Koroton laina - Onko se mahdollista?

Lue miten voit saada korottoman lainan. Korottomat lainat ovat harvinaisia, joten voit vaihtoehtoisesti kilpailuttaa vakuudettomat lainat maksuttomalla hakemuksella.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Koroton laina

Koroton laina on laina, jossa ei peritä lainkaan korkoa. Tämä tarkoittaa, että lainanottaja maksaa takaisin vain sen summan, jonka hän on lainannut. Korottomia lainoja myönnetään yleensä pieninä summia ja lyhyeksi ajaksi, esimerkiksi muutamaksi viikoksi tai kuukaudeksi.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että korottomat lainat ovat yleensä tarjolla vain uusille asiakkaille. Lisäksi lainan takaisinmaksuaika on yleensä lyhyt, joten lainanottajan on tärkeää varmistaa, että hän pystyy maksamaan lainan takaisin sovitussa ajassa.

Korottoman lainan hyödyntäminen voi olla hyvä vaihtoehto esimerkiksi pieniin ja lyhytaikaisiin rahoitustarpeisiin, kuten yllättäviin laskuihin tai muihin äkillisiin menoihin. On kuitenkin tärkeää muistaa, että lainan ottaminen on aina vastuullinen päätös, ja lainan takaisinmaksukyky on aina varmistettava ennen lainan ottamista.

Korottoman lainan edut

Koroton laina on houkutteleva vaihtoehto, sillä se tarkoittaa, että lainan korko on nolla prosenttia. Tämä tarkoittaa, että lainanottaja maksaa takaisin vain sen summan, jonka hän on lainannut, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Korottomat lainat ovat nykyään harvinaisia, mutta meidän avullamme voit löytää sellaisen helposti.

Korottoman lainan etuna on sen edullisuus. Koska lainan korko on nolla, lainanottaja maksaa takaisin vain sen summan, jonka hän on lainannut. Tämä tarkoittaa, että lainan kokonaiskustannukset ovat huomattavasti pienemmät kuin korollisen lainan. Tämä on erityisen hyödyllistä silloin, kun tarvitset lainaa lyhytaikaiseen rahoitukseen, kuten arjen yllättäviin menoihin.

Toinen etu korottomassa lainassa on sen joustavuus. Usein korottomat lainat ovat lyhytaikaisia, joten lainanottaja voi maksaa lainan takaisin nopeasti ilman ylimääräisiä korkokuluja. Tämä on erityisen hyödyllistä silloin, kun tarvitset lainaa lyhytaikaiseen rahoitukseen, kuten laskujen maksuun tai odottamattomiin menoihin.

Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit löytää lainan, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi. Täytä vain yksi hakemus ja saat useita lainatarjouksia. Vertaile tarjouksia ja valitse sopivin laina.

Korottoman lainan haitat

Korottoman lainan hakeminen voi tuntua houkuttelevalta, mutta on tärkeää ottaa huomioon myös sen haittapuolet. Vaikka koroton laina ei sisällä korkokuluja, se ei tarkoita, että laina olisi täysin ilmainen.

Yksi korottoman lainan haittapuoli on, että lainan takaisinmaksuaika on yleensä lyhyt. Usein korottoman lainan maksuaika on vain muutamia kuukausia, joten lainan takaisinmaksu saattaa aiheuttaa taloudellista stressiä. Lisäksi, jos lainaa ei makseta takaisin sovitussa ajassa, siitä voidaan periä korkeita viivästyskorkoja.

Toinen haittapuoli on, että korottoman lainan myöntäjä voi vaatia muita kuluja, kuten avausmaksun tai tilinhoitomaksun. On tärkeää lukea lainaehdot huolellisesti ennen lainan hakemista ja varmistaa, että kaikki kulut on otettu huomioon.

Lisäksi, jos tarvitset suuremman lainan, koroton laina ei ehkä ole paras vaihtoehto. Usein korottoman lainan maksimisumma on vain muutamia tuhansia euroja, joten suuremman lainan hakeminen voi vaatia korkeampia korkokuluja.

Kokonaisuudessaan, koroton laina voi olla hyvä vaihtoehto lyhytaikaiseen rahoitukseen, mutta sen haittapuolet on otettava huomioon ennen lainan hakemista. Muista vertailla eri lainavaihtoehtoja, jotta löydät itsellesi sopivimman lainan.

Lainan kilpailuttaminen Banken avulla

Vakuudettoman lainan hakeminen on helppoa Banke-palvelun avulla. Meidän kauttamme voit kilpailuttaa useaa pankkia ja rahoitusyhtiötä ja saada jopa lähes 30 lainatarjousta yhdellä ilmaisella hakemuksella. Tämä mahdollistaa sen, että löydät varmasti itsellesi sopivimman ja edullisimman lainan.

Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään, eikä siitä aiheudu kuluja. Voit täyttää ilmaisen lainahakemuksen milloin tahansa ja saat lainatarjoukset nopeasti, usein jo muutamassa minuutissa. Näet tarkat kuukausierät sekä lainojen korot ja muut kulut, joten voit vertailla tarjouksia helposti.

