Kertalaina heti tilille

Hae kertalaina heti tilille. Kilpailutamme kertalainan usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Kertalaina

Kertalaina on yksi Banke tarjoamista kulutusluotoista, joka sopii erilaisiin rahoitustarpeisiin. Kertalaina on yksinkertainen ja selkeä laina, jossa lainasumma maksetaan kerralla tilille ja laina maksetaan takaisin kuukausittain sovitun maksusuunnitelman mukaisesti.

Kertalainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit hakea lainaa helposti verkossa täyttämällä lainahakemuksen. Saat lainapäätöksen heti ja rahat tilillesi parhaassa tapauksessa jo samana päivänä.

Kertalainan käyttötarkoitusta ei määrätä mitenkään, joten voit käyttää rahat juuri siihen tarkoitukseen, mihin haluat. Voit esimerkiksi rahoittaa äkillisiä menoja, tehdä yksittäisiä hankintoja tai vaikkapa remontoida kotia.

Kertalainan korko ja maksuajan pituus määräytyvät hakijan taloudellisen tilanteen ja lainasumman mukaan. Lainan korko on kiinteä, joten voit olla varma, että maksat saman koron koko laina-ajan. Laina-aika on joustava, ja voit valita laina-ajan väliltä 1-15 vuotta.

Kertalaina on hyvä vaihtoehto, jos tarvitset nopeasti rahaa ja haluat maksaa sen takaisin kuukausittain sovitun aikataulun mukaisesti.

Kertalainan hakeminen

Hakuprosessi

Kertalainan hakeminen Banke-palvelun kautta on nopeaa ja helppoa. Voit täyttää lainahakemuksen verkossa milloin vain, ja me kilpailutamme lainasi jopa 30 pankin ja luotonmyöntäjän kesken. Näin löydät helposti parhaan mahdollisen kertalainan tarpeisiisi.

Lainahakemuksen täyttäminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Hakemuksessa kysytään henkilö- ja taloustietojasi, jotta voimme arvioida lainan takaisinmaksukykyäsi. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat lainapäätöksen nopeasti, usein jo muutamassa minuutissa.

Jos lainapäätös on myönteinen, voit hyväksyä tarjouksen ja allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi. Lainan maksamme tilillesi yleensä samana päivänä, joten voit käyttää rahat heti haluamaasi tarkoitukseen.

Vaadittavat asiakirjat

Kertalainan hakemiseen tarvitset vain henkilö- ja taloustietosi. Emme vaadi vakuuksia tai takaajia, joten hakuprosessi on nopea ja vaivaton.

Ennen lainan myöntämistä tarkistamme hakijan luottotiedot, joten on tärkeää että hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias ja asua Suomessa.

Jos sinulla on kysyttävää hakuprosessista tai tarvitset lisätietoa kertalainasta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme kaikissa lainaan liittyvissä kysymyksissä.

Kertalainan kustannukset

Kertalainan ottaminen on yksi tapa rahoittaa suurempia hankintoja tai projekteja. Kertalainan kustannukset koostuvat useista tekijöistä, kuten korosta ja muista maksuista. Tässä osiossa käymme läpi kertalainan kustannuksia ja mitä kannattaa ottaa huomioon ennen lainan ottamista.

Korko

Kertalainan korko on yksi tärkeimmistä kustannuksista. Korko määräytyy yleensä lainan suuruuden ja takaisinmaksuajan mukaan. Banke kilpailuttaa usean pankin ja rahoituslaitoksen korkotarjoukset, joten voit löytää edullisimman korkotarjouksen helposti.

Korko voi olla kiinteä tai vaihtuva. Kiinteä korko tarkoittaa, että korko pysyy samana koko laina-ajan. Vaihtuva korko taas tarkoittaa, että korko voi muuttua laina-aikana. Vaihtuva korko voi olla edullisempi alussa, mutta se voi myös nousta laina-aikana.

Muut maksut

Kertalainan kustannuksiin voi kuulua muitakin maksuja kuin korko. Esimerkiksi avausmaksu, tilinhoitomaksu ja mahdollinen nostopalkkio voivat lisätä lainan kokonaiskustannuksia. On tärkeää tarkistaa kaikki lainaan liittyvät maksut ennen lainan ottamista.

