Lainaa nopeasti ja helposti netistä

Hae lainaa nopeasti. Täytä maksuton lainahakemus, saat lainatarjouksia useilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Lainaa nopeasti netistä

Tarvitsetko lainaa nopeasti? Meidän avullamme voit saada lainaa tilillesi jopa muutamassa minuutissa. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten löydät varmasti itsellesi sopivan lainan.

Voit hakea lainaa nopeasti ja helposti netissä. Meidän lainalaskurilla voit laskea itsellesi sopivan kuukausierän ja laina-ajan. Lainahakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti, ja saat lainan helposti tilillesi. Voit täyttää lainahakemuksen veloituksetta ja se ei sido sinua mihinkään.

Tarjoamme lainaa ilman vakuuksia ja takaajia enimmillään jopa 60 000 euroa. Voit vertailla lainatarjouksia fiksusti ja turvallisesti, aina 500 eurosta – 70 000 euroon saakka. Näet tarkat kuukausierät sekä lainojen korot ja muut kulut. Valitse halvin lainatarjous ja saat rahat tilillesi nopeasti.

Hae lainaa Norjasta Nordic Bankin kautta. Me kilpailutamme lainan puolestasi, myös norjalaiset pankit. Lainahakemuksen avulla kilpailutat kymmeniä eri rahalaitoksia muutamassa minuutissa. Saat sähköpostiin samantien lainatarjouksia.

Lainan hakemusprosessi

Täytä maksuton lainahakemus

Banke tarjoaa helpon ja nopean hakuprosessin lainan hakijoille. Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja ilmaista. Voit täyttää hakemuksen verkkosivuillamme milloin tahansa, ja se vie vain muutaman minuutin.

Hakemuksessa kysymme henkilö- ja taloustietojasi, jotta voimme arvioida lainan takaisinmaksukykyäsi ja tarjota sinulle parhaiten sopivan lainan. Muista täyttää hakemus huolellisesti ja rehellisesti, jotta voimme tarjota sinulle tarkkoja lainatarjouksia.

Lainahakemuksen käsittely

Kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi, käsittelemme sen mahdollisimman nopeasti. Lainapäätöksen saa yleensä muutamassa minuutissa, ja rahat voidaan siirtää tilillesi jo samana päivänä.

Hakemuksen käsittelyyn vaikuttavat monet tekijät, kuten hakemuksen täydellisyys, taloustietosi ja lainan määrä. Jos hakemuksessa on puutteita tai epäselvyyksiä, voimme pyytää sinulta lisätietoja tai dokumentteja.

Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit saada useita lainatarjouksia eri lainantarjoajilta. Voit vertailla tarjouksia ja valita parhaiten sopivan lainan tarpeisiisi.

Jos sinulla on kysyttävää hakemusprosessista tai lainatarjouksista, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Me autamme mielellämme kaikissa laina-asioissa.

Lainojen vertailu

Lainaehtojen vertailu on tärkeä osa lainanhakuprosessia. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten lainaehtojen vertailu on helppoa ja vaivatonta. Saat henkilökohtaiset lainatarjoukset nopeasti, usein jo muutamassa minuutissa.

Kun olet vastaanottanut lainatarjoukset, kannattaa ottaa aikaa ja vertailla niitä huolellisesti. Tarkastele lainaehtoja ja -kuluja, sillä ne voivat vaihdella merkittävästi eri lainantarjoajien välillä.

Tärkeitä lainaehtoja ovat esimerkiksi lainan korko, takaisinmaksuaika, kuukausierän suuruus sekä mahdolliset muut kulut, kuten avausmaksut ja tilinhoitomaksut.

Lainaehtojen vertailussa kannattaa käyttää apuna esimerkiksi lainalaskuria, joka auttaa hahmottamaan lainan kokonaiskustannukset eri vaihtoehdoissa.

Kun olet vertaillut lainaehtoja huolellisesti, voit valita itsellesi parhaiten sopivan lainatarjouksen ja tehdä lainasopimuksen helposti ja nopeasti Banke-palvelun kautta.

Lainan takaisinmaksu

Kun otat lainaa Bankesta, on tärkeää tietää, miten lainan takaisinmaksu tapahtuu. Tässä osiossa käymme läpi maksuaikataulun ja maksuvaihtoehdot.

Maksuaikataulu

Lainan takaisinmaksuaikataulu määräytyy lainasumman ja laina-ajan mukaan. Voit valita maksuajaksi joko 1-15 vuotta, riippuen lainasummasta. Mitä pidempi maksuaika, sitä pienemmät kuukausittaiset maksuerät ovat, mutta kokonaiskustannukset kasvavat.

Maksuaikataulu on tärkeä huomioida, kun suunnittelet lainan ottamista. Tarkista, että maksuaikataulu sopii omaan taloudelliseen tilanteeseesi ja että pystyt maksamaan lainan takaisin sovitussa aikataulussa.