Kun olet saanut lainatarjoukset, voit valita parhaan vaihtoehdon ja hyväksyä sen. Saat lainan käyttöösi nopeasti ja vaivattomasti. Korottoman lainan käyttötarkoitusta ei ole rajoitettu, joten voit käyttää sen esimerkiksi remonttiin, lomamatkaan tai mihin tahansa muuhun tarpeeseen.

Banke-palvelun avulla voit hakea lainaa 500 eurosta jopa 70 000 euroon saakka. Lainan takaisinmaksuaika voi olla 1-15 vuotta. Lainan hakeminen on helppoa ja vaivatonta, joten aloita hakemus jo tänään!

Lainan takaisinmaksu

Kun haet lainaa Bankesta, on tärkeää ymmärtää lainan takaisinmaksuun liittyvät asiat. Lainan takaisinmaksuaika Banken kautta kilpailutetussa lainassa on 1-15 vuotta. Tarkka takaisinmaksuaika määräytyy lainan suuruuden ja hakijan taloudellisen tilanteen perusteella. Lainan takaisinmaksuajan valinta on tärkeä, sillä se vaikuttaa suoraan lainan kuukausierään ja korkokuluihin.

Muista, että lainan takaisinmaksu on tärkeä osa vastuullista lainanottoa. Ennen lainan hakemista on hyvä arvioida oma taloudellinen tilanne ja varmistaa, että pystyt maksamaan lainan takaisin sovitun aikataulun mukaisesti.

Korottoman Lainan vertailu

Korottoman lainan saaminen on nykyään harvinaisuutta, mutta se ei tarkoita sitä, että sellaista ei olisi mahdollista saada. Banke tarjoaa palvelua, jossa voit vertailla useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamia lainoja yhdellä hakemuksella. Vertailu on hyvä ja helppo keino löytää edullinen laina.

Kun haet lainaa Banke palvelun kautta, saat jopa lähes 30 lainatarjousta yhdellä hakemuksella. Voit vertailla saamiasi tarjouksia ja valita parhaiten tarpeitasi vastaavan lainan. Lainojen vertailu on vaivatonta ja nopeaa, sillä voit tehdä sen kätevästi verkossa.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että korottomat lainat ovat yleensä pieniä, lyhytaikaisia ja vaativat usein hyvän luottotietohistorian. Lisäksi korottoman lainan saaminen edellyttää yleensä nopeaa takaisinmaksuaikaa, joten lainan takaisinmaksukyvyn arvioiminen on tärkeää.

Lainan vertailu Banke palvelun avulla on kuitenkin hyvä vaihtoehto, jos tarvitset nopeasti lainaa ja haluat löytää sen edullisesti. Muista kuitenkin aina tutustua huolellisesti lainaehtoihin ja takaisinmaksuohjeisiin ennen lainan hakemista.

Koroton Laina vs. korkoa sisältävä laina

Kun harkitset lainan hakemista, yksi tärkeimmistä päätöksistä on valita koroton laina vai korkoa sisältävä laina. Korottomat lainat ovat yleensä lyhytaikaisia, pieniä lainoja, jotka voidaan maksaa takaisin lyhyessä ajassa. Korkoa sisältävät lainat ovat yleensä suurempia lainoja, joita maksetaan takaisin pidemmällä aikavälillä.

Korottomat lainat

Korottomat lainat ovat hyvä vaihtoehto, kun tarvitset nopeaa rahoitusta, mutta et halua maksaa korkoa. Korottomat lainat ovat yleensä pieniä, joten ne ovat hyvä vaihtoehto, kun tarvitset nopeaa rahoitusta esimerkiksi odottamattomien laskujen maksamiseen.

Korkoa sisältävät lainat

Korkoa sisältävät lainat ovat yleensä suurempia lainoja, jotka maksetaan takaisin pidemmällä aikavälillä. Korkoa sisältävät lainat ovat yleensä pidempiaikaisia, joten korko voi olla merkittävä osa lainan kokonaiskustannuksia. Banke voi kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen välillä, joten voit löytää parhaan tarjouksen helposti.

Korkoa sisältävät lainat ovat hyvä vaihtoehto, kun tarvitset suurempaa rahoitusta esimerkiksi asunnon ostamiseen tai remontointiin. Korkoa sisältävät lainat ovat yleensä halvempia kuin luottokorttilainat tai pikavipit, joten ne ovat hyvä vaihtoehto, kun tarvitset pidempiaikaista rahoitusta.

Korottoman lainan yleiset myytit

Korottoman lainan ympärillä on monia vääriä käsityksiä, jotka estävät ihmisiltä mahdollisuuden hyödyntää tätä tarjousta. Haluamme tässä kertoa yleisimmistä korottomaan lainaan liittyvistä myyteistä ja selventää niitä.

Myytti 1: Korottoman lainan saaminen on lähes mahdotonta

Vaikka korottomat lainat ovat harvinaisia, niitä on silti tarjolla. Esim. useat operaattorit tarjoavat korotonta maksuaikaa laitehankinnoille.