Alla olevassa taulukossa on esimerkkejä kertalainan kustannuksista:

Kustannus Esimerkki
Korko 5 %
Avausmaksu 100 €
Tilinhoitomaksu 5 €/kk
Nostopalkkio 2 %
Lainan kokonaiskustannus 12 000 €

On tärkeää laskea lainan kokonaiskustannus ennen lainan ottamista. Näin tiedät, paljonko laina maksaa kokonaisuudessaan ja voit vertailla eri lainatarjouksia keskenään.

Kertalainan kustannukset voivat vaihdella suuresti eri lainantarjoajien välillä. Banke kilpailuttaa usean pankin ja rahoituslaitoksen korkotarjoukset, joten voit löytää edullisimman kertalainan helposti ja nopeasti.

Kertalainan takaisinmaksu

Kertalaina on yksinkertainen ja selkeä lainatuote, joka sopii hyvin silloin, kun tarvitset tietyn summan rahaa tiettyyn tarkoitukseen. Kertalainan takaisinmaksu on helppoa ja joustavaa, ja voit itse valita sopivan takaisinmaksuajan.

Takaisinmaksuaikataulu

Kertalainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä, jotka on sovittu etukäteen. Voit itse valita sopivan takaisinmaksuajan, joka voi olla esimerkiksi 1-5 vuotta. Takaisinmaksuaikataulu kannattaa suunnitella huolella, jotta maksuerät eivät rasita talouttasi liikaa.

Banke tarjoaa kertalainoja eri kokoisina, joten voit valita juuri sinulle sopivan lainasumman ja takaisinmaksuajan. Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa, ja voit saada lainapäätöksen heti.

Maksuvaikeudet

Jos sinulla tulee maksuvaikeuksia kertalainan takaisinmaksussa, kannattaa ottaa yhteyttä Bankeen mahdollisimman pian. Voimme yhdessä etsiä ratkaisun tilanteeseesi ja löytää sopivan maksusuunnitelman.

On tärkeää hoitaa lainan takaisinmaksu sovitusti, jotta välttyy ylimääräisiltä kuluilta ja maksuhäiriömerkinnöiltä. Banke on aina valmis auttamaan asiakkaitaan kaikissa laina-asioissa, joten älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, jos tarvitset apua kertalainan takaisinmaksussa.

Kertalainan edut ja haitat

Edut

Kertalaina on yksi suosituimmista lainatuotteista, ja sen suosion takana on monia etuja. Tässä on muutamia kertalainan tärkeimmistä eduista:

  • Nopea ja helppo hakuprosessi: Kertalainan hakuprosessi on yksinkertainen ja nopea. Voit täyttää hakemuksen verkossa, ja saat lainatarjoukset usein jo muutamassa minuutissa.
  • Joustava takaisinmaksu: Kertalainassa on yleensä joustavat takaisinmaksuehdot, joten voit valita itsellesi sopivan takaisinmaksuajan ja kuukausierän.
  • Ei vakuuksia tai takaajia: Kertalainaa voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia, joten se sopii hyvin henkilöille, joilla ei ole omaisuutta tai takaajia.

Haitat

Vaikka kertalainalla on monia etuja, se ei ole täydellinen lainatuote. Tässä on joitakin kertalainan haitoista:

  • Korkeampi korko: Kertalainan korko voi olla korkeampi kuin esimerkiksi asuntolainan korko, koska se on vakuudeton laina. Tämä tarkoittaa, että pankki ottaa suuremman riskin myöntäessään lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.
  • Lyhyt takaisinmaksuaika: Kertalainan takaisinmaksuaika on yleensä lyhyempi kuin esimerkiksi asuntolainassa, joten kuukausierät voivat olla suurempia. Tämä voi olla haastavaa, jos taloudellinen tilanne muuttuu takaisinmaksun aikana.
  • Lainan määrä: Kertalainan määrä on yleensä pienempi kuin esimerkiksi asuntolainan määrä, joten se ei ehkä sovi suuriin hankintoihin, kuten asunnon ostoon.

Muista, että kertalaina ei ole aina paras vaihtoehto kaikille. Ennen kuin haet kertalainaa, sinun kannattaa harkita huolellisesti omaa taloudellista tilannettasi ja tarpeitasi.