Maksuvaihtoehdot

Banke tarjoaa useita eri maksuvaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sopivimman. Voit maksaa lainan takaisin esimerkiksi kuukausittaisissa erissä tai kerralla kokonaisuudessaan.

Kuukausierissä maksaminen on yleisin tapa takaisinmaksuun. Kuukausierän suuruus määräytyy lainasumman ja maksuajan mukaan. Voit myös valita, haluatko maksaa kiinteän vai vaihtuvan koron mukaan.

Jos haluat maksaa lainan takaisin kerralla, voit tehdä sen milloin tahansa ilman lisäkuluja. Tämä voi olla hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun saat yllättäen ylimääräistä rahaa ja haluat lyhentää lainaa nopeammin.

Voit myös halutessasi maksaa lainan takaisin osittain. Tällöin kuukausieräsi pienenee, mutta maksuaikataulu pitenee. Muista tarkistaa, että osittainen takaisinmaksu on mahdollista ja mitkä ovat sen ehdot.

Toivomme, että tämä osio auttoi sinua ymmärtämään lainan takaisinmaksua Bankesta. Muista aina tarkistaa lainan ehdot ja maksuvaihtoehdot ennen lainan ottamista.

Lainan kustannukset

Kun haet lainaa Banke-palvelun kautta, on tärkeää ymmärtää kaikki lainan kustannukset. Tässä osiossa käymme läpi lainan korkon ja muut mahdolliset maksut.

Korko

Lainan korko on se osuus, joka maksetaan lainanantajalle lainan käytöstä. Korko määräytyy yleensä lainan suuruuden ja laina-ajan mukaan. Banke-kilpailutuksen avulla löydät aina edullisimman koron, sillä kilpailutamme lainan usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Korko voi olla joko kiinteä tai vaihtuva. Kiinteä korko tarkoittaa, että korko pysyy samana koko laina-ajan, kun taas vaihtuvassa korossa korko voi muuttua esimerkiksi markkinatilanteen tai inflaation mukaan. Banke-palvelun kautta löydät molemmat korkovaihtoehdot.

Muut maksut

Lainan kustannuksiin voi kuulua muitakin maksuja kuin korko. Esimerkiksi avausmaksu, tilinhoitomaksu ja nostopalkkio voivat lisätä lainan kokonaiskustannuksia. Banke-kilpailutuksen avulla voit vertailla eri lainojen kaikkia kustannuksia ja valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Tässä muutamia muita mahdollisia maksuja:

 • Aviopuolison suostumusmaksu (jos lainanhakija on naimisissa)
 • Viivästyskorko (jos maksat lainan takaisin myöhässä)
 • Ennenaikaisen takaisinmaksun maksu (jos haluat maksaa lainan takaisin ennen sovittua aikaa)

On tärkeää tarkistaa kaikki lainan kustannukset ennen lainan hakemista. Banke-kilpailutuksen avulla voit olla varma, että löydät edullisimman lainan kaikilla kustannuksilla huomioituna.

Vältä virheet kun haet lainaa nopeasti

Kun haet lainaa, on tärkeää olla tietoinen yleisimmistä virheistä, joita hakijat tekevät. Tämä auttaa sinua välttämään näitä virheitä ja lisää mahdollisuuksiasi saada lainaa. Tässä joitakin yleisimmistä virheistä, joita me olemme havainneet.

Puutteellinen lainahakemus

Yksi yleisimmistä syistä, miksi lainahakemus hylätään, on puutteellinen hakemus. On tärkeää täyttää hakemus huolellisesti ja antaa kaikki tarvittavat tiedot. Jos jokin tieto puuttuu tai on virheellinen, se voi johtaa hakemuksen hylkäämiseen.

Liian suuri laina

Toinen yleinen virhe on hakea liian suurta lainaa. On tärkeää määrittää tarvitsemasi lainan määrä ja hakea vain sitä. Jos haet liian suurta lainaa, se voi johtaa hakemuksen hylkäämiseen tai korkeampiin korkoihin.

Maksuhäiriömerkinnät

Maksuhäiriömerkinnät ovat yleinen syy lainahakemuksen hylkäämiseen. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, se voi estää sinua saamasta lainaa. On tärkeää selvittää maksuhäiriömerkinnän syy ja yrittää ratkaista se ennen kuin haet lainaa.

Epäsäännölliset tulot

Epäsäännölliset tai liian pienet tulot voivat myös estää lainan saamisen. On tärkeää olla realistinen tulotietojen kanssa ja varmistaa, että sinulla on tarpeeksi tuloja takaisinmaksua varten.

Nämä ovat vain muutamia yleisimmistä virheistä, joita me olemme havainneet. On tärkeää olla tietoinen näistä virheistä ja varmistaa, että hakemuksesi on täydellinen ennen sen lähettämistä. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten me autamme sinua löytämään parhaan lainan sinulle.

