Joustoluottolaskuri - Laske joustoluoton korko ja kulut!

Joustoluottolaskuri auttaa laskemaan joustoluoton korkokulut ja muut kulut. Voit samalla kilpailuttaa joustoluoton usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Banke.fi ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Banke.fi palvelun yhteistyökumppani.

Ikäraja: 20 vuotta

Luottotiedot: Ei maksuhäiriöitä

Tulot: Vähintään 1000 €/kk

Banke.fi:n avulla säästät selvää rahaa

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Kilpailuta vakuudettomat lainat näin

lainahakemus-laheta

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen välittömästi.

vertaa-lainatarjoukset

2. Vertaa lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.

lainatarjous-valitse

3. Valitse paras tarjous

Valitse lainatarjouksista paras. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhteistyökumppanit

bank-norwegian
morrow bank
Leabank
alisa pankki

Joustoluottolaskuri

Joustoluottolaskuri on kätevä työkalu, jonka avulla voit laskea talouteesi sopivan joustoluoton määrän, takaisinmaksuajan ja kuukausierän. Banke tarjoaa helppokäyttöisen joustoluottolaskurin, jonka avulla voit suunnitella juuri sinun tilanteeseesi ja budjettiisi sopivan luoton määrän ja laina-ajan.

Joustoluottolaskurin käyttö on helppoa. Kirjoita ensin laskuriin haluamasi lainasumma ja valitse sen jälkeen sopiva laina-aika. Laina-aikaa vaihtelemalla näet heti, miten laina-aika vaikuttaa kuukausierään ja kokonaiskustannuksiin. Voit myös muuttaa kuukausierän suuruutta ja nähdä, kuinka se vaikuttaa lainan takaisinmaksuaikaan ja kokonaiskustannuksiin.

Joustoluottolaskurin avulla voit vertailla eri lainasummia ja laina-aikoja ja löytää juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Laskuri auttaa sinua myös hahmottamaan, miten eri laina-aikojen valitseminen vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin ja kuukausierään.

Banke ei myönnä lainoja itse, vaan kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Joustoluottolaskuri on yksi monista työkaluista, joita tarjoamme asiakkaillemme lainan suunnittelussa ja vertailussa.

Joustoluottolaskurin käyttö

Joustoluottolaskurin käyttö on helppoa ja nopeaa. Banke tarjoaa käyttäjäystävällisen laskurin, jolla voit suunnitella talouteesi sopivan joustoluoton määrän, takaisinmaksuajan ja kuukausierän.

Kun avaat laskurin, ensimmäiseksi sinun tulee valita haluamasi lainasumma. Laina-aikaa vaihtelemalla näet heti, miten laina-aika vaikuttaa kuukausierään ja kokonaiskustannuksiin. Voit valita laina-ajan väliltä 1-15 vuotta.

Joustoluottolaskuri on erinomainen työkalu, jolla voit suunnitella taloutesi tulevaisuutta ja löytää sopivan lainan. Voit kokeilla erilaisia lainasummia ja laina-aikoja, kunnes löydät juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Laskurin avulla voit myös vertailla eri lainatarjouksia ja valita parhaan vaihtoehdon. Saat lainatarjoukset nopeasti, usein jo muutamassa minuutissa. Näet tarkat kuukausierät sekä lainojen korot ja muut kulut, joten voit tehdä päätöksen harkiten ja vertailla eri vaihtoehtoja.

Kun olet löytänyt sopivan lainan, voit hakea sitä kätevästi Banke.fi -sivuston kautta. Muista kuitenkin, että Banke ei myönnä lainoja itse, vaan kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Näin varmistamme, että löydät aina parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Joustoluoton edut ja haitat

Edut

Joustoluotto on erinomainen vaihtoehto silloin, kun tarvitset nopeasti rahaa ja haluat maksaa sen takaisin joustavasti. Joustoluottoa voit nostaa juuri sen verran kuin tarvitset, ja maksat korkoa vain nostetusta summasta. Tämä tarkoittaa sitä, että jos et tarvitse koko myönnettyä luottorajaa, et myöskään maksa korkoa ylimääräisestä summasta.

Toinen joustoluoton etu on sen nopeus. Kun sinulla on jo myönnetty joustoluotto, voit nostaa rahaa tilillesi muutamassa minuutissa. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun tarvitset rahaa nopeasti esimerkiksi yllättävien laskujen tai muiden yllättävien menojen takia.

Haitat

Joustoluoton haittapuoli on se, että se voi olla kallis, jos et maksa takaisin nostamaasi summaa nopeasti. Joustoluottoon liittyy yleensä korkeampi korko kuin esimerkiksi perinteiseen kulutusluottoon. Tämä johtuu siitä, että joustoluotto on tarkoitettu lyhytaikaiseen käyttöön, ja sen takaisinmaksuaika on yleensä lyhyempi.

