Häälaina - Hae lainaa häihin

Hae häälaina. Kilpailutamme lainaa häihin usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Häälaina: Lainaa häihin ilman vakuuksia ja takaajia

Häät ovat yksi elämän tärkeimmistä päivistä, mutta ne voivat myös olla kalliita. Häälainan avulla voit kuitenkin järjestää unelmiesi häät, vaikka sinulla ei olisi tarvittavia säästöjä.

Häälaina on henkilökohtainen laina, jonka avulla voit kattaa häiden kustannukset. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit löytää sopivan lainan helposti ja nopeasti.

Lainan määrä voi vaihdella 500 eurosta jopa 70 000 euroon asti. Lainan takaisinmaksuaika voi olla jopa 15 vuotta, joten voit valita sinulle sopivan takaisinmaksuajan.

Häälaina voidaan myöntää joko vakuudellisena tai vakuudettomana lainana. Vakuudellinen laina edellyttää jonkin omaisuuden, kuten kiinteistön tai auton, panttaamista lainan vakuudeksi. Vakuudeton laina puolestaan myönnetään ilman vakuuksia, mutta sen korko on yleensä hieman korkeampi.

Häälainan avulla voit kattaa kaikki häiden kustannukset, kuten hääpaikan vuokran, hääpuvun, valokuvaajan, ruoat ja monet muut kulut. Voit myös käyttää lainaa häämatkan rahoittamiseen, jotta voit aloittaa uuden elämän puolisosi kanssa unohtumattomalla matkalla.

Muista kuitenkin, että lainan ottaminen on aina vastuullinen päätös, joten varmista ennen lainan hakemista, että sinulla on varaa takaisinmaksuun. Banke auttaa sinua löytämään sopivan ja edullisimman häälainan, joten voit keskittyä nauttimaan tärkeimmästä päivästäsi.

Häälainan ehdot

Häälainan ehdot vaihtelevat sen mukaan, mistä pankista tai rahoituslaitoksesta lainaa haetaan. Banke kilpailuttaa häälainoja usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten ehdot voivat vaihdella suuresti. Kuitenkin, on olemassa joitain yleisiä ehtoja, jotka koskevat useimpia häälainoja.

Yleisesti ottaen, häälainat ovat vakuudettomia lainoja, mikä tarkoittaa, että lainan hakijan ei tarvitse tarjota mitään omaisuutta tai muuta vakuutta lainan saamiseksi. Tämä tekee häälainan hakemisesta helppoa ja nopeaa.

Häälainan ehdot voivat sisältää myös seuraavia asioita:

 • Lainan määrä: Häälainan määrä voi vaihdella 500 eurosta aina 60 000 euroon asti. Lainan määrä riippuu hakijan tarpeista ja taloudellisesta tilanteesta.
 • Lainan takaisinmaksuaika: Lainan takaisinmaksuaika voi vaihdella muutamasta kuukaudesta jopa useisiin vuosiin. Takaisinmaksuaika riippuu lainan määrästä ja hakijan taloudellisesta tilanteesta.
 • Lainan korko: Lainan korko on yleensä kiinteä, mutta se voi myös olla vaihtuva. Kiinteä korko tarkoittaa, että lainan korko pysyy samana koko laina-ajan, kun taas vaihtuva korko voi muuttua laina-ajan aikana.

On tärkeää muistaa, että häälainan hakijan tulee täyttää tiettyjä ehtoja, jotta hän voi saada lainan. Näihin ehtoihin voi kuulua esimerkiksi hakijan ikä, työtilanne ja luottotiedot.

Banke auttaa löytämään sopivan häälainan hakijan tarpeisiin kilpailuttamalla lainatarjouksia usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Tämä takaa sen, että hakija saa parhaan mahdollisen lainatarjouksen, joka sopii hänen taloudelliseen tilanteeseensa ja tarpeisiinsa.

Häälainan kilpailutus Banken avulla

Häälainan hakeminen Bankesta on helppoa ja nopeaa. Voit täyttää ilmaisen lainahakemuksen verkossa ja lähettää sen meille. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Tarvitset hakemuksen täyttämiseen seuraavat tiedot:

 • Haluttu lainasumma
 • Lainan takaisinmaksuaika
 • Henkilötiedot
 • Tulot ja menot

Hakemuksen täyttämisen jälkeen saat lainapäätöksen yleensä saman päivän aikana. Lainapäätös sisältää tiedot lainan korosta, kuukausierästä ja takaisinmaksuajasta.

