Lainaa 18-vuotiaalle - Hae lainaa vastuullisesti

Hae lainaa 18-vuotiaalle. Kilpailutamme lainan usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Muista hakea lainaa vastuullisesti.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Lainaa 18-vuotiaalle – Opas nuorille lainanhakijoille

Kun olet täyttänyt 18 vuotta, sinulla voi olla tarve lainalle. Lainan käyttötarkoitus voi olla monipuolinen, kuten esimerkiksi:

 • Opiskelijalle laina koulukirjoihin, asumiskuluihin tai autoon
 • Nuorelle laina ensimmäisen auton hankintaan tai ajokortin suorittamiseen
 • Lainaa matkustamiseen tai harrastuksiin
 • Lainaa remonttiin tai kodin kalusteiden hankintaan

Lainan käyttötarkoitus on henkilökohtainen ja riippuu tarpeistasi. Banke auttaa sinua löytämään sopivan lainan käyttötarkoituksen mukaan.

Lainan määrä

Lainan määrä riippuu käyttötarkoituksesta ja tarpeestasi. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten löydämme sinulle edullisen lainan.

Lainan määrä voi olla esimerkiksi:

 • 500 euroa opiskelijalle kirjoihin tai asumiskuluihin
 • 1000 euroa ensimmäisen auton hankintaan
 • 3000 euroa matkaan tai harrastuksiin
 • 10 000 euroa remonttiin tai kodin kalusteiden hankintaan

Lainan määrä kannattaa aina miettiä huolella ja vertailla eri vaihtoehtoja. Banke auttaa sinua löytämään sopivan lainan määrän ja takaisinmaksuajan.

Lainan hakeminen

Kun olet päättänyt hakea lainaa Bankesta, hakemusprosessi on helppo ja nopea. Alla on esitelty, miten voit hakea lainaa Bankesta.

Hakemusprosessi

Hakemusprosessi on yksinkertainen ja nopea. Voit täyttää hakemuksen helposti verkkosivuillamme. Täytä hakemus huolellisesti ja varmista, että kaikki tiedot ovat oikein. Tämä nopeuttaa hakemuksen käsittelyä ja lainan saamista.

Kun olet täyttänyt hakemuksen, me kilpailutamme sen usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Tämä tarkoittaa, että saat parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Tarjoukset ovat sitoumuksettomia, joten voit hyväksyä tai hylätä ne ilman mitään velvoitteita.

Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen, rahat siirretään tilillesi nopeasti. Saat rahat yleensä samana päivänä, kun olemme saaneet kaikki tarvittavat asiakirjat.

Vaaditut asiakirjat

Lainan hakemiseen tarvitset seuraavat asiakirjat:

 • Henkilöllisyystodistus: voit käyttää passia, henkilökorttia tai ajokorttia
 • Palkkatodistus tai eläkepäätös: todistus säännöllisistä tuloistasi
 • Tilinumero: tarvitsemme tilinumerosi, johon rahat siirretään

Huomaa, että vaaditut asiakirjat voivat vaihdella lainan suuruuden ja muiden tekijöiden mukaan. Tarvittaessa saat tarkemmat ohjeet hakemuksen yhteydessä.

Toivomme, että tämä ohjeistus auttoi sinua ymmärtämään, miten voit hakea lainaa Bankesta. Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua mielellään.

Lainan takaisinmaksu

Kun haet lainaa Banke-palvelun kautta, on tärkeää miettiä tarkkaan takaisinmaksusuunnitelmaa. Lainan takaisinmaksu on yksi tärkeimmistä asioista, joita tulee harkita ennen lainan hakemista. Tässä osiossa käymme läpi tärkeitä asioita, jotka liittyvät lainan takaisinmaksuun.

Takaisinmaksuaika

Lainan takaisinmaksuaika on yksi tärkeimmistä asioista, joita tulee harkita ennen lainan hakemista. Takaisinmaksuaika riippuu lainan määrästä ja lainan käyttötarkoituksesta. Banke-palvelun kautta haettavissa lainoissa takaisinmaksuaika voi olla jopa 15 vuotta. On tärkeää valita sopiva takaisinmaksuaika, jotta kuukausierät eivät ole liian suuria.