Lainan uudelleenjärjestely

Lainan uudelleenjärjestely voi olla hyvä vaihtoehto, jos sinulla on useita eri lainoja eri paikoissa. Banke tarjoaa palvelua, jossa voit yhdistää lainasi yhdeksi isommaksi lainaksi. Tämä voi johtaa pienempään korkoon ja pienempiin kuukausieräihin, mikä helpottaa taloudellista tilannettasi.

Uudelleenjärjestely lainan hakeminen on helppoa Banken kautta. Voit täyttää ilmaisen lainahakemuksen netissä, ja me kilpailutamme yli 30 eri pankkia ja luotonmyöntäjää, jotta löydetään juuri sinulle sopivin laina lainojen järjestämiseen.

Uudelleenjärjestely voi myös vaikuttaa merkittävästi lainan korkoon ja sitä kautta lainan kokonaiskustannuksiin. Vanhojen lainojen kilpailuttaminen tai useiden lainojen yhdistäminen yhdeksi isommaksi lainaksi voi johtaa huomattaviin säästöihin.

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset nopeasti sähköpostiisi, usein jo muutamassa minuutissa. Näet tarkat kuukausierät sekä lainojen korot ja muut kulut. Voit vertailla eri lainatarjouksia ja valita sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Muista kuitenkin, että uudelleenjärjestelylaina voi pidentää laina-aikaa ja siten nostaa lainan kokonaiskustannuksia. Muista aina vertailla eri vaihtoehtoja ja miettiä tarkkaan, mikä on sinulle sopivin ratkaisu taloudelliseen tilanteeseesi.

Lainan peruuttaminen

Jos olet hakenut lainaa Banke-palvelun kautta ja haluat peruuttaa sen, voit tehdä sen seuraavasti:

 1. Ota yhteyttä lainan myöntäjään
  • Löydät lainan myöntäjän tiedot lainasopimuksesta tai lainatarjouksesta
  • Ota yhteyttä lainan myöntäjään puhelimitse tai sähköpostitse ja kerro haluavasi peruuttaa lainan
 2. Täytä peruutuslomake
  • Joissain tapauksissa lainan myöntäjä voi pyytää sinua täyttämään peruutuslomakkeen
  • Peruutuslomakkeessa tulee ilmoittaa lainan tiedot ja syy lainan peruuttamiselle
 3. Palauta rahat
  • Jos olet jo saanut lainan rahat, sinun tulee palauttaa ne lainan myöntäjälle
  • Lainan myöntäjä antaa ohjeet rahojen palauttamisesta

On tärkeää muistaa, että lainan peruuttaminen voi aiheuttaa ylimääräisiä kustannuksia, kuten korkoja ja palvelumaksuja. Siksi on tärkeää harkita tarkkaan ennen kuin hakee lainaa ja varmistaa, että lainan tarve on todellinen.

Jos olet epävarma lainan peruuttamisesta tai sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä Banke-palveluun, joka auttaa sinua löytämään ratkaisun tilanteeseesi.

Usein kysytyt kysymykset

Miten hakea lainaa nopeasti?

Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa Banke-palvelun avulla. Täytä vain lainahakemus verkossa ja saat lainatarjouksia usealta eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Valitse itsellesi sopivin tarjous ja allekirjoita lainasopimus sähköisesti. Rahat siirtyvät tilillesi usein jo samana päivänä.

Mistä löytää parhaat lainatarjoukset?

Banke-palvelun avulla voit kilpailuttaa lainatarjoukset helposti ja nopeasti yhdellä hakemuksella. Saat useita eri tarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta, joten voit valita itsellesi sopivimman lainatarjouksen.

Kuinka saada lainaa ilman liitteitä?

Banke-palvelun kautta voit hakea lainaa ilman liitteitä. Täytä vain lainahakemus verkossa ja saat tarjouksia usealta eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Valitse itsellesi sopivin tarjous ja allekirjoita lainasopimus sähköisesti. Rahat siirtyvät tilillesi usein jo samana päivänä.

Millaisilla tuloilla voi saada 20000 euron lainan?

Lainan myöntämisen edellytykset ja tulojen minimivaatimukset vaihtelevat pankkien ja rahoituslaitosten välillä. Yleisesti ottaen lainan saamiseksi tulee olla säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Tarkemmat tiedot saat valitsemiltasi pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

Onko yksityishenkilöllä mahdollisuus lainata rahaa?

Kyllä, yksityishenkilöllä on mahdollisuus lainata rahaa Banke-palvelun avulla. Lainan myöntämisen edellytykset vaihtelevat pankkien ja rahoituslaitosten välillä, mutta yleisesti ottaen tarvitaan säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot.

Mistä saada rahaa nopeasti ilman luottotietoja?

Valitettavasti lainan saaminen ilman luottotietoja on hyvin vaikeaa. Lainan myöntämisen edellytyksenä on yleensä puhtaat luottotiedot. Jos luottotiedot ovat menneet, kannattaa ensin yrittää hoitaa ne kuntoon ennen lainan hakemista.