Hakemuksen käsittely

Kun olet lähettänyt hakemuksen Bankeen, me kilpailutamme lainan puolestasi useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten kesken. Kilpailuttamalla lainan varmistamme, että saat mahdollisimman edullisen lainatarjouksen.

Kun olemme vastaanottaneet lainatarjoukset, käymme ne läpi ja valitsemme sinulle sopivimman vaihtoehdon. Tämän jälkeen lähetämme sinulle lainatarjouksen, josta näet tarkat tiedot lainan korosta, kuukausierästä ja takaisinmaksuajasta.

Jos hyväksyt lainatarjouksen, allekirjoitat sopimuksen sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi. Sen jälkeen laina maksetaan tilillesi yleensä samana päivänä tai seuraavana arkipäivänä.

Varmista, että pystyt maksamaan häälainan takaisin

Häälainan takaisinmaksu on tärkeä osa lainanottoprosessia. Takaisinmaksusuunnitelman tekeminen auttaa varmistamaan, että laina maksetaan takaisin ajallaan ja ilman ylimääräisiä kuluja. Tässä osiossa käymme läpi takaisinmaksun aikataulua ja seurantaa.

Takaisinmaksun aikataulu

Häälainan takaisinmaksuaikataulu riippuu lainan suuruudesta ja takaisinmaksuehdoista. Banke kilpailutta häälainoja 500 eurosta 70 000 euroon saakka, ja takaisinmaksuaika voi olla jopa 15 vuotta. Lainanottajan tulee valita takaisinmaksuaika, joka sopii hänen taloudelliseen tilanteeseensa ja jolla hän pystyy maksamaan takaisin lainan ilman ongelmia.

Takaisinmaksun seuranta

Häälainan takaisinmaksun seuranta on tärkeä osa lainanottoprosessia. Pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden seurata takaisinmaksua helposti verkossa. Verkkopalveluista näkee tarkasti, kuinka paljon lainaa on vielä jäljellä, milloin seuraava maksuerä erääntyy ja kuinka paljon korkoa on kertynyt.

Jos lainanottajalla on vaikeuksia maksaa takaisin lainaa, on tärkeää ottaa yhteyttä lainanantajaan mahdollisimman pian. Lainanantajat pyrkivät aina löytämään ratkaisun yhdessä asiakkaan kanssa ja tarjoamaan tarvittaessa maksusuunnitelman, joka sopii asiakkaan taloudelliseen tilanteeseen.

Yhteenvetona, häälainan takaisinmaksusuunnitelman tekeminen on tärkeä osa lainanottoprosessia, joka auttaa varmistamaan, että laina maksetaan takaisin ajallaan ja ilman ylimääräisiä kuluja.

Häälainan plussat ja miinukset

Häälaina on yksi tapa rahoittaa unelmien häät. Tässä osiossa käymme läpi häälainan etuja ja haittoja, jotta voit tehdä paremman päätöksen häiden rahoituksesta.

Plussat

 • Helppo hakea: Häälainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit hakea lainaa verkossa Banke-palvelun kautta, ja saat useita lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Näin voit vertailla tarjouksia ja valita sinulle sopivimman lainan.
 • Joustava maksuaikataulu: Häälainan maksuaikataulu on yleensä joustava, joten voit valita sinulle sopivan takaisinmaksuajan. Voit valita lyhyen tai pitkän maksuajan, joka sopii paremmin taloudelliseen tilanteeseesi.
 • Ei vaadi vakuuksia: Häälaina ei yleensä vaadi vakuuksia, joten voit hakea lainaa ilman omaisuuden panttaamista. Tämä on erityisen hyvä vaihtoehto, jos et halua käyttää omaisuuttasi lainan vakuutena.

Miinukset

 • Korkeat korot: Häälainan korot voivat olla korkeammat kuin muissa lainoissa, koska häälaina on usein kulutusluotto. Tämä tarkoittaa, että lainan korko voi olla korkeampi, koska se ei ole vakuudellinen laina.
 • Velkaantuminen: Jos et ole varma, kuinka paljon haluat käyttää häihin, saatat ottaa liian suuren lainan ja velkaantua. Tämä voi johtaa taloudellisiin ongelmiin pitkällä aikavälillä.
 • Lainan takaisinmaksu: Häälainan takaisinmaksu voi olla haastavaa, jos et ole tarkka taloudellisista tuloistasi ja menoistasi. Lainan takaisinmaksu vaatii suunnittelua ja budjetointia, jotta voit maksaa lainan takaisin ajoissa.

