Halvin laina ilman vakuuksia

Hae halvin laina ilman vakuuksia. Kilpailutamme halvimman lainan usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Halvin laina – Mistä löydät edullisimman lainan?

Kun etsit halvinta lainaa, on tärkeää vertailla eri lainatarjouksia ja löytää itsellesi sopivin vaihtoehto. Banke tarjoaa ilmaisen lainan kilpailutuspalvelun, joka auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen lainan.

Voit täyttää ilmaisen lainahakemuksen Banke-verkkosivustolla ja saat nopeasti useita lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Voit vertailla näitä tarjouksia ja valita halvimman lainan, joka sopii sinulle parhaiten.

Banke tarjoaa lainoja 500 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Voit valita laina-ajan ja kuukausierän, joka sopii sinulle parhaiten. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, ja saat rahat tilillesi usein jo samana päivänä.

Banke ei myönnä lainoja itse, vaan kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Tämä tarkoittaa, että voit saada useita erilaisia lainatarjouksia ja löytää juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Kun etsit halvinta lainaa, muista vertailla eri vaihtoehtoja ja valita laina, joka sopii sinulle parhaiten. Banke auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen lainan, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi.

Lainan hakeminen: Vinkkejä ja neuvoja

Lainan hakeminen voi tuntua monimutkaiselta ja stressaavalta, mutta se ei tarvitse olla niin. Me haluamme auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen ja hakemisen mahdollisimman helpoksi. Tässä muutamia vinkkejä ja neuvoja, jotka auttavat sinua hakemaan lainaa onnistuneesti.

1. Selvitä lainan tarpeesi ja mahdollisuutesi

Ennen lainan hakemista on tärkeää selvittää tarkasti, kuinka paljon rahaa tarvitset ja mihin tarkoitukseen. On myös hyvä arvioida, kuinka paljon pystyt maksamaan takaisin kuukausittain, jotta voit valita sopivan laina-aikataulun. Muista, että lainan hakeminen ei ole ratkaisu kaikkiin taloudellisiin ongelmiin, joten varmista että laina on tarpeellinen ja että sinulla on mahdollisuus maksaa se takaisin.

2. Vertaile lainatarjouksia

Lainojen vertaileminen on tärkeää, jotta voit löytää halvimman ja sopivimman lainan. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit saada useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Muista tarkistaa lainojen korot, kulut ja takaisinmaksuaika ennen päätöksen tekemistä.

3. Täytä lainahakemus huolellisesti

Kun olet valinnut sopivan lainan, täytä lainahakemus huolellisesti ja tarkasti. Muista antaa kaikki tarvittavat tiedot ja dokumentit, jotta hakemuksesi käsitellään nopeasti ja sujuvasti. Huomioi myös, että lainan myöntäminen edellyttää usein luottotietojen tarkistamista.

4. Hyväksy lainatarjous ja allekirjoita sopimus

Kun olet saanut lainatarjouksen ja hyväksynyt sen, allekirjoita lainasopimus. Lue sopimus huolellisesti ennen allekirjoittamista ja varmista, että ymmärrät kaikki ehdot ja velvoitteet. Muista myös, että lainasopimuksen allekirjoittaminen sitoo sinut maksamaan lainan takaisin sovitussa ajassa ja sovitun aikataulun mukaisesti.

Toivomme, että nämä vinkit auttavat sinua hakemaan lainaa onnistuneesti ja löytämään sopivan lainan tarpeisiisi.

Lainavertailu: Kuinka vertailla lainoja

Kun etsit halvinta lainaa, on tärkeää vertailla eri lainatarjouksia. Banke tarjoaa ilmaisen lainavertailun, joka auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen lainan tarpeisiisi.

Lainavertailu Banke-palvelussa on helppoa ja nopeaa. Sinun tarvitsee vain täyttää yksi hakemus, jonka jälkeen saat useita lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Näin voit vertailla eri lainoja ja valita halvimman.

Kun vertailet lainoja, kannattaa kiinnittää huomiota lainojen korkoihin, kuukausierien suuruuteen sekä muihin kuluihin, kuten avausmaksuihin ja tilinhoitomaksuihin. Banke-palvelussa näet kaikki nämä tiedot selkeästi yhdellä silmäyksellä.

