Käyttöluotto - Hae käyttölaina jopa 70 000 € asti

Hae käyttölaina. Käyttöluotto kilpailutetaan usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Käyttöluotto

Käyttöluotto on joustava laina, joka toimii samalla periaatteella kuin luottokortti. Käyttöluotossa sinulle myönnetään tietty luottoraja, jonka puitteissa voit tehdä nostoja itse omaan tahtiin. Voit siis nostaa rahaa käyttöösi tarpeen mukaan ja maksaa sen takaisin joko kerralla tai erissä sovitun ajanjakson aikana.

Banke kilpailuttaa käyttöluottoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voimme tarjota asiakkaillemme laajan valikoiman erilaisia käyttöluottoja. Voit hakea käyttöluottoa ilman vakuuksia tai takaajia jopa 60 000 euroon asti.

Käyttöluotto on erinomainen vaihtoehto silloin, kun tarvitset rahoitusta esimerkiksi suurempaan hankintaan, mutta et halua ottaa kertaluonteista lainaa. Käyttöluotto on myös hyvä vaihtoehto silloin, kun haluat varautua yllättäviin kuluihin tai tarvitset hieman lisärahoitusta arjen menoihin.

Käyttöluotossa on yleensä kiinteä korko ja kuukausittainen tilinhoitomaksu. Korko ja tilinhoitomaksu voivat vaihdella eri lainantarjoajien välillä, joten on tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja ennen kuin teet päätöksen käyttöluoton ottamisesta.

Käyttöluoton edut

Käyttöluotto on joustava lainamuoto, joka tarjoaa monia etuja. Tässä osiossa kerromme tarkemmin käyttöluoton eduista.

Joustavuus

Käyttöluotto on erittäin joustava lainamuoto. Sen avulla voit rahoittaa monenlaisia hankintoja ja menoja, kuten esimerkiksi kodin remontin, auton hankinnan tai lomamatkan. Käyttöluottoa voit käyttää myös vararahastona, josta voit nostaa rahaa tarpeen mukaan. Näin sinun ei tarvitse hakea uutta lainaa joka kerta, kun tarvitset rahaa.

Käyttöluotto on myös joustava maksusuunnitelman suhteen. Voit itse valita kuinka paljon haluat maksaa kuukausittain ja kuinka pitkän maksuajan haluat. Näin voit suunnitella maksut oman taloustilanteesi mukaan.

Nopea Hakuprosessi

Banke tarjoaa nopean ja helpon hakuprosessin käyttöluoton hakemiseen. Voit täyttää hakemuksen verkossa ja saat lainapäätöksen usein jo saman päivän aikana. Jos hyväksyt lainatarjouksen, rahat siirtyvät tilillesi nopeasti.

Mahdollisuus lyhennysvapaisiin kuukausiin

Käyttöluoton suuri etu on myös mahdollisuus lyhennysvapaisiin kuukausiin. Tämä tarkoittaa sitä, että voit pitää taukoa lainan takaisinmaksusta tietyksi ajaksi, esimerkiksi jos sinulla on odottamattomia menoja tai taloudellisia haasteita. Lyhennysvapaat kuukaudet voivat auttaa sinua selviytymään taloudellisesti haastavista tilanteista.

Käyttöluotto on siis erittäin joustava ja monipuolinen lainamuoto, joka tarjoaa paljon etuja. Jos tarvitset rahoitusta, käyttöluotto voi olla hyvä vaihtoehto.

Käyttöluoton haitat

Vaikka käyttöluotto voi olla hyödyllinen rahoitusvaihtoehto monille, on tärkeää ottaa huomioon myös sen haittapuolet. Tässä osiossa käymme läpi kaksi tärkeintä haittaa, jotka liittyvät käyttöluottoihin.

Korkeat kustannukset

Käyttöluottojen korko on yleensä korkeampi kuin perinteisempien lainojen, kuten asuntolainojen tai autolainojen, korko. Tämä johtuu siitä, että käyttöluotot ovat yleensä vakuudettomia lainoja, joiden riski on suurempi pankille tai rahoituslaitokselle. Lisäksi käyttöluotoissa on yleensä muita kuluja, kuten avausmaksu ja tilinhoitomaksut, jotka voivat nostaa lainan kokonaiskustannuksia.

Tämän vuoksi on tärkeää vertailla eri lainojen korkoja ja kuluja ennen kuin ottaa käyttöluoton. Banke voi auttaa sinua löytämään parhaan käyttöluoton vertailemalla useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjouksia.