Toinen haittapuoli on se, että joustoluottoa ei ole helppo hallita, jos sinulla on taipumusta ylivelkaantumiseen. Joustoluottoa voi olla houkuttelevaa nostaa useita kertoja, ja tämä voi johtaa siihen, että velkataakka kasvaa liian suureksi. On tärkeää, että käytät joustoluottoa harkiten ja vain silloin, kun olet varma, että pystyt maksamaan sen takaisin sovitussa ajassa.

Edut Haitat
Joustavuus Korkea korko
Nopeus Ylivelkaantumisriski
Helppous Lyhyt takaisinmaksuaika

Kuten minkä tahansa lainan kanssa, on tärkeää harkita huolellisesti joustoluoton etuja ja haittoja ennen kuin päätät ottaa sen. Jos olet epävarma siitä, onko joustoluotto sinulle sopiva vaihtoehto, voit aina ottaa yhteyttä meihin Bankeen, ja autamme sinua löytämään parhaan vaihtoehdon tilanteeseesi.

Joustoluottolaskurin toiminta

Joustoluottolaskuri on kätevä työkalu, jonka avulla voit arvioida talouteesi sopivan joustoluoton määrän, takaisinmaksuajan ja kuukausierän. Banke tarjoaa käyttäjäystävällisen joustoluottolaskurin, jonka avulla voit helposti vertailla eri lainavaihtoehtoja ja löytää sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Joustoluottolaskurin käyttö on helppoa. Laskurissa voit valita haluamasi lainan määrän ja laina-ajan. Laina-aikaa vaihtelemalla näet miten sen pituus vaikuttaa kuukausierään ja kokonaiskustannuksiin. Voit myös valita haluamasi kuukausierän ja nähdä, kuinka pitkä laina-aika tarvitaan.

Kun olet syöttänyt haluamasi tiedot joustoluottolaskuriin, saat heti arvion kuukausierästä ja kokonaiskustannuksista. Näin voit helposti vertailla eri lainavaihtoehtoja ja valita itsellesi sopivimman lainan.

Muista, että Banke ei myönnä lainoja itse, vaan kilpailuttaa lainoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Joustoluottolaskuri on kuitenkin erinomainen työkalu, joka auttaa sinua löytämään sopivan joustoluoton ja vertailemaan eri vaihtoehtoja.

Joustoluoton takaisinmaksu

Kun otat joustoluoton Bankesta, sinun on tärkeää ymmärtää, miten takaisinmaksu toimii. Joustoluotto on joustava laina, jonka takaisinmaksu onnistuu joustavasti. Voit maksaa takaisin koko lainan kerralla tai lyhentää sitä kuukausittain pienemmissä erissä.

Takaisinmaksuajan voit valita itse lainalaskurin avulla. Voit valita lyhyen takaisinmaksuajan, jolloin kuukausierät ovat suurempia, tai pidemmän takaisinmaksuajan, jolloin kuukausierät ovat pienempiä. Huomaathan kuitenkin, että pidemmän takaisinmaksuajan valitseminen lisää lainan kokonaiskustannuksia.

Banke tarjoaa joustoluottoja, joiden takaisinmaksuaika on jopa 15 vuotta. Voit myös halutessasi maksaa lainan takaisin aikaisemmin ilman lisäkustannuksia.

Kun olet valinnut sopivan lainan määrän ja takaisinmaksuajan, saat laskurista arvion kuukausierästä. Huomioithan, että lainan todellinen vuosikorko riippuu lainan määrästä, takaisinmaksuajasta ja muista lainan ehdoista.

Jos sinulla on kysyttävää joustoluoton takaisinmaksusta, voit ottaa yhteyttä Bankeen. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään kaikissa laina-asioissa.

Joustoluoton kilpailuttaminen Banken avulla

Joustoluoton hakeminen on helppoa Banke-palvelun avulla. Me kilpailutamme joustoluottoja usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken ja löydämme sinulle parhaan tarjouksen.

Voit hakea joustoluottoa verkkosivuiltamme löytyvän hakulomakkeen kautta. Lomakkeessa sinulta kysytään henkilötietojasi, taloustilannettasi ja muita tarvittavia tietoja. Kun olet täyttänyt lomakkeen, lähetä se meille.

Käsittelemme hakemuksesi nopeasti ja saat lainatarjoukset usein jo muutamassa minuutissa. Näet tarkat kuukausierät sekä lainojen korot ja muut kulut. Voit vertailla tarjouksia rauhassa ja valita sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Huomioithan, että joustoluottoa hakiessa sinun tulee olla vähintään 18-vuotias ja sinulla tulee olla säännölliset tulot. Lisäksi tarkistamme hakijan luottotiedot ennen lainan myöntämistä.

Jos sinulla herää kysymyksiä joustoluoton hakemisesta tai lainatarjouksista, voit ottaa meihin yhteyttä verkkosivuillamme olevan yhteydenottolomakkeen kautta tai soittamalla asiakaspalveluumme.