Kertalainan vertailu

Kertalaina on yksinkertainen ja nopea tapa saada lainaa. Kertalaina on yleensä vakuudeton ja sen takaisinmaksu tapahtuu yhdessä erässä sovitun ajanjakson päätyttyä. Kertalainaa voi käyttää monenlaisiin tarkoituksiin, kuten esimerkiksi kodin remontointiin tai auton ostamiseen.

Vertailukriteerit

Kertalainojen vertailu kannattaa tehdä huolella, jotta löytää itselleen sopivimman ja edullisimman vaihtoehdon. Seuraavat kriteerit kannattaa ottaa huomioon kertalainoja vertaillessa:

  • Lainan korko ja muut kulut: kannattaa vertailla eri lainojen korkoja ja muita kuluja, kuten avausmaksuja ja tilinhoitomaksuja.
  • Lainan määrä: kannattaa valita lainan määrä, joka vastaa omaa tarvetta.
  • Lainan takaisinmaksuaika: kannattaa valita lainan takaisinmaksuaika, joka sopii omaan taloudelliseen tilanteeseen.
  • Lainan ehdot: kannattaa lukea lainan ehdot huolella läpi ja varmistaa, että ne sopivat omaan tilanteeseen.

Suosituimmat kertalainat Suomessa

Banke kilpailuttaa useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten kertalainoja, joten meiltä löytyy laaja valikoima eri kertalainoja. Suosituimpia kertalainoja Suomessa ovat:

Lainan tarjoaja Lainan määrä Lainan korko
Nordea 1 000 – 50 000 € 4,9 – 9,9 %
OP 2 000 – 50 000 € 4,9 – 9,9 %
S-Pankki 2 000 – 50 000 € 4,9 – 9,9 %
Danske Bank 2 000 – 50 000 € 4,9 – 9,9 %

Huomioithan, että tarjolla olevat lainasummat, korot ja ehdot saattavat vaihdella eri lainanmyöntäjien välillä. Kannattaa vertailla eri vaihtoehtoja huolella ja valita itselle sopivin vaihtoehto.

Usein kysytyt kysymykset

Miten voin laskea Banke kertalainan kulut?

Banke kertalainan kulut lasketaan lainalaskurin avulla. Lainalaskurin avulla voit laskea lainan kuukausierän ja kokonaiskustannukset. Lainalaskurin avulla voit myös vertailla eri lainojen kustannuksia ja löytää juuri sinulle sopivan lainan.

Miten haen Banken avulla lainaa?

Banke lainaa voit hakea nopeasti ja helposti netissä. Sinun tarvitsee vain täyttää lainahakemus, jonka jälkeen saat lainapäätöksen nopeasti. Voit myös kilpailuttaa lainasi Banke lainavertailun avulla ja löytää juuri sinulle sopivan lainan.

Mikä on OP tarjoama vakuudellinen laina?

OP tarjoama vakuudellinen laina on laina, joka vaatii vakuuden. Vakuus voi olla esimerkiksi omaisuutta tai kiinteistöä. Vakuudellinen laina on yleensä edullisempi kuin vakuudeton laina, sillä vakuus pienentää luotonmyöntäjän riskiä.

Mitkä ovat edullisimmat vakuudelliset lainat?

Edullisimmat vakuudelliset lainat löytyvät usein suurilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Vakuudellisten lainojen korko vaihtelee kuitenkin suuresti, joten kannattaa vertailla eri lainojen kustannuksia ennen lainan hakemista.

Kuinka paljon voin saada vakuudellista lainaa?

Vakuudellisen lainan määrä riippuu vakuuden arvosta ja luotonmyöntäjän arviosta siitä, kuinka paljon voit maksaa lainaa takaisin. Vakuudellinen laina voi olla useita tuhansia euroja tai jopa satoja tuhansia euroja.

Mistä voin saada 50 € lainan heti?

50 € lainan voi saada useilta eri rahoituslaitoksilta ja pikalainayhtiöiltä. Kannattaa kuitenkin huomioida, että pienlainojen kustannukset voivat olla suhteellisen korkeat, joten lainan hakemista kannattaa harkita tarkkaan.