Velkaantumisen riski

Koska käyttöluotto on joustava rahoitusvaihtoehto, on helppo ottaa liikaa lainaa ja velkaantua. Käyttöluottoa ei ole tarkoitettu pitkäaikaiseen velanhoitoon, vaan se on suunniteltu lyhytaikaiseen rahoitukseen. Jos käyttöluottoa käytetään liikaa tai jos lainan takaisinmaksuun ei ole riittävästi varaa, voi velkaantumisriski kasvaa.

On tärkeää olla realistinen oman taloustilanteen suhteen ja arvioida tarkasti, kuinka paljon lainaa voi ottaa. Banke voi auttaa sinua arvioimaan omaa maksukykyä ja löytämään sopivan käyttöluoton, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Muista aina lukea lainaehtojen ja -sopimusten yksityiskohdat huolellisesti ennen kuin otat käyttöluoton.

Käyttöluoton hakeminen

Käyttöluoton hakeminen on helppoa ja nopeaa Banke-palvelun avulla. Voit hakea käyttöluottoa ilmaisella hakemuksella ja saat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 lainatarjousta eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

Hakemusprosessi

Käyttöluoton hakeminen Banke-palvelun kautta on yksinkertaista ja nopeaa. Täytä vain hakemus verkossa ja lähetä se meille. Saat pian tarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta, joista voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Hakemuksen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin. Tarvitset vain henkilö- ja yhteystietosi, tietoja taloudellisesta tilanteestasi ja hakemasi lainasumman ja -ajan.

Vaadittavat dokumentit

Käyttöluoton hakemiseen ei tarvita vakuuksia tai takaajia, mutta sinulta voidaan pyytää tiettyjä dokumentteja, kuten:

  • Palkkatodistus tai eläkepäätös
  • Verotuspäätös
  • Tilinpäätös tai tuloslaskelma, jos olet yrittäjä
  • Tiliote

Tarvittavat dokumentit vaihtelevat pankista ja lainan määrästä riippuen. Saat tarkemmat ohjeet ja tiedot tarvittavista dokumenteista tarjouksen yhteydessä.

Hakemuksen lähettäminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Voit rauhassa vertailla tarjouksia ja valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Käyttöluoton takaisinmaksu

Kun haet käyttöluottoa Bankesta, saat valita takaisinmaksuajan, joka sopii sinulle parhaiten. Takaisinmaksuajan valinta on tärkeä, sillä se vaikuttaa kuukausierän suuruuteen ja kokonaiskustannuksiin.

Takaisinmaksuaikataulu

Banken lainanantajat tarjoava tjoustavan takaisinmaksuaikataulun, joka sopii erilaisiin tarpeisiin. Voit valita takaisinmaksuajan väliltä 1-15 vuotta. Mitä pidempi takaisinmaksuaika on, sitä pienempi on kuukausierä, mutta sitä suuremmat ovat kokonaiskustannukset.

Kun valitset takaisinmaksuaikataulun, kannattaa huomioida oma taloudellinen tilanne ja varmistaa, että kuukausierä on mahdollista maksaa takaisin ilman ongelmia.

Maksuvaikeudet

Jos huomaat, että et pysty maksamaan kuukausierää sovitun aikataulun mukaisesti, ota heti yhteyttä lainanantajaan. Lainanantajan kanssa voit löytää ratkaisun maksuvaikeuksiin ja varmistaa, että maksusuunnitelma on realistinen ja mahdollista toteuttaa.

Maksuvaikeuksien välttämiseksi on tärkeää suunnitella takaisinmaksuaikataulu huolella ja varmistaa, että oma taloudellinen tilanne kestää kuukausierän maksamisen. Tarvittaessa voit myös harkita lyhyemmän takaisinmaksuajan valintaa, jolloin kuukausierä on suurempi mutta kokonaiskustannukset pienemmät.

Banke ei myönnä lainoja itse, vaan kilpailuttaa käyttöluottoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Käyttöluoton vertailu

Käyttöluotto on yksi suosituimmista lainatuotteista, sillä se tarjoaa joustavan ratkaisun arjen rahoitustarpeisiin. Banke kilpailuttaa käyttöluotot usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit löytää juuri sinulle sopivan ja edullisimman vaihtoehdon.

Kun vertailet käyttöluottoja, kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoon, lainanhoitokuluihin, takaisinmaksuaikaan ja lainan todelliseen vuosikorkoon. Todellinen vuosikorko kertoo lainan kokonaiskustannukset, joten se on tärkeä tekijä lainan vertailussa.