Lisäksi voit hyödyntää Banke-palvelun tarjoamaa lainalaskuria, joka auttaa sinua arvioimaan eri lainavaihtoehtojen kustannuksia eri laina-aikojen ja lainasummien avulla. Näin voit vertailla eri vaihtoehtoja ja löytää sinulle sopivimman lainan.

Kokonaisuudessaan lainavertailu Banke-palvelussa on helppoa ja vaivatonta. Voit luottaa siihen, että löydät parhaan mahdollisen lainan tarpeisiisi, kun käytät Banke-palvelua.

Korko ja kulut: Ymmärrä lainan kustannukset

Kun harkitset lainan ottamista, on tärkeää ymmärtää lainan kustannukset. Lainan korko ja muut kulut vaikuttavat siihen, kuinka paljon laina loppujen lopuksi maksaa. Tässä osiossa käymme läpi, mitä korko ja kulut tarkoittavat ja miten ne vaikuttavat lainan kokonaiskustannuksiin.

Lainan korko

Lainan korko on se osuus, jonka maksat lainanantajalle lainan käytöstä. Korko lasketaan yleensä prosentteina lainan määrästä ja se vaihtelee lainanantajasta riippuen. Lainan korko voi olla kiinteä tai vaihtuva. Kiinteä korko pysyy samana koko laina-ajan, kun taas vaihtuva korko voi muuttua laina-ajan kuluessa.

Lainan korko vaikuttaa suoraan lainan kuukausierään ja kokonaiskustannuksiin. Mitä korkeampi korko on, sitä enemmän laina maksaa. Siksi on tärkeää vertailla eri lainantarjoajien korkoja ja valita mahdollisimman edullinen vaihtoehto.

Muut kulut

Lainan korko ei ole ainoa kustannus, joka liittyy lainan ottamiseen. Usein lainoissa on muitakin kuluja, kuten lainanavauskuluja, tilinhoitomaksuja ja laskutuslisä. Nämä kulut voivat vaikuttaa merkittävästi lainan kokonaiskustannuksiin.

Lainan kokonaiskustannukset kannattaa selvittää ennen lainan ottamista. Tämä onnistuu helposti vertailemalla eri lainatarjouksia. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit olla varma, että saat parhaan mahdollisen tarjouksen.

Yhteenveto

Lainan korko ja muut kulut vaikuttavat merkittävästi lainan kokonaiskustannuksiin. Siksi on tärkeää ymmärtää näiden kustannusten vaikutus ja vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia. Banke auttaa sinua löytämään halvimman lainan vertailemalla useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjouksia.

Lainan takaisinmaksu

Kun otat lainan Bankesta, on tärkeää suunnitella takaisinmaksusuunnitelma, jotta voit maksaa lainan takaisin ajallaan ja välttää ylimääräisiä kuluja. Tässä osiossa annamme vinkkejä lainan takaisinmaksusuunnitelman laatimiseen.

Suunnittele takaisinmaksusuunnitelma

Ennen kuin otat lainaa, sinun tulee suunnitella takaisinmaksusuunnitelma. Tämä auttaa sinua selvittämään, kuinka paljon voit maksaa takaisin kuukausittain. Voit käyttää Bankeen lainalaskuria, joka auttaa sinua löytämään sopivan lainasumman ja takaisinmaksuajan. Voit myös käyttää budjettityökaluja, jotta voit selvittää, kuinka paljon voit käyttää lainan takaisinmaksuun.

Valitse sopiva takaisinmaksustrategia

Kun olet suunnitellut takaisinmaksusuunnitelman, voit valita sopivan takaisinmaksustrategian. Tärkeintä on valita strategia, joka sopii sinun taloudelliseen tilanteeseesi ja joka auttaa sinua maksamaan lainan takaisin ajallaan. Tässä muutamia esimerkkejä takaisinmaksustrategioista:

 • Kiinteä takaisinmaksu: Tämä strategia tarkoittaa, että maksat saman summan takaisin joka kuukausi. Tämä strategia sopii hyvin, jos sinulla on vakaa tulonlähde.
 • Joustava takaisinmaksu: Tämä strategia tarkoittaa, että voit maksaa takaisin eri summan joka kuukausi. Tämä sopii hyvin, jos sinulla on epäsäännölliset tulot.
 • Lyhennysvapaa kuukausi: Tämä strategia tarkoittaa, että voit pitää yhden kuukauden lyhennysvapaata. Tämä sopii hyvin, jos tarvitset ylimääräistä rahaa johonkin tärkeään menoon.

