Lainaa 20 000 euroa - Hae 20 000 euron laina matalalla korolla

Hae 20 000 euron laina. Kilpailutamme 20 000 euron lainaa usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Lainaa 20 000 euroa

20 000 euron lainan hakeminen on aloitettava täyttämällä lainahakemus Banke verkkosivuilla. Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Lainahakemukseen tulee antaa henkilötietojen lisäksi tietoja taloudellisesta tilanteesta, kuten tuloista ja menoista.

20 000 euron lainan hakemusprosessi

Hakemuksen täyttämisen jälkeen Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Kilpailutuksen jälkeen asiakkaalle lähetetään lainatarjoukset, joista voi valita itselleen sopivimman. Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen laina siirretään asiakkaan tilille.

Banke tarjoaa asiakkailleen nopean ja helpon hakuprosessin. Hakemuksen täyttäminen ja lähettäminen on täysin ilmaista eikä velvoita tai sido asiakasta vastaanottamaan lainaa.

20 euron lainaan tarvittavat dokumentit

Lainahakemuksen yhteydessä tarvittavat dokumentit ovat henkilöllisyystodistus, palkkatodistus sekä tilinpäätös tai verotuspäätös, jos haet suurempaa lainaa. Dokumentit voi lähettää sähköpostitse tai postitse.

Banke käsittelee asiakkaidensa tietoja luottamuksellisesti ja turvallisesti. Asiakkaan henkilötietoja käsitellään tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja ne säilytetään turvallisesti.

20 000 € lainan takaisinmaksu

Maksuaikataulu

Kun haet lainaa Bankesta, voit valita maksuajan lainalaskurin avulla. Maksuaikataulu riippuu lainasummasta ja lainan takaisinmaksukyvystäsi. Voit valita maksuajan 1-15 vuoden väliltä.

Maksuaikataulu vaikuttaa suoraan lainan kokonaiskustannuksiin. Mitä pidempi maksuaika, sitä enemmän korkoja ja muita kustannuksia kertyy. Siksi suosittelemme valitsemaan lyhyemmän maksuajan, jos taloudellinen tilanteesi sen sallii.

Lainaa vastuullisesti

Kun otat lainaa Bankesta, on tärkeää muistaa, että maksuhäiriömerkintä saattaa aiheuttaa ongelmia tulevaisuudessa. Jos et pysty maksamaan lainaa takaisin sovitun aikataulun mukaisesti, joudut maksamaan myöhästymismaksuja. Myöhästymismaksut voivat olla merkittäviä, joten on tärkeää varmistaa, että pystyt maksamaan lainan takaisin sovitussa ajassa.

Luottotiedot

Jos et pysty maksamaan lainaa takaisin sovitun aikataulun mukaisesti, voit menettää luottotietosi. Tämä voi vaikeuttaa tulevien lainojen saamista ja voi vaikuttaa myös muihin taloudellisiin mahdollisuuksiin, kuten asunnon vuokraamiseen tai puhelinliittymän avaamiseen. On tärkeää varmistaa, että pystyt maksamaan lainan takaisin sovitussa ajassa, jotta vältät luottotietojen menettämisen.

Yhteenvetona, lainan ottaminen Bankesta on vastuullinen päätös, joka vaatii huolellista harkintaa. On tärkeää varmistaa, että pystyt maksamaan lainan takaisin sovitussa ajassa ja välttää myöhästymismaksuja ja luottotietojen menettämistä.

20 000 euron lainan käyttötarkoitus

Kun haet lainaa 20000 euroa Bankesta, sinun täytyy määrittää lainan käyttötarkoitus. Tämä auttaa meitä löytämään sinulle sopivimmat lainatarjoukset. Lainan käyttötarkoituksella on myös vaikutusta lainan korkoon ja ehtoihin.

Investoinnit

Jos tarvitset lainaa investointeihin, kuten uuden liiketoiminnan aloittamiseen tai asunnon ostamiseen, voit hakea investointilainaa. Investointilaina on yleensä vakuudellinen laina, jossa käytettävä omaisuus toimii lainan vakuutena. Investointilainan korko on yleensä alempi kuin kulutusluottojen korko, mutta lainan saaminen voi olla hieman haastavampaa.

Kulutusmenot

Jos tarvitset lainaa kulutusmenoihin, kuten auton ostamiseen tai lomamatkaan, voit hakea kulutusluottoa. Kulutusluotto on yleensä vakuudeton laina, joka tarkoittaa, että sinun ei tarvitse antaa omaisuutta lainan vakuudeksi. Kulutusluoton korko on yleensä korkeampi kuin vakuudellisten lainojen korko, mutta lainan saaminen on yleensä helpompaa.

Kun haet lainaa Bankesta, voit valita lainan käyttötarkoituksen vapaasti. Me kilpailutamme lainatarjoukset usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken ja löydämme sinulle sopivimmat vaihtoehdot.

Usein kysytyt kysymykset

Miten hakea lainaa netistä?

Lainan hakeminen netistä on helppoa. Meidän kauttamme voit hakea lainaa Bankeen yhdellä hakemuksella, joka kilpailutetaan usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Täytä hakemus huolellisesti ja lähetä se meille. Saat lainatarjoukset nopeasti sähköpostiisi, usein jo muutamassa minuutissa.

Voiko lainaa saada ilman vakuuksia?

Kyllä, meidän kauttamme voit hakea vakuudetonta lainaa ilman takaajia. Voit nostaa lainan ihan mihin tarkoitukseen tahansa – onko se sitten auto, harrastus, matka, remontti tai häät.

Kuinka nopeasti voin saada lainaa?

Lainan saaminen riippuu hakemuksen käsittelyajasta ja hyväksymisestä. Meidän kauttamme voit saada lainaa nopeasti, jopa saman päivän aikana. Saat lainatarjoukset nopeasti sähköpostiisi, usein jo muutamassa minuutissa.

Onko Banke laina hyvä vaihtoehto?

Banke kilpailuttaa lainoja usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit vertailla eri lainatarjouksia ja valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Meidän kauttamme voit saada lainaa edullisesti ja nopeasti.

Voinko hakea lainaa heti?

Lainan hakeminen vie aina jonkin verran aikaa, mutta meidän kauttamme voit saada lainatarjoukset nopeasti sähköpostiisi, usein jo muutamassa minuutissa. Voit vertailla eri lainatarjouksia ja valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Mikä on henkilökohtaisen lainan korko?

Henkilökohtaisen lainan korko riippuu hakijan taloudellisesta tilanteesta ja lainan määrästä. Meidän kauttamme voit saada edullisia lainatarjouksia, joissa korko on kilpailukykyinen ja lainan kulut ovat selkeästi esitetty.