valita lainasumman ja laina-ajan, joka sopii sinulle parhaiten.

Haitat

 • Lainan takaisinmaksu: Muista, että lainan takaisinmaksu voi kestää useita vuosia, joten sinun on varmistettava, että voit maksaa takaisin lainan kuukausittaiset erät.
 • Lainan kustannukset: Vaikka Banke tarjoaa alhaisen koron, lainan kustannukset voivat silti olla korkeat, kun otetaan huomioon lainan korko ja muut kulut.
 • Luottotiedot: Muista, että lainan hakeminen voi vaikuttaa luottotietoihisi, joten sinun on varmistettava, että sinulla on riittävästi tuloja ja että voit maksaa takaisin lainan.

Kun harkitset lainan ottamista Bankesta, muista punnita sen edut ja haitat huolellisesti ja varmistaa, että olet tietoinen kaikista kustannuksista ja ehdoista ennen kuin allekirjoitat sopimuksen.

Miten löytää lainaa pienellä korolla

Kun etsit lainaa pienellä korolla, on tärkeää vertailla eri lainoja ja niiden tarjoamia korkoja. Tämä auttaa sinua löytämään parhaan lainan tarpeisiisi. Meidän avullamme voit helposti vertailla eri lainoja ja löytää juuri sinulle sopivan lainan.

Tässä muutamia vinkkejä, joiden avulla voit vertailla lainoja pienellä korolla:

1. Tarkista lainan korko

Lainan korko on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka vaikuttavat lainan kokonaiskustannuksiin. Tarkista siis aina lainan korko ja vertaa sitä muihin tarjolla oleviin lainoihin. Meidän kauttamme voit helposti vertailla eri lainojen korkoja ja löytää parhaan lainan sinulle.

2. Tutki lainan muita kuluja

Lainan korko ei ole ainoa kustannus, joka sinun tulee ottaa huomioon. Lainan muita kuluja ovat esimerkiksi avausmaksu, tilinhoitomaksu ja mahdolliset nostoprovisiot. Tutki siis huolellisesti lainan muita kuluja ja vertaa niitä muihin tarjolla oleviin lainoihin.

3. Vertaa eri lainojen takaisinmaksuaikoja

Lainan takaisinmaksuaika vaikuttaa myös lainan kokonaiskustannuksiin. Mitä pidempi takaisinmaksuaika, sitä enemmän korkoa ja kuluja sinun tulee maksaa. Vertaile siis eri lainojen takaisinmaksuaikoja ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto.

4. Harkitse yhteishakijaa

Yhteishakijan kanssa voit saada lainan pienemmällä korolla ja paremmilla ehdoilla. Jos sinulla on mahdollisuus hakea lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, kannattaa se ehdottomasti harkita.

Meidän avullamme voit vertailla eri lainoja ja löytää parhaan lainan tarpeisiisi. Muista, että Banke ei myönnä lainoja itse, vaan kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Pieni korkoisen lainan hakuprosessi ja vaatimukset

Banke tarjoaa lainaa pienellä korolla ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakuprosessi on helppo ja nopea.

Lainaa voi hakea kätevästi netissä täyttämällä ilmaisen lainahakemuksen. Hakemuksen täyttäminen ei sido tai velvoita sinua mihinkään. Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen saat lainatarjoukset nopeasti, usein jo muutamassa minuutissa.

Lainan hakemiseen vaaditaan säännölliset tulot, puhtaat luottotiedot ja täysi-ikäisyys. Lainan hakijan tulee myös olla Suomen kansalainen tai asua vakituisesti Suomessa.

Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit vertailla eri lainatarjouksia ja valita itsellesi sopivimman. Voit myös hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, mikä voi parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa paremmilla ehdoilla ja matalammalla korolla.

Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa Bankeen kautta. Täytä lainahakemus netissä ja saat lainatarjoukset nopeasti. Valitse itsellesi sopivin lainatarjous ja saat rahat tilillesi nopeasti.

Lainan takaisinmaksu

Kun haet lainaa Bankesta, yksi tärkeimmistä asioista on miettiä, miten maksat lainan takaisin. Lainan takaisinmaksuun vaikuttavat useat tekijät, kuten lainan määrä, laina-aika, korot ja kulut.

Jos valitset pidemmän laina-ajan, maksuerät ovat pienempiä, mutta kokonaiskustannukset ovat suuremmat, koska korot ehtivät kertyä pidemmältä ajalta. Toisaalta lyhyemmällä laina-ajalla maksuerät ovat suurempia, mutta kokonaiskustannukset ovat pienemmät.