Kaiken kaikkiaan häälaina voi olla hyvä vaihtoehto, jos tarvitset rahoitusta häiden järjestämiseen. Muista kuitenkin harkita huolellisesti lainan edut ja haitat ennen kuin päätät ottaa häälainan.

Häälaina ilman vakuuksia vai vakuuksilla

Kun suunnittelet häitä, on tärkeää harkita eri vaihtoehtoja rahoituksen suhteen. Banke tarjoaa useita häälainan vaihtoehtoja, joiden avulla voit rahoittaa juhlan kulut.

Vakuudeton häälaina

Vakuudeton häälaina on yksi vaihtoehto, joka sopii monille pareille. Tämä laina ei vaadi vakuuksia, joten voit hakea lainaa ilman, että sinun tarvitsee pantata omaisuuttasi. Lainan määrä voi vaihdella 500 eurosta jopa 60 000 euroon, ja maksuaika voi olla jopa 15 vuotta. Vakuudettoman häälainan etuna on, että se on nopea ja helppo hakea, eikä vaadi monimutkaista paperisotaa.

Vakuudellinen häälaina

Vakuudellinen häälaina on toinen vaihtoehto, joka voi olla hyvä valinta, jos sinulla on omaisuutta, jota voit käyttää vakuutena. Tämä laina voi olla edullisempi kuin vakuudeton laina, sillä pankki voi tarjota alhaisempaa korkoa, kun sillä on vakuus. Vakuudellisen häälainan määrä voi olla suurempi kuin vakuudettoman lainan, ja maksuaika voi olla jopa 20 vuotta.

Joustoluotto

Joustoluotto on joustava vaihtoehto, joka sopii pareille, jotka haluavat rahoittaa häitä vaiheittain. Joustoluottoa voi käyttää tarpeen mukaan, ja maksat korkoa vain käyttämästäsi summasta. Joustoluotto voi olla myös hyvä vaihtoehto, jos et ole varma, kuinka paljon rahaa tarvitset, sillä voit nostaa lisää lainaa tarpeen mukaan.

Kulutusluotto

Kulutusluotto on toinen vaihtoehto, joka voi olla hyvä valinta, jos tarvitset suuremman summan rahaa häiden rahoittamiseen. Kulutusluotto voi olla vakuudeton tai vakuudellinen, ja sen määrä voi vaihdella 500 eurosta jopa 70 000 euroon. Kulutusluoton maksuaika voi olla jopa 15 vuotta.

Banke tarjoaa kaikki nämä häälainan vaihtoehdot, ja me autamme sinua löytämään sopivan lainan tarpeisiisi. Muista, että Banke ei myönnä lainoja itse, vaan kilpailutamme lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Usein kysytyt kysymykset

Miten saada rahoitus häihin?

Häiden rahoittamiseen on monia tapoja. Ensinnäkin, voit säästää rahaa häitä varten. Toinen vaihtoehto on hakea häälainaa. Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit löytää itsellesi sopivan rahoituksen helposti ja nopeasti.

Kuinka säästää häihin?

Häiden säästäminen voi olla haasteellista, mutta se on mahdollista. Voit aloittaa säästämisen jo vuosia ennen häitä. Voit myös vähentää häiden kustannuksia valitsemalla edullisempia vaihtoehtoja esimerkiksi hääpaikan, ruokavalion ja koristeiden suhteen.

Mikä on häiden keskimääräinen budjetti?

Häiden budjetti vaihtelee paljon riippuen alueesta, hääparin toiveista ja monista muista tekijöistä. Suomessa häiden keskimääräinen kokonaisbudjetti on noin 15 000 – 20 000 euroa.

Miten saada lainaa häihin?

Banke kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Voit täyttää yhden hakemuksen ja saada useita lainatarjouksia. Muista kuitenkin, että lainan hakeminen on vastuullinen päätös, joten varmista, että pystyt maksamaan takaisin lainan määrän ja korot.

Mikä on avioehtosopimuksen hinta?

Avioehtosopimuksen hinta vaihtelee riippuen juristin tai lakimiehen hinnoittelusta. Hinnat voivat vaihdella muutamasta sadasta eurosta jopa tuhansiin euroihin. Muista kuitenkin, että avioehtosopimuksen tekeminen on tärkeä päätös, joten kannattaa varmistaa, että valitset luotettavan ja ammattitaitoisen asiantuntijan.