Banke tarjoaa käyttöluottoja ilman vakuuksia tai takaajia aina 60 000 euroon asti. Voit hakea käyttöluottoa helposti ja nopeasti ilmaisella lainahakemuksella. Saat lainatarjoukset usein jo muutamassa minuutissa, joten voit vertailla eri vaihtoehtoja helposti.

Käyttöluotto on hyvä vaihtoehto esimerkiksi arjen yllättäviin menoihin, kuten kodinkoneiden hajoamiseen tai auton korjaukseen. Banke auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan käyttöluoton edullisesti ja vaivattomasti.

Käyttöluoton lainsäädäntö

Käyttöluotot ovat Suomessa säänneltyjä lainatuotteita, ja niiden myöntämiseen liittyy tiettyjä lainsäädännöllisiä vaatimuksia. Käyttöluottoa myöntävän pankin on esimerkiksi varmistettava, että lainanottajalla on riittävä maksukyky ja että hän pystyy maksamaan takaisin lainan sovitun aikataulun mukaisesti.

Käyttöluottoihin sovelletaan myös kuluttajansuojalakia, joka määrittelee tarkat vaatimukset lainanantajan ja lainanottajan väliselle sopimukselle. Lainanantajan on esimerkiksi annettava lainanottajalle selvät tiedot lainan koroista, kuluista ja ehdoista ennen lainan myöntämistä.

Lisäksi Suomessa on käytössä positiivinen luottorekisteri, joka auttaa estämään ylivelkaantumista ja lainanottajien maksuhäiriöitä. Rekisteriin tallennetaan tiedot kaikista Suomessa myönnetyistä lainoista ja luotoista, ja sen avulla voidaan arvioida lainanottajan maksukykyä ja luottokelpoisuutta.

Banke noudattaa kaikkia näitä lainsäädännöllisiä vaatimuksia ja kilpailuttaa asiakkailleen luotettavia ja turvallisia käyttöluottoja.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on laina, joka myönnetään yksityishenkilöille ilman vakuuksia tai takaajia. Kulutusluottoa voi käyttää esimerkiksi kodin remontointiin, auton ostoon tai lomamatkan rahoittamiseen. Lainan takaisinmaksuaika ja korot vaihtelevat lainantarjoajasta riippuen.

Kannattaako ottaa kulutusluottoa?

Kulutusluoton ottamista kannattaa harkita tarkkaan, sillä laina aiheuttaa aina kustannuksia. Ennen lainan ottamista on hyvä arvioida oma maksukyky ja vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia. Kulutusluottoa kannattaa harkita vain, jos on varma, että pystyy maksamaan sen takaisin sovitussa aikataulussa.

Voiko pankista saada lainaa Ulosottovelkoihin?

Pankit eivät yleensä myönnä lainaa ulosottovelkoihin, sillä ulosotto on merkki siitä, että lainanhakijan taloudellinen tilanne on heikko. Ulosottoon liittyvät maksut on ensin maksettava pois ennen kuin uutta lainaa voidaan hakea.

Kuka lainaa Maksuhäiriöiselle?

Maksuhäiriömerkintä vaikeuttaa lainan saamista, sillä se kertoo lainanhakijan maksuvaikeuksista. Joissakin tapauksissa maksuhäiriömerkinnän omaava henkilö voi saada lainan, mutta lainan ehdot voivat olla tiukemmat ja korkeammat kuin normaalisti. Kannattaa kuitenkin muistaa, että lainan ottaminen voi pahentaa tilannetta entisestään, jos maksukyky ei ole riittävä.

Millaisia kokemuksia on Danske Bankin kulutusluotosta?

Danske Bankin kulutusluottoa on käyttänyt moni asiakas, ja kokemukset ovat vaihdelleet. Jotkut ovat olleet tyytyväisiä lainan ehtoihin ja palveluun, kun taas toiset ovat kokeneet lainan kustannukset korkeiksi. Kannattaa tutustua huolellisesti lainan ehtoihin ja vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia ennen päätöksen tekemistä.

Millainen korko on Danske Bankin Käyttölainassa?

Danske Bankin Käyttölainan korko vaihtelee lainan määrästä ja takaisinmaksuajasta riippuen. Lainan korko ilmoitetaan yleensä nimelliskorkona tai todellisena vuosikorkona. Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainan kustannukset, kuten avausmaksun ja tilinhoitomaksut. Ennen lainan ottamista kannattaa selvittää tarkkaan kaikki lainan kustannukset ja vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia.