Käyttölaina jopa 70 000 € asti

Hae käyttölaina jopa 70 000 euroon asti. Kilpailutamme hakemuksesi usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Käyttölaina

Kayttölaina on monipuolinen lainatuote, joka sopii erilaisiin käyttötarkoituksiin. Banke kilpailuttaa käyttölainaa, joka on joustava ja kilpailukykyinen vaihtoehto perinteiselle kulutusluotolle. Käyttölainaa voi hakea netistä helposti ja nopeasti ilman vakuuksia tai takaajia.

Käyttölainan suuruus voi vaihdella 500 eurosta aina 60 000 euroon asti. Lainan takaisinmaksuaika on yleensä 1-15 vuotta. Käyttölainan avulla voit rahoittaa esimerkiksi kodin remontin, auton ostamisen tai lomamatkan.

Banke kilpailuttaa käyttölainat usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit vertailla eri tarjouksia ja valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Lainatarjoukset ovat ilmaisia eivätkä sido sinua mihinkään.

Käyttölainan kuukausierä koostuu lainan lyhennyksestä ja korosta. Koron suuruus riippuu lainan määrästä ja takaisinmaksuajasta. Käyttölainassa on usein myös muita kuluja, kuten avausmaksu ja tilinhoitomaksu, jotka kannattaa huomioida lainaa vertaillessa.

Käyttölaina sopii moneen tarkoitukseen

Kayttölaina on joustava laina, joka soveltuu monenlaisiin tarpeisiin. Banke kilpailuttaa käyttölainaa, jonka suuruus voi olla jopa 70 000 euroa. Tässä osiossa kerromme käyttölainan eduista.

Joustavuus

Käyttölaina on joustava laina, joka soveltuu monenlaisiin tarpeisiin. Käyttölainan avulla voit rahoittaa esimerkiksi kodin remontin, auton hankinnan tai lomamatkan. Käyttölaina on myös hyvä vaihtoehto, jos tarvitset lainaa, mutta et ole varma tarkalleen kuinka paljon tarvitset.

Kilpailukykyinen korko

Banke kilpailuttaa käyttölainan usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit olla varma, että saat kilpailukykyisen koron. Kilpailutuksen ansiosta voit myös säästää huomattavasti aikaa ja vaivaa, sillä sinun ei tarvitse itse kilpailuttaa lainaa eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä.

Helppo hakuprosessi

Käyttölainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit täyttää hakemuksen verkossa ja saat lainatarjoukset nopeasti, usein jo muutamassa minuutissa. Hakemuksen täyttäminen on ilmaista eikä velvoita tai sido sinua mihinkään.

Joustavat takaisinmaksuehdot

Käyttölaina tarjoaa myös joustavat takaisinmaksuehdot. Voit itse päättää, kuinka nopeasti haluat maksaa lainan takaisin. Voit myös halutessasi maksaa lainaa takaisin ennenaikaisesti ilman lisäkuluja.

Yhteenveto

Käyttölaina on joustava ja monipuolinen laina, joka tarjoaa kilpailukykyisen koron ja joustavat takaisinmaksuehdot. Banke kilpailuttaa käyttölainan usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit olla varma, että saat parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Käyttölainan hakeminen

Kun haluat hakea käyttölainaa, on tärkeää tietää, mitä sinun tulee ottaa huomioon ennen lainahakemuksen lähettämistä.

Ennen kuin aloitat lainahakemuksen täyttämisen, tarkista, että täytät seuraavat vaatimukset:

  • Olet vähintään 18-vuotias
  • Sinulla on säännölliset tulot
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Kun olet varmistanut, että täytät vaatimukset, voit aloittaa lainahakemuksen täyttämisen. Banken avulla voit kilpailuttaa käyttölainaa 500-70 000 euroa 1-15 vuoden laina-ajalla.

Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Voit täyttää hakemuksen netissä milloin tahansa, ja saat lainapäätöksen usein jo muutamassa minuutissa. Hakemuksessa sinun tulee antaa tietoja kuten henkilötietosi, tulotietosi ja tietoja mahdollisista muista lainoista ja veloista.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, Banke kilpailuttaa lainatarjouksesi usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Saat lainatarjoukset nopeasti ja voit vertailla niitä rauhassa ennen päätöksen tekemistä.