Myytti 2: Korottoman lainan summa on aina hyvin pieni

Korottoman lainan summa voi vaihdella muutamasta sadasta eurosta jopa tuhansiin euroihin asti. Summa riippuu usein hakijan taloudellisesta tilanteesta ja maksukyvystä.

Myytti 3: Korottoman lainan takaisinmaksuaika on liian lyhyt

Vaikka korottoman lainan takaisinmaksuaika on yleensä lyhyempi kuin tavallisen lainan, se ei ole aina liian lyhyt. Takaisinmaksuaika voi olla esimerkiksi kuukauden tai jopa 3 vuotta, riippuen lainan määrästä ja hakijan maksukyvystä.

Korottoman lainan riskit

Korottoman lainan saaminen voi olla houkuttelevaa, mutta on tärkeää muistaa, että kaikki ilmaiseksi saatava ei välttämättä ole aina hyvä asia. Vaikka korottoman lainan houkutus onkin suuri, on hyvä tiedostaa, että se voi sisältää riskejä.

Ensinnäkin, korottoman lainan myöntäjä voi asettaa tiukkoja ehtoja lainan saamiselle. Esimerkiksi lainan takaisinmaksuajat voivat olla lyhyitä, ja myöhästymismaksut ja viivästyskorot voivat olla korkeita. On tärkeää lukea lainaehdot huolellisesti ennen lainan hakemista ja varmistaa, että ne ovat hyväksyttävät.

Toiseksi, korottoman lainan saaminen voi vaikuttaa luottotietoihin. Vaikka kyseessä onkin koroton laina, se rekisteröidään luottotietoihin ja voi vaikuttaa luottoluokitukseen. Jos lainan takaisinmaksu viivästyy tai jää kokonaan hoitamatta, se voi aiheuttaa ongelmia jatkossa.

Kolmanneksi, korottoman lainan saaminen voi johtaa velkaantumiseen. Vaikka lainan korko onkin nolla, se ei tarkoita sitä, että laina olisi ilmainen. Laina on maksettava takaisin, ja jos lainanottaja ei ole varma kykeneekö maksamaan lainan takaisin sovitussa ajassa, on parempi harkita muita rahoitusvaihtoehtoja.

Yhteenvetona voidaan todeta, että koroton laina voi olla hyvä vaihtoehto lyhytaikaiseen rahoitukseen, mutta sen saaminen voi sisältää riskejä. On tärkeää tutustua lainaehdoihin huolellisesti ja harkita muita rahoitusvaihtoehtoja ennen lainan hakemista.

Usein kysytyt kysymykset

Voiko lainaa saada ilman korkoa?

Kyllä, on mahdollista saada lainaa ilman korkoa. Joissakin tilanteissa pankit ja rahoituslaitokset voivat tarjota korotonta lainaa esimerkiksi uusille asiakkaille tai tiettyjen kampanjoiden yhteydessä. On kuitenkin tärkeää huomioida, että koroton laina ei tarkoita ilmaista lainaa, sillä lainasta voi silti kertyä muita kuluja.

Mistä saa korotonta lainaa?

Korotonta lainaa voi saada esimerkiksi pankkien ja rahoituslaitosten kampanjoiden yhteydessä tai uusille asiakkaille tarjottuna etuna. Lisäksi joillakin luottokorteilla voi olla mahdollista saada korotonta maksuaikaa tietyn ajanjakson ajan. On kuitenkin tärkeää vertailla eri lainavaihtoehtoja ja niiden kustannuksia ennen lainan ottamista.

Mikä on halvin laina?

Halvin laina riippuu monesta eri tekijästä, kuten lainan määrästä, laina-ajasta, lainan takaisinmaksutavasta sekä lainan koroista ja kuluista. Banke kilpailuttaa useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjoukset, joten voimme auttaa löytämään juuri sinulle sopivan ja edullisen lainavaihtoehdon.

Miten lasketaan lainan korkoprosentti?

Lainan korkoprosentti lasketaan usein lainan määrän, laina-ajan ja lainan korkokannan perusteella. Lainan korko voi olla kiinteä tai vaihtuva, ja se voi sisältää muita kuluja kuten avausmaksun tai tilinhoitomaksun. Banke auttaa vertailemaan eri lainavaihtoehtoja ja niiden korkoja ja kuluja, jotta löydät juuri sinulle sopivan lainan.

Mikä on lyhytaikainen laina?

Lyhytaikainen laina on laina, jonka takaisinmaksuaika on yleensä alle vuoden. Tällaisia lainoja ovat esimerkiksi pikavipit ja kulutusluotot. Lyhytaikaiset lainat ovat yleensä korkeakorkoisia ja niiden kustannukset voivat kasvaa nopeasti, joten niiden ottamista on syytä harkita tarkkaan.

Mikä on viikon laina?

Viikon laina on lyhytaikainen laina, jonka takaisinmaksuaika on yleensä viikko. Tällaisia lainoja tarjoavat esimerkiksi pikavippiyritykset. Viikon lainat ovat yleensä korkeakorkoisia ja niiden kustannukset voivat kasvaa nopeasti, joten niiden ottamista on syytä harkita tarkkaan.