Lainaa autoa vastaan - Hae lainaa ilman auton panttamista!

Hae lainaa ilman auton panttaamista. Kilpailutamme hakemuksesi usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Lainaa autoa vastaan

Auton ostaminen on suuri taloudellinen päätös, joka vaatii usein lainarahoitusta. Banke tarjoaa vakuudettomia lainoja joihin ei tarvitse lainaa autoa vastaan. Tässä osiossa käymme läpi perusasiat, jotka sinun tulee tietää ennen autolainan hakemista.

Mikä on autolaina?

Autolaina on laina, jonka tarkoituksena on rahoittaa auton ostamista. Laina maksetaan takaisin kuukausittaisissa erissä, jotka sisältävät lainan koron ja lyhennyksen. Autolaina on vakuudellinen laina, jossa auto toimii vakuutena. Tämä tarkoittaa, että jos et pysty maksamaan lainaa takaisin, pankki voi ottaa auton haltuunsa ja myydä sen saadakseen takaisin lainan summan.

Autolainan ehdot

Ennen kuin haet autolainaa, sinun tulee tarkistaa autolainan ehdot. Autolainan ehdot vaihtelevat pankista toiseen, mutta yleensä ne sisältävät seuraavat asiat:

 • Lainan määrä: Autolainan määrä voi vaihdella 500 eurosta jopa 70 000 euroon saakka.
 • Lainan korko: Lainan korko on se summa, jonka pankki veloittaa lainan ottajalta lainan käytöstä. Korko voi olla kiinteä tai vaihtuva.
 • Lainan takaisinmaksuaika: Lainan takaisinmaksuaika voi vaihdella 1 vuodesta jopa 12 vuoteen saakka.
 • Vakuutus: Autolaina vaatii usein kaskovakuutuksen, joka suojaa auton omistajaa mahdollisilta vahingoilta.
 • Käsiraha: Usein autolainan hakeminen edellyttää käsirahan maksamista. Käsirahan määrä vaihtelee pankista toiseen.

Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit olla varma, että löydät parhaan mahdollisen autolainan sinulle.

Autolainan hakuprosessi

Tarvittavat asiakirjat

Ennen kuin voimme aloittaa autolainan hakuprosessin, meidän tulee varmistaa, että sinulla on tarvittavat asiakirjat. Näitä ovat:

 • Ajokortti
 • Palkkatodistus
 • Verotustodistus
 • Mahdollinen muu velkatodistus

Hakemuksen täyttäminen

Banke tarjoaa helpon ja nopean tavan hakea autolainaa. Hakuprosessi on jaettu kolmeen vaiheeseen:

 1. Täytä hakemus verkossa
  • Valitse haluamasi lainasumma ja laina-aika
  • Täytä henkilö- ja yhteystietosi
  • Liitä tarvittavat asiakirjat hakemukseen
 2. Vertaile tarjouksia
  • Saat useita lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta
  • Vertaile tarjouksia ja valitse sopivin
 3. Allekirjoita sopimus
  • Kun olet valinnut sopivimman tarjouksen, allekirjoita sopimus sähköisesti
  • Saat lainan tilillesi muutaman päivän kuluessa

Hakemuksen täyttäminen on ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit olla varma, että saat parhaan mahdollisen tarjouksen.

Autolainan hyödyt ja haitat

Hyödyt

Autolainan ottaminen voi olla hyvä vaihtoehto, jos haluat ostaa auton mutta sinulla ei ole tarpeeksi säästöjä sen kattamiseen. Autolaina voi auttaa sinua saamaan tarvittavan rahoituksen auton ostamiseen ja maksamaan sen takaisin kuukausittain. Tässä on joitakin muita hyötyjä, joita autolainan ottamisesta voi olla:

 • Joustavuus: Autolainan avulla sinulla on mahdollisuus valita laina-aika ja kuukausierien suuruus, jotka sopivat parhaiten sinun taloudelliseen tilanteeseesi.
 • Nopeus: Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten saat lainatarjoukset nopeasti ja voit valita parhaan vaihtoehdon.
 • Mahdollisuus ostaa parempi auto: Autolainan avulla voit ostaa paremman auton kuin mitä sinulla olisi varaa ostaa käteisellä.
 • Lainan edullisuus: Autolainan korko voi olla edullisempi kuin esimerkiksi luottokortin tai pikavipin korko.

Haitat

Vaikka autolainan ottamisessa on monia hyötyjä, on myös tärkeää harkita sen haittoja. Tässä on joitakin haittoja, jotka sinun tulisi ottaa huomioon:

 • Lisäkustannukset: Autolainan ottamiseen liittyy usein muita kuluja, kuten avausmaksu ja tilinhoitomaksut. Sinun tulee ottaa nämä kustannukset huomioon, kun lasket lainan kokonaiskustannuksia.
 • Velkaantuminen: Autolainan ottaminen lisää velkaa, joka sinun tulee maksaa takaisin kuukausittain. Jos sinulla on jo muita velkoja, autolainan ottaminen voi lisätä taloudellista taakkaasi.
 • Riski: Jos et pysty maksamaan takaisin autolainaa sovitussa ajassa, se voi johtaa maksuhäiriömerkintään ja vaikeuttaa tulevien lainojen saamista.

On tärkeää harkita autolainan hyötyjä ja haittoja ennen sen ottamista. Muista vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia ja valita paras vaihtoehto taloudellisen tilanteesi mukaan.