Muista, että lainan hakeminen on aina vastuullinen päätös, ja sinun tulee varmistaa, että pystyt maksamaan lainan takaisin sovitussa aikataulussa.

Miten käyttölaina toimii?

Käyttölaina on joustava laina, joka on suunnattu henkilöille, jotka tarvitsevat nopeasti rahaa arjen yllättäviin menoihin tai haluavat toteuttaa unelmiaan. Käyttölaina on käytännössä luottotili, josta voit nostaa rahaa tarpeen mukaan. Käyttölainaa voi hakea netistä helposti ja nopeasti.

Kun haet käyttölainaa Banke-palvelun kautta, voit täyttää ilmaisen lainahakemuksen verkossa. Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään, mutta sen avulla voit saada useita lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Näin voit vertailla eri lainatarjouksia ja valita sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Käyttölainan suuruus vaihtelee yleensä 500 eurosta aina 70 000 euroon asti. Voit nostaa rahaa tilillesi tarpeen mukaan, ja maksat korkoa vain nostetusta summasta. Käyttölaina on siis erittäin joustava ja sopii hyvin henkilöille, jotka tarvitsevat rahaa lyhytaikaiseen käyttöön.

Käyttölainan korot ja kulut vaihtelevat eri lainantarjoajien välillä. Siksi onkin tärkeää vertailla eri lainatarjouksia ja valita sinulle sopivin vaihtoehto. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit olla varma, että saat kilpailukykyisen lainatarjouksen.

Käyttölainan ehdot

Kun haet käyttölainaa Banke kautta, on tärkeää ymmärtää lainan ehdot ja edellytykset. Käyttölainan ehdot voivat vaihdella eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä, joten on tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja ennen lainan hakemista.

Käyttölainan ehdot voivat sisältää muun muassa lainan määrän, takaisinmaksuajan, koron ja muut kulut. Lainan määrä voi vaihdella 500 eurosta aina 70 000 euroon saakka, ja takaisinmaksuaika voi olla jopa useita vuosia.

Koron suuruus riippuu useista tekijöistä, kuten lainan määrästä, takaisinmaksuajasta ja asiakkaan luottokelpoisuudesta. Koron lisäksi lainasta voi aiheutua muita kuluja, kuten avausmaksu, tilinhoitomaksu ja nostopalkkio.

Ennen lainan hakemista on tärkeää tutustua huolellisesti kaikkiin lainan ehtoihin ja kuluihin. Banke avulla voit vertailla eri pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjouksia helposti ja nopeasti, jolloin löydät varmasti juuri sinulle sopivan käyttölainan.

Käyttölainan kustannukset

Kun otat käyttölainaa, sinun kannattaa olla tietoinen sen kustannuksista. Käyttölainan kustannukset koostuvat useista eri osista, kuten nimelliskorosta, lainanhoitokuluista ja mahdollisista avausmaksuista.

Käyttölainan nimelliskorko on yksi tärkeimmistä kustannuksista, ja se määrittää kuinka paljon lainasta maksetaan korkoa vuosittain. Banke kilpailuttaa käyttölainat useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä, joten voit löytää edullisen nimelliskoron, joka sopii sinun tarpeisiisi.

Lainanhoitokulut ovat toinen tärkeä kustannus, joka koostuu erilaisista maksuista, kuten tilinhoitomaksuista ja laskutusmaksuista. Nämä kulut voivat vaihdella paljon eri pankkien välillä, joten kannattaa vertailla eri vaihtoehtoja ennen kuin päätät ottaa lainan.

Lisäksi jotkut pankit voivat veloittaa avausmaksun, joka on kertaluonteinen maksu lainan avaamisesta. Tämä maksu voi olla esimerkiksi prosenttiosuus lainan määrästä tai kiinteä summa. On tärkeää tarkistaa, veloittaako pankki avausmaksua, ja kuinka paljon se on.

Yhteenvetona, käyttölainan kustannukset koostuvat useista eri osista, kuten nimelliskorosta, lainanhoitokuluista ja mahdollisista avausmaksuista. Banke kilpailuttaa käyttölainat useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä, joten voit löytää edullisen lainan, joka sopii sinun tarpeisiisi.

Käyttölainan takaisinmaksu

Kun kilpailutat käyttölainan Banken avulla, sinun on maksettava takaisin laina sovitun ajan kuluessa. Takaisinmaksuaika riippuu siitä, kuinka paljon lainaa olet ottanut ja millä ehdoilla olet sen ottanut.

On tärkeää, että maksat lainan takaisin sovitun aikataulun mukaisesti. Jos et maksa lainaa takaisin ajoissa, saatat joutua maksamaan viivästyskorkoa tai muita maksuja.

Muista, että Banke ei myönnä lainoja itse, vaan kilpailutamme lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on mahdollisuus löytää sopiva laina ja takaisinmaksuaikataulu juuri sinun tarpeisiisi.

Käyttölainan riskit

Kun harkitset käyttölainan ottamista, on tärkeää ymmärtää sen riskit. Käyttölaina on joustava laina, joka antaa sinulle mahdollisuuden nostaa rahaa tarpeen mukaan. Kuitenkin, kuten kaikissa lainoissa, on olemassa riski, että lainan takaisinmaksu voi aiheuttaa taloudellisia vaikeuksia.

Yksi suurimmista riskeistä käyttölainan ottamisessa on korko. Korko voi nousta ja laskea, mikä vaikuttaa kuukausittaisiin maksuihin. Jos et pysty maksamaan lainaa takaisin, korko voi kasvaa nopeasti ja velka voi kasvaa entisestään.

Toinen riski on, että voit käyttää liikaa rahaa. Käyttölaina antaa sinulle mahdollisuuden nostaa rahaa tarpeen mukaan, mutta se voi myös houkutella sinua käyttämään liikaa rahaa. Jos käytät liikaa rahaa, voit joutua vaikeuksiin takaisinmaksun kanssa.

On myös tärkeää muistaa, että Banke ei myönnä lainoja itse, vaan kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on tärkeää tutkia eri vaihtoehtoja ja vertailla korkoja ja muita kuluja ennen kuin otat lainan.

Yhteenvetona, käyttölainan ottaminen voi olla hyvä vaihtoehto, mutta on tärkeää ymmärtää sen riskit. Muista tarkistaa korkotasoja ja muita kuluja ennen lainan ottamista ja käytä lainaa harkiten.

Vaihtoehtoja käyttölainalle

Vaikka Kayttölaina on hyvä vaihtoehto, se ei välttämättä ole aina sopiva kaikille. On olemassa muitakin vaihtoehtoja, joita kannattaa harkita ennen kuin tekee päätöksen.

Luottokortti

Luottokortti on yksi Kayttölainan vaihtoehto. Luottokortilla voit tehdä ostoksia ja maksaa ne myöhemmin takaisin. Luottokortin käyttö on helppoa ja nopeaa, ja voit käyttää sitä missä tahansa, missä kortti kelpaa. Lisäksi luottokortit tarjoavat usein etuja, kuten matkavakuutuksia ja cashback-ohjelmia.

Osamaksu

Toinen vaihtoehto on ostaa tuote osamaksulla. Osamaksu tarkoittaa sitä, että maksat tuotteen hintaa pienissä erissä tietyn ajanjakson ajan. Osamaksulla ostaminen voi olla hyvä vaihtoehto, jos haluat ostaa kalliin tuotteen, mutta et halua maksaa koko summaa kerralla.

Kulutusluotto

Kulutusluotto on myös yksi vaihtoehto Kayttölainalle. Kulutusluottoa voi hakea useilta eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Kulutusluottoa voi käyttää esimerkiksi auton ostamiseen tai remontin tekemiseen. Kulutusluotossa on yleensä pidempi takaisinmaksuaika kuin Kayttölainassa, mutta siitä voi kertyä myös enemmän kuluja.

Yhteenveto

Vaikka Kayttölaina on hyvä vaihtoehto, on olemassa muitakin vaihtoehtoja, joita kannattaa harkita ennen päätöksen tekemistä. Luottokortti, osamaksu ja kulutusluotto ovat kaikki hyviä vaihtoehtoja, joita kannattaa tutkia ennen päätöksen tekemistä.