Takaisinmaksun suunnitelma

Kun olet saanut lainatarjouksen ja hyväksynyt sen, on tärkeää laatia tarkka takaisinmaksusuunnitelma. Takaisinmaksusuunnitelma auttaa sinua hahmottamaan, kuinka paljon lainaa tulee maksaa takaisin kuukausittain. Tarkka suunnitelma auttaa välttämään maksuvaikeuksia ja auttaa sinua suunnittelemaan talouttasi paremmin.

Takaisinmaksusuunnitelmaan tulee sisällyttää kaikki lainan takaisinmaksuun liittyvät kulut, kuten lainan korot ja muut kulut. On tärkeää tarkistaa, että takaisinmaksusuunnitelma on realistinen ja että kuukausierät ovat sopivia omaan taloustilanteeseen nähden. Lainan takaisinmaksu kannattaa aloittaa mahdollisimman pian, jotta vältytään ylimääräisiltä kuluilta ja maksuvaikeuksilta.

Banke-palvelun kautta haettavissa lainoissa on mahdollista valita joustava takaisinmaksusuunnitelma, joka mahdollistaa lyhennysvapaita kuukausia ja lainanlyhennyksen suuruuden muuttamisen tarvittaessa. Tämä auttaa sinua sopeuttamaan takaisinmaksusuunnitelmaa paremmin omaan taloustilanteeseesi.

Lainan kustannukset

Kun haet lainaa 18 vuotiaalle, on tärkeää tietää, että lainan kustannukset voivat vaihdella paljon eri lainanantajien välillä. Tässä osiossa käymme läpi lainan kustannuksia ja niiden eri muotoja.

Korko

Lainan korko on yksi tärkeimmistä kustannuksista, joka sinun tulee ottaa huomioon. Korko määräytyy yleensä lainan määrän ja laina-ajan mukaan. Mitä suurempi lainan määrä on ja mitä pidempi laina-aika on, sitä suurempi korko yleensä on. Korko voi olla joko kiinteä tai vaihtuva. Kiinteä korko tarkoittaa, että korko pysyy samana koko laina-ajan, kun taas vaihtuva korko voi muuttua esimerkiksi markkinoiden muutosten tai pankin päätöksen mukaan.

Banke kilpailuttaa usean pankin ja rahoituslaitoksen lainoja, joten voimme auttaa sinua löytämään edullisen lainan, jossa korko on kilpailukykyinen.

Muut maksut

Lainan kustannuksiin voi kuulua myös muita maksuja, kuten avausmaksu, tilinhoitomaksu ja mahdolliset muut kulut. Avausmaksu on kertaluontoinen maksu, joka peritään lainan avaamisesta. Tilinhoitomaksu taas on kuukausittainen maksu, joka kattaa esimerkiksi laskutuksen ja asiakaspalvelun kustannuksia.

On tärkeää tarkistaa kaikki lainan kustannukset ennen lainan hakemista, jotta tiedät tarkalleen, paljonko laina tulee maksamaan sinulle. Banke auttaa sinua löytämään lainan, jossa kaikki kustannukset ovat selkeästi esitettyinä ja kilpailukykyiset.

Lainan riskit

Kun harkitset lainan ottamista Bankesta, on tärkeää ymmärtää lainan riskit. Vaikka lainan ottaminen voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi nopeammin, se voi myös aiheuttaa taloudellisia haasteita, jos et pysty maksamaan takaisin lainaa sovitun aikataulun mukaisesti.

Velkaantumisen vaara

Lainan ottaminen voi johtaa velkaantumiseen, jos et pysty maksamaan takaisin lainaa sovitun aikataulun mukaisesti. Velkaantumisen vaara kasvaa, jos otat useita lainoja samanaikaisesti tai jos lainan takaisinmaksuaika on pitkä. Tämä johtaa korkeampiin korkoihin ja lisäkuluihin, mikä voi tehdä lainan takaisinmaksusta entistä vaikeampaa.

Maksuhäiriömerkinnät

Jos et pysty maksamaan takaisin lainaa sovitun aikataulun mukaisesti, se voi johtaa maksuhäiriömerkintöihin. Maksuhäiriömerkintä voi vaikuttaa luottotietoihisi ja vaikeuttaa tulevien lainojen saamista. Lisäksi se voi johtaa korkeampiin korkoihin ja lisäkuluihin, mikä voi tehdä lainan takaisinmaksusta entistä vaikeampaa.