Banke tarjoaa lainoja, joiden laina-aika vaihtelee yhdestä viiteen vuoteen. Voit valita juuri sinulle sopivan laina-ajan ja maksuerän suuruuden.

On tärkeää muistaa, että lainan takaisinmaksu on aina lainanhakijan vastuulla. Ennen lainan hakemista kannattaa miettiä huolellisesti omaa taloudellista tilannetta ja varmistaa, että pystyt maksamaan lainan takaisin sovitun aikataulun mukaisesti.

Banke ei myönnä lainoja itse, vaan kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Näin voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi.

Vinkkejä lainan hakemiseen pienellä Korolla

Kun etsit lainaa pienellä korolla, on tärkeää tehdä vertailua eri lainantarjoajien välillä. Meidän Banke-palvelumme avulla voit vertailla eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamia lainoja nopeasti ja helposti. Täytä vain yksi hakemus, ja saat useita tarjouksia eri lainantarjoajilta.

Kun olet saanut tarjouksia, vertaa niitä huolellisesti. Tarkista lainan todellinen vuosikorko, joka kertoo lainan kokonaiskustannukset. Vertaa myös lainan takaisinmaksuaikaa ja kuukausierän suuruutta. Muista, että pidempi takaisinmaksuaika voi nostaa lainan kokonaiskustannuksia.

Kun valitset lainantarjoajaa, tarkista myös heidän asiakaspalvelunsa ja lainaehdot. Varmista, että voit maksaa lainan takaisin sovitussa ajassa ilman ylimääräisiä kustannuksia. Jos tarvitset apua lainan hakemisessa tai takaisinmaksussa, hyvä asiakaspalvelu on tärkeää.

Muutamia vinkkejä lainan hakemiseen pienellä korolla:

 • Vertaa useita tarjouksia eri lainantarjoajilta
 • Tarkista todellinen vuosikorko ja lainan takaisinmaksuaika
 • Tutustu lainantarjoajan asiakaspalveluun ja lainaehtoihin
 • Harkitse myös vakuudellista lainaa, jos tarvitset suurempaa summaa ja haluat pienemmän koron.

Toivomme, että nämä vinkit auttavat sinua löytämään sopivan lainan pienellä korolla. Muista aina vertailla eri vaihtoehtoja ja valita laina, joka sopii parhaiten sinun tarpeisiisi.

Yleisimmät virheet ja miten välttää ne

Lainaa pienellä korolla on houkutteleva vaihtoehto monille, mutta on tärkeää välttää yleisimmät virheet, jotka voivat johtaa kalliimpiin lainoihin. Tässä osiossa käymme läpi yleisimmät virheet ja annamme vinkkejä niiden välttämiseen.

Virhe 1: Lainan hakeminen ilman vertailua

Monet ihmiset hakevat lainaa suoraan omasta pankistaan ilman, että he vertaisivat lainatarjouksia muilta pankeilta. Tämä voi johtaa siihen, että saat kalliimman lainan kuin olisi ollut mahdollista. Me Bankeilla suosittelemme aina lainatarjousten vertailua ennen lainan hakemista.

Virhe 2: Lainan hakeminen liian suurena

Toinen yleinen virhe on lainan hakeminen liian suurena. Vaikka lainaa pienellä korolla on houkutteleva vaihtoehto, on tärkeää määrittää tarkka lainasumma, joka vastaa todellista tarvettasi. Liian suuren lainan hakeminen voi johtaa turhiin kuluihin ja maksuvaikeuksiin.

Virhe 3: Lainan hakeminen ilman takaisinmaksusuunnitelmaa

Lainan hakeminen ilman takaisinmaksusuunnitelmaa on yleinen virhe, joka voi johtaa maksuvaikeuksiin. On tärkeää suunnitella takaisinmaksusuunnitelma huolellisesti ennen lainan hakemista. Muista ottaa huomioon kuukausittaiset tulot ja menot sekä lainan takaisinmaksuaika.

Virhe 4: Lainan hakeminen ilman vakuuksia

Monet ihmiset hakevat lainaa ilman vakuuksia, mutta tämä voi johtaa korkeampiin korkoihin. Vakuudellinen laina voi olla edullisempi vaihtoehto, jos sinulla on tarjota vakuus lainan takaamiseksi. Muista aina vertailla vakuudellisia ja vakuudettomia lainoja ennen lainan hakemista.

Yhteenveto

Lainaa pienellä korolla voi olla houkutteleva vaihtoehto, mutta on tärkeää välttää yleisimmät virheet, jotka voivat johtaa kalliimpiin lainoihin. Muista vertailla lainatarjouksia ennen lainan hakemista, määrittää tarkka lainasumma, suunnitella takaisinmaksusuunnitelma huolellisesti ja harkita vakuudellista lainaa.