Yhteenveto

Banke tarjoaa erilaisia lainoja, joiden takaisinmaksusuunnitelman ja strategioiden suunnittelu on tärkeää. Suunnittele takaisinmaksusuunnitelma ennen lainan ottamista ja valitse sopiva takaisinmaksustrategia. Näin voit maksaa lainan takaisin ajallaan ja välttää ylimääräisiä kuluja.

Lainan hakeminen verkossa: Hyödyt ja haitat

Kun haet lainaa verkossa, voit säästää aikaa ja vaivaa. Voit täyttää hakemuksen missä ja milloin tahansa, eikä sinun tarvitse käydä fyysisesti pankissa tai rahoituslaitoksessa. Banke tarjoaa helpon ja nopean tavan hakea lainaa verkossa.

Hyödyt

Verkossa lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa. Voit täyttää hakemuksen muutamassa minuutissa, ja saat usein lainatarjouksen jo samana päivänä. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, sillä sinun ei tarvitse käydä pankissa tai rahoituslaitoksessa fyysisesti.

Lisäksi verkossa lainan hakeminen on turvallista. Banke käyttää turvallisia ja salattuja yhteyksiä, joten henkilötietosi ovat suojattuja. Voit siis olla varma, että tietosi ovat turvassa.

Haitat

Verkossa lainan hakeminen voi olla hankalaa, jos et ole tottunut käyttämään tietokonetta tai älypuhelinta. Lisäksi sinun tulee olla tarkkana, kun täytät hakemusta, jotta kaikki tiedot ovat oikein. Jos annat virheellisiä tietoja, se voi hidastaa lainaprosessia tai jopa johtaa hylättyyn hakemukseen.

Lisäksi verkossa lainan hakeminen voi olla hankalaa, jos sinulla on huono luottohistoria tai jos sinulla ei ole vakituista työtä. Tällöin voit joutua hakemaan lainaa muualta tai käyttämään takaajaa.

Kaiken kaikkiaan, verkossa lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa, ja Banke tarjoaa turvallisen tavan hakea lainaa verkossa. Jos olet tottunut käyttämään tietokonetta tai älypuhelinta, se voi olla hyvä vaihtoehto sinulle.

Lainan Hakeminen pankista

Kun olet päättänyt hakea lainaa pankista, on tärkeää tietää prosessi ja vaatimukset, jotka liittyvät lainanhakemiseen. Tässä osiossa käymme läpi yleisimmät vaatimukset ja prosessin, joka liittyy lainan hakemiseen Banke-kautta.

Lainan hakeminen suoraan pankista

Lainan hakeminen pankista vaatii yleensä tiettyjä vaatimuksia, joita hakijan tulee täyttää. Yleisimmät vaatimukset ovat:

 • Ikä: Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias.
 • Tulot: Hakijan tulee osoittaa, että hänellä on riittävät tulot lainan takaisinmaksuun. Tämä voidaan tehdä esimerkiksi palkkatodistuksella tai verotuspäätöksellä.
 • Luottotiedot: Hakijan tulee olla luottokelpoinen, eli hänellä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.
 • Vakuudet: Joissain tapauksissa lainan saaminen edellyttää vakuuksia, kuten esimerkiksi omistusasuntoa tai muuta omaisuutta.

Lainan kilpailuttaminen Banken avulla

Lainan hakeminen Banke-kautta on helppoa ja nopeaa. Prosessi koostuu seuraavista vaiheista:

 1. Täytä lainahakemus: Täytä lainahakemus Banke-sivustolla. Hakemus on maksuton eikä sido sinua mihinkään.
 2. Vertaile lainatarjouksia: Saat lainatarjoukset nopeasti, usein jo muutamassa minuutissa. Vertaile tarjouksia ja valitse paras vaihtoehto.
 3. Hyväksy lainatarjous: Hyväksy lainatarjous ja allekirjoita sopimus sähköisesti. Saat rahat tilillesi yleensä samana päivänä.