On tärkeää, että harkitset tarkkaan lainan ottamista ja varmistat, että pystyt maksamaan takaisin lainan sovitun aikataulun mukaisesti. Jos olet epävarma, voit ottaa yhteyttä Bankeen ja pyytää neuvoja lainan ottamisesta.

Vaihtoehtoiset lainaratkaisut

Jos 18-vuotias ei saa lainaa pankista, on olemassa muita vaihtoehtoja. Banke tarjoaa myös muita lainaratkaisuja, jotka voivat olla sopivia nuorille.

Osamaksusopimukset

Osamaksusopimukset ovat yksi vaihtoehto nuorelle, joka tarvitsee lainaa. Osamaksusopimuksessa tuotteen ostaja maksaa tuotteen hinnan osissa. Tuotteen ostaja saa käyttöönsä tuotteen heti, mutta maksaa sen pois erissä sovitun ajanjakson aikana. Osamaksusopimuksia tarjoavat useat kaupat ja verkkokaupat.

Osamaksusopimuksen etuna on se, että nuori saa tarvitsemansa tuotteen heti käyttöönsä ja voi maksaa sen pois pienissä kuukausierissä. Osamaksusopimuksen haittapuolena on se, että tuotteen lopullinen hinta voi olla korkeampi kuin suoraan ostettaessa.

Luottokortit

Luottokortti on toinen vaihtoehto, joka voi olla sopiva nuorelle, joka tarvitsee lainaa. Luottokortilla nuori voi tehdä ostoksia ja maksaa ne myöhemmin takaisin. Luottokortin käyttöön liittyy kuitenkin riskejä, kuten korkeat korot ja velkaantuminen.

Banke kilpailuttaa luottokortteja useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken, joten nuoren on mahdollista löytää sopiva luottokortti omiin tarpeisiinsa. On kuitenkin tärkeää muistaa, että luottokorttia tulee käyttää harkiten ja vastuullisesti.

Yhteenvetona, jos 18-vuotias ei saa lainaa pankista, on olemassa muita vaihtoehtoja, kuten osamaksusopimukset ja luottokortit. Banke kilpailuttaa lainoja useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken, joten nuoren on mahdollista löytää sopiva lainaratkaisu omiin tarpeisiinsa.

Usein kysytyt kysymykset

Miten hakea lainaa Bankesta?

Lainan hakeminen Bankesta on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä ilmaisen lainahakemuksen verkossa ja saat jopa 35 lainatarjousta eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, ja saat lainatarjouksia heti hakemuksen jättämisen jälkeen. Voit vertailla tarjouksia ja valita sinulle sopivimman lainan.

Miten saada vakuudeton laina Bankesta?

Banke kilpailuttaa vakuudettomat lainat usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit löytää edullisen ja sopivan lainan helposti. Vakuudettoman lainan hakeminen Bankesta on helppoa ja nopeaa. Täytä vain ilmaiseksi lainahakemus verkossa, ja saat tarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Voit vertailla tarjouksia ja valita sinulle sopivimman vakuudettoman lainan.

Mistä voi hakea lainaa nuorena?

Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit löytää edullisen ja sopivan lainan helposti, vaikka olisit nuori. Voit hakea lainaa Bankesta, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Voiko 18-vuotias saada lainaa?

Kyllä, 18-vuotias voi saada lainaa Bankesta, jos hänellä on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit löytää edullisen ja sopivan lainan helposti.

Mistä saada 50 € lainaa heti?

Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, mutta yleensä pieniä lainoja, kuten 50 € lainaa, ei myönnetä. Jos tarvitset pientä lainaa, kannattaa harkita muita vaihtoehtoja, kuten pikavippiä tai luottokorttia.

Millä tuloilla voi saada 20000 € lainaa?

Lainan myöntämiseen vaikuttaa moni tekijä, kuten tulojen määrä, luottotiedot ja lainan takaisinmaksukyky. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit löytää edullisen ja sopivan lainan, jos sinulla on riittävät tulot ja luottotiedot kunnossa.