Kayttölainojen vertailu

Kayttölaina on joustava lainatuote, joka sopii monenlaisiin tarpeisiin. Lainan käyttötarkoitusta ei tarvitse erikseen ilmoittaa, vaan lainan voi käyttää haluamallaan tavalla. Kayttölainan vertailu kannattaa tehdä huolella, sillä eri lainanmyöntäjillä on erilaisia lainaehtoja ja korkoja.

Banke tarjoaa kätevän vertailutyökalun, jonka avulla voit vertailla eri lainanmyöntäjien kayttölainoja helposti ja nopeasti. Voit täyttää yhden lainahakemuksen, jonka jälkeen saat useita lainatarjouksia eri pankkilta ja rahoituslaitoksilta. Näin voit vertailla eri lainaehtoja ja valita itsellesi sopivimman lainan.

Kayttölainan vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoon ja muihin kuluihin. Lainan korko voi vaihdella merkittävästi eri lainanmyöntäjien välillä, ja myös lainan muut kulut kannattaa tarkistaa huolella. Banke vertailutyökalu näyttää selkeästi lainan koron ja muut kulut, joten voit tehdä vertailun helposti.

Lisäksi kannattaa tarkistaa lainan takaisinmaksuehdot ja lainan myöntämisen edellytykset. Jotkut lainanmyöntäjät voivat esimerkiksi vaatia tietyn tulotason tai vakuuksia lainan myöntämiseksi. Banke vertailutyökalu näyttää myös nämä tiedot, joten voit tehdä vertailun helposti ja nopeasti.

Kayttölainan vertailu kannattaa tehdä huolella, jotta löydät itsellesi sopivimman lainan. Banke vertailutyökalu tekee lainan vertailusta helppoa ja vaivatonta, joten voit löytää itsellesi sopivan lainan nopeasti ja helposti.

Usein kysytyt kysymykset

Miten voin hakea vakuudetonta lainaa?

Meiltä Bankesta voit hakea vakuudetonta lainaa kätevästi ja nopeasti verkossa. Täytä vain lainahakemus sivuillamme ja saat lainapäätöksen muutamassa minuutissa. Lainan hakeminen on ilmaista eikä velvoita sinua mihinkään. Voit hakea lainaa aina 500 eurosta jopa 70 000 euroon asti.

Mikä on paras vakuudeton laina?

Paras vakuudeton laina riippuu aina yksilöllisistä tarpeistasi ja tilanteestasi. Meiltä Bankesta voit kilpailuttaa useita eri pankkeja ja rahoituslaitoksia yhdellä hakemuksella, jolloin saat useita lainatarjouksia ja voit vertailla niitä keskenään. Näin löydät helposti juuri sinulle sopivan ja edullisimman vakuudettoman lainan.

Voinko saada lainaa määräaikaisella työsopimuksella?

Kyllä, voit saada lainaa myös määräaikaisella työsopimuksella. Lainan myöntämisen edellytyksenä on kuitenkin, että sinulla on säännölliset tulot ja että pystyt maksamaan lainan takaisin sovitun aikataulun mukaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun tulee todistaa tulosi esimerkiksi palkkakuitilla tai verotodistuksella.

Kuinka yhdistän lainani?

Voit yhdistää useat eri lainasi yhdeksi edullisemmaksi kokonaisuudeksi meiltä Bankesta. Tämä kannattaa tehdä, jos sinulla on useita eri lainoja eri paikoissa ja haluat säästää kuluissa ja koroissa. Yhdistämällä lainasi saat yhden selkeän ja helposti hallittavan lainan, jossa on usein alhaisempi korko ja pienemmät kuukausierät.

Mitä tarkoittaa pienlaina?

Pienlaina on yleensä alle 2000 euron suuruinen laina, jota voidaan myöntää ilman vakuuksia tai takaajia. Pienlaina on tarkoitettu yleensä lyhytaikaiseen rahoitukseen esimerkiksi arjen yllättäviin menoihin. Meiltä Bankesta voit hakea pienlainaa helposti ja nopeasti verkossa.

Voiko 80-vuotias henkilö saada lainaa?

Ikärajoitukset vaihtelevat eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä. Meiltä Bankesta voit hakea lainaa, jos olet vähintään 18-vuotias ja sinulla on säännölliset tulot. Ikärajat voivat kuitenkin vaihdella lainan suuruuden ja takaisinmaksuajan mukaan.