Lainat pienellä korolla: Esimerkkejä

Kun etsit lainaa pienellä korolla, on tärkeää vertailla eri lainojen korkoja ja muita kuluja. Banke auttaa meitä löytämään lainan, joka sopii parhaiten tarpeisiimme. Tässä on muutamia esimerkkejä lainoista, jotka ovat saatavilla pienellä korolla:

Kulutusluotto

Kulutusluotto on hyvä vaihtoehto, jos tarvitset suurempaa lainaa. Lainasummat ovat yleensä 1000-60 000 euroa ja laina-aika on pidempi. Kulutusluotto voidaan myöntää ilman vakuuksia ja takauksia, ja se maksetaan takaisin yleensä useiden vuosien aikana. Kulutusluoton korot ovat yleensä matalat, joten se on edullinen vaihtoehto, jos tarvitset suurempaa lainaa.

Asuntolaina

Asuntolaina on hyvä vaihtoehto, jos haluat ostaa oman asunnon. Lainasummat ovat yleensä suuria ja laina-aika on pitkä. Asuntolaina voidaan myöntää vakuuksia vastaan, ja se maksetaan takaisin useiden vuosien aikana. Asuntolainan korot ovat yleensä matalat, joten se on edullinen vaihtoehto, jos haluat ostaa oman asunnon.

Autolaina

Autolaina on hyvä vaihtoehto, jos haluat ostaa uuden auton. Lainasummat ovat yleensä suuria ja laina-aika on pidempi. Autolaina voidaan myöntää ilman vakuuksia tai takauksia, ja se maksetaan takaisin useiden vuosien aikana. Autolainan korot ovat yleensä matalat, joten se on edullinen vaihtoehto, jos haluat ostaa uuden auton.

Näiden esimerkkien avulla voit löytää lainan, joka sopii parhaiten tarpeisiisi. Muista vertailla eri lainojen korkoja ja muita kuluja, jotta voit löytää edullisimman lainan. Banke auttaa meitä löytämään parhaan lainan vertailemalla useiden pankkien ja rahoituslaitosten tarjouksia.

Usein kysytyt kysymykset

Mistä löytää pienikorkoista lainaa?

Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten me voimme auttaa sinua löytämään edullisen lainan. Voit täyttää ilmaisen lainahakemuksen verkkosivuillamme ja saat nopeasti useita lainatarjouksia eri koroilla. Lainojen vertailu on helppoa ja vaivatonta, joten voit löytää itsellesi sopivan lainan nopeasti.

Miten vertailla eri pankkien lainatarjouksia?

Kun olet saanut useita lainatarjouksia, kannattaa tarkastella niiden todellista vuosikorkoa, joka sisältää kaikki lainan kustannukset. Todellinen vuosikorko on henkilökohtainen ja selviää parhaiten tekemällä maksuttoman lainojen kilpailutuksen. Vertailu kannattaa tehdä huolellisesti, jotta löydät edullisimman lainatarjouksen.

Mikä on Banke Pankin lainatarjous?

Banke ei myönnä lainoja itse, vaan kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Näin voimme auttaa sinua löytämään edullisen lainan. Saat meiltä useita lainatarjouksia eri koroilla, joten voit valita itsellesi sopivan lainan.

Kuinka nopeasti lainaa voi saada?

Lainan saaminen riippuu pankista ja lainan määrästä. Yleensä lainan saaminen kestää muutaman päivän, mutta joissain tapauksissa lainan saa heti. Voit täyttää lainahakemuksen verkkosivuillamme ja saat nopeasti useita lainatarjouksia eri koroilla.

Miten pienituloinen voi saada asuntolainaa?

Asuntolainan saaminen riippuu monista tekijöistä, kuten tuloista, työsuhteesta ja asunnon arvosta. Pienituloinen voi saada asuntolainaa esimerkiksi valtion takaaman ASP-lainan avulla. ASP-laina on edullinen vaihtoehto ensiasunnon ostajalle, sillä se sisältää valtion takaaman korkotuen.

Miten lasketaan lainan todellinen vuosikorko?

Lainan todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainan kustannukset, kuten koron, avausmaksun ja tilinhoitomaksut. Todellinen vuosikorko lasketaan kaavalla, jossa otetaan huomioon kaikki lainan kustannukset. Voit tarkastella lainan todellista vuosikorkoa helposti lainatarjouksista, jotka saat Banke Pankilta.