Muista, että Banke ei myönnä lainoja itse, vaan kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Tämä mahdollistaa sen, että voit löytää juuri sinulle sopivan ja edullisimman lainavaihtoehdon.

Halvimmat lainat: Esimerkkejä ja tapauksia

Meidän kauttamme voit kilpailuttaa lainasi helposti ja nopeasti. Kilpailutamme lainasi usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, jotta löydät juuri sinulle sopivimman lainan. Tässä muutamia esimerkkejä siitä, miten voit säästää rahaa kilpailuttamalla lainasi.

Esimerkki 1: 10 000 euron laina

Oletetaan, että tarvitset 10 000 euron lainan ja haluat maksaa sen takaisin viiden vuoden aikana. Jos otat lainan suoraan yhdestä pankista, voit joutua maksamaan korkeampaa korkoa ja muita kuluja. Mutta kun kilpailutat lainasi meidän kauttamme, voit löytää halvemman lainan.

Esimerkiksi, jos löydämme sinulle 7 % korolla olevan lainan, maksat takaisin yhteensä noin 12 400 euroa. Mutta jos otat lainan suoraan yhdestä pankista, joka tarjoaa 10 % korkoa, maksat takaisin yhteensä noin 13 200 euroa. Kilpailuttamalla lainasi voit siis säästää yli 800 euroa.

Esimerkki 2: Lainojen yhdistäminen

Jos sinulla on useita eri lainoja eri pankeilta, voit säästää rahaa yhdistämällä ne yhdeksi lainaksi. Tämä johtaa yleensä matalampaan korkoon ja pienempiin kuukausimaksuihin.

Esimerkiksi, jos sinulla on kolme eri lainaa, joiden yhteissumma on 20 000 euroa, voit yhdistää ne yhdeksi 20 000 euron lainaksi. Jos löydämme sinulle 5 % korolla olevan lainan, maksat takaisin yhteensä noin 22 000 euroa. Mutta jos jatkat maksamista kolmelle eri lainalle, joiden yhteenlaskettu korko on 8 %, maksat takaisin yhteensä noin 24 000 euroa. Lainojen yhdistäminen voi siis säästää sinulle jopa 2 000 euroa.

Kilpailuttamalla lainasi meidän kauttamme voit siis löytää halvimman lainan ja säästää rahaa. Muista, että Banke ei myönnä lainoja itse, vaan kilpailuttaa niitä usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Lainan hakeminen yritykselle

Kun yrityksesi tarvitsee rahoitusta, on tärkeää tietää eri vaihtoehdot ja niiden edellytykset. Banke tarjoaa useita erilaisia lainavaihtoehtoja yrityksille, ja me autamme sinua löytämään juuri sinun yrityksellesi sopivan lainan.

Vakuudellinen vai vakuudeton laina?

Yksi tärkeimmistä kysymyksistä, joita sinun tulee pohtia, kun haet lainaa yrityksellesi, on vakuudellinen vai vakuudeton laina. Vakuudellinen laina edellyttää, että sinulla on jotain, mitä voit tarjota pantiksi lainalle, kuten esimerkiksi kiinteistö tai ajoneuvo. Vakuudeton laina taas myönnetään ilman panttia.

Vakuudellinen laina voi olla edullisempi, sillä se on pankille turvallisempi vaihtoehto. Vakuudeton laina taas voi olla nopeampi ja helpompi saada, sillä et tarvitse panttia. Banke kilpailuttaa sekä vakuudelliset että vakuudettomat lainat usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten me autamme sinua löytämään juuri sinun yrityksellesi sopivan vaihtoehdon.

Edellytykset lainan saamiselle

Ennen kuin voit hakea lainaa yrityksellesi, sinun tulee täyttää tietyt edellytykset. Yleisimmät edellytykset ovat:

 • Y-tunnus: Yritykselläsi tulee olla voimassa oleva Y-tunnus.
 • Liiketoiminnan kesto: Useimmat pankit ja rahoituslaitokset edellyttävät, että yrityksesi on toiminut vähintään vuoden.
 • Taloudellinen tilanne: Sinun tulee pystyä osoittamaan, että yrityksesi taloudellinen tilanne on vakaalla pohjalla ja että sinulla on riittävästi tuloja lainan takaisinmaksuun.
 • Luottotiedot: Sinun tulee olla luottokelpoinen ja sinulla tulee olla puhtaat luottotiedot.

Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten me voimme auttaa sinua löytämään juuri sinun yrityksellesi sopivan lainan. Täytä vain lainahakemus ilmaiseksi nettisivuillamme ja saat lainatarjoukset nopeasti, usein jo muutamassa minuutissa.

Lainan hakeminen yksityishenkilölle

Haluatko hakea lainaa yksityishenkilönä? Banke tarjoaa useita vaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin.

Yksityislaina on yksi vaihtoehto. Voit hakea yksityislainaa 500 eurosta jopa 70 000 euroon saakka. Lainan maksuaika voi olla 1-15 vuotta. Yksityislaina sopii hyvin esimerkiksi remonttia, auton ostoa tai muita suurempia hankintoja varten.

Toinen vaihtoehto on joustoluotto. Joustoluotto on jatkuva luotto, jonka voit nostaa tarpeen mukaan. Voit nostaa luottoa tilillesi aina tarpeen mukaan, ja maksaa takaisin silloin kun sinulle sopii. Joustoluotto sopii hyvin esimerkiksi arjen yllättäviin menoihin.

Lainan hakeminen yksityishenkilönä edellyttää tiettyjä edellytyksiä. Sinun täytyy olla vähintään 18-vuotias, ja sinulla täytyy olla säännölliset tulot. Lisäksi sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Jos täytät nämä edellytykset, voit hakea lainaa Bankeen kautta. Banke kilpailuttaa lainasi usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit löytää itsellesi parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Muista, että lainaa hakiessasi sinun täytyy olla rehellinen taloudellisesta tilanteestasi. Näin voit varmistaa, että voit maksaa lainan takaisin sovitusti, ja välttää maksuhäiriömerkinnän.

Usein kysytyt kysymykset

Miten löytää halvin vakuudeton laina?

Halvimman vakuudettoman lainan löytäminen voi olla haasteellista, mutta se on mahdollista. Halvin laina löytyy yleensä kilpailuttamalla eri lainantarjoajia. Meidän kauttamme voit helposti kilpailuttaa lainasi yli 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Näin voit löytää halvimman lainan, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Mikä on halvin lainamuoto?

Halvin lainamuoto riippuu tilanteestasi ja tarpeistasi. Vakuudeton laina on yleensä kalliimpi kuin vakuudellinen laina, mutta vakuudellisen lainan saaminen voi olla vaikeampaa. Jos sinulla on tarpeeksi vakuuksia, vakuudellinen laina voi olla halvempi vaihtoehto. Meidän kauttamme voit kilpailuttaa molemmat vaihtoehdot ja löytää halvimman lainan.

Mistä löytää halvin laina?

Halvimman lainan löytäminen voi olla haasteellista, mutta meidän kauttamme se on helpompaa. Kilpailutamme yli 30 pankin ja rahoituslaitoksen lainatarjoukset puolestasi, joten voit löytää halvimman lainan nopeasti ja helposti.

Kuinka kilpailuttaa laina?

Lainan kilpailuttaminen on helppoa meidän kauttamme. Täytä vain yksi hakemus, niin kilpailutamme sen yli 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Saat useita lainatarjouksia, joista voit valita halvimman. Kilpailuttaminen on ilmaista ja sitoumuksetonta.

Mistä saa pieniä halpoja lainoja?

Pieniä halpoja lainoja voi saada useilta eri lainantarjoajilta. Meidän kauttamme voit kilpailuttaa lainasi yli 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit löytää halvimman lainan, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Mistä löytää halvin 100 euron laina?

100 euron laina on pieni laina, jota ei kaikki lainantarjoajat myönnä. Meidän kauttamme voit kuitenkin kilpailuttaa myös pienet lainat ja löytää halvimman 100 euron lainan. Kilpailutus on ilmaista ja sitoumuksetonta, joten voit hakea lainaa turvallisesti ja vaivattomasti.