Autolainan kustannukset

Kun kilpailutat autolainaa Bankesta, on tärkeää huomioida lainan kustannukset. Autolainan kustannukset koostuvat koroista ja muista maksuista. Alla käymme tarkemmin läpi, mitä nämä kustannukset ovat ja miten ne vaikuttavat lainan kokonaiskustannuksiin.

Korko

Korko on tärkein tekijä autolainan kustannuksissa. Korko määrittää sen, kuinka paljon lainasta joudut maksamaan takaisin korkoineen. Banke kilpailuttaa usean pankin ja rahoituslaitoksen lainatarjoukset, joten voit vertailla eri korkotarjouksia ja valita itsellesi sopivimman.

Autolainan korko määräytyy usein asiakkaan luottokelpoisuuden ja lainan suuruuden mukaan. Mitä parempi luottokelpoisuus sinulla on, sitä paremman koron voit saada. Korko voi olla kiinteä tai vaihteleva, jolloin se seuraa markkinakorkojen kehitystä.

Muut maksut

Autolainan muut maksut voivat sisältää esimerkiksi avausmaksun, tilinhoitomaksun, laskutuslisän ja mahdolliset muut kulut. Nämä maksut voivat vaihdella eri lainantarjoajien välillä, joten on tärkeää vertailla eri lainatarjouksia ja selvittää kaikki kustannukset ennen lainan hyväksymistä.

Banke ei peri avausmaksua tai muita piilokuluja, vaan kaikki kustannukset ovat avoimesti esillä lainatarjouksessa. Näet tarkat kuukausierät sekä lainojen korot ja muut kulut hakemuksen yhteydessä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että autolainan kustannukset koostuvat koroista ja muista maksuista. Banke kilpailuttaa usean pankin ja rahoituslaitoksen lainatarjoukset, joten voit vertailla eri korkotarjouksia ja valita itsellesi sopivimman. Muista myös selvittää kaikki muut kustannukset ennen lainan hyväksymistä.

Autolainan maksaminen takaisin

Kun olet saanut autolainan, on tärkeää suunnitella, miten maksat sen takaisin. Me Bankeilla haluamme auttaa sinua löytämään sopivan maksuaikataulun ja maksuvaihtoehdot.

Maksuaikataulu

Maksuaikataulu on yksi tärkeimmistä tekijöistä autolainan takaisinmaksussa. Me Bankeilla tarjoamme joustavia maksuaikatauluja, jotka voivat kestää 1-15 vuotta. Voit valita itsellesi sopivan maksuajan, joka vastaa taloudellista tilannettasi.

On tärkeää huomata, että mitä pidempi maksuaika on, sitä enemmän maksat korkoa. Siksi suosittelemme, että valitset mahdollisimman lyhyen maksuajan, jonka voit silti hoitaa taloudellisesti.

Usein kysytyt kysymykset

Mistä löytää lainaa auton ostamiseen?

Banke kilpailuttaa useiden pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamat lainat auton ostamiseen. Voit täyttää ilmaisen lainahakemuksen netissä ja saat useita lainatarjouksia nopeasti. Näin voit vertailla eri lainojen korkoja ja kuluja ja löytää itsellesi sopivan autolainan.

Miten auton vakuusarvo määritellään lainaa haettaessa?

Auton vakuusarvo määritellään yleensä auton iän, merkin, mallin ja kunnon perusteella. Vakuusarvo vaikuttaa siihen, kuinka suuren lainan voit saada auton ostamiseen. Banke kilpailuttaa useita eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamia autolainoja, joten voit löytää itsellesi sopivan lainan.

Onko auton ostaminen lainarahalla järkevää?

Auton ostaminen lainarahalla voi olla järkevää, jos et halua tai pysty maksamaan auton hintaa kerralla. Autolainan avulla voit hankkia haluamasi auton ja maksaa sen takaisin sopivassa ajassa. On kuitenkin tärkeää muistaa, että autolainan takaisinmaksuun liittyy korkoja ja muita kuluja, joten lainan kokonaiskustannukset kannattaa aina laskea huolellisesti.

Miten autolainan takaisinmaksu tapahtuu?

Autolainan takaisinmaksu tapahtuu yleensä kuukausittain sovitun aikataulun mukaan. Lainan takaisinmaksuaika ja kuukausierän suuruus sovitaan lainaa haettaessa. On tärkeää huolehtia siitä, että maksat kuukausierät ajallaan, jotta välttyisit ylimääräisiltä koroilta ja maksuviivästyksiltä.

Miten autolaina vaikuttaa luottotietoihin?

Autolainan ottaminen ja takaisinmaksu voi vaikuttaa luottotietoihin. Jos maksat kuukausierät ajallaan, autolainan vaikutus luottotietoihin on yleensä positiivinen. Jos taas et maksa kuukausieriä ajallaan, se voi vaikuttaa luottotietoihisi negatiivisesti. On tärkeää huolehtia siitä, että maksat autolainan kuukausierät ajallaan.

Miten löytää edullinen autolaina?

Banke kilpailuttaa useita eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamia autolainoja, joten voit vertailla eri lainojen korkoja ja kuluja ja löytää itsellesi sopivan ja edullisen autolainan. On tärkeää vertailla eri lainojen korkoja ja kuluja huolellisesti, jotta löydät itsellesi sopivan ja edullisen autolainan.